Menu

Jetsmark IF's Historie

Jetsmark IF's historie

Jetsmark IF er stiftet d. 27. august 1973 som en sammenlægning af de to naboklubber Kaas Idrætsforening og Pandrup Boldklub. Og dermed er Jetsmark Idrætsforening er en forholdsvis ung idrætsforening i sammenligning med foreninger omkring os. Jetsmark IF er en sammensat forening, og de foreninger, som dannede Jetsmark IF i 1974, var gamle. Den ene forening, Kås Idrætsforening, var en forening, som havde hjemme i Kås Lystanlæg med eget lille klubhus og var på sammenlægningstidspunktet i Serie 1. Den anden forening, Pandrup Boldklub, var i serie 3, og havde hjemme på Markedspladsen og havde omklædning i Ungdomsborgen.

 Moseby Boldklub var også med i de oprindelige sammenlægningsplaner, men valgte til sidst at forblive Moseby Boldklub, som vi kender den i dag. Jetsmark Stadion med tilhørende anlæg stod klar til sæsonen 1974, så det var med en stor optimisme at klubben kom i gang med fodboldspillet. Men det blev ikke så let rent sportsligt som håbet, og på et tidspunkt endte klubbens første herrehold i serie 3. Igennem de første år var der mange sportslige op og nedture. I 1988 fik vi fik Team Jetsmark etableret af en flok gamle spillere, som også var ærgerlige over, at vi ikke rent sportsligt bevægede os op i rækkerne. Sponsorvirksomheden blev struktureret og der blev målrettet satset på 1. holdet. Med denne satsning begyndte det step for step at gå fremad og holdende rykkede op i rækkerne.

 I 1974 startede klubben med klublokale i kælderen under Jetsmark hallen. Det var ikke rart, for der var altid en fæl lugt af klor, men sådan var det bare. Efter nogle år blev der bygget til Hal A nede i ’hullet’, så det var et stort fremskridt at komme op af kælderen med mulighed for at se ud af vinduerne, når spillerne var i klublokalet. Det var en tid med et stort socialt sammenhold. Der var altid fyldt op i ’Bents Bodega’, så det var med en vis vemod, at der måtte tages afsked med ’Bents Bodega’, da klubben indviede det nye flotte klubhus i 2000.

 Siden år 2000 har Jetsmark IF haft nogle helt fantastiske rammer og forhold i et selvejet klubhus, som rigtig mange har beundret og misundt os. Med en fantastisk udsigt ud over baneanlægget, som altid fremstår funklende flot og veltrimmet.

 I Jetsmark IF blev året 2008 endnu et skælsættende år. Foråret startede på traditionel vis med standerhejsninger i januar for seniorerne og i februar og marts for ungdommen. Et væld af spillere i alle aldre mødte op uge efter uger til træning og kamp på det grønne anlæg. Bag den sportslige kulisse sad en gruppe af klubbens ledere med et ønske om opdeling af klubben i en professionel overbygning og den gamle klub Jetsmark IF. Alle med ét fælles mål. Det skal være godt og attraktivt at spille fodbold i Jetsmark IF. Klubben har gennem årene måtte erkende, at skulle vi fortsat have et 2.divisions hold på anlægget måtte der andre til. Vi kunne ikke magte det økonomisk at drive en kombineret bredde- og eliteklub.

 Efter en lang række møder kunne klubbens daværende bestyrelse underskrive en samarbejdsaftale mellem Jetsmark IF og Blokhus Sport & Fritid A/S, så det var med glæde, at vi kunne aflevere 1. holdet til denne organisation sidst i april måned 2008. Blokhus FC, som har allerede nu har fået succes med 2 divisions holdet med mange nye spændende profiler. Et Blokhus FC, som ud over 2. division, repræsenterer U21, 1. holdet i Ynglinge – U19 og 1. holdet i Drenge Junior - U17.  En opdeling var en realitet efter ekstraordinær generalforsamling og indenfor de efterfølgende 14 dage var der formet en ny bestyrelse i Jetsmark IF. En bestyrelse, der repræsenterer alle i klubben, ungdom, damer, herrer og klubhusdriften. Her godt et halv år efter opdelingen kan vi alle konstatere at selve delingen har kostet mange arbejdstimer, men er gået i fred og fordragelighed i begge klubber.

 På en lang række punkter er det et fortsat tæt samarbejde med Blokhus FC. Det gælder således afvikling af hjemmekampene i 2. division, bolddrenge og boldpiger, tøjvask, klubhus faciliteter, boldrum mv.
 Den større professionalisme, som er kommet med Blokhus FC har givet en række nye muligheder i Jetsmark IF. Her kan vi bl.a. nævne de lokale sponsor-muligheder, gode aftaler omkring spillertøj og bolde samt to siders klub informationer omkring aktiviteter i foreningen til kampprogrammet til Blokhus FC hjemmekampe. Desuden giver den daglige dialog med Blokhus FC på de sportslige områder mange gode nye input og tiltag som vi i Jetsmark IF kan arbejde videre med i de kommende sæsoner.

 I Jetsmark IF har der således også været et væld af aktiviteter i 2008 ud over træning og kampe på vores baner. Således blev 2008 året, hvor klubben startede banko-aktiviteter i klublokalerne hver mandag, vi fik etableret en ny flot legeplads, lancerede en ny hjemmeside www.jetsmarkif.dk og her sidst på året er der sket et væld af forbedringer i klublokalet. Alle nye tiltag, som skal være med til at gøre det rart og attraktivt for specielt vores børn og unge at komme i klublokalet både før og efter træning og kampe.

 På den sportslige side arbejder Jetsmark IF med at sikre forsat bredde i både senior og ungdomsfodbolden. På ungdomssiden arrangeres hvert år både DBU Mikrofodboldskole og DBU Fodboldskole i klubben.

 Legepladsen blev en realitet i 2008. Efter mange års ønske om en legeplads ved boldbanerne tog arbejdet med den kommende legeplads for alvor fart hen over sommeren i 2007. En vellykket JIF-dag i klubben i 2007, skabte ny energi til projektet og en lille gruppe forældre samt formand Finn Larsen tog initiativ til at starte indsamling af penge til en legeplads. Det skal ikke være en hemmelighed, at kompleksiteten i forbindelse med sikkerhed og lege-redskaber kom som lidt af en overraskelse for os. En regnfuld efterårsweekend dannede rammerne om opbygningen af legepladsen. Ca. 20 voksne og 15 børn mødte op til det frivillige arbejde. Et arbejde som blev afsluttet med hjemmekampsarrangement i Blokhus FC regi og med solens stråler, der tittede frem og tilsmilede tilskuerne på stadion og nye aktivitet, som flittigt blev taget i brug af de børn, der var til fodboldkamp den dag. Vi håber naturligvis at legepladsen ofte vil blive brugt af alle i lokalområdet, både dagplejemødre, skoleklasser og SFO’er samt andre foreninger, der kunne have lyst til en udflugt til boldbanerne. Der er sat borde og bænke op, så der kan nydes en medbragt madpakke eller eftermiddagsfrugt ved legepladsen.

 I 2009 blev yderligere et tiltag etableret. En multibane på den første træningsbane, der er forbeholdt for de yngste blev bygget til stor glæde for børn og unge, der flittigt benytter banen om eftermiddagen og aftenen.

Således rummer klubbens baneanlæg idag et væld af ting, som de lokale børn og unge frit kan benytte herunder også 2 udendørs bordtennisborde og en Pannabane.

Jetsmark IF anno 1974

Klubbens første formand Lars Jørgen Jensen, bød velkommen til alle spillere, trænere og ledere ved træningsstart i januar 1974. En særlig velkomst til førsteholdstræner Preben Larsen, Aalborg og stadioninspektør Henry Olsen og fru Esther som vaskede trøjer og lavede te til holdene. Træningskampene blev imødeset med store forventninger. Modstanderne var da også stærke hold  fra jyllandsserien. Det gav sejre over Brønderslev, Hirtshals, Taars og nederlag til Lindholm. Desuden var der nederlag  til Nørresundby fra danmarkserien. Første turneringskamp var i Aså, med 2-2 som resultat. Første hjemmekamp, var samtidig indvielse af Jetsmark Stadion. Modstanderen var Frederikshavns førstehold, en svær modstander. Resultat 2-3. Ca. 500 tilskuerer overværede kampen.Anden kamp gav også nederlag, 1-4 til Skagen. Resten af foråret var uden nederlag, meget flot. Efteråret startede med 2 nederlag. Herefter fulgte 6 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag. Slutstilling: Frederikshavn 1- 33 point, Jetsmark 29, Romdrup 25, Støvring 24. Nibe 23, Aså 22, Hørby 22, Skagen 21, AAb 20, Frederikshavn 2- 20, Chang 13, Arden 9. Øverst på topscorerlisten: Arne Johnsen 21, Keld Olsen 15. Jetsmark havde hold i serie 1, 3, 4 og 5. Ungdomsafdelingen havde dengang 15 hold. Årets fodboldspiller blev: Bjarne Pedersen. Et flot første år i JIF.

1975.

Ved standerhejsningen i januar mødte 50 seniorspillere op. Formanden Lars Jørgen Jensen, opfordrede spillerne til at yde en god indsats og skabe en god atmosfære. Træner Preben Larsen,sagde det var nødvendig med træningsflid, hvis en placering i toppen skulle opnåes. Efter træningen var der varm suppe i det nye klublokale. Om aftenen var der klubfest for spillere med damer. JIF har hold i serie 1 -  3 - 5 - 6,1 - 6,2. Serie 1 holdet havde et godt forår, både i turneringen og landspokalen.  I lp. 3. runde blev NUBI slået 6-0. I 4. runde blev Gundersted slået 2-0. I 5. runde blev Hjørring danmarksserie slået 2-1. I 6. runde mødte JIF Chang på Aalborg Stadion og tabte 1-2 efter en flot kamp, og en afslutning som nær havde skabt sensationen, idet JIF havde Chang på krogen. Kort før tid havde Erik Steffensen et skud på stolpen. Målmand Ole Larsen stod en fantastisk kamp. Efteråret gav 3 sejre, 2 uafgjorte og 6 nederlag til serie 1. JIF havde kredsvindere i serie 6 og pigehold. Årets JIF pris gik til Ebba Lundtoft og årets spiller blev Søren Jensen. Ved afslutningsfesten blev der desuden sagt farvel til den populære træner Preben Larsen efter to sæsonner.

1976.

