Menu

Tilbageblik 2013

U9 drengene til Vodskov Cup

Lørdag d. 29.6.13 afsluttede U9 sæsonen med deltagelse i Vodskov Cup. Holdet spillede i alt 4 kampe og lagde ud i regnvejr og sluttede i sol og kraftig blæst! Men hele dagen igennem var humøret højt og ventetiden mellem kampene blev brugt på fodbold og leg. Holdet sluttede som nr. 3 i deres pulje efter to flotte sejre og to spinkle nederlag. Holdet ser nu frem til sommerferien og glæder sig til at blive U10-spillere og spille 7-mands.

De glade U9 drenge til Vodskov Cup 2013.

Ingolf blev fejret på behørig vis...

70 års fødselsdag blev fejret med reception i klublokalet søndag d. 30, juni 2013.

Gavebordet var overvældende, da Ingolf blev fejret i klubben i anledningen af sin 70 års fødselsdag. Familie, klubmedlemmer og venner af klubben var mødt op for at fejre Ingolf. Dagen startede kl 9.00 med en lille kreds der bød på morgenbrød i klubhuset. Kl 10.30 startede receptionen. Finn Larsen bød velkommen og fortalte alle stolt om Ingolfs daglige virke i klubben. Flere tidligere trænere og spillere var mødt op for at fejre Ingolf og det vakte en speciel glæde at Henning P. mødte op og holdt en flot og personlig tale for Ingolf. Jammerbugt FCs Erik Just var også til receptionen og han havde medbragt en helt speciel gave. En ny Jammerbugt FC trøje med hilssen og underskrifter på med spiller nummer 70!. Det var en stolt fødselar, der modtog gaven som han vil tage på fremadrettet, når han tager med spillerbussen på tur. Alt i alt mødte der godt 200 op til receptionen, som alle var med til at gøre dagen god og festlig for både Ingolf, familien og alle os i Jetsmark IF. En helt speciel person fik en dejlig og velfortjent hyldest af klubben og dens medlemmer.

U14 M2 holdet i fornem slutspurt - nu klar til U15M1 til efteråret

U14 drengene fik afsluttet forårets turnering på fornemste vis. Med en afsluttende sejr i Skagen i sidste runde blev 3. pladsen i puljen sikret og dermed spiller drengene U15M1 efter sommerferien. M1 rækken er den næstbedste række i DBUJylland. Det blev til en smal sejr på 1 - 0, et resultat der på ingen måder dog var et retvisende billede af kampen. U14 drengene havde et hav af chancer og kunne allerede inden første halvleg været foran med både 3 og 4 mål. Også i anden halvleg bød drengene på fornem spil og mange brændte chancer foran målet. Det blev en nervepirrende kamp for alle de medfølgende forældre, der gerne havde set en del flere scoringer.

Foråret har bud på mange marginalkampe og tætte kampe, hvor drengene ikke altid har haft heldet med sig i afslutningerne. Men med sejren i går fik årgangen opfyldt deres samlede mål for foråret, nemlig en oprykning for B holdet til A og M2 holdet til M1. Nu venter der drengene en afsluttende træningsuge med sommerafslutning for spillere og forældre torsdag aften, fodboldskole i uge 28 og så en velfortjent sommerferie.

Drengene starter træning igen mandag i uge 31 kl. 17.00.

 

U14B drengene fejrede oprykning til A-rækken!

