Menu

Tilbageblik 2012

Afslutningsweekend med manér

Jetsmark IF ungdomsrækker U15, U14 og U13 drenge holdte i weekenden afslutning på efterårets fodboldsæson. I årgangen er der i alt fem 11 mands hold og et enkelt 7-mands hold. Spillerne mødte på Jetsmark Skole, som gennem hele weekenden dannede rammer for den fælles afslutning.


Billede fra fredag aften med afslutning på Jetsmark skole.

Forældre og søskende var inviteret til fredagens officielle fodboldafslutning, hvor ikke færre end 180 deltog i fællesspisning og hygge i fællessalen og gymnastiksalen på skolen. Efter spisningen blev der udleveret flids- og fidus-pokaler til spillerne. Spillerne og klubben overrakte gaver til trænerne. Fællessalen på skolen rungede af god stemning, når trænerne nominerede spillerne og klappede deres holdkammerater op på scenen til modtagelse af hæderen.

Spillerne, som fik flid og fiduspræmier overrakt. På billedet mangler Christoffer Max fra U14M2.

U13 B fik overrakt klubmedaljen som kredsvindere, idet de ikke har tabt én eneste kamp i deres række i år. Nedenfor ses de stolte U13 drenge, der i foråret spiller i A-rækken.

Lørdag formiddag bød på træningskampe for alle fem hold i det pragtfulde efterårsvejr.

Eftermiddagen bød på 2. divisionskamp på Jetsmark Stadion hvor Flokhus FC spillede 3–3 mod Otterup. Et lidt skuffende resultat set med grøn/blå øjne. Det kunne dog ikke ødelægge den gode stemning hos drengene, der efter kampen tog på skolen for at nyde en portion flæskesteg sponsoreret af Kaas Slagter og Madbutik.

Senere var der badetur til Jetsmark Idrætscenters svømmehal, hvor spillerne og trænerne boltrede sig i vandet og på vipperne.

Søndag formiddag blev der atter afviklet træningskampe for alle hold, og efter frokost blev der ryddet op og gjort rent, inden drengene blev afhentet af forældrene.

Det blev en begivenhedsrig weekend, der bød på social hygge mellem klubbens ungdomsspillere, trænere og forældre med gode kampe på banerne og ikke mindst fantastisk solrig efterårsvejr, selvom også kong frost indtog banerne i nattetimerne.

Der skal lyde en stor tak til Ann i cafeteriet for fredagens mad, til trænerne samt til de mange hjælpende forældre og Kaas Slagter & Madbutik for maden lørdag aften. Endvidere skal der lyde en stor tak til Jetsmark Skole for lån af lokaler, skolekøkken og festsal.


Afslutning i ungdom for U8 og U9 Piger og drenge

Torsdag d.11.10.12 havde U8 og U9 sidste udendørstræning i år. Og der var lagt op til sjov for både spillere og forældre i dejligt efterårsvejr....
Der blev gået til den på tre 5-mands baner, men heldigvis for forældrene – som hurtigt var trætte - blev de afløst 5-10 minutter – til stor jubel blandt børnene!
For som altid kom Blokhus-spillerne løbende forbi bane 4 på deres opvarmningstur, men denne dag stoppede de op og spillede med. Det var et hit og var uden tvivl en stor oplevelse for de små fodboldspillere, som gav den ekstra gas. Derfor måtte de store Blokhus-spillere tage ufine metoder i brug, det gav straffe hos U8, men ak..... desværre blev der skudt forbi mål, selv om Jan i målet var gået i knæ
Ellers blev der scoret i begge ender, inden Blokhus-spillerne måtte tilbage til deres træning!


BFC spillerne sammen med U8 og U9

Forældrene måtte på banen igen, selv om de var trætte.
Efter en times fodbold var der afslutning i klubhuset for børn og voksne med lasagne, sluchice, slikposer og medaljer.
En god dag, som vil blive husket længe af de unge fodboldspillere...

Majken Vejrgang - her ene pige blandt drengene til sæsonafslutningen.


 

Efteråret i U13 årgangen - en fantastisk sæson!

U13 B har i løbet af efteråret været gennem en kæmpe udvikling og har som følge deraf oplevet en stor fremgang, hvilket holdets resultater i den grad også afspejler. Puljeoversigten viser således 10 kampe og 10 sejre – meget tilfredsstillende! Vi har undervejs scoret 66 mål og kun lukket fire mål ind, hvilket siger lidt om holdets overlegenhed i denne B-række, og disse resultater har også i den grad medført en flok lykkelige spillere, som har formået at holde motivationen gennem hele sæsonen, hvor de ofte er blevet presset af det tætte program, som også har indeholdt tre ugentlige træningssessioner. Holdet har i alle kampe fået hjælp fra U12 og U11, som har udfyldt de sidste pladser i truppen, og dette med stor succes – så der skal lyde en stor tak til disse herfra! Vi ser nu frem mod en masse vintertræning, indendørs og træningskampe frem mod foråret, som alt sammen skal få os op i næste gear inden A-rækken venter.

U13 M har ligeledes været igennem en kæmpe udvikling. Holdet var oppe imod et par stærke modstandere fra AaB og Aalborg Freja, og så et par, på papiret, mere lige modstandere fra Hjørring IF og St. Restrup. Det viste sig hurtigt, at det netop var de to sidstnævnte hold, vi skulle konkurrere med om puljens tredjeplads, som ville give adgang til forårets M1-række. Holdet ender med at skrabe ni point sammen, men dette er rigeligt til at give tredjepladsen, da disse point alle bliver hentet mod de to ligeværdige modstander, Hjørring og St. Restrup, hvor holdet vandt tre ud af de fire kampe. Mod Aalborg Freja og AaB, som var helt suveræne gennem sæsonen, spillede holdet i perioder god fodbold og havde i alt fem gode halvege mod dem, hvor vi langt hen ad vejen var med i kampen, men holdet ender desværre med at have nogle dårlige perioder i disse kampe, hvor vi lukker alt for mange mål ind. Adgangen til M1 blev sikret og den enorme udvikling af spillerne, som holdspillere og individuelt, samt tilpasningen til 11-mands fodbold, har været yderst tilfredsstillende!

Nu vil der blive arbejdet intenst igennem vinteren med forskellige spil og principper i spillestilen som gerne skulle kunne ses til foråret 2013!
Med Sportslig hilsen fra de to trænere, Daniel H og Kim A

 


U19 spiller efter jul i Mesterrække 1

I efterårets sidste turneringskamp hjemme mod Aalborg Chang, var kravet 3 point for at komme i M1 efter jul.
Holdet vandt helt fortjent 1-0, i en kamp hvor vi har klart overvægt i boldbesiddelse og chancer. Kun uskarphed foran modstanderens mål gør, at vi ikke vinde 4-0.
Holdet var helt klart tynget af nerver i dagens kamp, men formår alligevel, at til spille sig de chancer der skal til for at vinde en fodbold kamp på dette niveau. Samtidigt bliver Chang stort set holdt væk fra chancer.
Holdet slutter på en 3. plads i puljen med 18 point. 5 sejre, 3 uafgjorte og 2 nederlag og en målscorer på 17-11.

Holdet har her i efteråret været i en meget stærk pulje, hvor der efter min menig er 4 hold der kan begå sig i en Mesterrække 1. FC Djursland må ”nøjes” med M2 efter jul, mens Hobro IK og FC Hjørring rykker med os op i M1 efter jul.
Når jeg kigger på holdet der har spillet her i efteråret, er det et ungt og meget homogent hold som sagtens kan begå sig i en Mesterrække 1. Holdet har vist, at det er i stand til at spille noget flot fodbold og der er ingen hold i puljen som holdet ikke kan slå. Fortsætter holdet sin udvikling, vil holdet helt klart være med til at præge en Mesterrække 1 i foråret. Puljen her i efteråret har budt på mange jævne og rigtig gode kampe, og vi har i alle kampene været i stand til i perioder, at være spilstyrende, og hele tiden forsøge at spille noget flot fodbold.
Holdet fik i sommerpausen hele 6 nye spillere, som alle har formået at sætte sit præg på holdet, og er alle hurtigt faldet godt til i klubben.
En stolt træner, kan se tilbage på en halvsæson hvor holdet langt hen af vejen har leveret flotte præstationer både til træning og kamp. Holdet er stadig med i Pokalturneringen, hvor næste modstander er Aalborg Freja d. 16/4-13.

Holdopstilling til dagens kamp:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Jonas KC, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Andreas Laursen, Mikkel Nymann og Augustin Akena.

Målscorer : Lennart Pedersen.


U19 smed 2 point på 5 minutter.

Der var dømt lokalopgør på AaB’s anlæg lørdag eftermiddag. AaB havde revanche til gode fra sidste opgør, og stillede også med et noget andet hold til dagens kamp.
Alt starter planmæssigt og Emil Hansen bringer os i front allerede efter 12 minutters spil, på en god pasning fra højre side af Jesper Søgård. Kort efter står der 0-2, troede vi, Emil Hansen går til baglinien og Jesper løber ind i bolden og header bolden sikkert i mål. Men noget uforstående bliver målet annulleret for offside. Kort efter er den gal igen, Emil Hansen dribler ind i feltet og bliver helt klart kantet, men dommeren mener ikke at der skal fløjtes for straffespark.
Med 6 minutter tilbage af 1. halvleg er det Christoffer Leth’s tur til at komme til baglinien og han serverer bolden for fødderne af Jesper Søgård som scorer sikkert til 0-2.
2. halvleg starter planmæssigt efter 7 minutters spil er det igen Jesper Søgård der er på pletten og scorer til 0-3. Blokhus FC har styr på kampen og skal stille og roligt køre sejren hjem.
AaB har midt i 2. halvleg flere gode nærgående forsøg, men Christoffer Sand i målet holder os inde i kampen med nogle pragt redninger. AaB reducere til 1-3 efter 67 minutters spil, denne reducering går fuldstændig Blokhus FC til hovedet, og holdet taber helt og aldeles koncentration og falder helt fra hinanden. På sølle 5 minutter scorer AaB 3 mål, helt utilgiveligt i en M - række. I denne periode manglede holdet virkelig, at de rutinerede kræfter på holdet trådte i karakter, men det formåede de desværre ikke.
Kort efter at AaB har scoret til 3-3, serverer Emil Hansen igen en sukker bold i det lille felt, men Andreas Laursen formår ikke fra 2 meters afstand at få bolden i mål.
Vi skal nu på træningsbanen i næste uge, så vi er klar til at rejse os igen efter denne weekends noget skuffende resultat. Aalborg Chang kommer på besøg søndag kl. 12 i årets sidste turneringskamp.
Holdopstilling:
Christoffer Sand, Nicklas Hamann, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Mikkel H. Larsen, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel Nymann, Jesper Søgård, Jonas KC, Andreas Laursen og Augustin Akena.
Målscorer:
Emil Hansen 1 mål og Jesper Søgård 2 mål.
 