Ved sæsonstart blev der budt velkommen til den nye træner til førsteholdet, Leo Falk Christensen, Brønderslev. Resultater af nogle træningskampe: 0-3 mod Brønderslev fra jyllandsserien, 5-2 over Kvissel fra serie 2, og 1-5 mod Nørresundby fra danmarksserien. Foråret startede godt for serie 1.  2 sejre og 2 uafgjorte kampe. Herefter 1 sejr, 1 uafgjort og 5 nederlag.  Jetsmark blev kommunemester. Jetsmark Stadion havde besøg af et københavnsk prof hold, som mødte et sammensat hold fra alle kommunens klubber. 7-4 blev det til prof holdet med blandt andet Henning Jensen. 300 tilskuere overværede den flotte kamp. Efteråret blev en skuffelse for serie 1. 3 sejre, 1 uafgjort og 7 nederlag betød nedrykning til serie 2. Også serie 3 rykker ned. Topscorer blev Keld Olsen med 19 mål. Serie 5 rykker op. 2 pigehold blev kredsvinder. Årets JIF pris gik til formand Henrik Nielsen, og årets spiller blev Erik " Lucas" Pedersen. Esther og Henry Olsen stopper efter 3 år som stadioninspektørpar.

1977.

Jetsmark IF har i år hold i serie 2 - 4,1 - 4,2 - 5 og 6. Fodboldstarten var i år henlagt til stranden i Blokhus, idet banerne i Jetsmark var belagt med is. Træningen i år, foregik under ledelse af den nye træner, Jørgen Abildgaard, Aabybro. Der har været stor træningsflid, fortæller han, og håber på en placering i toppen af serie 2, hvor modstanderne er: FFI, Kvissel, Tornby, Thise, Nørhalne, BI, Poulstrup-Serritslev, Brovst, Birkelse og Harken. Serie 2 har haft et godt år. Efter 15. spillerunde er de på delt 1. plads sammen med PSI. Efter 20. spillerunde er de stadig med i kampen om oprykningen, sammen med PSI, FFI og Thise. Årets resultat: serie 2 bliver i rækken, 4,1 rykker op, 4,2 rykker ned, 5 rykker ned og 6 bliver i rækken. Pigejunior holdet blev kredsvinder. Serie 2 blev kommunemester. 120 deltog i afslutningsfesten. JIF prisen gik til Henny Nielsen, Årets spiller blev Vagn Simoni.Pokalen til spilleren med størst træningsflid gik til Erik Arne Olsen.Der blev uddelt fiduspokal til en spiller fra hvert hold. Der var gaver til trænere og holdledere samt Esther og Henry Olsen, som var tilbage som inspektørpar. To ledere fik hver et ur for stor arbejdsflid i klubben: Kate Sundahl og Finn Larsen. Bandereklamer er blevet opsat omkring stadion i løbet af året. 285 meter er solgt. Der er 200 meter tilbage at sælge. Jetsmark IF,s venner blev startet i marst i år. Ungdomsafdelingen har haft mange hold i kamp i år.

1978.

Jetsmark IF har i år hold i serie 2 - 3 - 5 - 6,1 - 6,2. Serie 2 fik et dårligt forår med 2 sejre, 4 uafgjort og 5 nederlag, hvilket gav en placering som nr. 10. Serie 3 er sidst og serie 5 nr. 1 efter foråret. Efteråret blev godt for serie 2. De fik 4 sejre, 5 uafgjort og 2 nederlag, hvilket gav en placering som nr. 7. Serie 3 havde også et godt efterår og sluttede som nr. 10, og rykker ned. Serie 5 rykker op og serie 6,1 og 6,2 rykker op. Pigeholdet blev nr.1 hos VGU og nr. 2 hos JBU. Miniputdrenge blev kredsvinder. Afslutningsfesten havde 115 deltagere. Her gik JIF prisen til Finn Larsen og årtets spiller blev Erik Arne Olsen. Tre af klubbens ledere fik JBU,s sølvnål for tro tjeneste gennem 15 år, nemlig Henrik Nielsen, Finn Larsen og Henry Olsen. Der var fiduspokal til en spiller fra hvert hold, og gaver til trænere og ledere. Topscorere på serie 2 blev Keld Olsen med 8 mål og Erik Steffensen med 6 mål. Ungdomsafdelingens afslutningsfest havde deltagelse af 300 børn og unge. Her var der fiduspokel til en spiller fra hvert hold og gaver til trænere og ledere.

1979.

Ved sæsonstart kunne formand Henrik Nielsen byde velkommen til to nye trænere, nemlig Søren Grøn Person, Biersted og Leif Sørensen, Pandrup. JIF har i år 6 seniorhold og 12 ungdomshold. Serie 2 har spillet et flot forår med 6 sejre 2 uafgjort og 3 nederlag, hvilket giver en delt førsteplads med tre andre hold. Serie 4-I ligger nr. 2 og serie 4-II ligger nr. 4. Efteråret blev også flot for serie 2, med 5 sejre 1 uafgjort og 5 nederlag, hvilket gav en femteplads. Begge serie 4 og 5 hold rykker ned. 1979 var året hvor fire dygtige ynglinge blev seniore, nemlig Allan Sundahl, Kaj Jensen, Jørgen Jepsen og Kim Holst Larsen.Der blev også i år sagt farvel til rutinerede Vagn Simoni. Årets topscore blev Per Bjørn med 14 mål og Keld Olsen med 9. Ved afslutningsfesten som havde 80 deltagere, blev far og søn hyldet for 25 års virke i Kaas og Jetsmark Idrætsforeninger, nemlig Keld og Henry Olsen som spiller og materielforvalter. Årets spiller blev Per Højer. Der var desuden gaver til trænere og ledere, samt fiduspokal til en spiller på hvert hold.

1980.

 36 spillere var mødt op til standerhejsning, hvor målet for sæsonen er oprykning til serie 1. Træner er Søren Grøn Persson. På førsteholdet til kampen mod Lyngså er der dølgende debutanter: Dan Larsen, Jørgen Larsen,Kaj Andersen, Kim Holst Larsen og Rune Sørensen. En forårssæson med en skidt start gav følgende resultat: 2 sejre, 5 uafgjort og 4 nederlag. Placering: nr. 9. I landspokalturneringen tabte JIF i 6. runde til Støvrings jyllandsserie. Efteråret var lige så dårlig som foråret for serie 2. 2 sejre, 4 uafgjort og 5 nederlag, hvilket betød nedrykning til serie 3. Serie 5-II, rykker op i serie 4. Årets topscorere blev Brian Sørensen 11 mål og Per Bjørn 6 mål. Ved årets afslutningsfest på Pandrup Kro, deltog 100 spillere. Årets spiller blev Bjarne Pedersen, som formand Preben Kofoed roste meget. Der var desuden fiduspokal til en fra hvert hold, samt gaver til trænere og ledere. Lilleput B blev kredsvinder, og klarede sig frem til semifinalen om det jyske mesterskab, men tabte efter omkamp og straffe. Serie 5-II tabte i kvartfinalen til V.Hassing efter omkamp.

1981.

 Ved sæsonstart bød formand Preben Kofoed velkommen til spillere og den nye træner Hans Jørgen Nielsen, og håbede på en hurtig tilbagevenden til serie 2. Træningskampene gav gode resultater med kun et nederlag til BI serie 1. Foråret var glimrende for serie 3 med 9 sejre og 2 nederlag, hvilket gav en førsteplads. Efteråret gav 7 sejre, 2 uafgjort og 2 nederlag, hvilket gav førstepladsen og oprykning til serie 2, efter en flot sæson. I kredskampene blev semifinalen endestation med et nederlag til Lyseng på 0-3. topscorerlisten var tæt i år: Per Bjørn 10 mål, Keld Olsen 9 og Tom Larsen 8. Ud over oprykningen blev Løkken Cup, Brovst Cup og Kommunemesterskabet vundet. Der mangler oplysninger om året spiller og afslutningsfesten.

1982.

Som noget nyt er JIF i år placeret i kreds otte, hvilket nok mest skyldes at Brovst har søgt om at komme i denne kreds. For JIF er det mange ekstra kilometer og måske også færre tilskuere, da mange af de nye hold er ukendte. JIF har protesteret til JBU, dog uden held. Året første serie 2 hold: Erik Arne Olsen, Per Højer, Jørgen Larsen, Kim H. Larsen, Bjarne Pedersen, Dan Larsen, Finn Kjærsgård, Kaj Jensen, Tom Larsen, Mogens Christensen, Per Bjørn, Poul Erik Jensen og Keld Olsen. Serie 2 har i foråret 4 sejre, 4 uafgjort og 3 nederlag, og ligger nr. 6. Serie 4 ligger nr. 6 og serie 5 nr. 5. En dårlig afslutning på efteråret , gjorde at serie 2 røg fra andenpladsen ned som nr. 8. Serie 4 blev nr. 5 og serie 5 blev nr. 10. Junior A blev nr. 7, drenge A nr. 10, Lilleput A blev kredsvinder og Miniput A blev nr 10. Ynglinge B blev også kredsvinder dette år. Årets topscorere, herre senior: Per Bjørn 6 mål, Mogens Christensen 5 og Tom Larsen 4. Som noget nyt har der i år været mulighed for at købe målaktier.

1983.

Ved sæsonstart var der velkomst til den nye førsteholdstræner Per Nielsen, Aalborg. JIF var atter tilbage i den nordjyske serie 2 kreds. Foråret har været lidt skuffende for serie 2. 4 sejre, 1 uafgjort og 6 nederlag blev det til. Da det allerede midt i efterårssæsonen stod klart at serie 2 rykker ned, forstærkedes serie 4, for at redde dette for nedrykning, hvilket lykkedes. Serie 2 havde 2 sejre og 9 nederlag i efteråret. Serie 4 blev nr. 8, serie 5 nr. 4, ynglinge A nr 10, Junior A nr. 10, drenge A nr. 7. Årets topscorere: Per Højer 6 mål, Mogens Christensen 5 og Dan Larsen 4.

1984.