Med en sejr på hele 10 - 1 afsluttede U14B drengene forårets turnering lørdag middag med oprykning til A. Gennem hele turneringen har der været spænding om oprykningen idet holdet havde skarp konkurrence i Aalborg Chang. I første runde vandt vi over Chang, men i anden runde, hvor holdet kunne tage stor aftand til Chang-drengene tabte vi. Således havde Chang inden sidste runde sat yderligere 3 point til, så kravet til vores U14B drenge var enten uafgjort eller en sejr i kampen mod Fjerritslev. Træner, Amir havde lagt en klar taktik mod Fjerritslev. Og man må sige at presspillet lykkedes for inden der var spillet mange minutter førte Jetsmark med 2 - 0 på mål af Simon Schytt og herefter var der reelt set ikke nervøsitet at spore på sidelinjen fra hverken forældre eller træner. Holdet har siden januar løftet sig markant i denne sæson i takt med interessen for træning er vokset og derved medført stor udviklingspotentiale, siger en særdeles stolt træner Amir Reza.  
 

Efter kampen blev sejren og oprykningen markeret med stor jubel blandt både spillere og forældre. En flot og stabil sæson for drengene, der nu kan se frem til kampene om det Jyske Mesterskab og derefter velfortjent sommerferie med bla DBU fodboldskole i uge 28.

Nørhalne Cup - U13A

U13 2 spillede under dette års Nørhalne Cup i en A-række og kampene blev afviklet i Brovst, hvor hele holdet, træneren og forældrene havde tre hyggelige dage i selskab med hinanden. Sportsligt blev denne omgang en blandet fornøjelse, da vi om torsdagen, hvor vi havde tre af fire gruppekampe, var noget svækkede pga. konfirmationer mm. Om torsdagen var vi således kun 11 mand, hvoraf tre var spillere lånt fra Trekroner og yderligere to var spillere, som egentlig var stoppet henover vinteren. Vi havde derfor meget svært ved at finde frem til vores normalt så gode spil – naturligt, når holdet ikke var sammenspillet.
Vi tabte alle tre kampe om torsdagen, men om fredagen, hvor vi havde fået tre af vores normale stamspillere tilføjet til holdet, begyndte vores spil at ligne det, vi kender fra den daglige A-række. Kun én kamp skulle spilles om fredagen, og dette var mod svenske BK Häcken, hvor vi efter fantastisk spil fik vores første sejr, og dette endda i overbevisende stil med en 4-1 sejr – glæden var til at føle på. Om lørdagen havde vi tre placeringskampe - alle mod nordjyske hold, som kom i form af Hjørring, Skibsby-Højene og Strandby-Elling. Første kamp blev vundet overbevisende med 3-0 og næste kamp endte desværre med et 0-1 nederlag i en kamp, som var plaget af træthed – forståeligt, da denne lå blot 45 minutter efter første kamps afslutning. Sidste kamp under cuppen lignede umiddelbart en svær kamp, da denne var mod Strandby-Ellings M2-hold, men holdet havde heldigvis besluttet sig for at gå ud med et brag og hev, i silende regnvejr, en 4-0 sejr i land!
For at opsummere, så havde holdet en fin cup, med en lidt uheldig førstedag, men heldigvis fik vi vist os frem de sidste to dage. Vi hyggede os alle dage og nød den store forældreopbakning og den opvartning der fulgte med fra selvsamme forældregruppe! Vejret var for det meste godt og det var først under allersidste kamp, at vi for alvor blev våde – her blev vi så også rigtigt våde! Efter sidste kamp var spillet, tog de fleste spillere og forældre sammen med trænere til stor grillfest hos Viktor Svarre, og dette blev derfor den perfekte afslutning på nogle gode dage, hvor vi alle kom hinanden ved og hyggede os.
/Daniel