Topkampen i U19 endte med sejr til Hobro IK

Holdet vandt på Jetsmark Stadion 0-3.
Der var søndag middag vaske ægte topopgør i Jetsmark. Begge hold kunne med en sejr bringe sig alene i spidsen af U19M rækken. Hobro startede kampen bedst og var mest på bolden de første 35 min af kampen. I denne periode står Blokhus FC for langt tilbage på banen, og overlader alt initiativet til Hobro.
Det er dog Jesper Søgård der på en skarp kontra af Blokhus FC efter 10 minutters spil, er alene igennem og kommer også forbi målmanden og får også skudt på mål, men sparket bliver reddet på målstregen. Efter 30 minutters spil bliver der dømt et tvivlsomt straffespark til Hobro, holdet scorer sikkert på chancen og bringer sig i front. Efter scoringen vågner Blokhus op, og kommer langt bedre med og får overtaget de sidste 10 min. af 1. halvleg.
Efter pausen er Blokhus FC som forvandlet, Hobro bliver presset tilbage på egen banehalvdel, og vi spiller rigtig flot fodbold i 2. halvleg, vi får det bare ikke gjort færdigt med at omsætte chancerne til mål. Blokhus FC er klart spilstyrende i 2. halvleg og producerer de chancer der skal til for at vinde en topkamp, men skarpheden var der ikke i dag. Hobro redder 3 forsøg på målstregen, mens Emil Hansen formår at sparke over mål fra 2 meters afstand. Efter denne kæmpe chance for udligning, får Hobro tilkendt et frispark på kanten af feltet, dette tilbud sparker de flot i kassen til 0-2. Det gjorde ondt, og det blev op af bakke. Hobro får tilkendt et korrekt dømt straffespark i det sidste minut, hvor vi faktisk på baglinien laver et noget kluntet og unødvendigt straffespark. Igen er Hobro skarpe fra pletten og scorer til slutresultatet. 0-3.
En meget opløftende 2. halvleg, hvor vi virkelig spiller noget flot fodbold, og formår i store perioder at presse Hobro tilbage på egen banehalvdel, det eneste der manglede var scoringerne, chancerne var der men de blev ikke udnyttet i dag.
Vi ser nu frem mod næste opgave, som er på lørdag kl. 13, hvor vi skal en tur til AaB.

Holdopstilling:
Lasse Morild, Nicklas Hamann, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Andreas Laursen, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel Nymann, Jesper Søgård, Mikkel H. Larsen, Augustin Akena og Mathias Dolmer.
Gult kort: Mathias Dolmer.
/Kristian Vestergaard Nielsen


U19M fik alle 3 point med hjem fra Grenå.


FC Djursland blev besejret med 0-3.
Lørdagens udekamp mod FC Djursland, var af træneren udråbt til at være en nøglekamp ud af flere i en meget tæt pulje.
I de seneste 2 kampe har Blokhus FC måtte ”nøjes” med 2 point til kontoen, så træneren så gerne, at der kom fuldt udbytte med hjem til det nordjyske.
Dagens modstander har Blokhus FC mødt mange gange gennem de senere år, og det har altid været tætte og jævnbyrdige kampe.
Efter en skidt opvarmning, hvor spillerne virkede til at være langt fra alt og alting, blev der lige brugt 10 minutter i omklædningsrummet inden kampstart, hvor vi fik stillet skarpt på opgaven.
Fra kampens start var det et tændt og meget disciplineret Blokhus mandskab der gik til opgaven. Efter 7 minutters spil tager Emil Hansen bolden med ind i banen, af dribler et par Djursland spillere og sparker på mål fra kanten af feltet. Bolden suser ind i kassen for foden af den ene opstander, så var vi for alvor i gang.
Chr. Guldager serverer efter 34 minutters spil et rigtig godt indlæg fra højre side, Jesper Søgård timer sit løb perfekt og header bolden i kassen til 0-2. 2 minutter senere er den gal igen, vi får tilkendt et frispark i højre side af banen, Christoffer Leth serverer et perfekt indlæg, og Aske timer også sit løb perfekt, og header sikkert bolden i kassen til 0-3. FC Djursland var virkelig i knæ i denne periode, og bliver reddet af dommeren som fløjter til pause.
Pausen blev brugt til at få spillernes puls lidt ned, og mane til besindighed. Vi havde jo ikke vundet endnu.
I 2. halvleg kører Blokhus FC sikkert sejren i hus, igen på en meget disciplineret indsats af hele holdet. Vi bliver nok snydt for et straffespark i 2. halvleg, men pyt vi vinder 3-0 på Grenå Stadion. FC Djursland har vel gennem hele kampen en chance, som de skyder forbi mål. En flot indsats af hele holdet, det tegner rigtig godt for de sidste 3 kampe.
En stor tak skal der lyde til de forældre, samt U19 spillere der ikke var i kamp. Alle havde valgt at tage den lange tur fra det nordjyske for at bakke op omkring holdet, herligt.
Næste opgave er hjemme på søndag kl. 12:00, hvor Hobro IK kommer på besøg.

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Mikkel H. Larsen, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Christian Guldager, Jesper Søgård, Nicklas Hamann, Mikkel Nymann og Augustin Akenna.
 


Sejr til U17A over topholdet fra Aabybro IF.

Holdet vandt fortjent hjemme med 4-2.
Lørdagens kamp hjemme mod topholdet fra Aabybro IF, var med U19 træneren på sidelinjen, da Rene var forhindret grundet arbejde. Rene havde sørget for gode instrukser før kampen, så det var op til spillerne at føre Rene’s taktiske oplæg ud i verden.
Vi starter kampen med modvind, men dette var faktisk en fordel, da vi var tvunget til at spille bolden op langs jorden. Dette gik også glimrende og holdet fører fortjent 2-0 ved pausen. I 2. halvleg foretager vi lidt omrokeringer og udskiftninger på holdet. Med 20 minutter tilbage af kampen er holdet foran med 4-0, og Aabybro er helt nede i sækken.
Denne føring bliver åbenbart en sovepude for holdet, da de fuldstændig glemmer at spille fodbold og træffer rigtig mange forkerte og svære beslutninger. I de sidste 20 minutter er holdet under hårdt pres, men holder Aabybro nede på 2 mål og vinder dermed fortjent kampen med 4-2.
Dette viser endnu engang, at det er utrolig vigtigt at alle mand holder fokus i alle 80 minutter. Gør man ikke det, ja så bliver det ofte op ad bakke.
Holdet er nu med sejren over Aabybro, tanket med en god portion selvtillid før næste opgave lørdag kl. 10 hjemme mod BIF/ØHIK.

Holdopstilling.
Christoffer Sand, Nikolai Winther, Magnus Dissing, Nikolaj Lyngø, Peter Gade, Casper Pedersen, Thomas Gasberg, Kristian Knudsen, Jonas Bjørn, Mikkel Nielsen, Lasse Steffensen, Nikolai Steenj Bjerring, Ehab El-Sayed og Mads Larsen.

Målscorer: Kristian Knudsen, Magnus Dissing, Nikolaj Lyngø og Peter Gade.


Topkampen i U19M endte uafgjort.
 

Blokhus FC & Hjørring IF spillede 2-2 i en rigtig god U19M kamp.
Det blev som ventet en herre fejt og et meget tæt opgør mellem to gode fodboldhold. Blokhus FC har måske en overvægt i spil og chancer i 1. halvleg, mens HI er bedst i 2. halvleg. Ved pausen er stillingen 0-0 og kampen lever og ligger hele tiden og vipper. Efter 7 minutters spil i 2. halvleg får Blokhus FC tilkendt et straffespark for hands, Christoffer Leth omsætter sikkert chancen til 1-0. Kort efter får HI et gult kort og vi har yderligere mulighed for at sætte tryk på kedlerne. Men HI holder os væk fra chancer og får i stedet kæmpet sig til et hjørnespark. Af uforståelige årsager får en HI spiller lov til at sparke bolden direkte i mål! Målmand og manden på stolpen så i denne situation meget skidt ud.
7 minutter senere kombinerer HI sig igennem vores højre side, vi får ikke bakket op på vores midtstopper og en HI spiller scorer fra en spids vinkel tæt under mål i det korte hjørne til stillingen 1-2. Denne scoring tog hårdt på Blokhus FC mandskabet og det tog lidt tid før holdet fik rystet scoringerne af sig. Thomas Albæk bliver i de sidste 10 minutter sendt helt frem i angrebet og scorer til slutresultatet 2-2 med 2 minutter tilbage af kampen.
Næste opgave er på lørdag kl. 12:30, hvor holdet skal en tur til Grenå for at møde FC Djursland.

Holdopstilling:
Lasse Morild, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Christian Guldager, Jesper Søgård, Augustin Akena og Nicklas Hamann.

Målscorer: Christoffer Leth og Thomas Albæk.
 


Kun det ene point til U19M

Tirsdagens udekamp i Hobro endte 0-0.
En tæt og meget intens kamp som konstant bølgede frem og tilbage. Uafgjort er efter min mening et meget fair resultat, at resultatet 3-3 måske er mere sigende om kampen er en anden snak.
Blokhus FC starter bedst og Emil har i det 5. minut et godt skud , som keeperen med det yderste af neglene får vippet op på overliggeren og ud i spil igen. Kort efter er det Chr. Guldager der i fri position header et godt indlæg i side nettet. Så er kampen i gang. Midt i 1. halvleg får Hobro en friløber på dårlig kommunikation mellem Lennart og Lasse i målet. Lennart får dog i skud øjeblikket clearet og får afværget denne kæmpe chance. Hobro har i 2. halvleg 3 skud på overliggeren, mens Blokhus har et skud på stolpen, vi får annulleret et mål for hands, et skud bliver reddet på stregen, så Blokhus FC var bestemt med til det allersidste.
Set over hele kampen er jeg godt tilfreds med 1 point mod et godt U19 hold fra Hobro. En meget intens U19 kamp som ingen af holdene var i stand til at sætte sig på, her til var holdene for jævnbyrdige og begge mandskaber gav ikke meget plads og ro til at få spillet til at flyde. Flot indsats af alle mand, virkelig en kamp hvor spillerne flytter sig niveaumæssigt.
Næste opgave er hjemme på søndag kl. 12, hvor Hjørring IF kommer på besøg.
Hodopstilling:
Lasse Morild, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Anders Rosengren, Aske McKernan, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Christian Guldager, Nicklas Hamann og Augustin Akena.
Gult kort til Thomas Albæk.