Ved sæsonstart håbede træner Per Nielsen på, at få holdet godt sammenspillet og så atter rykke op i serie 2. Men det bliver svært med så stærke modstandere, nemlig Aab, Nb, BI og Vrå.Førsteholdet fik dog en fin start og et godt forår, med 7 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag. Dette gav førstepladsen foran NB, Ø.Sundby, Aab og Ø.Brønderslev. Efteråret blev meget spænnende, idet flere hold kæmpede om de to oprykningspladser. Afgørelsen faldt da også først i sidste spillerunde.For JIF blev sidste kamp mod Ø.Sundby et drama af de helt store. Vi førte 3-2, efter at have brændt et hav af chancer. Med ti sekunder tilbage tog en JIF spiller bolden med hånden og der blev dømt straffespark. Hvis JIF skulle rykke op, krævede det en sejr, for ellers tog Vrå pladsen på bedre indbyrdes resultater. Straffesparket blev taget, men målmand Erik Arne Olsen reddede skudet og oprykningen var en kendsgerning. Stor jubel blandt spillere og tilskuere. JIF var atter i serie 2.Serie 4 blev nr. 6, serie 5 blev nr. 4, junior A blev kredsvinder, Drenge A blev nr. 3 og Lilleput A nr. 7. På JIF,s 10 års fødselsdag blev Esther og Henry Olsen udnævnt til Æresmedlemmer af klubben. Senere blev Henry Olsen også tildelt DBU,s sølvnål, for over 25 års indsats for klubberne. Årets afslutningsfest blev afholdt i Kaas Forsamlingshus og havde 115 deltagere. Årets spillere blev Yvonnne Petersen og Jesper Lorentsen. Der var fidus- og flidspokaler til spillere og gaver til ledere.Der var afskedsgaver til Esther og Henry Olsen som stopper efter 30 år i klubberne Kaas IF og JIF. Årets topscorer blev Poul Erik Jensen. Der blev også i år solgt julekalendere.

1985.

Sneklædte baner var hvad der ventede spillerne ved sæsonstarten, hvor formand Preben Kofoed ønskede alle en god sæson. JIF har i år hold i serie2,4,5,6-1og6-2, samt damer i serie 2. Foråret gav 3 sejre, 2 uafgjort og 6 nederlag til serie 2, som ligger nr. 9. Serie 4 er nr. 3, serie 5 er nr. 4 og damer serie 2 er nr. 1.Efteråret var godt  for serie 2. 5 sejre, 3 uafgjort og 3 nederlag gav en 8. plads. Serie 4 blev nr. 4, serie 5 blev nr. 6, serie 6-1 rykker op og damer serie 2 blev nr. 2  og rykker op. 4 ungdomshold blev kredsvinder. I landspokalturneringen tabte JIF til Skagen fra jyllandsserien i syvende runde. Årets topscorere blev: Tom H. Larsen 7 mål, Peter Jensen 6 og Søren Østergård 5. Årets spillere blev: Lene Larsen og Peter Jensen. Der deltog 128 i afslutningsfesten. Som noget nyt blev der lavet en støttefond til ungdommen i JIF.

1986.

I år bliver det en spændende serie 2 kreds, med mange nye modstandere, menlig: Sindal - Ø.Brønderslev  - Bangsbo - BI - Nielstrup - Vodskov - Hørby - Harken - Hirtshals - Dronninglund - Ulsted og JIF. Efter et forår med en dårlig start, tog serie 2 sig rigtig sammen. Det gav 5 sejre, 4 uafgjort og 2 nederlag og en placering som nr. 2. Serie 4 er også nr. 2, serie 5-1 er nr. 11, serie 5-2 er nr. 1 og damer serie1 er nr. 1. I landspokalturneringen tabte JIF 2-4 til Farsø fra jyllandsserien, i femte runde. Efter en god start på efteråret, hvor serie 2 lå på andenpladsen efter 17. spillerunde, sluttede holdet dårligt af. Det gav 2  sejre, 4 uafgjort og 5 nederlag, hvilket rakte til 6. pladsen. Serie 4 blev nr. 4, serie 5-1 blev nr. 1o, serie 5-2 blev nr. 2 og rykker op, damer serie 1 blev nr. 6, ynglinge A blev nr. 7, junior A blev nr. 7, drenge A blev nr. 5 og lilleput A blev nr. 3. Årets topscorere blev: Ole Lygtved Jensen 8 mål, Peter Jensen 6, Mogens Christensen 5 og Finn Kjærsgård 5. Årets afslutningsfest i Kaas Forsamlingshus havde 118 deltagere. Formand Preben Kofoed udtalte at året havde været både økonomisk og sportslig en succes. Han udtalte også mindeord over tidligere materielforvalter Henry Olsen som døde for kort tid siden. Årets spillere blev Ida Madsen og Finn Kjærsgård.

 

1987

Der var 80 til standerhejsning, hvor formand Preben Koefoed bød velkommen. Ove Steffensen er førsteholdstræner, Torben Nielsen træner andet holdet og Niels Jørgen Jensen træner sekunda holdene. Jørgen Brogård træner damerne. Der var en del nye spillere til standerhejsningen. Årets resultater blev serie 2 rykker ned, serie 4 rykker op, serie 4,2 rykker ned, serie 5 rykker ned, ynglinge A nr. 4, junior A nr. 3, drenge A nr. 5, lilleput A nr. 3, damer serie 1 nr. 5. 120 deltog i afslutningsfesten hvor årets spillere blev, hos damerne Lene Larsen og hos herrerne Leif Rømer. Et dårligt sportsligt år på senior plan, ungdommen klarede sig flot.

1988

I år er der følgende hold i JIF. 2 hold i serie 3, 2 hold i serie 5, 2 hold i serie 6, ynglinge A, junior A, drenge A, drenge B, lilleput A, miniput A, piger og damer serie 1. Efter en meget ujævn sæson, var eneste lyspunkt at damer serie 1 blev kredsvinder. De tabte finalen om Jysk Mesterskab til Varde 0-1. Herrer serie 3 må tage et år mere i serie 3 efter at være blevet nr. 3, serie 3,2 blev nr. 6, serie 5,1 nr. 5, serie 5,2 nr. 11, ynglinge A nr.6, junior A nr. 4, drenge A nr. 4, lilleput A nr. 5, miniput A nr. 9. 110 deltog i afslutningsfesten hos ungdommen og 140 i seniorafdelingen.  Fodboldformand Fin Larsen udnævnte årets spillere hos damerne Gitte Holst Larsen og hos herrerne Jørgen Larsen.

1989

Der var 120 til standerhejsning, hvor fodboldformand Fin Larsen bød velkommen til de mange fremmødte. Ny træner for de 2 serie 3 hold er Ole Christensen og hjælpetræner er Søren Østergård, Leif Sørensen træner serie 5 og 6. Formand for hovedbestyrelsen er Niels Christian Larsen. Talentholdet havde en flot sæson og blev nr. 4 ved Danmarksmesterskabet. Efter sæson blev resultaterne t damer jyllandsserien rykker ned, serie 3,1 nr. 4, serie 3,2 nr. 9, serie5 nr. 4, serie 6 rykker op, ynglinge A nr. 9,junior A kredsvinder, drenge A nr. 2, lilleput A nr. 7, miniput A nr. 5. 130 deltog i afslutningsfesten og årets spillere blev hos damerne Anita Thygesen og hos herrerne Jan Jensen.

1990

Der var mange til standerhejsning i år. Trænerne er de samme som sidste år. Enkelte nye spillere var mød op. I år har JIF følgende hold: hos herrerne serie 3, serie 4, serie 5,1 og 5,2, serie 6 og damer serie 1, damer serie3. Hos ungdommen er følgende hold: ynglinge A, junior A, drenge A og B, lilleput B 1og2, miniput A og B, dame junior B og piger 1. Efter en god sæson rykker serie 3 op i serie 2, serie 4 rykker op i serie 3, serie 5 op i serie 4, ynglinge nr.4, junior nr. 2, drenge A nr. 2, lilleput A nr. 2, piger nr. 3 og dame junior kredsvinder. Nu starter indefodboldsæsonen med 22 hold. 146 var til en stor afslutnings fest hvor årets spillere blev, hos damerne Birthe Zimmer og hos herrerne Claus Guldager.


1991

Ved standerhejsningen var der mange spillere også enkelte nye spillere. Formand for fodboldafdelingen Finn Larsen bød velkommen til alle, og håbede på en god sæson. Torben Nielsen træner serie 2, Leif Sørensen træner serie 3 og Kaj Jensen træner serie 4, 5 og 6. To af lederne i JIF har fået DBU s sølvnål for lang tids frivillig  arbejde nemlig Fin Larsen for 25 år og Erik Lukas Pedersen for 15 år. Både senior og ungdom har haft et godt forår. Old Boys vinder Vestkystturneringen. Seri 2 rykker op i serie 1, damer rykker op i serie 1, Serie 3 nr. 4, serie 4 nr. 5, serie 5 nr. 8, ynglinge A nr. 2,junior A kredsvinder, drenge A nr. 9, lilleput A kredsvinder, miniput nr. 6, piger nr. 5. 152 deltog i afslutningsfesten i  JIF. Årets spillere blev hos damerne Susanne Jensen og hos herrerne Bent Christensen.

1992

130 var til standerhejsning hvor  Fin  Larsen bød velkommen, en særlig velkomst til den nye førsteholdstræner Svend Lindahl. Ny spiller til serie 1, John Holm Jensen.  Det blev et godt forår for fodboldholdene . JIF afholder stor koncert på Hune Stadion med forventet 10.000 tilskuere. Det blev en stor familiekoncert med mange børnefamilier, hvor Krumme var børnenes favorit, for de voksne var Alberte, Lars Lilholt og  Shu-Bi-Dua som sluttede  koncerten af på en dejlig solbeskinnet sommerdag. Der blev et flot overskud, men det var også mange frivillige hjælper som var med til at få det hele til at klappe. Efteråret sluttede med fine resultater. Serie 1 blev nr. 6, serie3 nr. 6, serie 4 nr. 3, serie 5 nr. 5, serie 6 oprykker til serie 5, ynglinge mester nr. 6, ynglinge A nr. 7, junior A kredsvinder, drenge nr. 6, lilleput mester nr. 2, lilleput A  nr. 2, miniput nr. 4, miniput A kredsvinder, damer serie 1 nr. 7, damejunior nr. 3 og piger nr. 3. Året sluttede med en stor afslutningsfest.

1993

I år er der 14 turneringshold i JIF. 100 var mød op til standerhejsningen, hvor Finn Larsen bød alle velkommen. Efter en let gang træning, var der suppe i klubhuset. Efter 6 kampe i serie 1, overtager Torben Nielsen træningen resten af året. Svend Lindahl overtager juniorholdet i stedet for. så efter et dårligt forår, havde serie 1 et flot efterår. Øvrige resultater  blev, serie 1 nr. 3, serie 3 nr. 3, et point fra oprykning, serie 4 nr. 6, serie 5,1 nr. 5, serie 5,2 nr. 8, ynglinge A nr. 6, junior A nr. 6, drenge kredsvinder, lilleput nr. 3, damer serie 1 nr. 8 og damejunior nr. 6. Søren Larsen til JIF. 135 til afslutningsfest.