U14 drengene vindere af Nørhalne Cup 2013

Med max point i den indledende runde, hvor drengene spillede 3 kampe torsdag, 1 fredag og 2 lørdag, kunne U14 drengene gå i finalen ubesejret med max point. I filanen skulle drengene møde Aalborg Chang, som de havde tabt til i turneringen, så der var lagt op til en spændende og jævnbyrdig kamp. Jetsmark sad dog på det meste af spillet og havde en del store chancer i første halvleg, men kom alligevel bagud 0 - 1 først i anden halvleg da Changs driblestærke angriber løb fri af vores ellers tætte forsvar. Gennem hele turneringen blev der kun scoret 1 mål mod Jetsmark-drengene. 10 minutter inde i 2. halvleg kom udligningen endelig. Mathias Bjerring stod for scoringen efter at have afdriblet Chang-forsvaret. Stillingen 1-1 holdt til sidste fløjt, hvorefter der blev indledt en nervepirrende straffesparksrunde. Første straffe blev scoret af Mathias Bjerring, hvorefter Christoffer Max fulgte efter med endnu en sikker scoring. Stillingen var nu 2-2 i straffe og Changs farlige angriber skulle til bolden. Dette spark læste Simon Sørensen i målet og reddede til stor jubel blandt spillerne og forældrene ikke mindst. Næste skytte var Mathias Høyner, som scorede sikkert for Jetsmark. Der var nu maksimal spænding og nerver på banen. Chang løb til bolden til deres 4. straffe og igen reagerede Simon Sørensen hurtigt i målet og reddede. Således kunne næste skytte for Jetsmark afgøre kampen. Rasmus Sørensen gik til 11m pletten og afsluttede igen sikkert for Jetsmark, hvorefter den vilde jubel brød ud på Halvrimmen Stadion. Finalen var afgjort med sejr til Jetsmark's drenge, som to gange tidligere har stået i en finale, hvor det bette gange er endt med en 2. plads.

Efter kampen blev den sidste energi brugt på at jage Thomas med vandflaskerne inden drengene velfortjent kunne lade sig hylde med pokal og medaljer om halsen.

De glade men trætte U14 drenge efter sejren i årets Nørhalne Cup på Halvrimmen Stadion.

U13 Pigerne gik hele vejen frem til finalen i årets Nørhalne Cup.

Jetsmarks U13 piger klarede sig flot til årets Nørhalne Cup. Der blev spillet flot fodbold og pigerne kæmpede bravt og gik med 5 sejre og kun 1 nederlag i den indledende runde gik pigerne fortjent i finalen pga. vi var bedre indbyrdes med Ringkøbing (vandt 1-0 i sidste puljekamp)

I finalen spillede vi mod HA85 fra Silkeborg, og det var en utrolig tæt kamp, som vi desværre tabte 2-1, så de måtte nøjes med sølvet. Efter finalekampen blev turneringen fejret med pige-aften med råhygge, pizza og chips og social samværd.

Tusind tak til de forældre, som bakkede pigerne op under Nørhalne Cup med tilråb, kage og pølsehorn. Et stort tillykke til pigerne med årets resultat.

Der var god stemning hos Jetsmark IF's U13 piger til Nørhalne Cup..

 

Nørhalne Cup for fuld udblæsning...!

Torsdag kl 9.30 blev de første indledende kampe fløjtet i gang overalt på spillestederne. På Jtsmarks baner er alle baner undtagen Stadion i brug til årets Nørhalne Cup. Frivillige fra klubben dækker vagter på skolerne i Jetsmark og Pandrup og i telt på vores baner. Gennem hele dagen er der fart på i salgsboderne. Det truende vejr med regn og torden onsdag aften blev her torsdag vendt til dejlig fodboldvejr og man mærker straks det gode humør ved både spillere, lederne og de mange medfølgende forældre.

490 hold deltager i år i Nørhalne Cup, så der er rigtig mange der gæster vores lokalområde. Nørhalne Cup slutter lørdag sidst på eftermiddagen på fodboldbanerne og søndag formiddag er der afrejse fra skolerne.

 

Stævnehygge på Vadum Stadion med U10 drengene. Billedet nedenfor viser de glade U10 drenge i deres nye klubdragter under årets Nørhalne Cup.

