Menu

Tilbageblik 2011

Et tilbageblik på sæsonen 2011

 


 

U10 drengenes sæson blev afsluttet med manér

For U10 har 2011 efteråret været et fantastisk år med stor spillertilgang og mange store oplevelser - både på og udenfor banen!
U10 spillerne og deres forældre forstår nemlig at stable en fest på benene, så glæden var stor, da U9-tiden i sommer sluttede med stor grillfest i klubhuset d. 1. juli!
Men glæden var nok størst for dagens fødselar.... Ingolf var som altid på pletten - også selvom han havde fødselsdag. Og han nød sangen fra spillerne og forældre og kagen, som var en fodboldlagkage til drengene! Og selvfølgelig fik Ingolf lov til at skære for....

Lige nu klør U10 på indenfor i varmen og deltager i JBU's turnering med 3 indendørs hold. Der trænes lørdag formiddag og knap 20 spillere er med hver gang! Holdet har også trænet udenfor frem til d.1.12. og starter op igen udendørs efter nytår - selv om det er koldt! Nye spillere er altid velkomne.

/U10 trænerne


Forrygende efterårssæson for U13-drengene fra Jetsmark IF

U13-drengeholdet (årgang 1999) fra JIF har haft endnu en forrygende efterårssæson. Drengene skulle for første gang dette efterår spille 11-mandsfodbold i JBU-turneringen. Som optakt til efterårsturneringen deltog en del af drengene i Vildbjerg Cup, hvor det blev til fortjente bronzemedaljer i B-rækken. Holdet består pt. af 32 drenge fra Pandrup, Kaas, Blokhus, Åbybro og Birkelse, hvor de mest flittige træner 3 gange om ugen plus kamp i week-enden. Mesterrækkeholdet fik en flot 2. plads i JBU-turnering efter et godt spillende Aab-hold, og foran klubber som Frederikshavn og Hjørring IF. Dette betyder, at holdet efter vinterpausen er kvalificeret til at spille i Mesterrække 1 (der er højeste niveau i årgangen) sammen med Hjørring IF og Aab som de to øvrige nordjyske repræsentanter. B-holdet fik også en flot 2. plads i JBU-turneringen, hvor det blev til sejre i begge kampe mod Grindsted, der rykkede op i A-rækken. De flittige U13-drenge fortsætter med at træne udendørs på kunststofbanen i Jetsmark mellem 17.30-19.00 hver mandag sålænge vejret tillader det. Desuden opstartes indefodboldsæsonen for holdet i starten af november måned, hvor der trænes i hal A i Jetsmark Hallen mellem 17.00-18.30 hver fredag. Holdene trænes af Per Sørensen, Henrik Pedersen, Jørgen Brogård og Niels Bøknæs.

 

Glade U13-drenge og trænere fra Jetsmark IF fotograferet på kampbanen.


Nyt fra U8 årgangen

Alle U8-spillere var med, da udendørssæsonen blev afsluttet på behørig vis med fællesspisning for hele familien i cafeteriet.
U8 har i efteråret deltaget med 2 hold i JBU's turnering og de to hold har klaret sig godt.  Det blev til 12 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag.
Så spillerne kunne velfortjent modtage medaljer og en flot madkasse!
U8 spillerne har et godt sovehjerte og derfor deltager kun få i den indendørs træning kl. 8.30-9.30 lørdag formiddag, men de som møder op hygger sig og trænerne vil opfordre både børn og forældre til at deltage i indendørs træningen, da det giver god teknik.
Holdet ser frem til foråret og en ny udendørssæson, og vi håber på endnu flere friske piger og drenge. Alle er velkomne til at komme og spille fodbold og ha' det sjovt med U8!
GOOOOOOOOOOOOO JETSMARK!!!!!!!!!

De stolte U8-spillere med medaljer om halsen.