1994

I år er der tilmeldt 13 turneringshold i JIF. 85 spillere til standerhejsning, hvor Fin Larsen bød velkommen til alle. Ny træner for serie 1 er Fin Christensen. Formanden for hovedbestyrelsen Niels Christian Larsen stopper og afløses af Jens Ørtoft. Erik Lukas Pedersen får Sparekassens ungdomslederpris. Godt fodboldforår for klubben. 28 spillere tager på fodbold tur til Spanien. JIF fejrer 20 års jubilæum, med kamp på stadion mellem serie 1 og et Old stars hold. Der var også kamp mellem JIF 1974 og Old Boys. Det blev et godt fodboldefterår med følgende resultater, serie1 nr. 4, serie 3 nr. 8, serie 4 rykker op, serie 5,1 nr. 8 serie 5,2 nr. 10, ynglinge mester nr.4, junior mester kredsvinder, drenge mester nr. 5, lilleput A kredsvinder, miniput kredsvinder, damer serie 1 rykker op i jyllandsserien. Ved årets afslutningsfest blev der udnævnt årets spillere hos damer blev det Lene Larsen og hos herrerne blev det Henning Kvejborg.

 

1995

JIF har stadig fodbold, håndbold og trim i klubben. Der var mange til standerhejsning, hvor Fin Larsen bød velkommen til alle. JIF har i år 15 hold i JBU turneringer. Træner for serie 1, er også i år Fin Christensen. Øvrige trænere fra sidste år fortsætter også. Seniorers forår, var på det jævne, hvor ungdommen havde et flot forår. Mikroput 1987 skal spille for kamp på Aaborg  Stadion. Der er nu ansat en ny træner til serie 1, nemlig  Ole Bach Jensen. Sæsonen gav følgende resultater: serie 1 blev nr. 6, serie 3,1 nr. 3 og førte rækken før sidste runde, serie 3,2 rykker ned, serie 5,1 nr. 5, serie 5,2 rykker ned, damer jyllandsserien rykker ned, ynglinge nr. 4, junior kredsvinder, drenge kredsvinder og piger nr. 4. Junior når finalen om Jysk Mesterskab. 140 deltog i afslutningsfesten.

1996

Fodboldformand Finn Larsen bød velkommen til 90 spillere ved standerhejsningen. Der  var mange nye  spillere  i år. Foråret blev rigtig flot på seniorplan. Ungdommen på det jævne. I sommerpausen var der fint besøg på Jetsmark Stadion, da skotske Dundee United fra den skotske 1. division.  Man spillede mod et udvalgt hold fra området. Efterårssæsonen blev stor i JIF. Serie 1 rykker op i jyllandsserien, serie 3 rykker op i serie 2, serie 4 rykker op i serie3, serie 5 nr. 5, ynglinge mester nr. 4, junior mester nr. 4 drenge mester nr. 4, damer serie 1 nr. 3, damer serie 2  nr. 10, piger nr. 3, miniput kredssvinder og taber finalen om Jysk Mesterskab. Årets sportspris fra Sparekassen blev tildelt  JIF serie 1. Fra 1997 deles foreningen op i to foreninger, en fodboldafdeling og en håndboldafdeling. Hovedbestyrelsen nedlægges. Søren Thorst ny spiller i JIF. Der blev ikke afholdt idræts uge i år. Stor afslutningsfest ovenpå det flotte fodbold år i JIF. 

 

 1997

Ved standerhejsningen var der mange spillere, heriblandt flere nye. En af der er Søren Thorst. Finn Larsen bød alle velkommen til en spændende sæson i jyllandsserien. Træner er også i år Ole Bach Jensen og hjælpetræner er Søren Larsen. Per Nielsen træner serie 2. Der er følgende seriehold i år: herrer jyllandsserien, serie 2, serie3, serie 5,1 og 5,2, damer serie 1. Team Jetsmark har 10 års jubilæum, det er klubdrenge der står bag. Klubben deles op i to foreninger, Jetsmark Idrætsforening og Jetsmark Håndboldklub. Der er nu forslag fremme om at bygge nyt klubhus. JIFs Venner Stiftes. Cheftræner Ole bach Jensen tager 2 år mere. Herrerne i jyllandsserien fører rækken til sommerpausen. Erhvervsmessen i Jetsmark Hallen giver over 150.000 kroner i overskud til de to foreninger. Herrerne vinder jyllandsserien og rykker op i danmarksserien. Serie 2 mangler et point for at rykke op, serie 3 rykker ned, serie 5,1 nr. 7, serie 5,2 rykker ned, ynglinge rykker op i mesterrækken, junior kredsvinder, drenge nr. 6, lilleput nr. 2, damejunior nr. 6,piger nr. 5, damer serie 1 nr. 3. 175 til afslutningsfest, hvor det gode fodbold år blev fejret. JIF nr. 3 i Nørhalne cup i indendørs fodbold.

1998

Ved standerhejsningen bød Tom Bisgård Andersen velkommen til de mange spillere, ledere og trænere.  Ole Bach Jensen er cheftræner og Jesper Nielsen assistenttræner for danmarksserien. Der er tilmeldt 10 senior hold i år. Efter et flot fodbold år sluttede det med følgende resultater: danmarksserien misser oprykning til 2. division i næstsidste runde, serie 2 nr. 7, serie 4 rykker op, serie 5 rykker op, ynglinge mester nr. 5, junior nr. 4, lilleput nr. 6, damer serie 1 nr.4, piger nr. 3, U 21 tabte finalen om Jysk Mesterskab. 160 var med til afslutningsfest, hvor man tog afsked med den populære og dygtige træner Ole Bach Jensen.

 

1999

Der var rigtig mange til standerhejsning i år. Søren Larsen er ny cheftræner. Af nye spillere kan nævnes:  Michael Strandquist, Morten Hyttel, Bøje Andersen, Martin Augustinussen og Anders Sørensen. JIF fejrer 25 års jubilæum. Klubben er nu klar til første spadestik på det nye klubhus. Ole Bach Jensen overtager igen træningen af danmarksserien, efter et dårligt forår og Søren Larsen fortsætter som spiller. Leif Rømer 250 kampe for JIF, Henning Kvejborg  150 kampe for JIF. Sponsorcykelløb gav 300.000 kroner til klubben.  Danmarksserien får et år mere i rækken, damer rykker op i jyllandsserien,  serie 2 nr. 5, serie 3 nr. 7, serie 4 nr. 7, ynglinge mester nr. 4, junior kredsvinder, drenge mester nr. 3, junior B nr. 2. Mange deltog i afslutningsfesten hvor årets spillere blev hos damerne Inge Christensen og hos herrerne Jan Jensen.

 

2000

Formand Steen Bjørn Pedersen bød velkommen til de mange spillere ved standerhejsningen. Ny træner for førsteholdet og andet holdet er Sten Pedersen. Som noget nyt , har klubben lejet en bane i Gigantium  hver onsdag i 10 uger. Det nye klubhus er nu under opførelse og forventes klar inden sommerferien.  Der sker en stor ændring af turneringsformen i Danmarksserien. Man går fra fire til tre puljer fra efteråret. Så bliver der 3 puljer af 16 hold. De 4 nederste i hver pulje i foråret rykker ned. Søren Hejlesen er ny klubhusbestyrer. Målmand Niels Christian Jørgensen blev syg før en kamp i danmarksserien, så 37 årige Leif Rømer trådte til og holdt målet rent. Danmarksserien er i den nye turnering  til efteråret også i rækken efter flot 6 plads. Cheftræner Sten Pedersen forlader posten og Karsten Kær tager over i sommerpausen. Stor indvielse af det nye flotte klubhus ved stadion. Danmarksserien blev nr. 12 i efteråret, serie 2, 3 og 4 rykker ned, damer jyllandsserien nr. 8, ynglinge mester nr.3, junior mester nr. 5,drenge kredsvinder,  drenge 3 nr.5 og lilleput nr. 2. 138 til dejlig afslutningsfest.

 

2001

Charley Thomsen bliver ny klubhusbestyrer efter Søren Hejlesen , som går tilbage til sit gamle håndværksfag. 115 til standerhejsning. Karsten Kær er også i år cheftræner.  Per Østergård stopper som ungdomsformand efter 5 år på posten. Den store ungdomsafdeling har i dag over 300 spillere. Kent Hangård til danmarksserieholdet. Efter flot start på foråret med mange point, har Middelfart nedlagt protest mod brug af Kent Hangård . DBU mener at han er skiftet ulovlig fra Aab og holdet mister ni point. Holdet redder sig i sidste kamp og bliver i danmarksserien. Et godt efterår for danmarksserien son slutter som nr. 5, serie 3 rykker op, serie 4 nr. 5, serie 5 rykker op, ynglinge mester nr. 5, junior mester nr. 4, drenge mester nr. 2 og lilleput kredsvinder.

 

2002

Rigtig mange til standerhejsning også mange nye spillere. Formand Steen Bjørn Pedersen bød velkommen til mente han den mest spændende sæson i mange år. Nye spillere er Per Jensen, Jens Holt, Benny Bojer og  Jacob Behrendt. Cheftræner er også i år Karsten Kær. Danmarksserien har en meget bred trup i år med hele 18 spillere. Så går jagten ind på førerholdet Varde. Det blev et rigtig flot forår for danmarksserien som i næstsidste runde  i Herning slog Herning Fremad med 3-1, hvilket betød oprykning til 2. division for første gang i JIFs historie. Efter sejr i sidste hjemmekamp var holdet 6 point foran Frederikshavn og 8 point foran Varde. Efter sidste hjemmekamp var der stor fest i teltet på Jetsmark Stadion. Sponsorcykelløb gav 63.648 kroner til klubben. Hen på efteråret var der en del navne uro i klubben, nogle mente at oprykningen til 2. division behøvede et mere salgsbart navn. Dette blev hurtigt manet i jorden og det oprindelige navn Jetsmark Idrætsforening  blev bibeholdt. Navnet Jetsmark er jo området klubben ligger i. For 10 år i træk afvikler JIF fodboldskole. 2. division nr. 14, serie 2 bliver i rækken, serie 4 nr. 3, damer jyllandsserien bliver  i rækken, ynglinge mester nr.4, junior mester kredsvinder og Jysk Mester, lilleput nr. 2, damejunior kredsvinder og piger nr. 3. Det blev en stor afslutningsfest i år, efter mange sportslige højdepunkter.

