Menu

Jetsmark IF's Historie

Jetsmark IF's historie

Jetsmark IF er stiftet d. 27. august 1973 som en sammenlægning af de to naboklubber Kaas Idrætsforening og Pandrup Boldklub. Og dermed er Jetsmark Idrætsforening er en forholdsvis ung idrætsforening i sammenligning med foreninger omkring os. Jetsmark IF er en sammensat forening, og de foreninger, som dannede Jetsmark IF i 1974, var gamle. Den ene forening, Kås Idrætsforening, var en forening, som havde hjemme i Kås Lystanlæg med eget lille klubhus og var på sammenlægningstidspunktet i Serie 1. Den anden forening, Pandrup Boldklub, var i serie 3, og havde hjemme på Markedspladsen og havde omklædning i Ungdomsborgen.

 Moseby Boldklub var også med i de oprindelige sammenlægningsplaner, men valgte til sidst at forblive Moseby Boldklub, som vi kender den i dag. Jetsmark Stadion med tilhørende anlæg stod klar til sæsonen 1974, så det var med en stor optimisme at klubben kom i gang med fodboldspillet. Men det blev ikke så let rent sportsligt som håbet, og på et tidspunkt endte klubbens første herrehold i serie 3. Igennem de første år var der mange sportslige op og nedture. I 1988 fik vi fik Team Jetsmark etableret af en flok gamle spillere, som også var ærgerlige over, at vi ikke rent sportsligt bevægede os op i rækkerne. Sponsorvirksomheden blev struktureret og der blev målrettet satset på 1. holdet. Med denne satsning begyndte det step for step at gå fremad og holdende rykkede op i rækkerne.

 I 1974 startede klubben med klublokale i kælderen under Jetsmark hallen. Det var ikke rart, for der var altid en fæl lugt af klor, men sådan var det bare. Efter nogle år blev der bygget til Hal A nede i ’hullet’, så det var et stort fremskridt at komme op af kælderen med mulighed for at se ud af vinduerne, når spillerne var i klublokalet. Det var en tid med et stort socialt sammenhold. Der var altid fyldt op i ’Bents Bodega’, så det var med en vis vemod, at der måtte tages afsked med ’Bents Bodega’, da klubben indviede det nye flotte klubhus i 2000.

 Siden år 2000 har Jetsmark IF haft nogle helt fantastiske rammer og forhold i et selvejet klubhus, som rigtig mange har beundret og misundt os. Med en fantastisk udsigt ud over baneanlægget, som altid fremstår funklende flot og veltrimmet.

 I Jetsmark IF blev året 2008 endnu et skælsættende år. Foråret startede på traditionel vis med standerhejsninger i januar for seniorerne og i februar og marts for ungdommen. Et væld af spillere i alle aldre mødte op uge efter uger til træning og kamp på det grønne anlæg. Bag den sportslige kulisse sad en gruppe af klubbens ledere med et ønske om opdeling af klubben i en professionel overbygning og den gamle klub Jetsmark IF. Alle med ét fælles mål. Det skal være godt og attraktivt at spille fodbold i Jetsmark IF. Klubben har gennem årene måtte erkende, at skulle vi fortsat have et 2.divisions hold på anlægget måtte der andre til. Vi kunne ikke magte det økonomisk at drive en kombineret bredde- og eliteklub.

 Efter en lang række møder kunne klubbens daværende bestyrelse underskrive en samarbejdsaftale mellem Jetsmark IF og Blokhus Sport & Fritid A/S, så det var med glæde, at vi kunne aflevere 1. holdet til denne organisation sidst i april måned 2008. Blokhus FC, som har allerede nu har fået succes med 2 divisions holdet med mange nye spændende profiler. Et Blokhus FC, som ud over 2. division, repræsenterer U21, 1. holdet i Ynglinge – U19 og 1. holdet i Drenge Junior - U17.  En opdeling var en realitet efter ekstraordinær generalforsamling og indenfor de efterfølgende 14 dage var der formet en ny bestyrelse i Jetsmark IF. En bestyrelse, der repræsenterer alle i klubben, ungdom, damer, herrer og klubhusdriften. Her godt et halv år efter opdelingen kan vi alle konstatere at selve delingen har kostet mange arbejdstimer, men er gået i fred og fordragelighed i begge klubber.