Vellykket afslutningsarrangement for U15 drengene

Fredag 25 til lørdag den 26. november blev der holdt afslutningsarrangement for U15 drengene med overnatning i håndbold-lokalet. Drengene startede med indendørstræning, hvorefter der var arrangeret buffet for spillerne med forældre og søskende, hvor hver familie medbragte en ret og satte på det store fællesbord. Efter spisningen holdt de to trænere en tale til drengene (og forældre), hvor de stolte fortalte om deres udvikling gennem de seneste 2 halv-sæsoner. Resultatsmæssigt er det således blevet til en 1 plads i foråret for mesterrækkeholdet og i efteråret en 2. plads i hhv mesterrække2 og B-rækken. Drengene har været til mange gode turneringer oveni, der i år tæller Nørhalne Elite Cup, Vildbjerg Cup og Cup i Holland. Ud over de mange roser til spillerne for adfærd, indstilling og humør i det daglige, så blev der også uddelt de fire priser. Således blev Lukas Hem fejret som den spiller der har udviklet sig mest på U15B og Oliver van der Weerd som årets spiller for U15B. Hos M holdet fik Nicolai Winther prisen for at have udviklet sig mest og Christian Jørgensen blev kåret som årets spiller. Spillerne takkede derefter deres trænere for et godt fodboldår og overrakte dem velfortjente gaver. Drengene har generelt haft et rigtig godt fodboldår og med 6 spillere til DBU træningssamlinger, der har resulteret i at Christian Jørgensen og Simon Knudsen er med i de endelige samlinger. Måske er det ligefren tale om klub-historie, der her er skrevet.  Efter talerne og overækkelserne blev der hygget i klublokalet med kaffe og hjemmebagte kager og drengene drog atter i hallerne for at spille fodbold. Lørdagen bød fra morgenstunden på indendørs kampe i Brovst for nogle af spillerne, der ved middagstid vendte hjem med 4 sejre. Kl 12.30 blev der fløjtet op til kamp på kunstgræsbanen, hvor vi tog imod Thisted FC. Et hold som vi aldrig har vundet over og der i efteråret har spillet M1. De to hold stod rigtig godt til hinanden med Jetsmark-drengene i overtag. Således blev det også til en velfortjent sejr på 5 - 3. Afslutningsvis samledes alle igen i klublokalet til kaffe og kage og Conni Holm stod nok for den flotteste 'Jetsmark'-kage længe set. Tak til håndbold for lån af deres klublokale. Det er dejligt at vi kan låne lokalet til arrangementer med overnatning.


Vildbjerg Cup - en fantastisk oplevelse!

I år havde 2 årgange valgt at tage til Vildbjerg Cup som forberedelse til den kommende turnering. De to årgange var U13 drenge og U15 drenge. Vildbjerg Cup startede torsdag i uge 31 med stor fælles indmarch. Som tidligere år blev Vildbjerg Cup'en præget af det danske sommervejr, så dagene bød på både høj sol og regnbyger, hvilket altid giver udfordringer mht spillertøj og camping i telt.  Drengene var alle indkvarteret i hallen ved Timring skole og tog bussen ind til de 26 flotte 11 mands baner som Vildbjerg centeret råder over. Et fantastisk flot anlæg, der giver de rette rammer til at afvikle en stor turnering. Vildbjerg Cup har deltagelse af 8.000 spillere og mere end det dobbelte i form af medrejsende campister. Jetsmark havde fælles forældre camping på plads S. Samme sted for både spillere og forældre, som sidste år.

Vildbjerg Cup blev i år afviklet for 34. gang og Jetsmark IF har deltaget 15 gange i Vildbjerg Cup. Derfor blev der fredag aften afleveret en kæmpe pokal til klubben, som nu kan ses i vores klublokale. Pokalen og specielt dens størrelse var noget af en overraskelse for alle deltagerne!

Sportsligt klarede to to hold sig rigtig godt, idet U15 fik en delt 5. plads i række 1 for årgangen og U13 drengene fik en flot 3. plads i række 2 i turneringen. U13 drengenevar derfor med til den store pokal-overrækkelse på Vildbjerg Stadion søndag eftermiddag, hvilket i sig selv var en kæmpe oplevelse for drengene.