Søndag eftermiddag inviteres der på familieunderholdning på Stadion, hvor Jammerbugt FC spiller topkamp mod Aarhus Fremad kl 15.00. Der vil på dagen være masser af ekstra aktiviteter foruden gratis entre. På stadion kan du få gratis popcorn, slush-ice og pølser og der er aktiviteter for børnene i form af hoppeborg, klatre væg og rodeobold. Jetsmark IF's U12 drenge er de friske bolddrenge til kampen.

Vi glæder os til at tage imod og gøre eftermiddagen til en god oplevelse for alle i familien.

 

U17A Vesthimmerland Vs Blokhus FC  1-1 (2-2)

af Martin Jensen

Kampen mod Vesthimmerland IF spillet lørdag d. 20 april. Kampen blev noget af en udfordring for Blokhus FC, da  holdet manglede 4 spillere der normalt er i startopstillingen, og udover det havde vi også en spiller Magnus Dissing, der spillede kampen på trods af sygdom.

Det var tydeligt i spillet, at vi manglede de 4 stamspillere denne dag, og det kunne vi se efter de første 25 min med hensyn til både kvaliteten i spillet, de hurtige passninger og løbene. Mange aspekter i disse ting manglede denne dag ifht det niveau, som vi normalt kan præstere. Men igen er det dog positivt at se, at holdet kan og vil stå sammen om denne opgave og kæmpe for hver eneste bold inde på banen,

Så alt ialt er jeg tilfreds med, at vi får point med hjem fra Farsø denne dag.

Næste kamp er udekamp Lørdag den 4 Maj kl 11:00 Aabybro IF Vs Blokhus FC

U-17A Første kamp i foråret

af Martin Jensen

Blokhus FC  - Aabybro EFF    1-1 (2-2)

Kampen blev spillet søndag d 14 April kl 13:30 på hjemmebane. Der var premiere-nerver på inden drengene skulle spille deres første kamp i foråret, og det kunne vi desværre se på spillet i de første 40 min. Vi havde alt for travlt med og komme foran i kampen, så spillerne glemte for hurtigt at spille ved fødderne, og få alle 3 kæder med i spillet/kampen.

Kampen blev en rodet affære, med mange omstillinger, og personlige fejl, men det skal nævnes at holdet viste god moral og kæmpede for hver bold inde på banen. De sidste 40 min var der en  god kommunikation, spillerne snakkede positivt til hinanden og støttede hinanden gennem hele kampen. Det ser jeg som et stort skridt fremad da sammenhold slår talent i alle situationer.

Så nu mangler holdet blot at score på de tonsvis af chancer vi bygger op igennem kampen. Som hold tager vi i disse dage de rigtige skridt fremad i vores træning, og det kan ses på spillet, det er blevet meget hurtigere, og boldene ligger bedre nu.  Vi skal som altid huske, at det gælder om at gøre hinanden gode.

Næste kamp ude mod Vesthimmerland  d. 20 april kl 12:15.

 

 

Supergodt påske-stævne i flot solskinsvejr!

Af: Søren Larsen Foto: Allan Blichfeldt

Otte hold U10/U11 fodbolddrenge, tre friske U17drenge som dommere, sund mad, socialt samvær og masser af solskin var ingredienserne i et godt påskestævne 2. påskedag på kunstgræsbanen i Jetsmark.

I en tid hvor det ikke er en selvfølge, at der kan og må spilles fodbold på græsbanerne rundt omkring i klubberne for at skåne klubbernes græsbaner, havde U10 trænerne i Jetsmark IF arrangeret træningsstævne for drengene og inviteret i alt 7 hold fra omegnsklubberne. Der har i dette forår været mange aflysninger af træningskampe rundt omkring i vores område pga baneforholdene. At kunne spille stævne på vores en kunstgræsbane var i sig selv en stor oplevelse for mange af drengene, der ikke tidligere havde prøvet at spille på en kunstgræsbane.

Så præcis klokken 11 mandag 2. påskedag, lød det første fløjt til kamp fra de tre lokale Blokhus FC U17 drenge: Jonas Bjørn, Nikolaj Winther og Nicolai Steen Bjerring, der var stillet op som frivillige dommere ved påskestævnet i Jetsmark.