 På en lang række punkter er det et fortsat tæt samarbejde med Blokhus FC. Det gælder således afvikling af hjemmekampene i 2. division, bolddrenge og boldpiger, tøjvask, klubhus faciliteter, boldrum mv.
 Den større professionalisme, som er kommet med Blokhus FC har givet en række nye muligheder i Jetsmark IF. Her kan vi bl.a. nævne de lokale sponsor-muligheder, gode aftaler omkring spillertøj og bolde samt to siders klub informationer omkring aktiviteter i foreningen til kampprogrammet til Blokhus FC hjemmekampe. Desuden giver den daglige dialog med Blokhus FC på de sportslige områder mange gode nye input og tiltag som vi i Jetsmark IF kan arbejde videre med i de kommende sæsoner.

 I Jetsmark IF har der således også været et væld af aktiviteter i 2008 ud over træning og kampe på vores baner. Således blev 2008 året, hvor klubben startede banko-aktiviteter i klublokalerne hver mandag, vi fik etableret en ny flot legeplads, lancerede en ny hjemmeside www.jetsmarkif.dk og her sidst på året er der sket et væld af forbedringer i klublokalet. Alle nye tiltag, som skal være med til at gøre det rart og attraktivt for specielt vores børn og unge at komme i klublokalet både før og efter træning og kampe.

 På den sportslige side arbejder Jetsmark IF med at sikre forsat bredde i både senior og ungdomsfodbolden. På ungdomssiden arrangeres hvert år både DBU Mikrofodboldskole og DBU Fodboldskole i klubben.

 Legepladsen blev en realitet i 2008. Efter mange års ønske om en legeplads ved boldbanerne tog arbejdet med den kommende legeplads for alvor fart hen over sommeren i 2007. En vellykket JIF-dag i klubben i 2007, skabte ny energi til projektet og en lille gruppe forældre samt formand Finn Larsen tog initiativ til at starte indsamling af penge til en legeplads. Det skal ikke være en hemmelighed, at kompleksiteten i forbindelse med sikkerhed og lege-redskaber kom som lidt af en overraskelse for os. En regnfuld efterårsweekend dannede rammerne om opbygningen af legepladsen. Ca. 20 voksne og 15 børn mødte op til det frivillige arbejde. Et arbejde som blev afsluttet med hjemmekampsarrangement i Blokhus FC regi og med solens stråler, der tittede frem og tilsmilede tilskuerne på stadion og nye aktivitet, som flittigt blev taget i brug af de børn, der var til fodboldkamp den dag. Vi håber naturligvis at legepladsen ofte vil blive brugt af alle i lokalområdet, både dagplejemødre, skoleklasser og SFO’er samt andre foreninger, der kunne have lyst til en udflugt til boldbanerne. Der er sat borde og bænke op, så der kan nydes en medbragt madpakke eller eftermiddagsfrugt ved legepladsen.

 I 2009 blev yderligere et tiltag etableret. En multibane på den første træningsbane, der er forbeholdt for de yngste blev bygget til stor glæde for børn og unge, der flittigt benytter banen om eftermiddagen og aftenen.

Således rummer klubbens baneanlæg idag et væld af ting, som de lokale børn og unge frit kan benytte herunder også 2 udendørs bordtennisborde og en Pannabane.

 


Jetsmark IF anno 1974

Klubbens første formand Lars Jørgen Jensen, bød velkommen til alle spillere, trænere og ledere ved træningsstart i januar 1974. En særlig velkomst til førsteholdstræner Preben Larsen, Aalborg og stadioninspektør Henry Olsen og fru Esther som vaskede trøjer og lavede te til holdene. Træningskampene blev imødeset med store forventninger. Modstanderne var da også stærke hold  fra jyllandsserien. Det gav sejre over Brønderslev, Hirtshals, Taars og nederlag til Lindholm. Desuden var der nederlag  til Nørresundby fra danmarkserien. Første turneringskamp var i Aså, med 2-2 som resultat. Første hjemmekamp, var samtidig indvielse af Jetsmark Stadion. Modstanderen var Frederikshavns førstehold, en svær modstander. Resultat 2-3. Ca. 500 tilskuerer overværede kampen.Anden kamp gav også nederlag, 1-4 til Skagen. Resten af foråret var uden nederlag, meget flot. Efteråret startede med 2 nederlag. Herefter fulgte 6 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. Slutstilling: Frederikshavn 1- 33 point, Jetsmark 29, Romdrup 25, Støvring 24. Nibe 23, Aså 22, Hørby 22, Skagen 21, AAb 20, Frederikshavn 2- 20, Chang 13, Arden 9. Øverst på topscorerlisten: Arne Johnsen 21, Keld Olsen 15. Jetsmark havde hold i serie 1, 3, 4 og 5. Ungdomsafdelingen havde dengang 15 hold. Årets fodboldspiller blev: Bjarne Pedersen. Et flot første år i JIF.