 

Træningssøndag for JIF U14-drenge til FC Midtjylland

Søndag morgen d. 2/9 drog 18 forventningsfulde U14-drenge fra mesterrækkeholdet i Jetsmark Idrætsforening til besøg hos FCM i Ikast. Om formiddagen trænede drengene i Ikast under ledelse af vores nye førsteholdstræner Thomas Jensen. Denne træning var en del af et uddannelsesforløb for Thomas Jensen, og dette gav muligheden for at vores Jetsmark-drengene kunne få denne træningssøndag hos FCM. Efter en vellykket træning og frokost var der tid for en rundvisning på FCM akademiet i Ikast, hvor vi så de flotte og imponerende rammer som FCM har skabt til at uddanne fodboldspillere på deres akademi. Om eftermiddagen overværede vi superligakampen mellem FCM og Esbjerg, der blev spillet på MCH Arena i Herning. Det var da også en flok trætte spillere (og forældre!), der ankom til det nordjyske efter en dejlig fodboldsøndag på heden i det midtjyske. Vi fik en meget flot modtagelse hos FCM og vores drenge fik set de fysiske rammer og forhold for eet af Danmarks bedste fodboldakademier.
/Henrik Pedersen og Niels Bøknæs
 


Ny sejr til U19M ...

Fredagens udebane kamp mod Aalborg Chang blev vundet med 0-1.
Kampen mod Aalborg Chang var efter trænerens mening en af de mere ”farlige” kampe i rækken. Chang er blevet rykket op fra A-rækken efter at Randers Freja har trukket sit hold. Chang er derfor udset til at være et af de hold man skal vinde over for at slutte i top 2, som giver adgang til den vigtige M1 række i foråret.
Den 1 time af opgøret gik alt som planlagt, Chang blev spillet ud af banen af et meget veloplagt Blokhus FC mandskab. God bevægelse og igen masser af gode kombinationer af holdet fører til rigtig mange store målchancer. Boldbesiddelsen er vel 80/20 i Blokhus FC favør den 1. time og Chang er holdt helt væk fra chancer. Men manglende koncentration omkring 1. berøringer og afslutninger, udebliver scoringerne.
Det enlige mål bliver scoret efter 12 minutters spil af Jesper Søgård. Emil Hansen fører bolden frem i banens midte og spiller den ud til Mikkel Larsen der slår en hård flad aflevering på tværs mod bagerste stolpe, her dukker Jesper op og har let ved at bringe Blokhus FC i front.
De sidste 20 minutter af kampen falder Blokhus FC mandskabet helt fra hinanden, pasningsspillet er pist borte, et hav af fejlafleveringer og derved mange mistede bolde. Med manglende parathed og motivation fra næsten hele holdet, er det pludselig Chang der får teten. Det tætteste Chang dog kommer på en udligning er et skud på undersiden af overliggeren kort før tid.
Fuldt fortjent får vi alle 3 point med hjem, det havde været en katastrofe hvis vi havde smidt point i denne kamp. Vi må tage den 1. time med os, hvor vi virkelig spiller flot fodbold og skaber masser af målchancer. Vi skal simpelthen bare score på nogle af de mange chancer. Omvendt skal vi også tage med, at en fodbold kamp varer 2x45 min + det løse. Hvis ikke man er klar i øverste etage, ja så får man problemer uanset hvem man møder i en M-række.
Næste opgave er tirsdag kl. 18, hvor holdet skal en tur til Hobro.

Holdopstilling:
Christoffer Sand, Mikkel H. Larsen, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Christian Guldager, Jesper Søgård, Nicklas Hamann, Mikkel Nymann og Mathias Dolmer.

Målscorer : Jesper Søgård
 


 

3 på stribe for U19...

U19 vandt lørdag 3 kamp på en uge, denne gang fik AaB smæk af et meget velspillende Blokhus FC mandskab. AaB blev sendt hjem med et nederlag på 5-0, sejren kunne og burde nok have været 2-3 mål større, men en god og solid indsats af hele holdet.
Blokhus FC sad på kampen fra start til slut mod et noget modløst AaB mandskab. Vi spiller bolden rigtig flot rundt faktisk hele kampen igennem. I perioder spiller vi noget fantastisk pasnings fodbold hvor AaB’erne virkelig får lov at løbe efter bolden.
Efter 15 min. spil får AaB en 10 min. udvisning, denne udvisning straffer vi hårdt med 2 scoringer, først på hovedstød af Aske McKernan og senere øger Christoffer Leth føringen på et godt skud.
Der skal kun gå 8 min af 2. halvleg, før AaB’s målmand igen må hente bolden inde i målet. Igen på et godt opspil sender Emil Hansen meget uselvisk bolden på tværs i feltet til en udækket Augustin Akena som let kan score til 3-0. 10 minutter senere er den gal igen, vi får tilkendt et frispark midt på banen, Anders Rosengren bliver sendt afsted med en kort aflevering han tager 2 træk og hamrer bolden op i krydset, virkelig et flot mål som må kandiderer til årets mål på Jetsmark Stadion. Jesper Søgård slutter målfesten med at score til 5-0 kort før tid, hvor han løber fra AaB’s forsvar og prikker bolden mellem benene på AaB’s keeper. En flot kamp af Blokhus FC, indsatsen lover godt for de kommende opgaver.
Næste opgave er fredag kl. 18:30 hvor Aalborg Chang tager i mod på Provstejorden.
 
Målscorer: Aske Mckernan 1 mål
Christoffer Leth 1 mål
Augustin Akena 1 mål
Anders Rosengren 1 mål
Jesper Søgård 1 mål.
 
Gult kort: Jesper Søgård
Holdopstilling:
Christoffer Sand, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Chr. Guldager, Mathias Dolmer og Augustin Akena.
 

U19 sikkert videre i Pokalen

Holdet vandt tirsdag aften med 0-3 i Brønderslev.
Brønderslev bød tirsdag aften op til kamp i Pokalturneringen. Kampen blev aldrig spændende, her til var niveau forskellen simpelthen for stor. I sær i anden halvleg sidder vi fuldstændigt på kampen og Brønderslev var sjældne gæster på vores banehalvdel. Vi fik trænet pasningsspil og lidt andre opstillingsmuligheder og alle mand fik god spilletid, så alt i alt en god aften på BI Centeret.
På lørdag kl. 12 skal vi i kamp igen, her kommer AaB på besøg.
Målscorer: Jonas KC med 2 mål og Anders Rosengren med 1 mål.
Gult kort til Nicklas Hamann
 
Holdopstilling:
Lasse Morild, Jonas KC, Lennart Pedersen, Simon Jensen, Thomas Albæk, Aske McKernan, Anders Rosengren, Emil Hansen, Christoffer Leth, Mikkel H. Larsen, Jesper Søgård, Nicklas Hamann, Chr. Guldager og Mikkel Nymann
 

 

Jetsmark IF har lavet aftale med Bredbånd Nord...

Etablering af fibernet i Pandrup og Kaas

I efteråret vil dele af Pandrup og Kaas opleve, at gravemaskinerne rykker ind for at grave fremtidens lynhurtige fibernet ned. Men forudsætningen er, at mindst en tredjedel af husstandene i de pågældende områder tilmelder sig fibernettet

Der er mange byer, der gerne vil have fibernet tilgængeligt, men den store interesse fra borgerne i Pandrup og Kaas har gjort udslaget, så de nu står først i køen. For Nyfors og Bredbånd Nord er det en stor investering at etablere fibernet ned i et større område, og derfor kræves der stor tilslutning, inden gravearbejdet går i gang. I Pandrup/Kaas skal tilslutningen være på mindst 1/3.

Informationsdage for borgerne
For borgere, der bor i de berørte områder i Pandrup og Kaas, afholdes der informationsdage, hvor man kan få information om, hvad fiberbredbånd er og hvilke fordele det giver mht. hastighed, billedkvalitet, etc. Disse informationsdage går under navnet Fiberdage og er uformelle arrangementer, hvor man kan komme forbi i et bestemt tidsrum og få en snak med Bredbånd Nords konsulenter. Det er et velafprøvet koncept, som har været brugt med stor succes i andre byer. Børn er naturligvis velkomne.

De første to fiberdage bliver afholdt hhv. tirsdag den 28. august, kl. 15-19, i klublokalet på Jetsmark Stadion og onsdag den 29. august kl. 15-19 i Kaas Forsamlingshus, Langgade 43

Der er god grund, til at bestille i kampagneperioden, hvor tilslutningen er gratis og gravning til den nærmeste facade uden beregning.

Udbytterigt samarbejde for Jetsmark IF.
I Jetsmark Idrætsforening har man indgået et samarbejde med Bredbånd Nord om at udbrede kendskabet til fiberbredbånd. For JIF betyder samarbejdsaftalen en kontant gevinst, nemlig 200 kr. pr. kontrakt, der bliver indgået i kampagneperioden.

”Samarbejdet med Bredbånd Nord gør det muligt at sende ungdomsholdene til flere stævner, ligesom samarbejdet også bevirker at Jetsmark IF kan levere gratis trådløst internet til alle brugere i Jetsmarks klublokale,” fortæller Finn Larsen, formand for Jetsmark IF. ”Vi er glade for samarbejdet og håber, mange gør brug af tilbuddet, og at alle husker at notere ”JIF” på bestillingen, så vi kan gøre noget ekstra for ungdommen i JIF”, slutter Finn Larsen.
Kampagnen starter op i august og vil fortsætte nogle måneder frem. Man kan holde sig opdateret på www.bredbaandnord.dk eller www.facebook.com/bredbaandnord.

For yderligere information, kontakt venligst
Christian Ingerslev Sørensen, Salgs- og marketingchef, Bredbånd Nord. Telefon: 20 18 13 06.
Finn Larsen, formand Jetsmark IF, Telefon: 40 18 5712

Om Bredbånd Nord
Bredbånd Nord er Nordjyllands lokale fiberselskab med hovedsæde i Brønderslev. Bredbånd Nord er i dag operatør på fibernettet, der er etableret og løbende udbygges af de to forsyningsselskaber Nyfors og Nord Energi. Det fiberbaserede bredbånd består af optiske fibre, der kan transportere data langt hurtigere, end det hidtil har været muligt med det traditionelle kobbernet. Dermed er der tale om en højteknologisk og fremtidssikret platform, hvor Bredbånd Nord leverer internet, TV og telefoni via samme hurtige forbindelse.
 


DBU's Fodboldskole for 20. gang

Uge 28 bød igen i år på DBU Fodboldskole på Jetsmark IF's baner. De to unge fodboldskole ledere, Mathias Højer og Thomas Nielsen, som begge har fået deres fodboldungdom i Jetsmark IF, stod klar mandag morgen sammen med 7 trænere og 7 unge træner-assistenter fra klubben til at byde velkommen til en aktiv uge med fodbold og kammeratskab for øje. Ialt 115 deltagere var tilmeldt årets fodboldskole, hvilket er 20 mere end sidste år. Vi glæder os over det flotte deltager-antal og glæder os over at der igen i år blandt deltagerne og deres forældre er god opbakning til klubbens initiativ om sund mad i form at et pålægsbord for spillerne og trænerne. Det er tidens trend at servere sund mad i sportsmiljøer og allerede sidste år startede vi dette initiativ. Det glæder os meget at Jetsmark Idrætscenter også vil servere sund mad fra deres cafeteria i løbet af efteråret. Ugen bød sportslig på en række gode tekniske træninger, hvor der er plads til alle uanset sportsligt niveau. Tirsdag fik fodboldskolen besøg fra DBU, der med stort smil på læberne kunne overrække klubben et 20. års jubilæumsbevis for DBU Fodboldskoler. Dvs at Jetsmark IF har været med i samtlige år hvor DBU har kørt fodboldskole-konceptet. På billedet ses de to ledere af fodboldskolen 2012.