 

2003

70 spillere var klar til standerhejsningen.  Formand Steen Bjørn Pedersen bød velkommen til de mange fremmødte og en særlig velkomst til den første fuldtidsansatte træner i klubben. Henning Pedersen er hentet i Viborg FF og afløser Karsten Kær. Med ansættelse af Henning Pedersen, får man en stor kapasitet på trænerposten. Der var også flere nye spillere, Brian Lassen, GøgmenYigen, Søren Vernersen, Martin Augustinussen retur efter aftjening af værnepligt hos Livgarden, Thomas Bach, Allan Kjeldsen, Claus Svendsen og Torben Andersen. JIF og FC Nordjylland har indledt et samarbejde omkring førsteholdene. Efter sommerpausen er der også 2. divisionsfodbold  i JIF, efter et flot forår af holdet. Ingolf Larsen fylder 60 år. Der er tilgang på målmandsposten til efterårssæsonen , den talentfulde Kasper Jensen.  Efter få kampe i efteråret blev Kent Hangård slemt korsbåndsskadet, og bliver fodboldinvalid. Han ansættes som ny sportschef og bliver derved i klubben, hvor han kan bidrage med sin store viden, fra en flot karriere som divisionsspiller. Flot efterår for 2. division som slutter som nr. 5, damer i jyllandsserien får ny sæson i rækken, herrer serie 2 rykker op i serie 1, serie 4 nr. 6, serie 5 nr. 7, ynglinge  mester nr. 3, ynglinge 2 nr. 6,  junior mester nr. 3, drenge mester kredsvinder, lilleput nr. 4, damejunior  nr. 3. Miniput spiller forkamp på Aalborg Stadion. Året sluttede med en stor afslutningsfest ovenpå en flot sæson for hele klubben.

 

2004

Ved standerhejsningen  i år var der mange fremmødte, som formand Steen Bjørn Pedersen bød velkommen. Cheftræner er også i år Henning Pedersen. Efter en let gang træning, var der suppe i klubhuset. Mange af klubbens hold havde et flot forår, det var også tilfælde for 2. division, så der er også 2. divisions bold til efteråret. Holdet bliver også forstærket med nye spillere, Simon Josefsen, Brian Ulstrup, Thomas Buus Nielsen, Dennis Olsen, Rene Gade, Arne Knudsen, Kim Sørensen og Bo Zinck. Efteråret bød også på en fodboldstrejke, som stoppede alt divisionsfodbold i en periode. Til sidst blev der opnået enighed mellem Spillerforeningen og DBU. Så blev efterårsturneringen færdigspillet.  2. division lå nr. 2, serie 1 blev nr. 6, serie 4 nr. 6, serie 5 nr. 3,  serie 5,1 nr. 5, ynglinge mester nr. 2, junior mester nr. 3, drenge mester nr. 2. Damejunior på tur til Ungarn hvor de vinder sølvmedalje. Succestræner Henning Pedersen tager 2 år mere. JIF tager afsked med Jan Steffensen efter sidste turneringskamp, Mr. Jetsmark, skal være træner i Birkelse. Jacob Kryger valgte JIF fra og tog til Hjørring. Mange til afslutningsfest.

 

2005

Steen Bjørn Pedersen bød velkommen til de mange spillere, og ønskede dem en god sæson.  Ny målmand i JIF, Morten Harbo Larsen var her kun i en træningskamp, hvorefter han valgte Hjørring. Cheftræner i år er også Henning Pedersen. Det bliver et spændende forår for 2. division, eftersom de ligger nr. 2 før start på sæsonen.  JIF hiver lidt i nødbremsen for at holde styr på økonomien i klubben. Aftale om etablering af ny  kunstgræsbane ved bane 8, er nu på plads. Den forventes klar, når træningen begynder til foråret,2006. Efter et jævnt forår for 2. division er der også divisionsfodbold til efteråret. Juniorer vinder Jysk Mesterskab. Peter Tranberg ny spiller i division truppen, og en klar forstærkning. Flot efterår af 2. division, med 8 sejre, 5 uafgjorte og kun 1 nederlag, hvilket gav 29 point. Esbjerg er 3 point efter JIF. Seri 1 blev nr. 9, serie 4 nr. 9, serie 5 nr. 6, ynglinge mester nr. 2, juniormester nr. 3. Jeppe Østenkær får 3 årig kontrakt. Erhvervsmessen giver 110.000 kroner til JIF og JHK. Tidligere Magasin direktør, Erik Sørensen ansættes som klubbens første direktør. Flot sports år for klubben, sluttede med afslutningsfest, med mange deltagere.

 

2006

I forbindelse med standerhejsningen i år, var der indvielse af den nye kunstgræsbane. Der var mødt mange spillere til standerhejsningen. Steen Bjørn Pedersen bød velkommen til alle, og glædede sig stort over den nye kunstgræsbane, som gjorde træningen nemmere at organisere. Der var altid en bane klar til træning i de kolde måneder, hvor græsbanerne jo ikke kan bruges. Kommunen vedligeholder og servicerer banen med slæbning, saltning og snerydning om påkrævet. Cheftræner er Henning Pedersen og assistenttræner er Henrik Larsen. Jan Wrensted træner andet holdet. Der er et pænt overskud i JIF.  Ny ide er spiller invest.  Her sælger klubben rettighederne over spillere og får 50% retur til klubben, ved eventuelle salg. Formand Steen Bjørn Pedersen stopper som formand efter 8 år, når der er generalforsamling foråret 2007. Serie 2 havde et dårligt forår og træner Jan Wrensted stopper, hvorefter Ib Nielsen og Tommy Bak overtager træningen resten af året. 2. division slutter som nr. 4, efter at have ført rækken hele foråret, men sluttede med 4 nederlag. Efter et jævnt efterår slutter 2. division som nr. 7 til vinterpausen. Seerie2 blev nr. 7, serie 4 nr. 6, serie 5 rykker op, ynglinge mester kredsvinder, junior mester nr. 5, drenge mester nr. 6, damer serie 1 rykker op i jyllandsserien, damejunior nr. 6, piger nr.6. Året sluttede med afslutningsfest.

 

2007

Der var mange til sæsonstart med standerhejsning. Steen Bjørn Pedersen bød velkommen  til alle fremmødte og takkede for den store opbakning. 2. divisions anfører Andreas Overgård stopper idet han har fået arbejde som skoleinspektør ved Tranum Skole. Lars Mynderup bliver assistenttræner for divisions holdet. Formand Steen Bjørn Pedersen stopper efter 8 år på posten og fortsætter med frivillig arbejde i JIF. Der indledes et nyt samarbejde på ynglingeplan mellem Jetsmark IF og Aabybro. Der bliver ynglinge mester, ynglinge A og ynglinge B. Der trænes og spilles kampe hos begge klubber. Efter foråret blev 2. division nr. 5. Cheftræner Henning Pedersen tager2 år mere. Peter Tranberg tager 2 år mere. Christian Flindt Bjerg ny i JIF. U 21 vandt Jysk Fynsk Pokalturnering med 3-2 over Svendborg. Troels Nielsen tager 1 år mere. Torben Andersen tager 1,5 år mere. Dennis R. Olsen tilbage i JIF. Steen Holm efter Erik Sørensen, som går på efterløn. I pokalturneringen var Viborg fra superligaen på besøg på Jetsmark Stadion, og de vil sent glemme dette besøg, De blev sendt ud af turneringen med et nederlag på 6-5, efter omkamp og straffespark. Det var en stor skalp at tage, og publikum fik en fin dag på stadion. Peter Tranberg udlignede i ordinær kamp, og Bo Zinck scorede på det sidste straffespark. Stor jubel på stadion. 2. division slutter som nr. 10, serie 2 nr. 3,serie 4 nr. 5, U 16 nr. 5, U 14 nr. 6, U 12 nr. 5, U 10 Kredsvinder, U 14 piger nr.5 og damer rykker ned i serie 1. Der var mange til årets afslutningsfest.

 

2008

Mange til standerhejsning og velkomst ved Fin Larsen. Ny spiller er Kim Jensen. Kridtsagen omkring opstregning af banerne, siger kommunen  at klubberne selv skal kridte banerne. Sagen kører nu videre i Statsamtet. Afgørelse fra statsamtet siger at kommunerne skal betale for kridtning af banerne. Der er planer om at bygge ny legeplads på stadion. Ove Klovnhøj fik årets ungdomslederpris, Hvetbo Prisen. Juniorspilleren målmand Thomas Nielsen på kontrakt i Aab. Steen Holm siger op som direktør den 30. april. Jetsmark IF overdrager licensen for 2. divisionsholdet og U 19 og U 17 til Blokhus Sport og Fritid ved sommerpausen. 2. division slutter som nr. 10 g der er også divisions fodbold efter sommerpausen. Stort overskud ved sponsorcykelløb 97.621 kroner. Arbejdet med at bygge ny legeplads ved stadion starter  15. oktober og indvies kort efter. Resultater efter efteråret, U 15 blev nr. 6, U 13 kredsvinder,  U 15 piger nr. 2 og U 13 piger nr.6. Året sluttede med fæles afslutningsfest for JIF og BFC.

Blokhus FC  2008

Ved sommerpausen opstår en ny overbygning Blokhus FC, som overtager licensen fra JIF til divisionsfodbold og U 19 og U 17. Ny direktør er Erik Just og ny sportschef er Benny Rosenquist. Henning Pedersen er cheftræner  til 31. december. Quincy Antipas ny spiller, Jonas Thomsen kommer til fra Skovbakken. Det blev en god start for den nye divisionsklub. Efter flere sejre i pokalturneringen, mødte man Randers FC fra superligaen og tabte 0-2. Det blev et godt efterår for divisionsholdet, som er med fremme.

 

Jetsmark 2009

Mange til standerhejsning for ungdom og senior. Efter et godt forår rykker serie 2 op i serie 1. U 15 piger bliver kredsvinder. JIF dag gav 127.000 kroner. Omfattende hærværk mod den nye legeplads. U 10 piger spiller for kamp på Aalborg Stadion. JIF årets børneklub i region 1. Erhvervsmesse med 100.000 kroner i overskud. Flot efterår af serie 1,som slutter som nr. 3. Året slutter med afslutningsfest.

Blokhus FC 2009

Efter standerhejsning drog Blokhus FC på træningslejr i Alicante i Spanien. Med flotte resultater i foråret, manglede BFC  3 mål, for at komme med i oprykningsspillet til 1. division. 9. juni, tog man afsked med den dygtige og populære cheftræner gennem 7 år, Henning Pedersen. Han har om nogen været primus motor i at udvikle JIF fra amatører til et mere professionelt opsæt, stærkt hjulpet af bestyrelsen. Ole Nielsen er ny direktør i BFC, efter fyringen af Erik Just og sportschef Benny Rosenquist. Henrik Larsen bliver ny cheftræner i klubben. Henning Pedersen fortsætter i klubben som talentchef. U 21 tabte finalen om Jysk Mesterskab. Henrik Fischer bliver ny assistenttræner for  2. division. 17 årig Thomas Nielsen flyver til Liverpool for at prøvetræne. Quincy  Antipas  tester i Frankrig. Superligaholdet Brøndby  var på besøg i pokalturneringen, og det gav det største tilskuertal på Jetsmark Stadion nogensinde, 3381 tilskuere.  Brøndby vandt på 2 mål sidst i kampen. Det var en meget stor fodboldfest den dag på stadion. Blokhus FC blev nr. 6 i efteråret. Cheftræner Henrik Larsen fyret. Søren Reese og Søren Vangsted på kontrakt i klubben. Quincy Antipas  prøvetræner i Køge.