1975.

Ved standerhejsningen i januar mødte 50 seniorspillere op. Formanden Lars Jørgen Jensen, opfordrede spillerne til at yde en god indsats og skabe en god atmosfære. Træner Preben Larsen,sagde det var nødvendig med træningsflid, hvis en placering i toppen skulle opnåes. Efter træningen var der varm suppe i det nye klublokale. Om aftenen var der klubfest for spillere med damer. JIF har hold i serie 1 -  3 - 5 - 6,1 - 6,2. Serie 1 holdet havde et godt forår, både i turneringen og landspokalen.  I lp. 3. runde blev NUBI slået 6-0. I 4. runde blev Gundersted slået 2-0. I 5. runde blev Hjørring danmarksserie slået 2-1. I 6. runde mødte JIF Chang på Aalborg Stadion og tabte 1-2 efter en flot kamp, og en afslutning som nær havde skabt sensationen, idet JIF havde Chang på krogen. Kort før tid havde Erik Steffensen et skud på stolpen. Målmand Ole Larsen stod en fantastisk kamp. Efteråret gav 3 sejre, 2 uafgjorte og 6 nederlag til serie 1. JIF havde kredsvindere i serie 6 og pigehold. Årets JIF pris gik til Ebba Lundtoft og årets spiller blev Søren Jensen. Ved afslutningsfesten blev der desuden sagt farvel til den populære træner Preben Larsen efter to sæsonner.

1976.

Ved sæsonstart blev der budt velkommen til den nye træner til førsteholdet, Leo Falk Christensen, Brønderslev. Resultater af nogle træningskampe: 0-3 mod Brønderslev fra jyllandsserien, 5-2 over Kvissel fra serie 2, og 1-5 mod Nørresundby fra danmarksserien. Foråret startede godt for serie 1.  2 sejre og 2 uafgjorte kampe. Herefter 1 sejr, 1 uafgjort og 5 nederlag.  Jetsmark blev kommunemester. Jetsmark Stadion havde besøg af et københavnsk prof hold, som mødte et sammensat hold fra alle kommunens klubber. 7-4 blev det til prof holdet med blandt andet Henning Jensen. 300 tilskuere overværede den flotte kamp. Efteråret blev en skuffelse for serie 1. 3 sejre, 1 uafgjort og 7 nederlag betød nedrykning til serie 2. Også serie 3 rykker ned. Topscorer blev Keld Olsen med 19 mål. Serie 5 rykker op. 2 pigehold blev kredsvinder. Årets JIF pris gik til formand Henrik Nielsen, og årets spiller blev Erik " Lucas" Pedersen. Esther og Henry Olsen stopper efter 3 år som stadioninspektørpar.

1977.

Jetsmark IF har i år hold i serie 2 - 4,1 - 4,2 - 5 og 6. Fodboldstarten var i år henlagt til stranden i Blokhus, idet banerne i Jetsmark var belagt med is. Træningen i år, foregik under ledelse af den nye træner, Jørgen Abildgaard, Aabybro. Der har været stor træningsflid, fortæller han, og håber på en placering i toppen af serie 2, hvor modstanderne er: FFI, Kvissel, Tornby, Thise, Nørhalne, BI, Poulstrup-Serritslev, Brovst, Birkelse og Harken. Serie 2 har haft et godt år. Efter 15. spillerunde er de på delt 1. plads sammen med PSI. Efter 20. spillerunde er de stadig med i kampen om oprykningen, sammen med PSI, FFI og Thise. Årets resultat: serie 2 bliver i rækken, 4,1 rykker op, 4,2 rykker ned, 5 rykker ned og 6 bliver i rækken. Pigejunior holdet blev kredsvinder. Serie 2 blev kommunemester. 120 deltog i afslutningsfesten. JIF prisen gik til Henny Nielsen, Årets spiller blev Vagn Simoni.Pokalen til spilleren med størst træningsflid gik til Erik Arne Olsen.Der blev uddelt fiduspokal til en spiller fra hvert hold. Der var gaver til trænere og holdledere samt Esther og Henry Olsen, som var tilbage som inspektørpar. To ledere fik hver et ur for stor arbejdsflid i klubben: Kate Sundahl og Finn Larsen. Bandereklamer er blevet opsat omkring stadion i løbet af året. 285 meter er solgt. Der er 200 meter tilbage at sælge. Jetsmark IF,s venner blev startet i marst i år. Ungdomsafdelingen har haft mange hold i kamp i år.