Onsdag blev alle spillerne fotograferet og fik udleveret det flotte DBU spillersæt. Vejret var gennem hele ugen lidt blandet dansk sommervejr og regnen undlod da heller ikke at falde på spillerne og trænerne, men den største mængde vand fladt nok fredag fra klubhusets terrasse, da trænerlederne holdt deres farvel-tale og alle ventede på at der skulle indledes en vandkrig på stadion. I stedet stod de mange assistenter på terrassen og hældte spandevis af vand ned på de mange lyttende børn...og så startede den store afsluttende vandkrig!

Igen i år et rigtig godt arrangement og et arrangement, der kan anbefales til alle børn og unge, der elsker motion og social samvær.


Jetsmark IF's Ungdom drager i fælles flok til Vildbjerg Cup

Uge 31 fra onsdag til søndag drager en stor flok ungdomshold til Vildbjerg for at deltage i Vildbjerg Cup 2012. Cuppen er een af de største i Danmark kun overgået af Dana Cup, Hjørring og den indledes med stor fælles indmarch gennem Vildbjergs hovedgade torsdag middag. Herefter indledes de mange puljekampe. Spillerne bor på de omkringliggende skoler og der går busser fra skolerne ind til Vildbjergs flotte anlæg, der tæller ikke færre end 22 stk 11 mandsgræsbaner og 2 kunstgræsbaner. Et unikt anlæg i det midtjyske. Fra Jetsmark deltager U15 årgangen med 1 hold U14 årgangen med 2 hold, U13 årgangen med 1 hold og endelig også U12 årgangen med et enkelt 7 mands hold. Det er dejligt at vi i klubben kan deltage med så mange hold og det er første gang i mange år at vi har deltaget med mere end 2 årgange. Så det er med stor tilfredshed, at så mange spillere og forældre vil bruge deres feriedage på fodbolden. Vildbjerg Cup er en stor turnering der giver mange gode kampe og oplevelser for spillerne og miljøet på de mange camping-enheder er helt fantastisk for forældrene, der følger med.


JIF-dag - en dejlig familiedag på Stadion

Lørdag d. 30. juni blev der afholdt den årlige JIF-dag med sponsor-cykelløb, klubfest og aktiviteter på banerne med følgende dagsprogram.

12.30-13.00 Indskrivning til sponsorcykelløb
13.00-14.00 Sponsor-cykelløb for U10 og ældre samt forældre

13.45-14.15 Indskrivning til Mini-sponsorcykelløb
14.15-14.45 Mini-cykelløb for U9-U6 spillerne
15.00-17.30 Fodboldrundbold


Dagen bød desuden et væld af aktiviteterm så som Hoppepude-aktiviteter, Sumo-brydning og oppustelig fodboldbane, M-Stations træning, Sømblok - hvem er hurtigst med færrest slag?

Der blev cyklet ialt godt 55.000,- ind hvilket alle var rigtig tilfredse med. Til de der kørte længst og kørte flest penge ind i både voksen og børne cykelløbet var der præmier.

Men størst kø trak aktiviteten med Flødebolle-kast, hvor klubben havde lånt den populære maskine fra Pandrup SFO. Afslutningsvis var der fest i klublokalet for deltagerne i JIF dagen, medhjælpere under Nørhalne cup og klubbens medlemmer med helstegt pattegris, salater, flutes og kartofler. Alt i alt en hyggelig aften med socialt samværd og stadig masser af aktiviteter på Stadion.

Så det var trætte børn og forældre, der drog hjem lige inden midnat efter en dejlig klubdag, hvor vi nød godt af at vejrguderne holdt tørvejr og solskin gennem hele dagen.


En træner fylder år....

... og det fejres. Efter spiller- og forældremøde mandag d. 11. juni for for U15 og U17 spillerne tog U15 drengene forskud på fornøjelserne og fejrede deres træners 25 års fødselsdag med manér. 1 kg kanel blev strøet ud over Kim efter han først havde fået 2 spande koldt vand over sig. Fra U15 spillere og forældre skal der lyde et stort tillykke med de 25 år i dag 12. juni.


Billederne fra hold-fotograferingen er begyndt at dumpe ind i brevkasserne

Hvis du har fortrudt at du ikke har bestilt billderne til gennemsyn, så er det stadig muligt at nå det.
Ring eller skriv til Billed-Expressen, så ordner de det sådan, at billederne alligevel bliver sendt hjem til gennemsyn hos dig.
Det er ingen købetvang når du bestiller billeder til gennemsyn, du har fuld returret, og det er selvfølgelig muligt at nøjes med at købe dele af billedpakken, med priser fra kr. 64,50.

Med venlig hilsen
Billed-Expressen
T. 7070 7010 - info@billedexpressen.dk


Nørhalne Cup...En stor tak til alle de frivillige hjælpere!

I Kr. Himmelfartsdagene er årets Nørhalne cup blevet afviklet og Jetsmark IF vil gerne takke den mange frivillige hjælpere for indsatsenDet kommende dage afvilkes Nørhalne Cup 2012 på vores baner. På skolerne i Jetsmark og Pandrup har der indkvarteret hold og på Pandrup Skole var der bespisning torsdag, fredag og lørdag aften for ca 600 fodboldspillere og deres ledere. Endvidere afviklede Jetsmark IF arrangement for de norske spillere på Norges Nationaldag, der er 17. maj.


 

Den gode DBU talent stime fra U15 årgangen fortsætter i U14.

I løbet af denne sæson har vores nuværende U-15 drenge hold haft 6 spillere med på DBU samlingerne, hvilket må siges er super flot og historisk i Jetsmark IF.
Og den gode stime fortsætter, da Nikolaj Lyngø er direkte optaget til DBU talentcenter i sommerferien. Men det stopper ikke her, idet Oliver Lindby, Andreas Nielsen og Rasmus Kragh har mulighed for at træne/spille sig videre Søndag d. 3/6. De skal deltage i en DBU udtagelsessamling i Aulum.
Om det ender med, at det kun er een eller flere spillere, der kvalificerer sig til sommerens DBU samling må tiden vise, men det er vigtigt, at vi har spillere med til de forskellige samlinger, da det sætter Jetsmark IF’s ungdom på fodbold-landkortet.
Kommer man ikke med denne gang, er der altid mulighed for at komme med på et senere tidspunkt. DBU scouts kommer ud og se på kampe løbende i hele efteråret. Så der er alt muligt grund til, at træne flittigt og spille til 100% hver gang.
I den sidste ende skal disse DBU samlinger bruges til, at finde de spillere der til sidst, skal danne rammen om vores kommende U-16 Ungdomslandshold.


Fra de yngste årgange: Det myldrer til...

.... med små fødder til bane 4 hver onsdag, hvor vores U6 piger og drenge samt U7 piger og drenge træner hver uge fra kl 17.00 til 18.00. Aldrig før har der været så mange glade små krudtugler, der vil ud at spille fodbold og vi glæder os alle over at der er mange, der tilvælger fodbold sammen med deres forældre. Med over 40 spillere i de to årgange er det en stor udfordring for trænerne og vi vil gerne her appellere til alle forældre, der gerne vi bistå med træningen om at henvende sig til Pia Steen Bjerring på pia.steen.bjerring@mail.telenor.dk eller 30654646. Flere forældre kan let bistå træningen, så man ikke er afhængig af at skulle være der hver gang og man kan koordinere indbyrdes.


DBU Mikrofodboldskole på Jetsmarks baner er nu i fuld gang

Fodbold og leg - en fælles fodboldoplevelse ! Jetsmark IF kan i år fejre 10 års jubilæum som afvikler af DBU's Mikrofodboldskoler.

Som synligt bevis herfor har klubben modtaget et flot diplom fra DBU med årets mange gaver til spillerne. DBUs Mikrofodboldskole er for de seks- til otte-årige (i 2012 årgang 2004, 2005, og 2006). Skolen er dermed de yngste drenge og pigers svar på den ”rigtige” fodboldskole. Den store forskel er dog at børnene ikke er i gang en hel uge, hvilket er for lang tid for små børn, samt at forældrene deltager. Dette sammenholdt med fokus på leg, skal være med til at sikre børnene et godt bekendtskab med fodbold. Deltagerne arbejder ud fra princippet '1 bold pr. spiller' og fodboldindlæringen foregår 'gennem leg'.

For at deltagerne ikke skal tabe overblikket og blive utrygge, er de inddelt i grupper á 12 børn, der er sammen gennem hele weekenden. I perioder laver børnene øvelserne alene, mens de voksne i andre tilfælde deltager.

På den måde sikres det at alle -uanset niveau- kan deltage og få en god oplevelse.

Jetsmark IF har i denne weekend fredag, lørdag og søndag d. 11.-13. maj afviklet DBU fodboldskole på Jetsmarks baner med alle billetter udsolgt. Fredag startede med børn og forældre-øvelser, hvor de sjoveste øvelser var, da børnene skød “luftere” og forældrene skulle hente boldene igen og da forældrene skulle drible med deres barn på ryggen.

 
Lørdag blev der igen kørt på, men forældrene kunne ikke helt følge med, derfor var der indlagt ekstra forældrepauser – til gengæld blev der gået til den, når de var med. Til stor glæde for børn og voksne!
 
Søndag begyndte trætheden at melde sig, så tempoet blev skruet lidt ned. Børnene så frem til den store skattejagt over middag. Og stoltheden lyste ud af dem, da de kom tilbage med hver deres nye bold og fik overrakt diplom og holdbilleder.
 
Selv om der er fart over feltet, når 24 krudtugler slippes løs med en fodbold, blev der også tid til hygge. Der var mulighed for at købe sund frokost i klubhuset og mange benyttede sig af tilbuddet – lørdag indenfor og søndag i en solbeskinnet krog på banen. Både lørdag og søndag sluttede med frugt, kage og saft – grillede pølser / snobrød og fælles hygge.

Udover en fantastisk oplevelse på fodboldbanerne med børnene fik hver enkelt spiller:

 • Adidas fodboldtrøje og shorts
 • Et diplom for deltagelse på DBUs Mikrofodboldskole
 • Gratis frugt en gang om dagen lørdag og søndag
 • Din egen personlige DBU drikkeflaske + en til mor eller far
 • En speciel designet Select læderfodbold


For at deltagerne ikke skal tabe overblikket og blive utrygge, er de inddelt i grupper á 12 børn, der er sammen gennem hele weekenden. I perioder laver børnene øvelserne alene, de voksne i andre tilfælde deltager.