 

Jetsmark IF 2010  

Standerhejsning for JIF og BFC. Kridtsagen kører nu under DGI og DIF. Landsretten siger i dommen at kommunerne ikke er forpligtet til at strege fodboldbanerne op. Masser af JIF ungdom tog hul på en ny sæson. Ny minimultibane indviet på stadion. Efter foråret bliver serie 1 i rækken, ynglinge mester kredsvinder, junior mester kredsvinder, U 11, drenge A og drenge B er alle kredsvindere. Der oprettes fælles U 21 for hele kommunen. Der har været et groft indbrud i JIFs klubhus. Sponsorcykelløbet gav 54.700 kroner til klubben. Mange frivillige hjælpere i JIF fik DBU s sølvnål nemlig Ingolf Larsen, Poul Jensen, Børge Andersen, Mette Lundtoft, Per Østergård, Mona Nielsen, Erik Arne Olsen, Lene Larsen og Ole Bjørn Andersen. Serie 1 rykker ned i serie 2, U 15 A bliver kredsvinder.

Blokhus FC 2010

Cheftræner Henning Pedersen tager 1/2 år mere. Quincy Antipas solgt til SAS ligaklubben Køge. Stor uro i divisionstruppen, hvor 7 stamspillere har forladt BFC. 2. division nr. 5 til sommerpausen. Jeppe Østenkær tager 2 år mere for BFC. Søren Kusk ny cheftræner efter sommerpausen. Ole Nielsen stopper som direktør i BFC, skal være sportschef i Sønderjyske. Simon Enevoldsen ny målmand i BFC. Mogens Andersen ny direktør i BFC. 2. divison er nr. 1 efter efterårssæsonen. Christian Overby forlænger med BFC. Peter Tranberg tager 1/2 år mere. BFC tilbage til JIF, men hedder fortsat BFC de næste 2 år. Der er givet en driftsgaranti i de 2 år til JIF.

 

Blokhus FC 2011

BFC åbner nyt kontor på Blokhusvej 1 i Pandrup. Rene Bech, Rasmus Christiansen og Nikolaj Thomsen forlænger med BFC. Jan Rasmussen er ny i den blå trøje. Ziad Nasser kommer fra FC Midtjylland. JIF har officielt overtaget licensen fra BFC. Efter et flot forår, vinder BFC 2. division vest med 21 sejre, 7 uafgjorte og kun 2 nederlag. Skal spille play off mod FC Nordvest fra Holbæk, om oprykningen til 1. division. Det sker over 2 kampe. Den første kamp spilles i Holbæk. Efter en flot indsats ender kampen 2-2. Returkampen spilles på Jetsmark Stadion, hvor 1100 tilskuere fik en kamp med fight og nerver lige til sidste dommerfløjt. FC Nordvest ramte stolpen efter 80 minutter, men bolden sprang i spil igen. Tilskuerne kunne ånde lettet op da dommeren fløjtede kampen af. 0-0 var nok for BFC til at rykke op i 1. division. Der udspillede sig vilde jubelscener efter kampen overalt på stadion. Coner O, Brian solgt til Sønderjyske i superligaen. Rasmus Østenkær, Christoffer Hansen og Marc Pedersen nye i BFC. Debut i 1. division mod AB hvor kampen endte 2-2. I pokalturneringen møder BFC superligaholdet fra AGF og taber 2-5. Dustin Corea er ny i BFC. Nicolaj Thomsen runder 100 kampe for BFC. Direktør Mogens Andersen fyres. Godkendt 1/2 sæson i 1. division med 11 point.

 

Jetsmark IF 2012

JIF har mange hold i indefodbold med til Jyske Mesterskaber. Der var standerhejsning for senior den 28.01 og 29.01 for ungdommen. Kridtsagen er nu afgjort i Højesteret, og dommen siger at kommunerne ikke er forpligtigede til at kridte banerne. Simon Knudsen fra U 15, skifter til Vejle. Efter forårsturneringen er serie 1 nr. 2, serie 3 nr. 7, U 19 mester nr. 5, U 13 mester nr. 6. Der har i løbet af en længere periode været stjålet højtalere på stadion, så der er ingen information under kampene. Grand Old Boys vinder deres turnering. Efter et flot efterår rykker serie 1 op i jyllandsserien, serie 3 blev nr. 7, U 19 mester nr. 3, U 13 nr. 3. Året sluttede med afslutningsfest.

Blokhus FC 2012

Der var fælles standerhejsning  for JIF og BFC den 28 januar. Søren Kusk er også i år cheftræner, frem til sommerpausen. Erik Just tilbage som direktør , efter Ole Nielsen som superligaholdet Sønderjyske har hentet. Mogens Frandsen afløser Bøje L. Andersen som formand.  BFC  har et underskud på 585.000 kroner. Peter Tranberg  har spillet 100 kampe for klubben. DBU har frataget BFC sin licens, på grund af standarden på stadion, så klubben efter sommerpausen atter  spiller i 2. division, efter et år i 1. division. Der tages afsked med den dygtige og populære cheftræner Søren Kusk i sommerpausen og Bo Zinck er ny cheftræner. Det blev et flot efterår for BFC, med en femte plads og 25 point. Peter Tranberg stopper karrieren.  Emil Haucke ny spiller i BFC. Nicolaj Thomsen forlænger med klubben. Jeppe Østenkær årets spiller i klubben. Brøndby køber Quincy Antipas i Sønderjyske.  Christoffer "Buffi" Hansen skifter til Hjørring.

 

Jetsmark IF 2013

Der var standerhejsning den 26 januar for JIF og BFC. Der har været mange gode resultater i indefodbold , U 17 blev Jysk Mester i deres indefodboldturnering. Også i Nørhalne Cup var der gode resultater, U 14 vandt guld og U 13 piger vandt sølv. Efter foråret ligger jyllandsserien nr. 4, U 19 mester nr. 4, U 15 nr. 5, U 14 nr. 2 og U 13 nr. 4. JIF dagen gav 68.245 kroner i overskud. Pia Bjerring blev hædret som frivillig leder gennem mange år, og modtog DBU Prisen samt en check på  15.000 kroner, fra Danske Bank. Grand Old Boys vinder Jammerbugtturneringen. Resultater fra efteråret, jyllandsserien rykker ned, U 19 mester nr. 3, U 15 mester nr. 6, U 14 mester nr. 3, U 13 mester nr. 5 og serie 4 rykker op i serie 3. Amalie Vangsgård fik medalje og diplom fra Jammerbugt Kommune for sin debut på det danske U 19 Landshold.  Året sluttede med en fin afslutningsfest.

Jammerbugt FC 2013

Året startede med fælles standerhejsning med  JIF og BFC. Det gode efterår i 2012 blev fulgt op af et lige så flot forår i 2. division, idet holdet sluttede på en flot 4. plads med 50 point. Bo Zinck fortsætter som cheftræner for 2. division. Stor reception for Ingolf Larsen som fylder 70 år. 2. division blev betragtelig forstærket i sommerpausen med, Kasper Stiller, Martin Pedersen, Thomas Quorning,  Seat Gavranovic og Sonny Jacobsen retur efter skadespause. I pokalturneringen var der besøg af Viborg FF fra superligaen og det blev en god fodboldoplevelse, selv om JFC tabte 0-1. Dermed fik Viborg  oprejsning fra sidst de besøgte Jetsmark Stadion. Jesper Rom Knudsen afløser Mogens Frandsen som formand. 2. division slutter som  nr. 4 efter et flot efterår , hvor man samtidig har fået spillet mange unge spillere ind på holdet. Jonas Vestmark blev årets spiller. Erik Just fyret som direktør for anden gang, styringen af klubbens økonomi har været  alt for slap

 

Jetsmark IF 2014 

Der var standerhejsning den 25. januar, med mange deltagere. Fin Larsen bød velkommen og så var der suppe efter træningen. Det blev et godt fodboldforår for JIF. Serie 1 er nr. 7, serie 3 nr. 8, U 14 mester nr. 1, U13 nr. 1 og blev også Jysk Mester, U 14 piger blev Nordjysk Mester i 7-mands fodbold. JIFs 40 års jubilæum blev fejret den 6. september med stort program både lørdag og søndag. Grand Old Boys blev nr. 2 i Jammerbugtturneringen. Efteråret gav følgende resultater, serie 1 rykker ned,  U 15 mester kredsvinder, U 14 mester nr. 7 og U 13 mester nr. 2. Jetsmark IF blev årets klub i Nordjylland. Mange hold i gang med indefodboldturneringerne. Året sluttede med afslutningsfest.

Jammerbugt FC 2014

Der var fælles standerhejsning med JIF og JFC. Bo Zinck er cheftræner og Keld Mølgård er assistenttræner.  Jimmy Brochmann ny spiller fra Brabrand. Peter Tranberg bliver ny salgschef i JFC. 2. division havde et flot forår, og slutter som nr. 4 med 52 point. U 19 mester nr. 2 og U 17 mester nr. 4. Målmand Simon Enevoldsen har efter 4 år i JFC fået kontrakt i Viborg FF. Ny målmand  er Mikkel Møller. 2. division går fra 16 hold til 12 hold i sæsonen 2015-2016. Vendsyssel FF henter Niclas Sørensen. Sonny Jacobsen prøvetræner i Horsens. Sead Gavranovic er tilbage i JFC. Søren Lynge Svendsen ny i JFC. Martin Pedersen spillende assistenttræner for 2. division. Mads Severinsen tilbage i JFC. Conor O,Brian solgt af OB til Østrig. Sonny Jacobsen bliver i JFC. 2. division spiller  et flot efterår og ligger nr. 5. Frode Langagergård er ny assistenttræner for 2. division. Søren Reese får kontrakt i Viborg FF. Emil Haucke tilbage i JFC. Ny spiller i klubben er Jacob Hjort. U 19 mester rykker op i 2. division.

 

Jetsmark IF 2015

Standerhejsning for JIF og JFC den 8. februar. Formand Fin Larsen bød velkommen. U 16 vinder Jysk Mesterskabssølv i indefodbold. Efter foråret er U 13 nr. 4 U 14 nr. 2, U 15 nr. 6, serie 2 er også godt med. Lysanlægget opgraderes til 125 LUX. U 16 på besøg i Polen. U 15 på  besøg i Amsterdam. Efterårsresultater, serie 2 rykker op i serie 1, U 16 nr. 4, U15 nr. 6 og U 14 nr. 8. U 12 vandt A rækken.