1978.

Jetsmark IF har i år hold i serie 2 - 3 - 5 - 6,1 - 6,2. Serie 2 fik et dårligt forår med 2 sejre, 4 uafgjort og 5 nederlag, hvilket gav en placering som nr. 10. Serie 3 er sidst og serie 5 nr. 1 efter foråret. Efteråret blev godt for serie 2. De fik 4 sejre, 5 uafgjort og 2 nederlag, hvilket gav en placering som nr. 7. Serie 3 havde også et godt efterår og sluttede som nr. 10, og rykker ned. Serie 5 rykker op og serie 6,1 og 6,2 rykker op. Pigeholdet blev nr.1 hos VGU og nr. 2 hos JBU. Miniputdrenge blev kredsvinder. Afslutningsfesten havde 115 deltagere. Her gik JIF prisen til Finn Larsen og årtets spiller blev Erik Arne Olsen. Tre af klubbens ledere fik JBU,s sølvnål for tro tjeneste gennem 15 år, nemlig Henrik Nielsen, Finn Larsen og Henry Olsen. Der var fiduspokal til en spiller fra hvert hold, og gaver til trænere og ledere. Topscorere på serie 2 blev Keld Olsen med 8 mål og Erik Steffensen med 6 mål. Ungdomsafdelingens afslutningsfest havde deltagelse af 300 børn og unge. Her var der fiduspokel til en spiller fra hvert hold og gaver til trænere og ledere.

1979.

Ved sæsonstart kunne formand Henrik Nielsen byde velkommen til to nye trænere, nemlig Søren Grøn Person, Biersted og Leif Sørensen, Pandrup. JIF har i år 6 seniorhold og 12 ungdomshold. Serie 2 har spillet et flot forår med 6 sejre 2 uafgjort og 3 nederlag, hvilket giver en delt førsteplads med tre andre hold. Serie 4-I ligger nr. 2 og serie 4-II ligger nr. 4. Efteråret blev også flot for serie 2, med 5 sejre 1 uafgjort og 5 nederlag, hvilket gav en femteplads. Begge serie 4 og 5 hold rykker ned. 1979 var året hvor fire dygtige ynglinge blev seniore, nemlig Allan Sundahl, Kaj Jensen, Jørgen Jepsen og Kim Holst Larsen.Der blev også i år sagt farvel til rutinerede Vagn Simoni. Årets topscore blev Per Bjørn med 14 mål og Keld Olsen med 9. Ved afslutningsfesten som havde 80 deltagere, blev far og søn hyldet for 25 års virke i Kaas og Jetsmark Idrætsforeninger, nemlig Keld og Henry Olsen som spiller og materielforvalter. Årets spiller blev Per Højer. Der var desuden gaver til trænere og ledere, samt fiduspokal til en spiller på hvert hold.

1980.

 36 spillere var mødt op til standerhejsning, hvor målet for sæsonen er oprykning til serie 1. Træner er Søren Grøn Persson. På førsteholdet til kampen mod Lyngså er der dølgende debutanter: Dan Larsen, Jørgen Larsen,Kaj Andersen, Kim Holst Larsen og Rune Sørensen. En forårssæson med en skidt start gav følgende resultat: 2 sejre, 5 uafgjort og 4 nederlag. Placering: nr. 9. I landspokalturneringen tabte JIF i 6. runde til Støvrings jyllandsserie. Efteråret var lige så dårlig som foråret for serie 2. 2 sejre, 4 uafgjort og 5 nederlag, hvilket betød nedrykning til serie 3. Serie 5-II, rykker op i serie 4. Årets topscorere blev Brian Sørensen 11 mål og Per Bjørn 6 mål. Ved årets afslutningsfest på Pandrup Kro, deltog 100 spillere. Årets spiller blev Bjarne Pedersen, som formand Preben Kofoed roste meget. Der var desuden fiduspokal til en fra hvert hold, samt gaver til trænere og ledere. Lilleput B blev kredsvinder, og klarede sig frem til semifinalen om det jyske mesterskab, men tabte efter omkamp og straffe. Serie 5-II tabte i kvartfinalen til V.Hassing efter omkamp.