På den måde sikres det at alle -uanset niveau- kan deltage og få en god oplevelse. Jetsmark IF krydrer årets DBU Fodboldskole oplevelser med at spillerne og forældrene kan se Blokhus FC spille på hjemmebane søndag mod Næstved.

Jetsmark IF vil gerne takke skolens ledere Michael Mikkelsen og Henrik Steffensen, trænerne Anders E. Jensen og Line Bach samt de to U18 pige-assistenter, Helene storm Steele og Kathrine Børgesson for weekendens indsats med at give en god oplevelse til de mange børn og deres forældre.


Jetsmark IF ønsker et STORT tillykke...

...til vore U15 træner - Kim Andersen med bestået eksamen som DBU A-licens træner. Kim har gennem forløbet arbejdet med spil-udvikling gennem kantspillet og ved den afsluttende eksamen blev der ikke sparet på superlativerne til Kim for sin indsats og udvikling som træner. Vi er glade for, at Kim fortsætter i klubben som ungdomstræner og talent-koordinator og ser frem til en spændende tid i ungdom med udvikling af spillere på alle niveauer i alle aldre.

Tillykke Kim!

Med sportslig hilsen
Jetsmark IF


NYT-NYT-NYT - OK El aftale med Jetsmark IF

Nu kan du støtte Jetsmark IF, hver gang du tænder for el-kontakten og har et OK Benzinkort. Har du et aktivt OK benzin kort og laver en OK-El aftale, så betyder det , at OK støtter Jetsmark IF med hele 12 øre pr. liter benzin/diesel.


Fornøjelig fodboldweekend for U9-drenge
I weekenden d. 14.-15. april var der arrangeret træningsweekend for Jetsmark IF’s U9-drenge. En weekend, hvor både de lokale og de globale helte var på programmet.

De lokale helte i form af Blokhus FC spillere, der agerede dommere ved weekendens træningskampe og de globale helte i form af FC Barcelona, som i de sene timer underholdte på TV skærmen.

Drengene nåede kun akkurat lige at rulle soveposerne ud i Jetsmark Hallen, hvor der var arrangeret overnatning, inden fodboldstøvlerne blev snøret og en flok forventningsfulde drenge kunne tage hul på en weekend i fodboldens tegn.
Udover Jetsmark IF deltog også hold fra de inviterede klubber fra Aabybro, Biersted, Skovsgaard og Saltum, som til træningsstævnet var inddelt i de to puljer ” La Liga” og ”Superligaen”. Efter en række lærerige og tætte kampe, blev alle kåret som vindere.

- Resultaterne var ikke så vigtige i denne sammenhæng. Målet var derimod af skabe en god weekend for drengene, fortæller Søren Larsen, som er den ene halvdel af U9-drengenes trænerteam.

Som et led i at skabe den gode oplevelse for de unge fodboldspillere, var Blokhus FC’s divisionsspillere inviteret til at udgøre dommerteamet under stævnet. Noget som var med til at skabe en ekstra spænding blandt de deltagende hold.

- Drengene synes det var ret stort at Blokhus FC spillerne dømte kampene, og der skal derfor lyde en stor tak til Blokhus FC’s spillere, tilføjer Søren Larsen, som tilmed forsikrede at de debuterende dommere sørgede for at det hele forløb som det skulle. Stævnets dommerteam bestod af Blokhus FC spillerne Søren Reese, Jonas Westmark, Kasper Stiller og Christian Overby.
De mange glade spillere og ledere fra U9 lokal stævne.

Efter et vellykket stævne fyldt med god stemning skabt af de mange forældre, bedsteforældre og søskende på sidelinjen, bød resten af weekenden for Jetsmark IF’s drenge på hyggeligt samvær med fodboldkammeraterne Jetsmark IF’s klubhus. Her stod den på pizza, men ikke mere end at der efterfølgende kunne spilles mere fodbold. Denne gang på Jetsmarks multibane.

Senere var der ganske velfortjent afslapning med spil og ikke mindst FC Barcelona på TV skærmen. Inden de udrullede soveposer endelig skulle i brug, blev lommelygterne fundet frem og det sidste krudt blev brændt af på et natløb på Jetsmarks anlæg.

Søndag formiddag stod den på fodboldtræning inden en flok trætte drenge brugte de absolut sidste kræfter på at heppe på Blokhus FC’s 1. divisionshold i kampen mod Vejle Boldklub Kolding. En fornøjelig fodboldweekend havde nået sin ende.

Talent-træning i Jetsmark IF Ungdom med start fredag d. 20. april 2012

Formålet med talenttræningen er at styrke den enkelte spillers individuelle tekniske færdigheder, og ud fra 25 - 50 - 25 % reglen om at spillere skal trænes og udvikles ved 25% under niveau - 50% i niveau og 25% over niveau. Denne træning tages udgangspunkt i de sidste 25 % hvor spillerne skal udfordres - og gerne over niveau. Vi vil skabe et miljø, hvor spillerne stimulerer lysten til at blive endnu dygtigere og hele tiden søger at forbedre detaljen.

Træningen er bygget op efter de tre K'er: Koncentration, kvantitet & kvalitet.

Træning er frit for alle i U10-U11 og U12 årgangene, som ikke i forvejen deltager i AaB Talent træningen. Spillerne kan enten møde op på startdagen, eller også bedes man kontakte:

Ungdomstalentkoordinator:
Kim Andersen
Mail: phozo@ofir.dk
Telefon nr.: 29 86 60 90

Talenttræningen:
Træning vil for foregå hver fredag fra kl. 16:00 til 17:45 på bane 8, som er banen ved siden af kunstgræsbanen ved Jetsmark Stadion.

I træningen vil der blive lagt vægt på spillernes individuelle tekniske udvikling af færdigheder bl.a.:

 • Spark og afleveringer
 • 1. berøring
 • Dribling & finter
 • Vendinger
 • Boldkontrol
 • Afslutninger

Derudover vil der også blive trænet lidt taktisk som; spilforståelse og småspil. Ud over træningspas vil der blive planlagt et par træningskampe henover foråret/efteråret.

Ideen bag projektet
Ideen bag dette er at skabe et bredde og elitemiljø/hold i vores lokalområde, så der ikke skal køres langt for at komme til at spille på et højt plan, og i stedet bruge tiden på de lokale træningsbaner. Dette er også et godt springbræt for de allerbedste spillere, hvis de kan/vil komme videre til en større Superliga klub.

Datoplan:
11/5 - 25/5 - 1/6 - 7/6 - 14/6 - 21/6


U14 - Så sker det endelig...

Efter næsten 3 måneder med træning og træningskampe, er det første turneringskamp her i den kommende weekend.
Vi begyndte vores træning d. 23 Januar, med 1 times boksetræning og 2 gange fodboldtræning om ugen. Alle har trænet meget hårdt, først med konditionen, derefter med pasninger og possession. Inden for de sidste uger har vi arbejdet en del taktisk. Vi bruger bolden til alt, hvad vi laver. Derfor har drengene flyttet sig rigtigt meget på kort tid, og de ting vi arbejder med begynder, at sidde i skabet.
Vi er ved, at blive et 'mini Barcelona', hvor vi ”bare” spiller bolden stille og roligt rundt, indtil modstanderne bliver trætte af det, og så slår vi til.

Vi har spillet 8 træningskampe. Vunden 5 og tabt 3. Her i opstarten har vi mødt følgende hold med resultaterne: Løgstør 2-3, FFI 1-4, Aalborg KFUM 5-1, Fortuna Hjørring 7-1, Hobro 0-4, FC Solsiden 7-1, SVIF 8-1 og Habo (Svensk hold) 8-0.
Vi har spillet godt og domineret de fleste kampe, med fremragende pasningsspil og angrebsspil, hvilket også har resulteret i nogle store sejre. Det har været tydeligt, at i sær i de sidste 10 min. har vi haft mere luft end modstanderen via den hårde boksetræning.
Jeg har en følelse af, at dette hold kan spille med i toppen af M2-rækken, og det bliver en meget spændende sæson. Men det kommer også til, at kræve hårdt arbejde, da alle hold kan slå hinanden indbyrdes. På søndag har vi en af de store teste, da Brønderslev er et hold der vil ligge bland de bedste. Vi håber og tror naturligvis på, at det nok skal lykkes os knække dem og tage 3 point til Jetsmark-drengene.
God sæson til alle.
/Thomas U-14
 


Nyt initiativ i Ungdom - 60 spillere i alderen 8-11 år til teknisk samtræning.

For første gang i denne sæson, var der teknisk sammentræning for U9, U10, U11 og U12 spillere tirsdag d. 10. april.
Opbakningen til dagens træningspas var rigtigt flot. De mange spillere tog rigtigt godt imod de nye øvelser, også selvom de var lidt svære i starten, men man kunne tydeligt se, at jo flere gange de lavede de forskellige øvelser jo bedre blev de. På den første 1½ times træning flyttede ALLE spillere sig rigtigt, rigtig meget, og det var super dejligt at opleve.

De øvelser, der blev trænet i, er alle sammen nogle spillerne selv kan lave hjemme i haven, som jeg, som træner, varmt kan anbefale.
Jeg håber, at sammentræningen mellem disse årgange, kan gøres flere gange i foråret.

Det er vigtigt, at besidde evnen til at træne, at øve, at være udholdende og at være stædig ud fra devisen – jeg vil være GREAT - og ha' det sjovt!

Vi ses i på træningsbanerne i klubben - jeg kalder ind igen en anden gang.

Med sportslig hilsen.
Thomas U-14 M
 


 

Jetsmark's U13 drenge til de Jysk Mesterskab i indefodbold

I weekenden d. 3.-4. marts deltog Jetsmark’s U13 drenge i de Jyske Mesterskaber for U13 drenge A. Fra Region 1, hvor vi hører til, deltog desuden Aalborg Freja i A-rækken. Således var drengene allerede inden stævnet startede bland de 8 bedste indendørs hold i årgangen i Jylland, hvilket i sig selv er flot. De jyske Mesterskaber for U13 blev spillet i Rødding Centret i syd for Kolding. Ud over U13 A, deltog også U13B drenge samt U13 A og U13 B piger, så der summede at liv overalt i de to haller i Rødding. Lørdag morgen kl. 9.00 drog spillerne, deres forældre samt de to trænere Niels Bøknæs og Per Sørensen til Rødding. Stævnet startede kl 14.00 og den første kamp var netop mellem de to Region 1 hold. Kampen endte 6 - 6 i en forrygende kamp, hvor Jetsmark-drengene i de sidste sekunder fik udlignet. Spillerne og deres trænere overnattede i centeret, mens forældrene havde indlogeret sig i Jels, som ligger 9 km fra Rødding. Weekenden igennem blev der fightet og spillet flot indendørs fodbold på meget højt niveau. Om aftenen var der arrangeret både biograftur og adgang til svømmehallen for de deltagende hold og deres trænere. Efter de 7 indledende kampe, hvor modstanderne ud over Aalborg Freja var Blåbjerg IF, Aabyhøj IF, Tarm IF, SUB 88, Løjt IF og Ammitsbøl SG&I var drengene på en samlet 3. plads og skulle derfor spille semifinale. En semifinale mod Tarm IF, hvor der var spil og chancer til at kampen kunne gå til begge sider. Desværre var Tarm spillerne mest effektive foran målet og drengene måtte ’nøjes’ med en samlet 3. plads i stævnet. En flot præstation af drengene, der trods nederlaget i semifinalen var både stolte og tilfredse med weekendens resultater og oplevelser i det Sønderjyske. Søndag kl 16.00 var de sidste kampe færdigspillet og Tarm IF endte som Jysk Mester 2012 for U13 A drenge.