Alle spillerne fik en flot Vildbjerg trøje som symbol på deltagelse og til U13 drengene var der endnu en t-shirt, en drikkedunk, samt to pokaler. Een for at blive puljevindere og een for 3. pladsen.

Alt i alt en rigtig god turnering hvor begge hold leverede rigtig godt fodboldspil, så nu ser alle frem til den kommende JBU turnering hvor begge årgange skal spille både pokal-kampe og alm. JBU turnering.

Spillere og forældre vil gerne takke de to holds trænere for at de ved deres deltagelse er med til at give spillerne nogle uforglemmelige fodboldoplevelser.

 


 

U14 drengene rykker op i Mester-række2

U14 drengene har her onsdag aften spillet mod Aarhus FC om oprykning til M2 og efter at have været bagud 1-0 vandt drengene 2-1 i en spændende kamp. I foråret var holdet truet med nedrykning til B-rækken, men de blev sikret i A-rækken i sidste runde.  2 uger før sæson-start meddelte deres træner at han skulle til Holland for at læse, så alle var glade da Mathias Højer tog udfordringen op, som træner for U14 drengene. Siden har Mathias arbejdet målrettet gennem træning af drengenes fysik og teknik. Han har selv mærket det på egen krop under sin egen træning med Bo Zinck, så han har en god fodbold-bagage. U14 drengene har gennem hele sæsonen været koncentreret om udvikling af egne og holdets færdigheder. Det har her i efteråret resulteret i stor udvikling af alle drengene og således var efterårets umiddelbare første målsætning at forblive i A-rækken. Det viste sig imidlertidig hurtigt,  at der i årgangen er en god talentmasse , og efter de første kampe så stillingen ret godt ud for de grønne drenge fra Jetsmark. Mod sæsonenens slutning stod det helt klart, at de ville vinde deres A-række og spørgsmålet var så blot, om de skulle ud og spille kvalifikationskamp om oprykningen. Antallet af points rakte dog ikke til direkte oprykning, så derfor drog drengene til Klejtrup ved Hobro for at møde FC Aarhus's 2. hold på neutral bane. Her gik drengene fra Jetsmark ud som sejrsherre efter en smal, men meget spændende 2-1 sejr. Drengene spillede mod et stærk Århus mandskab, som gik til stålet. Og det startede da også med at drengene var bagud 1-0. Et mål scoret på en dødbold efter en tæt første halvleg. Men efter pausen var drengene fra Jetsmark bare endnu mere tændte og ca. 15 minutter inde i 2. halvleg udlignede Kristian 'Krølle' Bøknæs til 1 -1. Herefter sad drengene på spillet resten af halvlegen og det lugtede af et afgørende mål til Jetsmark. Dommeren løb med et par minutter igen forbi sidelinjen og fortalte trænerne, at det kun var de spillere, der var på banen, der måtte sparke straffe i den måske efterfølgende straffesparkskonkurrence. Og i samme minut er det Nikolaj Lyngø fra Jetsmark, der sparker et langskud fra midten, som lander bag Århus keeperen, der var kommet for langt ud af sit mål. Hermed blev han match-vinder og kampen sluttede 2-1. Sejren blev fejret med vilde jubel-scener og velfortjent champagne til drengene og naturligvis buksevand til den stolte træner. En fantastisk spillet kamp, som fortjener stor ros til begge hold på banen og ikke mindst dommeren.

Et stort tillykke til drengene, deres trænere Mathias Højer og Steen Larsen!


 

Jetsmark IF's U15 drenge-årgang på fodboldtur til Holland

Onsdag aften kl 18.00 i efterårsferien drog U15 årgangen på fodboldtur til Holland. I alt 22 drenge, deres 2 trænere og 7 forældre tog med bussen til Holland. Turens første stop efter en lang aften/nat i bussen var Ajax Amsterdam Arena, hvor der først blev shoppet og derefter givet en rundvisning på deres stadion anlæg med både spiller launge og sponsor launges. Et imponerende stadion med gode forhold i alle henseender, som godt kan gøre de fleste nordjyske fodboldspillere og tilskuere lidt misundelige.