- Vi fik hurtigt otte hold samlet, så der var stor opbakning til at komme ud og få rørt sig, oven på en række dejlige fridage, siger Søren Larsen, daglig træner for U10 drengene og initiativtager til stævnet.

Det gode vejr lokkede ligeledes mange forældre ud for at se ungdomsfodbold, så stemningen i og omkring kampene var helt perfekt. Hvert hold havde sørget for kaffe og kage til børnene, hvilket selvfølgelig også var med til at give en god og glad stemning rundt om de to 7-mands baner på kunstgræsset.

De 8 hold der deltog i Påske-stævnet var: Jetsmark U10, Jetsmark U11, Vodskov U10, Lundergaard U10, Hjørring U10, Nørhalne U11, Skovsgaard U10/11 og Aabybro U10.

Efter stævnet blev der taget et gruppebillede af de deltagende hold.


At påskestævnet blev så stor en succes skyldtes især også at det sociale samvær var tænkt med ind i planen. I cafeteriaet serverede Gitte Larsen og sønnen Jacob således pastasalat for både spillere og forældre. Der var masser af hygge mellem kampene.

- Stævnet var en stor succes både sportsligt og socialt og det er bestemt ikke sidste gang at Jetsmark IF inviterer de lokale hold til stævne, siger Søren Larsen, som var glad for en god dag med masser af fodbold i solskin.
- Det er dejligt at kunne byde på ekstra oplevelser til spillerne og forældrene, specielt når alt blev afviklet i god stemning fra alles side. Vi håber, at alle vil være med igen en anden gang.

Resultaterne var ikke i højsædet til dette stævne. Det vigtigst var det at drengene fik god kamptræning og at spillere og forældre havde en hyggelig eftermiddag den sidste dag i påsken.

DBU Mikrofodboldskole: 24-26. maj 2013

DBU’s Mikrofodboldskoler
Legeoplevelse for de yngste

Tag din far, mor eller en anden voksen med til en sjov fodboldweekend! I 2013 er der Mikrofodboldskoler i 176 klubber rundt omkring i hele landet. Mikrofodboldskolerne er de yngste drenge og pigers svar på den 'rigtige' Fodboldskole og er således for drenge og piger født i 2005-2007. Du kan komme på Mikrofodboldskole den 3.-5. maj eller den 24.-26. maj. Som deltager får du et flot Adidas træningssæt, en drikkedunk, diplom, frugt og en SELECT fodbold.
Billetsalget starter via BILLETnet tirsdag den 26. februar klokken 10.00. Pris: 480 kroner inkl. BILLETnet gebyr.

DBU Fodboldskole: Uge 28
DBU’s Fodboldskoler
Vind en træning med landsholdet!

DBU’s Fodboldskoler havde sidste år 31.167 deltagere og sætter år efter år rekord. I 2013 afvikler 274 klubber Fodboldskoler for drenge og piger født i 1998-2005. Hver dag møder du ind i fodboldklubben til masser af sjove fodboldoplevelser med dine venner. Du kan komme på Fodboldskole i uge 27-32.
Som deltager får du et originalt DBU Fodboldskolesæt, en drikkedunk, diplom og en SELECT fodbold.
Billetsalget starter via BILLETnet henholdsvis den 5., 6. og 7. marts klokken 10.00 afhængig af, hvilken uge du skal på fodboldskole i. Pris: 780 kroner inkl. BILLETnet gebyr.
BONUSINFO:
Vind en træning med landsholdet! Køb billet til DBU’s Fodboldskoler i god tid - så er du automatisk med i lodtrækningen om en træningsoplevelse med landsholdet i landsholdslejren. Hver uge fra uge 11-18 trækker vi to vindere. Jo før, du køber billet, jo flere gange er du med i lodtrækningen.