De stolte trænere og bronze-vindere fra JM 2012 i U13 drenge var: Niels Bøknæs, Andreas Bøknæs, Rasmus Sørensen, Simon Sørensen, Per Sørensen, Mathias Steen Bjerring, Kasper Vingaa og Kristian Jensen. På billedet mangler Stefan Bonde, der gennem hele sæsonen har spillet på holdet, men måtte melde afbud fredag inden stævnet pga akut blindtarmsbetændelse.
 


Flot indendørssæson for U 13 drengene fra Jetsmark IF

...med U13A som deltager ved de Jyske Mesterskaber i Rødding

Denne vinter har vores 30 drengespillere på U13-holdet trænet flittigt indendørsfodbold om fredagen i Jetsmark Hallen. Der er blevet spillet indestævner i henholdsvis: Hurup, Kongerslev, Hjørring, Randers, Sulsted, Løgstør samt Brovst. Endvidere har holdet deltaget i Futsal stævne i Farsø. Det er blevet til 2 førstepladser i henholdsvis A-rækken i Sulsted Cup og Løgstør Cup. I JBU-turneringen fik vi en 2. og 3. plads i B-rækken, og A-holdet fik en 2. plads. Ved de nordjyske mesterskaber i Aså d. 11/2 fik A-holdet en flot 2. plads efter Ålborg Freja. Holdet er nu klar til de jyske mesterskaber i U13A, hvor de 8 bedste hold i Jylland skal til Rødding i weekenden d. 3-4/3 for at dyste om mesterskabet.

De stolte JM deltagere ses her efter det Nordjyske Mesterskab. fra venstre er det: Stefan Bonde, Kasper Vingaa, Mathias Steen Bjerring, Simon Sørensen, Kristian Jensen, Andreas Bøknæs og Rasmus Sørensen.


U15 drenge B til Jysk Mesterskab i indefodbold

Her i weekenden deltog U15 drengene med to hold til de Nordjyske Mesterskaber. De to hold blev hhv en flot nr. 1 og nr. 3 i turneringen, så med det resultat kvalificerede det vindende hold sig til Jysk Mesterskab i weekenden 3+4. marts. Holdet, der vandt NM for U/15 B hold gik ubesejret gennem deres pulje med hele 9 sejre og 1 uafgjort. Til Nordjysk Mesterskab havde de tre meget tætte kampe i indledende pulje, hvor resultaterne var følgende:

Jetsmark IF - Hjørring IF 5 - 3
Jetsmark IF - Skalborg SK 4 - 5
Jetsmark IF - Terndrup IF 7- 6

I semifinalen mødte holdet Hobro IK, som havde spillet noget flot indendørsspil. Her vandt drengene 4-2, i en godt spillet kamp hvor Jetsmark virkede meget overlegent i spil og chancer.

I finalen mødte vi igen Skalborg og vandt den så sikkert som 6-2.

Det vindende U15 hold bestod af: Thomas Gasberg, Ehab El-Sayed, Casper Pedersen, Jonas Mortensen & Kasper Holm.

En stolt træner, Kim Andersen med sine U15 drenge. I sæsonen har U15 deltaget med 3 hold i JBU's indendørsturnering. Alle 3 hold kvalificerede sig som puljevindere til Nordjysk Mesterskaber og nu skal det ene hold så til de Jyske Mesterskaber.

Efter de Nordjyske Mesterskaber drog drengene til Jetsmarks baner og spillede årets første træningskamp på kunstgræsbanen, hvor de vandt 2 -1 over et nyoprykket U17 M2 hold. En god fodboldweekend for U15 drengene!


Jetsmarks U9-drenge vinder af Terndrup Cup 2012

Jetsmark IF's U9-drenge holder formen ved lige med indendørs træning i Jetsmark hallen hver lørdag
fra kl. 11 - 13. Spillerne går virkelig frisk til sagen og vi er heldige at have 22 friske og dygtige drenge i årgang U9.
Drengene vandt i December Sifas 100 års jubilæums-turnering i Frejlev-hallen og har på billedet lige
vundet Terndrup Cup 2012.

Sikke en søndag! Drengene kæmpede bravt inden de i en nervepirrende og meget spændende finale-kamp sejrede
1-0 over Vester Hassing. De dygtige drenge kunne velfortjent løfte den flotte pokal. Flere forældre og søskende havde taget turen
til Terndrup for at bakke holdet op.

I februar måned skal U9 drengene deltage med 2 hold i Clean cup som afvikles i Brovst. Udover stævnerne deltager
U9 drengene med 2 hold i JBU's turnering.

Nogle af de mange dygtige U9- drenge, der vandt fodboldstævnet i Terndrup den 8. januar, var: Jakob Engelbrechtsen,
Gustav Vamberg, Alexander Larsen, Jesper Larsen, Lasse M. Sørensen, Noah Lønstrup og Victor Larsen.En flok glade U9-drenge fra Jetsmark løfter stolt pokalen.

/Søren Larsen


Nyt spændende træningsinitiativ for U13 til U15 drengene

De kommende uger besøger vores ungdomsspillere bokseklubben på den anden side af vejen. Året rundt er det ellers bokserne, der flittigt kommer på visit på løbebanen omkring stadion, men i disse dage tager spillerne indendørsskoene på i bokseklubbens lokaler og træner speed, stabilitet og styrke. Et frisk og hårdt alternativ til den almindelige fodboldtræning, der har til formål at styrke spillerne for at undgå skader. Initiativet er blevet taget rigtig godt imod og mellem 50 - 60 spillere møder op til mandagens nye og spændende udfordringer.

Blokhus FC har de tidligere år også benyttet sig af denne træning i bokseklubben, men i år er det første gang at Jetsmarks ungdom deltager. Og det bliver helt sikkert noget der fortsættes med.


 

En drengedrøm går i opfyldelse...
Simon Knudsen fra Jetsmark IF's U15 hold drager i disse dage et halvt år tidligere end planlagt til Vejle-Kolding Boldklub, hvor han skal starte på Vejle Idrætsefterskoles fodboldlinie. Simon har alle sine år spillet i Jetsmark IF og 2011 har været et fantastisk år for ham, for foruden en aftale med Vejle Idrætsefterskole, har han også tilspillet sig en plads i DBU's landsholdstrup for U15 spillere. Den trup, der i løbet af 2012 skal forme det kommende U16 ungdomslandshold. Så i disse dage bliver sportstaskerne pakket og sagt på gensyn til vennerne fra fodboldklubben Jetsmark IF og klassekammeraterne på Central Skolen i Kaas. Oprindelig var det planlagt, at skifter skulle ske sommeren 2012, men da der blev en ekstra plads på skolen, er Simon blevet spurgt her hen over julen. En chance og række oplevelser, der er svære at sige nej til for en frisk og fodboldglad 14-årig dreng. Til sommer kommer Christian Jørgensen, der også spiller på U15-holdet i Jetsmark IF ned og holder Simon ved selskab og de skal så i 9. klasse følges ad i skole og til træning. De to har sammen deltaget for Vejle B. i efterårets KUV-Match for U15 drenge, der er en træningsturnering, der finder sted efterår og forår i området ved Vejle.
Simon er på fodboldbanen en målfarlig herre, og at han har næse for netmaskerne vidner de 57 mål, han har scoret for holdet siden efteråret 2009 i turneringskampene, om. I Vejle skal Simon gå på Idrætsefterskolen, hvor den daglige træningsmængde øges markant, idet der nu skal trænes 2 gange dagligt, så forholdene minder meget om en tilværelse som professionel fodboldspiller. Simon skal indgå i klubbens U17 liga-trup, så sportslig er det også endnu et niveau op i forhold til det hold han spiller på i Jetsmark IF. Simons fodboldevner har aldrig været at så tvivl om - helt fra barnsben har han været målfarlig, men i takt med at drengene er blevet ældre og deres ambitiøse træner, Kim Andersen har trænet dem målrettet gennem flere år er Simon sprunget ud som en talentfuld fodbolddreng med mod på mange udfordringer i livet.

Det bliver utroligt spændende at følge Simon den kommende tid. Vejle-Kolding Boldklub er glade for den talentudvikling, der pt sker i Jetsmark IF og det er da også første gang i mange år at klubbens førstehold i ungdomsrækkerne er placeret så stærkt i rækkerne. Således skal U13 drengene spille Mesterrække1 den kommende sæson, som er den højeste række, mens U14 og U15 drengene begge spiller i Mesterrække2, som er 2. bedste række i disse årgange. Jetsmark IF ønsker Simon al held og lykke fremadrettet i Vejle og håber på stor sportslig udvikling og succes

 


 

DBUJylland har offentliggjort puljerne for 11 mands hold til foråret
Vores U13M1, U14M2 og U15M2 har følgende puljer:

 

U13 M1 (1999) U14 M2 (1998) U15 M2 (1997)
Jetsmark IF Jetsmark IF Jetsmark IF
Thisted FC VG Aalborg Aars IK
Holstebro B Brønderslev IF Aalborg KFUM
AaB Løgstør IF LKB Gistrup
FK Viborg Aalborg KFUM Hjørring IF
Hjørring Aabybro IF FC Solsiden

 

Vi ser frem til en mængde gode og spændende kampe på vores baner her i foråret.

 


 

15 ungdomstrænere fra Jetsmark IF på skolebænken
Trænerkursus i den mørke tid
Vinterens stille tid er i november og december blevet brugt på uddannelse af ungdomstrænere fra Jetsmark IF. Der er afholdt DBU Trænerkursus i Aldersrelateret træning, der omhandler træning af børn i alderen 5-14 år. Kurset er afholdt over 3 tirsdage med 4 timers undervisning og praktik til hver undervisning. Klubben har selv stillet medier til rådighed for kursusdagene og således har både drenge U11 og drenge U13 fået ekstra træningspas i forbindelse med afviklingen af kurset. Aldersrelateret træning er eet af DBU's basiskurser med det mål at sikre forsvarlig og målrettet træning af børn og unge i klubberne.

