Menu

DBU Fodboldskole

DBU Fodboldskole i Jetsmark, Uge 26 2017

Kære alle,

Spillerudviklingen starter på DBU’s Fodboldskole. For mange starter drømmen om landsholdet i en ung alder, og rent faktisk har størstedelen af spillerne på det danske landshold alle været på fodboldskole, da de endnu ikke vidste, hvilken fodboldfremtid der ventede dem.
Derfor glæder det os at informere dig om, at DBU’s Fodboldskole kommer her til klubben i sommerferien, hvor drenge- og pigespillere født i årgang 1999-2006 kan få en uges træning med fokus på spillerudvikling.
 

Billetsalget starter for uge 26 tirsdag den 7. marts 2017 kl. 10.00. Billetprisen er kr. 849,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr (ekskl. kortgebyr)

Stop af billetsalg og venteliste
Billetsalget stopper ugen før afvikling: For uge 26: søndag den 25. juni 2017 kl. 20.00

Herefter er det muligt at skrive sig på venteliste. Hvis der bliver en billet ledig, vil du modtage en mail, hvorefter du har 24 timer til at købe billetten. Købes billetten ikke indenfor 24 timer, vil billetten blive tilbudt den næste på ventelisten.

Ændring af billetoplysninger:

  • Det er vigtigt, at du oplyser om eventuelle ændringer af e-mail, tlf. nummer eller adresse.Ved ændring af tøjstørrelse kontakt DBU på mail klubsupport@dbu.dk eller tlf. 43 26 54 00. Ændring af tøjstørrelse skal være foretaget senest den 8. maj 2016 af hensyn til logistikken.
     
  • Ombytning af billet: Hvis du ønsker at ombytte billetten til en anden DBU Fodboldskole, hvor der stadig er ledige pladser, skal du kontakte DBU på tlf. 43 26 54 00 eller på mail klubsupport@dbu.dk
  • Overdragelse af billet til anden person: Hvis du har overtaget billetten fra en anden skal du gå ind via det link, som står oplyst på billetten. Her skal du ændre samtlige oplysninger. Det er vigtigt, at du ændrer oplysningerne, så deltager får korrekt tøj str. m.m. Det koster et gebyr på kr. 30,- ved overdragelse af billet.
  • Refundering af billetten: Det er ikke muligt, at få billetten refunderet, hvis deltageren bliver forhindret i at deltage. Billetten refunderes kun ved aflysninger. Hvis der ikke tilmelder sig mindst 24 deltagere til den enkelte fodboldskole, vil arrangementet blive aflyst. Skulle der forekomme aflysning, vil DBU give besked via mail. Ved aflysning refunderes hele billetprisen inkl. gebyret på kr. 30,-.

Fakta om DBU's Fodboldskole

Målgruppe:  Piger og drenge, årgang 2001-2008
Afvikling:  En uge i skolernes sommerferie i ugerne 26-31
Tidspunkt:   Mandag til fredag alle dage kl. 9.00-15.00
Deltagerpris:  Kr. 840,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr (ekskl. kortgebyr)

 

Direkte link til DBU's hjemmeside: http://www.dbujylland.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/dbus_fodboldskole/for-deltagere/billetinfo

Luk