 

 
Herefter kørte bussen mod Heino, som var stedet hvor vi skulle bo. Summer Camp Heino er en camp, hvor man kan bo fra 30 til 60 personer i store hytter med fodboldbaner, indendørshal og svømmebassin. I opholdet var der inkluderet morgen og aftensmad, så vi skulle selv kun arrangere frokost, der til stor behag for alle stod på god dansk rugbrød med pålæg. Alle blev indkvarteret i 2-8 mand rum og drengene gjorde sig klar til de første kampe som skulle spilles fredag. I den indledende runde vandt drengene først 5-0 over Holbæk 3 , hvorefter det blev til 2-0 senere på fredagen over Nr. Aaby . Herefter skulle vi ind og se en 1.divisionskamp, hvor det lokale tophold FC-Zwolle tog imod FC Dordrecht og viste drengene med fornemt positionsspil hvorfor de var et tophold. Holdet vandt så sikkert som 5-0 i en kamp som blev spillet på kunstgræs. Lørdagen bød på flere kampe. Først i indledende runde, hvor drengene i en lidt dårligt spillet kamp vandt 2-0 over det lokale hold fra  SVI (1) . Så var de klar til slutspillet og pladserne 1 til 8. Her de vandt første kamp 2-1 over Tved Boldklub og var nu klar til semifinalen. Her kom drengene foran 1-0 mod Gladsaxe Hero og havde chance for at lukke kampen, men desværre endte det 1-2  til Gladsaxe Hero og de måtte i stedet for spille om 3.pladsen i turneringen. Her vandt drengene dog 2-0 over et tysk hold Teutonia Weiden (1) og kunne derfor tage en flot bronze-medalje med retur til klubben. 
Turen var arrangeret som en social afslutningstur på en rigtig god DBU sæson, hvor U15B og U15M2 begge blev nr 2 i deres rækker.
Fra alle på turen skal der lyde en stor tak til de to trænere - Kim Andersen og Michael Jørgensen for deres indsats med drengene gennem hele sæsonen, men ikke mindst også til de 3 forældre - Helle Gade, Tommy Bitsch og Niels 'Duddi' Winther for arrangement af en rigtig god og uforglemmelig fodboldtur.

/U15 drengene og forældre


 

Forrygende efterårssæson for Jetsmarks U-10 piger

Jetsmarks U-10 piger har haft en fantastisk efterårssæson. Holdet tæller 16 piger og dermed 2 hold i samme pulje i JBU’s turnering, hvor begge hold har klaret sig rigtig flot. Der er blevet spillet flot fodbold og pigerne har kun indkasseret et par nederlag i de mange kampe. Og mange kampe er blevet vundet stort.  I indbydes kampe har de begge gange spillet uafgjort.
U10 pigerne begyndte efterårssæsonen med at deltage i Diddl Cup i Dronninglund søndag den 7. august 2011.
Også her var der tilmeldt 2 hold og alle piger fik flotte Diddl og Top Model præmier med hjem. Trods truende skyer om morgenen, viste vejret sig denne søndag fra sin bedste side med dejligt solskin. Med på turen var også søskende og forældre, og de havde sørget for frugt og kage til de aktive piger.


En mandag aften i august drog pigerne så på en noget anderledes fodbold tur. Denne gang skulle der nemlig ikke spilles fodbold, men der skulle hygges.
Turen gik til Build-A-Bear butikken i Storcentret, som havde sagt ja til at ville sponsorere en maskot til hver af holdene. Piger skulle selv være med til at lave deres maskot bamser, og valget faldt hurtigt på 2 bamser, som alle kunne lide. Først skulle bamserne have deres egen lyd. Og her var pigerne enige om, at det selvfølgelig skulle være deres kampråb som skulle ligge i bamserne. Så alle piger stillede sig op i butikken og råbte deres kampråb, som så blev optaget og lagt ind i bamserne. Pigerne skulle også alle give bamserne et hjerte fyldt med kærlighed, godhed mm. Endvidere skulle hjerterne gøre bamserne gode til at løbe, spille fodbold og kæmpe. Så de ansatte fik pigerne til at holde hjerterne ned på det ben, de sparkede til bolden med og de blev sendt på løbetur rundt i butikken. For bamserne skulle jo kunne løbe stærkt til kamp.
Da bamserne var lavet skulle de selvfølgelig også have tøj og sko på. Og så er det jo, at man er Jetsmark spiller! Og Jetsmark er grøn. Så pigerne valgte et sæt til hver af bamserne bestående af hvide bukser, grøn og hvid top samt selvfølgelig sorte fodboldstøvler!