DBU's Holdninger & Handlinger - om udvikling af børnefodbold
Kurset er baseret på DBU's Holdninger og Handlinger og sigter på at udvikle alle børn uanset alder og niveau med det formål at tiltrække og fastholde spillere. Kurset blev afholdt af DBU's instruktør, Henrik Mogensen som tidligere (i 2000) har været træner i klubben. Kurset var særdeles vellykket og lærerigt, hvilket mange af trænerne gav udtryk for under evalueringen og det er helt sikkert ikke sidste gang vi afholder disse klubkurser, hvor også trænere fra andre af vores lokale klubber er velkomne til at deltage, siger Pia Steen Bjerring, der har stået for arrangementet ifht DBU.

Træneren i børnehøjde - børnene i fokus
Kurset bygger på elementer omkring teknisk træning, taktisk træning, fysisk og mental udvikling som funktion af alder og sportsligt niveau. Vigtigheden af en træner kommer i børnehøjde og forstår børns evner og udvikling på de enkelte alderstrin. Alt sammen krydret med en række øvelser, der blev gennemgået i både teori og afprøvet i praksis under træningerne på kunstgræsbanen. Et kursus som bestemt kan anbefales.
Fra trænerkurset i klubbens cafeteria.

 


 

U10 drengenes sæson blev afsluttet med manér
For U10 har 2011 efteråret været et fantastisk år med stor spillertilgang og mange store oplevelser - både på og udenfor banen!
U10 spillerne og deres forældre forstår nemlig at stable en fest på benene, så glæden var stor, da U9-tiden i sommer sluttede med stor grillfest i klubhuset d. 1. juli!
Men glæden var nok størst for dagens fødselar.... Ingolf var som altid på pletten - også selvom han havde fødselsdag. Og han nød sangen fra spillerne og forældre og kagen, som var en fodboldlagkage til drengene! Og selvfølgelig fik Ingolf lov til at skære for....
Lige nu klør U10 på indenfor i varmen og deltager i JBU's turnering med 3 indendørs hold. Der trænes lørdag formiddag og knap 20 spillere er med hver gang! Holdet har også trænet udenfor frem til d.1.12. og starter op igen udendørs efter nytår - selv om det er koldt! Nye spillere er altid velkomne.

/U10 trænerne

 


 

Forrygende efterårssæson for U13-drengene fra Jetsmark IF
U13-drengeholdet (årgang 1999) fra JIF har haft endnu en forrygende efterårssæson. Drengene skulle for første gang dette efterår spille 11-mandsfodbold i JBU-turneringen. Som optakt til efterårsturneringen deltog en del af drengene i Vildbjerg Cup, hvor det blev til fortjente bronzemedaljer i B-rækken. Holdet består pt. af 32 drenge fra Pandrup, Kaas, Blokhus, Åbybro og Birkelse, hvor de mest flittige træner 3 gange om ugen plus kamp i week-enden. Mesterrækkeholdet fik en flot 2. plads i JBU-turnering efter et godt spillende Aab-hold, og foran klubber som Frederikshavn og Hjørring IF. Dette betyder, at holdet efter vinterpausen er kvalificeret til at spille i Mesterrække 1 (der er højeste niveau i årgangen) sammen med Hjørring IF og Aab som de to øvrige nordjyske repræsentanter. B-holdet fik også en flot 2. plads i JBU-turneringen, hvor det blev til sejre i begge kampe mod Grindsted, der rykkede op i A-rækken. De flittige U13-drenge fortsætter med at træne udendørs på kunststofbanen i Jetsmark mellem 17.30-19.00 hver mandag sålænge vejret tillader det. Desuden opstartes indefodboldsæsonen for holdet i starten af november måned, hvor der trænes i hal A i Jetsmark Hallen mellem 17.00-18.30 hver fredag. Holdene trænes af Per Sørensen, Henrik Pedersen, Jørgen Brogård og Niels Bøknæs.

 

 

Glade U13-drenge og trænere fra Jetsmark IF fotograferet på kampbanen.

 


 

Nyt fra U8 årgangen
Alle U8-spillere var med, da udendørssæsonen blev afsluttet på behørig vis med fællesspisning for hele familien i cafeteriet.
U8 har i efteråret deltaget med 2 hold i JBU's turnering og de to hold har klaret sig godt. Det blev til 12 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag.
Så spillerne kunne velfortjent modtage medaljer og en flot madkasse!
U8 spillerne har et godt sovehjerte og derfor deltager kun få i den indendørs træning kl. 8.30-9.30 lørdag formiddag, men de som møder op hygger sig og trænerne vil opfordre både børn og forældre til at deltage i indendørs træningen, da det giver god teknik.
Holdet ser frem til foråret og en ny udendørssæson, og vi håber på endnu flere friske piger og drenge. Alle er velkomne til at komme og spille fodbold og ha' det sjovt med U8!
GOOOOOOOOOOOOO JETSMARK!!!!!!!!!
De stolte U8-spillere med medaljer om halsen.

 


 

Vellykket afslutningsarrangement for U15 drengene
Fredag 25 til lørdag den 26. november blev der holdt afslutningsarrangement for U15 drengene med overnatning i håndbold-lokalet. Drengene startede med indendørstræning, hvorefter der var arrangeret buffet for spillerne med forældre og søskende, hvor hver familie medbragte en ret og satte på det store fællesbord. Efter spisningen holdt de to trænere en tale til drengene (og forældre), hvor de stolte fortalte om deres udvikling gennem de seneste 2 halv-sæsoner. Resultatsmæssigt er det således blevet til en 1 plads i foråret for mesterrækkeholdet og i efteråret en 2. plads i hhv mesterrække2 og B-rækken. Drengene har været til mange gode turneringer oveni, der i år tæller Nørhalne Elite Cup, Vildbjerg Cup og Cup i Holland. Ud over de mange roser til spillerne for adfærd, indstilling og humør i det daglige, så blev der også uddelt de fire priser. Således blev Lukas Hem fejret som den spiller der har udviklet sig mest på U15B og Oliver van der Weerd som årets spiller for U15B. Hos M holdet fik Nicolai Winther prisen for at have udviklet sig mest og Christian Jørgensen blev kåret som årets spiller. Spillerne takkede derefter deres trænere for et godt fodboldår og overrakte dem velfortjente gaver. Drengene har generelt haft et rigtig godt fodboldår og med 6 spillere til DBU træningssamlinger, der har resulteret i at Christian Jørgensen og Simon Knudsen er med i de endelige samlinger. Måske er det ligefren tale om klub-historie, der her er skrevet. Efter talerne og overækkelserne blev der hygget i klublokalet med kaffe og hjemmebagte kager og drengene drog atter i hallerne for at spille fodbold. Lørdagen bød fra morgenstunden på indendørs kampe i Brovst for nogle af spillerne, der ved middagstid vendte hjem med 4 sejre. Kl 12.30 blev der fløjtet op til kamp på kunstgræsbanen, hvor vi tog imod Thisted FC. Et hold som vi aldrig har vundet over og der i efteråret har spillet M1. De to hold stod rigtig godt til hinanden med Jetsmark-drengene i overtag. Således blev det også til en velfortjent sejr på 5 - 3. Afslutningsvis samledes alle igen i klublokalet til kaffe og kage og Conni Holm stod nok for den flotteste 'Jetsmark'-kage længe set. Tak til håndbold for lån af deres klublokale. Det er dejligt at vi kan låne lokalet til arrangementer med overnatning.

 


 

U14 drengene rykker op i Mester-række2
U14 drengene har her onsdag aften spillet mod Aarhus FC om oprykning til M2 og efter at have været bagud 1-0 vandt drengene 2-1 i en spændende kamp. I foråret var holdet truet med nedrykning til B-rækken, men de blev sikret i A-rækken i sidste runde. 2 uger før sæson-start meddelte deres træner at han skulle til Holland for at læse, så alle var glade da Mathias Højer tog udfordringen op, som træner for U14 drengene. Siden har Mathias arbejdet målrettet gennem træning af drengenes fysik og teknik. Han har selv mærket det på egen krop under sin egen træning med Bo Zinck, så han har en god fodbold-bagage. U14 drengene har gennem hele sæsonen været koncentreret om udvikling af egne og holdets færdigheder. Det har her i efteråret resulteret i stor udvikling af alle drengene og således var efterårets umiddelbare første målsætning at forblive i A-rækken. Det viste sig imidlertidig hurtigt, at der i årgangen er en god talentmasse , og efter de første kampe så stillingen ret godt ud for de grønne drenge fra Jetsmark. Mod sæsonenens slutning stod det helt klart, at de ville vinde deres A-række og spørgsmålet var så blot, om de skulle ud og spille kvalifikationskamp om oprykningen. Antallet af points rakte dog ikke til direkte oprykning, så derfor drog drengene til Klejtrup ved Hobro for at møde FC Aarhus's 2. hold på neutral bane. Her gik drengene fra Jetsmark ud som sejrsherre efter en smal, men meget spændende 2-1 sejr. Drengene spillede mod et stærk Århus mandskab, som gik til stålet. Og det startede da også med at drengene var bagud 1-0. Et mål scoret på en dødbold efter en tæt første halvleg. Men efter pausen var drengene fra Jetsmark bare endnu mere tændte og ca. 15 minutter inde i 2. halvleg udlignede Kristian 'Krølle' Bøknæs til 1 -1. Herefter sad drengene på spillet resten af halvlegen og det lugtede af et afgørende mål til Jetsmark. Dommeren løb med et par minutter igen forbi sidelinjen og fortalte trænerne, at det kun var de spillere, der var på banen, der måtte sparke straffe i den måske efterfølgende straffesparkskonkurrence. Og i samme minut er det Nikolaj Lyngø fra Jetsmark, der sparker et langskud fra midten, som lander bag Århus keeperen, der var kommet for langt ud af sit mål. Hermed blev han match-vinder og kampen sluttede 2-1. Sejren blev fejret med vilde jubel-scener og velfortjent champagne til drengene og naturligvis buksevand til den stolte træner. En fantastisk spillet kamp, som fortjener stor ros til begge hold på banen og ikke mindst dommeren.
Et stort tillykke til drengene, deres trænere Mathias Højer og Steen Larsen!