1981.

 Ved sæsonstart bød formand Preben Kofoed velkommen til spillere og den nye træner Hans Jørgen Nielsen, og håbede på en hurtig tilbagevenden til serie 2. Træningskampene gav gode resultater med kun et nederlag til BI serie 1. Foråret var glimrende for serie 3 med 9 sejre og 2 nederlag, hvilket gav en førsteplads. Efteråret gav 7 sejre, 2 uafgjort og 2 nederlag, hvilket gav førstepladsen og oprykning til serie 2, efter en flot sæson. I kredskampene blev semifinalen endestation med et nederlag til Lyseng på 0-3. topscorerlisten var tæt i år: Per Bjørn 10 mål, Keld Olsen 9 og Tom Larsen 8. Ud over oprykningen blev Løkken Cup, Brovst Cup og Kommunemesterskabet vundet. Der mangler oplysninger om året spiller og afslutningsfesten.

1982.

Som noget nyt er JIF i år placeret i kreds otte, hvilket nok mest skyldes at Brovst har søgt om at komme i denne kreds. For JIF er det mange ekstra kilometer og måske også færre tilskuere, da mange af de nye hold er ukendte. JIF har protesteret til JBU, dog uden held. Året første serie 2 hold: Erik Arne Olsen, Per Højer, Jørgen Larsen, Kim H. Larsen, Bjarne Pedersen, Dan Larsen, Finn Kjærsgård, Kaj Jensen, Tom Larsen, Mogens Christensen, Per Bjørn, Poul Erik Jensen og Keld Olsen. Serie 2 har i foråret 4 sejre, 4 uafgjort og 3 nederlag, og ligger nr. 6. Serie 4 ligger nr. 6 og serie 5 nr. 5. En dårlig afslutning på efteråret , gjorde at serie 2 røg fra andenpladsen ned som nr. 8. Serie 4 blev nr. 5 og serie 5 blev nr. 10. Junior A blev nr. 7, drenge A nr. 10, Lilleput A blev kredsvinder og Miniput A blev nr 10. Ynglinge B blev også kredsvinder dette år. Årets topscorere, herre senior: Per Bjørn 6 mål, Mogens Christensen 5 og Tom Larsen 4. Som noget nyt har der i år været mulighed for at købe målaktier.

1983.

Ved sæsonstart var der velkomst til den nye førsteholdstræner Per Nielsen, Aalborg. JIF var atter tilbage i den nordjyske serie 2 kreds. Foråret har været lidt skuffende for serie 2. 4 sejre, 1 uafgjort og 6 nederlag blev det til. Da det allerede midt i efterårssæsonen stod klart at serie 2 rykker ned, forstærkedes serie 4, for at redde dette for nedrykning, hvilket lykkedes. Serie 2 havde 2 sejre og 9 nederlag i efteråret. Serie 4 blev nr. 8, serie 5 nr. 4, ynglinge A nr 10, Junior A nr. 10, drenge A nr. 7. Årets topscorere: Per Højer 6 mål, Mogens Christensen 5 og Dan Larsen 4.

1984.