Fra Build-A-Bear gik turen videre til Burger King som havde været så søde at sponsorere en børnemenu til hver af piger. Da de ankom til Burger King var der pyntet op med kongekroner og balloner, hvor pigerne skulle sidde og pigerne (og bamserne) hyggede sig gevaldigt. Så piger (og forældre) havde en rigtig hyggelig og skøn tur. En stor tak til Build-A-Bear og Burgerking for alt det de havde gjort for pigerne.
Og ikke nok med det, - så har pigerne også fået ens træningsdragter, så når vi kommer ud til kampe og stævner kan alle se, at her kommer 16 gæve piger fra Jetsmark IF. En stor tak for de flotte dragter til Brian Møller fra Pandrup Grafisk.
Desuden vil trænerne gerne sende en kæmpe stor tak til pigernes forældre for den store opbakning, der altid er til kampe og arrangementer. Det er dejligt både for trænere og piger. Endvidere skal lyde en speciel tak til Janni for, at hun gjort alt dette muligt for pigerne, samt en stor tak til Anders for altid at tage en tørn som dommer.
 

 


 

U12 pigerne til VB Efterårs Cup

U12 pigerne var til VB Efterårscup i Vejgaard lørdag d. 15/10.  Til stævnet var der masser af god pigefodbold og sjov på banerne. Foruden det sportslige fik alle pigerne ensportsbolle, ½ l vand, 1 æble samt medaljer. Der var desværre kun meldt 3 hold til i pigernes række,  så de spillede en dobbeltturnering, hvor resultaterne blev som følger:

1. kamp  JIF - Aalborg KFUM  2-1
2. kamp  VB - JIF  2-0
3. kamp  Aalborg KFUM - JIF  1-1
4. kamp  JIF - VB  2-4

Pigerne kæmpede super godt, og til sådan en turnering kunne vi trænere med stolthed se, hvor meget spillerne har udviklet sig i efteråret, så det er stolte trænere der i fælles kor siger - flot piger.  Holdet sluttede på en samlet 2. plads i turneringen, hvor der efterfølgende blev uddelt medaljer :) På billedet ses de stolte piger fra U12.

Mvh.
Kent, Jens & Duddi

 

 


 

 

U9 drenge info til spillere og forældre

U8 spillerne fra Jetsmark (nu U9) har haft en velfortjent sommerferie. Forårssæsonen blev afsluttet med en hyggelig og morsom træningsaften. Tre spillere fra Blokhus FC’s nyoprykkede 1. divisionshold afbrød deres korte sommerferie for at lege og træne med drengene. Nickolaj Thomsen, Rene Bech og Kasper Stiller stod denne aften for træningen. Det var nogle meget engagerede og stolte Jetsmark-drenge der lige skulle vise dem hvad de kan med den runde bold.

Efter et fint træningsprogram der til lejligheden var lavet af Blokhus FC spillerne sluttede træningen med kamp og straffespark-konkurrence. En veloverstået træning var overstået og der blev herefter tændt op i grillen foran klubhuset, hvor der var fællesspisning for spillere, forældre og søskende. Spillerne fik hurtigt spist deres mad og boltrede sig herefter på Stadion, hvor Blokhus FC spillerne blev udfordret i kamp. Herefter var der fortjente medaljer til Jetsmark-drengene, som afslutning på en både god, sjov og lærerig fodboldsæson.

Til orientering er U9 spillerne fra Jetsmark startet op igen. Fodboldtræningen er  tirsdag fra kl. 17.30 – 18.45 og torsdag fra 17.00 – 18.00 på Jetsmarks baner.

Luk