 


 

Jetsmark IF's U15 drenge-årgang på fodboldtur til Holland
Onsdag aften kl 18.00 i efterårsferien drog U15 årgangen på fodboldtur til Holland. I alt 22 drenge, deres 2 trænere og 7 forældre tog med bussen til Holland. Turens første stop efter en lang aften/nat i bussen var Ajax Amsterdam Arena, hvor der først blev shoppet og derefter givet en rundvisning på deres stadion anlæg med både spiller launge og sponsor launges. Et imponerende stadion med gode forhold i alle henseender, som godt kan gøre de fleste nordjyske fodboldspillere og tilskuere lidt misundelige.Herefter kørte bussen mod Heino, som var stedet hvor vi skulle bo. Summer Camp Heino er en camp, hvor man kan bo fra 30 til 60 personer i store hytter med fodboldbaner, indendørshal og svømmebassin. I opholdet var der inkluderet morgen og aftensmad, så vi skulle selv kun arrangere frokost, der til stor behag for alle stod på god dansk rugbrød med pålæg. Alle blev indkvarteret i 2-8 mand rum og drengene gjorde sig klar til de første kampe som skulle spilles fredag. I den indledende runde vandt drengene først 5-0 over Holbæk 3 , hvorefter det blev til 2-0 senere på fredagen over Nr. Aaby . Herefter skulle vi ind og se en 1.divisionskamp, hvor det lokale tophold FC-Zwolle tog imod FC Dordrecht og viste drengene med fornemt positionsspil hvorfor de var et tophold. Holdet vandt så sikkert som 5-0 i en kamp som blev spillet på kunstgræs. Lørdagen bød på flere kampe. Først i indledende runde, hvor drengene i en lidt dårligt spillet kamp vandt 2-0 over det lokale hold fra SVI (1) . Så var de klar til slutspillet og pladserne 1 til 8. Her de vandt første kamp 2-1 over Tved Boldklub og var nu klar til semifinalen. Her kom drengene foran 1-0 mod Gladsaxe Hero og havde chance for at lukke kampen, men desværre endte det 1-2 til Gladsaxe Hero og de måtte i stedet for spille om 3.pladsen i turneringen. Her vandt drengene dog 2-0 over et tysk hold Teutonia Weiden (1) og kunne derfor tage en flot bronze-medalje med retur til klubben.Turen var arrangeret som en social afslutningstur på en rigtig god DBU sæson, hvor U15B og U15M2 begge blev nr 2 i deres rækker.
Fra alle på turen skal der lyde en stor tak til de to trænere - Kim Andersen og Michael Jørgensen for deres indsats med drengene gennem hele sæsonen, men ikke mindst også til de 3 forældre - Helle Gade, Tommy Bitsch og Niels 'Duddi' Winther for arrangement af en rigtig god og uforglemmelig fodboldtur.

/U15 drengene og forældre

 


 

Indendørs sæson 2011/2012
Hver årgang aftaler med trænerne, hvornår de ønsker at starte op til indendørs træning.
Indendørs sæsonen starter fredag/lørdag i uge 44 efter Erhvervsmessen.
Vi har fået tildelt hal A lørdage fra 8.30 til 15.00 samt hal A om fredagen 15.00-22.00 og hal B fra 15.00 - 18.00
Som de tidligere år skal vi selv sætte bander op og tage dem ned igen. Der er under tildeling af tider taget hensyn til årgangenes størrelse.
Fordeling af tider er som udgangspunkt som følger:

Tider fredag Hal A Kommentar
15.00-17.00 Drenge U11+U12 Opsætning af bander Hal A
17.00-18.30 U13 Drenge
18.30-20.00 U14 Drenge
20.00-22.00 U17/U19/Herre Senior
Tider fredag Hal B ´ Kommentar
15.00-16.30 Piger U10+U12 Opsætning af bander Hal B, kan starte kl 14.00
16.30-18.00 U15 Drenge kan forlænges til 19.00 hvis Moseby ikke kommer
Tider lørdag Hal A Kommentar
8.30-9.30 U6+U7+U8 Piger & Drenge
9.30-11.00 U10 Drenge
11.00-13.00 Drenge U9 Nedtagning af bander Hal A
13.00-15.00 Piger U15/U18/Damer Træningsdage: 5/11, 12/11, 19/11, 3/12
17/12, 7/1, 28/1, 4/2, 18/2, 25/2, 24/3, 31/3

NYT-NYT-NYT Futsal træning i hal A
Tider onsdag Hal A Kommentar
19.00 - 20.00 U17/U19 Drenge Ingen bander

Trænerne er velkomne til at bytte træningstiderne indbyrdes.
Der er indendørs bolde hos Ingolf!
Med sportslig hilsen
Ungdomsudvalget og Bestyrelsen

 


 

Forrygende efterårssæson for Jetsmarks U-10 piger
Jetsmarks U-10 piger har haft en fantastisk efterårssæson. Holdet tæller 16 piger og dermed 2 hold i samme pulje i JBU’s turnering, hvor begge hold har klaret sig rigtig flot. Der er blevet spillet flot fodbold og pigerne har kun indkasseret et par nederlag i de mange kampe. Og mange kampe er blevet vundet stort. I indbydes kampe har de begge gange spillet uafgjort.
U10 pigerne begyndte efterårssæsonen med at deltage i Diddl Cup i Dronninglund søndag den 7. august 2011.
Også her var der tilmeldt 2 hold og alle piger fik flotte Diddl og Top Model præmier med hjem. Trods truende skyer om morgenen, viste vejret sig denne søndag fra sin bedste side med dejligt solskin. Med på turen var også søskende og forældre, og de havde sørget for frugt og kage til de aktive piger.

En mandag aften i august drog pigerne så på en noget anderledes fodbold tur. Denne gang skulle der nemlig ikke spilles fodbold, men der skulle hygges.
Turen gik til Build-A-Bear butikken i Storcentret, som havde sagt ja til at ville sponsorere en maskot til hver af holdene. Piger skulle selv være med til at lave deres maskot bamser, og valget faldt hurtigt på 2 bamser, som alle kunne lide. Først skulle bamserne have deres egen lyd. Og her var pigerne enige om, at det selvfølgelig skulle være deres kampråb som skulle ligge i bamserne. Så alle piger stillede sig op i butikken og råbte deres kampråb, som så blev optaget og lagt ind i bamserne. Pigerne skulle også alle give bamserne et hjerte fyldt med kærlighed, godhed mm. Endvidere skulle hjerterne gøre bamserne gode til at løbe, spille fodbold og kæmpe. Så de ansatte fik pigerne til at holde hjerterne ned på det ben, de sparkede til bolden med og de blev sendt på løbetur rundt i butikken. For bamserne skulle jo kunne løbe stærkt til kamp.
Da bamserne var lavet skulle de selvfølgelig også have tøj og sko på. Og så er det jo, at man er Jetsmark spiller! Og Jetsmark er grøn. Så pigerne valgte et sæt til hver af bamserne bestående af hvide bukser, grøn og hvid top samt selvfølgelig sorte fodboldstøvler!


Fra Build-A-Bear gik turen videre til Burger King som havde været så søde at sponsorere en børnemenu til hver af piger. Da de ankom til Burger King var der pyntet op med kongekroner og balloner, hvor pigerne skulle sidde og pigerne (og bamserne) hyggede sig gevaldigt. Så piger (og forældre) havde en rigtig hyggelig og skøn tur. En stor tak til Build-A-Bear og Burgerking for alt det de havde gjort for pigerne.
Og ikke nok med det, - så har pigerne også fået ens træningsdragter, så når vi kommer ud til kampe og stævner kan alle se, at her kommer 16 gæve piger fra Jetsmark IF. En stor tak for de flotte dragter til Brian Møller fra Pandrup Grafisk.
Desuden vil trænerne gerne sende en kæmpe stor tak til pigernes forældre for den store opbakning, der altid er til kampe og arrangementer. Det er dejligt både for trænere og piger. Endvidere skal lyde en speciel tak til Janni for, at hun gjort alt dette muligt for pigerne, samt en stor tak til Anders for altid at tage en tørn som dommer.
 

 


 

U12 pigerne til VB Efterårs Cup
U12 pigerne var til VB Efterårscup i Vejgaard lørdag d. 15/10. Til stævnet var der masser af god pigefodbold og sjov på banerne. Foruden det sportslige fik alle pigerne ensportsbolle, ½ l vand, 1 æble samt medaljer. Der var desværre kun meldt 3 hold til i pigernes række, så de spillede en dobbeltturnering, hvor resultaterne blev som følger:
1. kamp JIF - Aalborg KFUM 2-1
2. kamp VB - JIF 2-0
3. kamp Aalborg KFUM - JIF 1-1
4. kamp JIF - VB 2-4
Pigerne kæmpede super godt, og til sådan en turnering kunne vi trænere med stolthed se, hvor meget spillerne har udviklet sig i efteråret, så det er stolte trænere der i fælles kor siger - flot piger. Holdet sluttede på en samlet 2. plads i turneringen, hvor der efterfølgende blev uddelt medaljer :) På billedet ses de stolte piger fra U12.
Mvh.
Kent, Jens & Duddi

 


 

U9 drenge info til spillere og forældre
U8 spillerne fra Jetsmark (nu U9) har haft en velfortjent sommerferie. Forårssæsonen blev afsluttet med en hyggelig og morsom træningsaften. Tre spillere fra Blokhus FC’s nyoprykkede 1. divisionshold afbrød deres korte sommerferie for at lege og træne med drengene. Nickolaj Thomsen, Rene Bech og Kasper Stiller stod denne aften for træningen. Det var nogle meget engagerede og stolte Jetsmark-drenge der lige skulle vise dem hvad de kan med den runde bold.
Efter et fint træningsprogram der til lejligheden var lavet af Blokhus FC spillerne sluttede træningen med kamp og straffespark-konkurrence. En veloverstået træning var overstået og der blev herefter tændt op i grillen foran klubhuset, hvor der var fællesspisning for spillere, forældre og søskende. Spillerne fik hurtigt spist deres mad og boltrede sig herefter på Stadion, hvor Blokhus FC spillerne blev udfordret i kamp. Herefter var der fortjente medaljer til Jetsmark-drengene, som afslutning på en både god, sjov og lærerig fodboldsæson.
Til orientering er U9 spillerne fra Jetsmark startet op igen. Fodboldtræningen er tirsdag fra kl. 17.30 – 18.45 og torsdag fra 17.00 – 18.00 på Jetsmarks baner.
 
Jetsmark - Aab Resultat: 4 - 0
1-0 Tobias Sand
2-0 Mikkel Holm
3-0 Nick Svendsen
4-0 Mikkel Holm
Anden kamp i Påsken på Jetsmark Stadion bød på sillende regn.
Vi skulle tilbage på sporet efter en dårligt spillet kamp i Chang. Fordi selvom vi har vundet de første par kampe er og skal kvaliteten på vores spil være der i kampene. Dette brugte vi meget tid på inden kampen og fik talt om de rettelser der skulle være der.
Derfor var det dejligt at se spillerne kom tilbage til det de kunne med bolden. Aab blev spillet godt og
grundigt ud i 1. Halvleg og en alt for lille føring på 2-0 var resultatet ved pausen. Det var især pasningsspillet
igennem og i kæderne der var af stor kvalitet.
Anden halvleg kom aldrig op på samme niveau, som første halvleg. Vil dog sige at der blev skabt rigelige chancer
til at kunne have endt på meget mere end de 4-0 som kampen endte.
Det var en super dag på Jetsmark Stadion hvor mange var og se kampen. Mange tak for støtten og håber at se
nogle af jer i Aalborg KFUM på lørdag kl 13.00
Luk