Tilmeld via www.BILLETnet.dk eller ring til BILLETnet på 7015 6565 og bestil dit fodboldskoleophold.

 

Bestil OK Benzinkort - og støt Jetsmark IF

Gå på www.ok.dk/sport

Indtast klubnavn 'Jetsmark' og udfyld formularen.

8 dage efter modtager du et OK-kort, der støtter Jetsmark IF, hver gang du tanker og bruger dit OK-kort uanset hvor du er i landet.

Standerhejsning i Ungdom

Lørdag var der standerhejsning for Jetsmark IF’s U9, 10 og 11 drenge samt U11 og 13 piger. En lille flok fodboldglade drenge og piger havde trodset kulden og blæsten og mødte op til forårssæsonens første træning. Formanden for ungdomsudvalget, Pia Steen Bjerring, holdt en lille tale for de fremmødte om hvad de kommende måneder byder på i klubben.

Herefter hejste Martin, Mikkel, Mathias og Camilla Jetsmark-flaget og træningen kunne begynde.
Efter en lille times træning var der pølser og pommesfrites – og varme i klubhuset. Holdene starter træningen i uge 10.


 

Billede fra den 2. standerhejsning i Ungdom foråret 2013. En kold dag på Jetsmark Stadion.

U9-afslutning på indendørs sæsonen

Som afslutning på indendørssæsonen drog U9 pige og drenge til Sparekassen Vendsyssel Cup i Brovst. Så selv om der var vinterferie, måtte spillere og forældre tidligt op. Første kamp blev spillet allerede kl. 8.10 i Brovst Hallen.
Holdet kæmpede flot i turneringen og fik en fornem andenplads i deres pulje efter 3 sejre og et enkelt nederlag. Da det desværre kun var puljevinderen, der kunne komme i finalen, blev der istedet hygget med boller og kage på sidelinjen.
Herefter fik spillerne overrakt medaljer – med stor glæde til følge!!!!!


På billedet ses stående fra venstre: Marcus, Nicklas, Maiken, Nicolai. Siddende fra venstre: Herluf, Maiken, Casper.

Vinterturnering for U11 drenge

- en stor succes!

Jetsmark IFs U11 drenge har i tiden november-februar deltaget i en udendørs turnering stablet på benene af Lars Pauli, Nørhalne IF. Da Lars kontaktede os i oktober måned var vi ikke et sekund i tvivl – selvfølgelig skulle vi være med. Turneringen fik deltagelse af fire hold som alle skulle møde hinanden to gange i turneringen. De første to runder blev afviklet i de respektive klubber mens de sidste fire runder er blevet afviklet på kunstgræsbanen i Jetsmark (sidste runde spilles lørdag). Fra vores side har det været en fantastisk succes med en flok drenge som altid har haft lyst til at komme i kamp. Samtidigt har vi henover vinteren trænet på kunstgræsbanen én gang om ugen – for dem som havde lyst. Til træningen har vi også inviteret U11 piger og U10 drenge – det har været rigtig godt, og vi har samlet godt 20 spillere til træning hver gang. Min konklusion, som træner er, at muligheden for deltagelse i vinterturnering og træning udendørs i vinterhalvåret er en faktastisk mulighed for dem som har mulighederne – og lysten. Vi er uden tvivl klar til næste sæson :-). Turneringen blev afviklet i samarbejde med SVIF, BIF/ØHIK og Nørhalne og vores U11 drenge var stolte over at blive de første vindere af vinter-turneringen. Her ses drengene med den flotte pokal.

Med sportslig hilsen
Anders Jensen
JIF U11 drenge

 

 

 

U13 drengene til NM i Gistrup for fuld damp...