Ved sæsonstart håbede træner Per Nielsen på, at få holdet godt sammenspillet og så atter rykke op i serie 2. Men det bliver svært med så stærke modstandere, nemlig Aab, Nb, BI og Vrå.Førsteholdet fik dog en fin start og et godt forår, med 7 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag. Dette gav førstepladsen foran NB, Ø.Sundby, Aab og Ø.Brønderslev. Efteråret blev meget spænnende, idet flere hold kæmpede om de to oprykningspladser. Afgørelsen faldt da også først i sidste spillerunde.For JIF blev sidste kamp mod Ø.Sundby et drama af de helt store. Vi førte 3-2, efter at have brændt et hav af chancer. Med ti sekunder tilbage tog en JIF spiller bolden med hånden og der blev dømt straffespark. Hvis JIF skulle rykke op, krævede det en sejr, for ellers tog Vrå pladsen på bedre indbyrdes resultater. Straffesparket blev taget, men målmand Erik Arne Olsen reddede skudet og oprykningen var en kendsgerning. Stor jubel blandt spillere og tilskuere. JIF var atter i serie 2.Serie 4 blev nr. 6, serie 5 blev nr. 4, junior A blev kredsvinder, Drenge A blev nr. 3 og Lilleput A nr. 7. På JIF,s 10 års fødselsdag blev Esther og Henry Olsen udnævnt til Æresmedlemmer af klubben. Senere blev Henry Olsen også tildelt DBU,s sølvnål, for over 25 års indsats for klubberne. Årets afslutningsfest blev afholdt i Kaas Forsamlingshus og havde 115 deltagere. Årets spillere blev Yvonnne Petersen og Jesper Lorentsen. Der var fidus- og flidspokaler til spillere og gaver til ledere.Der var afskedsgaver til Esther og Henry Olsen som stopper efter 30 år i klubberne Kaas IF og JIF. Årets topscorer blev Poul Erik Jensen. Der blev også i år solgt julekalendere.

1985.

Sneklædte baner var hvad der ventede spillerne ved sæsonstarten, hvor formand Preben Kofoed ønskede alle en god sæson. JIF har i år hold i serie2,4,5,6-1og6-2, samt damer i serie 2. Foråret gav 3 sejre, 2 uafgjort og 6 nederlag til serie 2, som ligger nr. 9. Serie 4 er nr. 3, serie 5 er nr. 4 og damer serie 2 er nr. 1.Efteråret var godt  for serie 2. 5 sejre, 3 uafgjort og 3 nederlag gav en 8. plads. Serie 4 blev nr. 4, serie 5 blev nr. 6, serie 6-1 rykker op og damer serie 2 blev nr. 2  og rykker op. 4 ungdomshold blev kredsvinder. I landspokalturneringen tabte JIF til Skagen fra jyllandsserien i syvende runde. Årets topscorere blev: Tom H. Larsen 7 mål, Peter Jensen 6 og Søren Østergård 5. Årets spillere blev: Lene Larsen og Peter Jensen. Der deltog 128 i afslutningsfesten. Som noget nyt blev der lavet en støttefond til ungdommen i JIF.

1986.

I år bliver det en spændende serie 2 kreds, med mange nye modstandere, menlig: Sindal - Ø.Brønderslev  - Bangsbo - BI - Nielstrup - Vodskov - Hørby - Harken - Hirtshals - Dronninglund - Ulsted og JIF. Efter et forår med en dårlig start, tog serie 2 sig rigtig sammen. Det gav 5 sejre, 4 uafgjort og 2 nederlag og en placering som nr. 2. Serie 4 er også nr. 2, serie 5-1 er nr. 11, serie 5-2 er nr. 1 og damer serie1 er nr. 1. I landspokalturneringen tabte JIF 2-4 til Farsø fra jyllandsserien, i femte runde. Efter en god start på efteråret, hvor serie 2 lå på andenpladsen efter 17. spillerunde, sluttede holdet dårligt af. Det gav 2  sejre, 4 uafgjort og 5 nederlag, hvilket rakte til 6. pladsen. Serie 4 blev nr. 4, serie 5-1 blev nr. 1o, serie 5-2 blev nr. 2 og rykker op, damer serie 1 blev nr. 6, ynglinge A blev nr. 7, junior A blev nr. 7, drenge A blev nr. 5 og lilleput A blev nr. 3. Årets topscorere blev: Ole Lygtved Jensen 8 mål, Peter Jensen 6, Mogens Christensen 5 og Finn Kjærsgård 5. Årets afslutningsfest i Kaas Forsamlingshus havde 118 deltagere. Formand Preben Kofoed udtalte at året havde været både økonomisk og sportslig en succes. Han udtalte også mindeord over tidligere materielforvalter Henry Olsen som døde for kort tid siden.Årets spillere blev Ida Madsen og Finn Kjærsgård.

Luk