Menu

DBU Trænerkurser

Trænerinfo - DBU trænerkurser og Dommerkurser

Hvis du er træner eller leder i Jetsmark IF ungdom kan du altid komme på DBU trænerkurser.

Ved at se på DBUJyllands hjemmeside, kan du se det udbud af kurser der findes - små korte regionale kurser  - som du evt. kan starte med, se http://www.dbujylland.dk/page.aspx?id=1779.

På DBUJyllands`s hjemmeside kan du få et overblik over de mange muligheder du har under DBU uddannelse, hvis du har mod på mere, se http://www.dbu.dk/page.aspx?id=1084.

Kurserne er forbundet med udgifter - som udgangspunkt betaler Jetsmark IF denne udgift som tak for din indsats i klubben.

Hvis du vil være fodbolddommer er  der ligeledes mulighed for at uddanne dig til dette link om dommeruddannelse - er godt fritidsjob, se http://www.dbu.dk/page.aspx?id=904.

Hvis du finder et kursus du gerne vil på, så kontakt een i Ungdomsudvalget. Jo bedre vores trænere er klædt på til trænerjobbet, des højere kvalitet har det produkt vi udbyder til vores børn og unge.

Hvor mange kurser kan jeg deltage i?

En træner i Jetsmark IF kan i princippet deltage i alle de DBU-kurser man har lyst til. Men det er kun gratis at deltage i op til 4 DBU C-licens kurser årligt eller et DBU B1/M1.

DBU B2 samt DBU M2 aftales med Ungdomsformanden individuelt.


Kursuskontaktperson på Region 1 kontoret i Aalborg er:

Jeanett Spelmann
Email: jspe@dbujylland.dk
Tlf:+4589399914
DBU Jylland - Region 1 · Hornevej 2 · 9220 Aalborg Ø
Telefon +45 8939 9910 · Telefax +45 8939 9919.

Tilmelding skal ske i Kluboffice via Mit DBU Login eller Fokus.

Luk