Jammerbugt FC 2015

Året startede med at 5 talenter af egen avl, rykker op i divisions truppen, Simon Jensen, Mads Larsen, Kasper Holm, Søren Astrup og Anders Rosengren. Desuden vendte Emil Haucke tilbage. Cheftræner er Bo Zinck. Jesper Rom Knudsen er bestyrelsesformand i JFC. Foråret starter med lokalopgør i 2. division, Jammerbugt FC- Thisted 4-1. U 19 spiller pokalfinale. JFC slutter på 3. pladsen i 2. division vest, med 16 sejre, 5 uafgjort og 9 nederlag. Efter sommerpausen drager Bo Zinck til Thisted. Frode Langagergård er ny cheftræner for 2. division.  U19 i 2. division vinder deres række med 34 point, med 11 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Simon Enevoldsen tilbage fra Viborg og tilbage i målet, da Vendsyssel FF henter ham. JFC slutter som nr. 5 i oprykningsspillet og skal spille nedrykningsspil til foråret. Året sluttede med en fin afslutningsfest.

 

Jetsmark IF 2016

Finn Larsen bød velkommen ved den fælles standerhejsning for JIF og JFC. U 16 blev Jysk Mester i Futsal. U 17 piger er rykket op i mesterrækken. Godt forår i JIF hvor serie 1 er nr. 2, U 17 nr. 4 og U 16 nr. 6. Jetsmarks U 6 og U 7 fulgte ungdomslandsholdet ind på Aalborg Stadion til landskampen.  I efteråret blev serie 1 nr. 4 og U 13 nr. 5. Der etableres ny siddetribune på Jetsmark Stadion.  Året sluttede med afslutningsfest.

Jammerbugt FC 2016

Efter en dårlig start i 2. division, blev Frode Langagergård fyret 3. maj. Martin Pedersen tager over som cheftræner. Efter et jævnt forår med 27 point i kvalifikationsspillet er der også division bold efter sommerpausen. Nicolaj Jonstrup slutter karrieren efter 14 år i klubben. Nicolaj har scoret rigtig mange mål for klubben, og han huskes over hele fodboldverdenen i Danmark for sine 7 mål i samme divisionskamp. Det gav ham en 4 plads over de mest scorende division spillere i Danmark. Bestyrelsen i JFC har oplevet en del udskiftninger, hvor gamle kendinge er tråd til for at stabilisere bestyrelsen. Christian Rye forlænger med JFC. U 17 drengene vandt 2. division. Efter en dårlig indsats i kvalifikationsspillet skal 2. division i nedrykningsspillet til foråret. I pokalturneringen skulle JFC møde FC København på Jetsmark Stadion, men DBU valgte at det skulle være en TV kamp, så blev JFC tvunget til at finde et stadion, som opfyldte kravene for afvikling af kampen. Det blev så Aalborg Stadion, altså en dyr løsning for JFC.  Det blev dog en flot kamp for JFC s spillere, selv om det var en kamp mod overmagten. Resultatet blev 6-1 til FC København og kampen blev overværet af 750 tilskuere. Økonomisk blev det en nul løsning. Martin Pedersen stopper som træner for 2. division og ny cheftræner er Lars Justesen. Peter Tranberg stopper efter mange år i klubben.

Jetsmark IF 2017

Også i år var der fælles standerhejsning for JIF og JFC. Formand Fin Larsen bød alle velkommen og ønskede en god sæson. På generalforsamlingen blev Bøje Lundtoft Andersen valgt som ny formand for både Jetsmark IF og Jammerbugt FC. Han afløste Fin Larsen , som i en menneskealder  har arbejdet for JIF både  som spiller, i bestyrelser og ikke mindst som formand. Fin var formand i 1997-1998 og fra 2008 til 2017. Han var et samlingspunkt i JIF i den tid, hvor udviklingen i klubben krævede god styring på alle punkter.Serie1 havde et godt forår og blev nr. 4. U 17 blev nr. 3 og U 16 blev Jysk Mester. Efter et fint efterår blev serie 1 nr. 5 og U 17 nr. 6. Året sluttede med afslutningsfest. I vinterperioden har JIF mange hold med i indefodbold.

Jammerbugt FC 2017.

U 17 startede året med at blive Jysk Mester og siden vinde bronze ved Danmarksmesterskabet i futsal. Bøje Lundtoft Andersen er ny fælles formand for JIF og JFC. 2. division spillede et jævnt forår i kvalifikationsspillet. De opnåede 29 point og det var nok til at blive i rækken til efteråret. Lars Justesen er fortid i klubben og Bo Zinck er tilbage efter sit trænerjob i Thisted. Martin Thomsen skifter fra JFC til Skive, hvor han skal være træner. Michael Nielsen forlænger, det samme gør Victor Ahlmann, Zander Hyltoft og Mads Steffens kommer fra Vejgård. Poul Hansen ny målmandstræner. Michael Byskov og Lasse Steffensen forlænger. Christoffer Denius ny i JFC. Aab s superligahold, ligger et træningspas på Jetsmarks baner til ære for ungdomsspillerne. Pokalturneringen var en god oplevelse for 2 divisionsholdet og tilskuerne. Først blev Vejle fra 1. division slået 3-1 og siden VB 1968 fra Bagsværd med 3-0. Så ventede  Sønderjyske, men kampen blev udsat, da banen stod under vand. Det var ikke muligt at bruge klubbens kunstgræsbane, da DBU ikke ville godkende den. Sidste løsning var at spille i Haderslev på Sønderjyskes hjemmebane. JFC tabte 1-4. JFC vinder 2. division pulje 3 med 29 point og skal spille oprykningsspil til foråret. Zander Hyltoft forlænger med 2 år. Jan Rasmussen blev hyldet ved den sidste hjemmekamp for en stor indsats for klubben og bliver assistenttræner for 2.division. Ruben Winther forlænger. Morten U. Thomsen ny i JFC. U 19 rykker op i 2. division. JFC deltager i Nørhalne Cup i indefodbold.

 

Jetsmark IF  2018

Der var mange til fælles standerhejsning for JIF og JFC, og Bøje Lundtoft Andersen bød velkommen . Efter en let træning var der suppe i klubhuset. Efter et godt forår sluttede serie 1 som nr. 5, U 19 nr. 3 og U 17 nr. 8. Ingolf Larsen blev fejret med de 75 år. Der var et stort arrangement på stadion. Sponsorstøttecykelløb gav 143.000 kroner. Der blev holdt både Nørhalne Cup og Fodboldskoler på banerne ved Jetsmark hallerne. Grand Old Boys vinder turneringen igen i år. Serie 1 bliver nr. 4. U 19 vinder liga 1. U 17 bliver nr. 8. Ingolf Larsen udnævnes til æresmedlem.  Fælles afslutningsfest for JIF og JFC.

Jammerbugt FC 2018

Året starter med fælles standerhejsning, hvor Bøje Lundtoft Andersen bød velkommen  til de mange fremmødte, samt ønskede en god sæson. Jan Rasmussen fortsætter i JFC som assistenttræner. Thor Pauli rykkes fra U 19 op i divisions truppen. Der skrives kontrakt med egne talenter, Anders R. Jensen og Simon Jensen. Efter et spændende forår, slutter 2. division på 3. pladsen i oprykningsspillet til 1. division. Næstved  og Hvidovre tog de to pladser. Ovenpå det spændende forår og gode placering, blev efteråret også en stor fodboldoplevelse. Efter 9 sejre, 5 uafgjorte og kun 2 nederlag, sluttede 2. division igen på 3 pladsen og skal spille oprykningsspil til foråret. Ingolf Larsen blev endnu en gang hædret for de mange frivillige timer som han har brugt i klubben. GF Forsikring  havde en stor gavekurv og et gavekort, som tak for indsatsen.

 

Jetsmark IF og Jammerbugt FC  2019

Bøje Lundtoft Andersen bød ved standerhejsningen velkommen til en ny sæson, der var mange spillere, ledere og trænere mødt op. Der var også en del nye. Sonny Jacobsen retur fra Færøerne, Bardhec  Bytyqi fra AAB, Glen Rask, Zander Hyltoft retur fra USA, Allan Høvenhoff, Oliver Knudsen, Bayan Fenwick hentet i England. Nicolaj Lyngø til Hartford i USA. Der etableres nyt lysanlæg på stadion og bane 2. JIF har fået et C-hold, det er mange trofaste frivillige som gør en forskel for klubben og gør en ekstra indsats. Nyt tiltag har set dagens lys nemlig Event Jammerbugt, som Bo Zinck, Lars Lundtoft og Glen Rask har startet. Første gæst var Sepp Piontek, som hold et levende foredrag med den glød som kendetegnede ham.  Næste event var med Peter Ingemann, som havde 550 tilhørere på plads til et sjov og muntert foredrag. Lasse Steffensen  følger i Jacob Hjorts fodspor og får 3 årig kontrakt i Vendsyssel FF.  Stig Tøfting  var næste event, hvor legenden underhold en fuld sal med sjove anekdoter og andre historier fra hans lange karriere. Nørhalne Cup blev også i år afholdt på banerne ved Jetsmark hallerne. Målmand Thomas Nielsen stopper karrieren. Serie 1 nr. 4 efter foråret,  U 19 nr. 2, U 17 nr. 3 og U 16 nr.8. Følgende forlænger deres kontrakter, Christian Rye, Bayan Fenwick og Emil Kobberup. Nicolaj Lyngø retur fra USA. Ny målmand Kasper Jensen kommer fra Nørresundby. Tidligere JIF spiller Kasper Pedersen fortsætter i AAB. Sebastian Muorier kommer til fra  Viborg FF. Serie 1 rykker op i jyllandsserien. I pokalturneringen mødte JFC - Viborg 1-2 efter forlængelse. Zander Hyltoft og assistenttræner Jan Rasmussen forlænger. Kunstgræsbanen får nyt tæppe. JIF modtog 20.000 kroner fra Super Brugsen i Pandrup, i benzinpenge. Sead Gavranovic og Glen Rask forlænger. Serie 3 nr. 6, U 19 nr. 2 og U 17 nr. 3.Event Jammerbugt havde 340 til foredrag med Preben Elkjær og det var ikke kedelig, med mange sjove historier fra en lang karriere. Max Møller forlænger. Michael Stokbro og Emil Kobberup forlænger. Årets unge idrætsleder i Jammerbugt Kommune 2019, blev Nicolai Schønning Esholm Jensen fra Jetsmark Idrætsforening. 2. division ligger nr. 7, før de sidste 6 kampe i foråret.  Året sluttede med en stor afslutningsfest.