U13 drengenes førstekamp til NM i A-rækken var nok det man kalder en finale kamp. Holdet skulle møde Aalborg Freja, som vi vidste har et rigtig godt niveau, men at vi nok sagtens kunne drille dem. VI starter dog meget nervøst og nervøsiteten fortsætter hele kampen igennem og drengene taber desværre 4-2! Men derefter går det den rette vej. Holdet viser gejst og er gode til at peppe hinanden op. U13 drengene vandt således alle øvrige kampe og dermed endte på 2. pladsen i puljen ud af seks hold. Målscore 33-15. De to bedste hold går videre til de Jyske Mesterskaber, som for U13 A spilles 2-3 marts i Haverslev.
 
Dagens resultater:
 
Jetsmark IF 2 - 4 Aalborg Freja
Jetsmark IF 8 - 4 Hjørring IF (2)
Jetsmark IF 7 - 4 St Restrup
Jetsmark IF 6 - 2 Hjørring IF (1)
Jetsmark IF 10 - 1 Rebild Syd
 
Drengene har kun tabt en kamp indtil videre i JBU-regi og vundet 18 !

Stolte og seje U13A drenge med deres træner, Kim Andersen efter dagens stævne med medaljer om halsen. Hvem ved - måske de kan hjemtage guldet til JM ligesom U17 drengene gjorde tidligere på måneden.

Ærgerligt exit ved NM i Flauenskjold

Ingen af de deltagende hold fra Jetsmark IF, formåede at kvalificere sig til JM i marts måned

U15-drengene fra Jetsmark IF, deltog i går i de Nordjyske Mesterskaber i indendørsfodbold. Hele to hold fra klubben, havde kvalificeret sig til dette stævne, og var klare forhånds-favoritter til at ende i slutsspillet - men sådan skulle det ikke gå. 
Jetsmark IF (1) og Jetsmark IF (2) mødte hinanden i det første opgør. Her vandt JIF (2) efter en god fight, 6-4. Efterfølgende spillede JIF (2) 6-6 mod Skalborg SK, og slutteligt vandt holdet 7-2 over Brønderslev IF.

Dermed sluttede Jetsmark IF (2) med 7 point, og en målscore på +7 - ligesom Skalborg SK. SSK gik videre på reglen om flest scorede mål, og dermed måtte drengene fra Jetsmark pakke sig, og tage ærgerlige hjem.

Jetsmark IF (1) tabte som nævnt den første kamp mod Jetsmark (2), hvorefter holdet vandt over Brønderslev, og slutteligt tabte til Skalborg SK.

/Peter

Jetsmark IF's U13 piger spillede om det Nordjysk Mesterskab i Als.

Pigerne blev nr 2 i deres pulje efter et meget jævnbyrdigt stævne.
Den første kamp mod Vejgaard vandt de 3-2 og næste kamp mod Skibsby Højene endte uafgjort 2-2.

Den sidste kamp mod Støvring skulle vores piger vinde for at komme i finalen. Allerede efter 30 sekunder scorede vi til 1-0. Men lige inden bolden gik i mål fløjtede dommeren til vores store overraskelse, uret var ikke i gang og målet annulleret. Kampen blev fløjtet i gang igen med dommerkast og med 30 sek gået af kampen på uret, så dommeren gjorde det ikke let for os.

Pigerne kæmpede rigtig godt med et stærkt Støvring hold der vandt med blot 1-0, vi var rigtig gode til ikke at lade Støvring spille bolden rundt som de havde gjort mod de andre hold i puljen.

Nibe blev Nordjysk mester efter forlænget spilletid med 4-3 over Støvring.

Glade piger fra U13, der afsluttede indendørs sæsonen med deltagelse ved de Nordjyske Mesterskaber.

Hilsen Duddi og Kent.
 

U14B fik en flot bronze plads ved NM i indendørs

Denne weekend bød på nordjyske mesterskaber i B-rækken for U14 drenge. Her deltog vores B-hold. Efter den indledende runde gik drengene videre til finale-runden, hvor de endte med en flot 3. plads og Bronze. Et stort tillykke til drengene.

Luk