 

Jetsmark IF og Jammerbugt FC 2020

Atter i år var der fælles standerhejsning for JIF og JFC. Formand Bøje Lundtoft Andersen bød velkommen til alle, og håbede på en flot sæson. 2. division har 6 testkampe før sæsonstart. 2. division vandt den første kamp i foråret, før turneringen blev suspenderet på grund af corona. Forårsturneringen blev ikke færdigspillet. Nørhalne Cup blev også aflyst af samme årsag. Der blev lavet en støtteindsamling til klubben som mangler pengene fra Cuppen. 100.000 kroner er indsamlet. 2. division splittes op i 2 divisioner fra sæsonen 2021-2022. Den ene sejr i foråret var nok til at komme med i oprykningsspillet til efteråret. Lasse Steffensen, Zander Hyltoft og Emil Kobberup til Vendsyssel FF. Markus Bundgård ny målmand i JFC, kommer fra AAB. Lasse Storvang og Mathias Mortensen kommer til fra Vejgård. Emil Nielsen ny fra Brabrand. Mads Larsen prøvetræner i Viborg FF. Andreas Bruhn kommet til JFC, han forsøger at komme i gang  igen efter en grim skadespause på 9 måneder. Efter en stille opstart ser det ud til at lykkedes Andreas at få gang i karrieren. Senere er han nået så langt at han kan spille en halv kamp, for senere at nå helt tilbage på tidligere niveau. Efter efteråret ligger 2. division nr. 1, med 7 sejre og 3 uafgjorte kampe samt 0 nederlag. Jammerbugt FC og Jetsmarks Idrætsforening  nedlukkes igen på grund af corona.

 

Jetsmark IF og Jammerbugt FC 2021

Der var rigtig mange til standerhejsning i år. Bøje Lundtoft bød de mange fremmødte velkommen og ønskede en god sæson. Han håbede at 2. division kunne bibeholde deres topplacering. Følgende spillere har forlænget deres kontrakter, Mads Larsen, Anders Rosengren Jensen, Victor Ahlmann, Michael Stokbro, Glen Rask, Morten U Thomsen, Bardhec Bygyqi og målmand Kasper V Jensen. Andreas Bruhn bliver et stærk kort i oprykningsspillet. JFC vandt sidste testkamp med 7-1 over Brabrand. Der sælges støttebeviser til indkøb af nyt stadion ur. Tyske Klaus Dieter Müller spøger i klubben. Efter ekstraordinær generalforsamling blev det vedtaget at sælge overbygningen Jammerbugt FC til  tyske Klaus Dieter Müller. Ved salget bliver moderklubben gældfri. Der sker en omorganisering af bestyrelsen i Jetsmark IF. Efter et flot forår, kunne 2. division fredag den 28 maj, krone en flot resultatrække med oprykning til Nordic Bet Ligaen, med 0-0 mod Brabrand i den tredje sidste kamp. Det blev en stor fodboldfest den aften på Jetsmark Stadion. JFC har et forspring på 7 point til B 93, med to kampe igen. Nordjyske skrev dagen efter: Stik i mod alle odds inden sæsonen, sikrede JFC sig oprykning til Nordic Bet Ligaen, landets anden bedste fodboldrække. JFC har leveret en historisk præstation, og nok en af de største overraskelser i fodbold i nyere tid. Med det budget de har , burde det normalt ikke kunne lade sig gøre. En kæmpe cadeau til området og klubben. Bolden er stadig rund og humlebien kan stadig flyve. Der er sjælden set så stor en hold ånd og sammenhold i en trup, og kombineret med gode individuelle kvaliteter.  Når de sidste to kampe i denne turnering er overstået, bliver der et kæmpe stort arbejde frem mod turneringsstart i Nordic Bet Ligaen ( 1. division).  Jyllandsserien blev nr. 4, men førte før sidste runde, U 19 liga 1 nr. 5, U 17 liga 2 nr. 3. Følgende forlænger, målmand Marcus Bundgård, Christian Rye, Sead Gavranovic og Bardhec Bytyqi. Marcus Sloth Jørgensen ny fra VSK Århus. Søren Pedersen og Morten U Thomsen stopper. Der er lavet en samarbejdsaftale med  Malmø FF. Frederik Høgh Jensen ny fra Middelfart. 3 nye spillere kommer til fra Malmø, blandt andet Daniel Edvardsson, en kommende stjerne. Daniel Mortensen U 19 anfører i AAB er ny i JFC. Nicolaj Lyngø, Mads Larsen, Michael Stokbro og Emil Nielsen forlænger. JFC skal bruge reservebane, hvis der kommer frost og sne, da der ikke er varme i Jetsmark Stadions bane 1. Ny målmand Nicolaj V Christiansen ny fra AAB. Første kamp i 1. division Hvidovre - JFC 1-1. Bøje Lundtoft Andersen er ny Direktør i Jammerbugt FC Aps, Søren Als Christensen er ny administrerende direktør og Line Steffensen er eventchef. Så kom den første sejr i 1. division Fremad Amager - JFC 1-2. JFC er ude af pokalturneringen efter 8-7 nederlag til VSK Århus efter omkamp og straffespark. 12 nye udlændinge dukker pludselig op til træning. Det er for meget siger cheftræner Bo Zinck, jeg kan ikke både være træner og så også integrere 12 nye spillere. Sejre over Køge 4-3 og over Esbjerg 1-0. Senegals landsholdsmålmand Pape Seydou N`diye til JFC. Får flot debut i mod Esbjerg hvor han redder et straffe i overtiden, kampen endte 2-2. Bo Zinck står ved en skillevej, JFC er nu en forretning. Serie 1 op i jyllandsserien, U 19 liga 1 nr. 6, U 17 liga 2 nr. 4 og U 15 liga 2 nr. 2. Nordjyske skrev: JFC har gjort det fremragende dette efterår, hvor alle forudsigelser er gjort til skamme. Bo Zinck vil skære i truppen, der er for stor niveau forskel. Bo Zinck stopper til nytår. Ny træner er franske Nabil Trabelsi. JFC s bestyrelse degraderet til rådgivere. Reelt set har Klaus Dieter M ller fået eneret på at føre sine ideer ud i livet. Det er ikke kun Bo Zinck men også bestyrelsesformand Bøje Lundtoft Andersen der har trukket i håndbremsen. Lønnen til spillerne forsinket. JFC s sidste hjemmekamp hænger i en tynd tråd på grund af sneen. Kampen spilles først til foråret. JFC s klub ejer varsler flere ændringer i fremtiden. Efter sæsonen er slut, stopper profilerne på holdet i stort antal.  Klaus Dieter Müller er nu ene i direktionen og administrationen. Det ligner kaos i Jammerbugt FC Aps som overbygningen hedder. Året sluttede med afslutningsfest.

 

Jetsmark IF 2022

Ved årets første træning for 1. holdet, var der kun få danske spillere og mange udenlandske spillere. Der er kommet 3 nye lejesvende fra Malmø FF. Bardhec Bytyqi  rykker til Esbjerg. JFC s tidligere anfører fortsætter til Vejgård. Vendsyssel FF køber målmand Marcus Bundgård. Bo Zinck bliver træner i Thisted. Sead Gavranovic bliver spillende assistenttræner i foråret. Sidste testkamp var uden danske spillere.  Nordjyske skrev: Det er ren tombola i JFC, de mange sprog giver manglende kommunikation. Det er en skrigende kontrast til det arbejde som Bo Zinck lavede, og skabte store resultater med, på grund af samspil, holdånd og fight over flere år. Første kamp i Nordic Bet Ligaen, JFC- Fremad Amager 1-1. Borgmester Mogens Chr. Gade, kræver lokale spillere på JFC, som en del af kommunens støtte er givet til. Lokal investor byder på JFC, i håb om at få klubben tilbage på lokale hænder. 6 spillere som bor i Jetsmark Idrætscenter, skal flytte, idet klubejeren skylder 100.000 kroner i husleje.  Klubejeren skylder også penge hos mange lokale handlende. JFC- Esbjerg 2-1. Ejeren har betalt flere spillere deres løn i kontanter, hvilket er helt uhørt. Lokal investor har ikke hørt fra klubejeren.  JFC- Hobro 0-1, JFC- Vendsyssel FF 2-1, JFC- Køge 0-3. Udviklingen i JFC har styrket andre klubber i det nordjyske, som Vejgård og Gug, idet tidligere spillere nu optræder i andre klubber og styrker dem. Flere tidligere spillere er frustreret over at klubejeren på så kort tid, kan ødelægge 20 år som divisionsklub, med alle de fantastiske oplevelser det gav. Også alle de frivillige ildsjæle, og sponsorer, som har lagt så mange arbejdstimer i klubben, føler sig til grin. Hobro - JFC 3-2,  Køge - JFC 2-0, JFC- Fremad Amager 3-2. Dermed rykker JFC ned i 2. division.  Sidste kamp i Nordic Bet Ligaen Esbjerg - JFC 2-2, JFC senere taberdømt for brug af karantæneramt spiller. JFC sendt til inkasso af Jørns Busser, der mangler betaling. Klubejer er sur over alle beskyldninger. Træner Nabil Trabelsi siger op. Nye vedtagne regler skal forhindre uønskede ejere i danske klubber. Stort underskud i JFC for 2021, i alt 1.933.499 kroner. Ved opstart til efterårssæsonen mange nye udenlandske spillere kun få danske. Spillerforeningen forhandler med JFC. Sead Gavranovic stopper og bliver U 19 træner. 2. august får JFC ny træner, paul Aigbogui, som er englænder. Manglende spillerlønninger får spillerforeningen til at sende en konkursbegæring  på JFC. 23. august erklæres Jammerbugt FC konkurs. Kurator finder ingen værdier i JFC.  JFC taberdømmes resten af sæsonen. Humlebien flyver ikke mere, skrev Nordjyske. Klubløse spillere selvtræner ,alt imens  ingen vil kendes ved dem. Spillerforeningen er bekymret og skal i landsretten med JFC. Landsretten vil ikke se på konkursen, da klubejer ikke har betalt de 750 kroner det koster at behandle sagen. Amalie Vangsgård tidligere Jetsmark pige, har efter et fodboldstop, fået lysten tilbage, og det skete med et brag. Efter opstart hos FC Nordsjælland og en god tid der, gik turen til Jønkøbing i Damealsvenskan, hvor hun blev topscorer. Sidste nye  er at hun er solgt til Paris . Der er også jyllandsseriebold til foråret. JIF har 40 års jubilæum med salg af julekalendere.

Luk