Menu

Tilbageblik 2010

Et tilbageblik på sæsonen 2010


U12 drengene til Farsø Cup

Jetsmark's U12 drenge deltog lørdag d. 5 februar i Løgstør rækken vandt vores drenge 3-1 i de 3 første kampe r Cup med 2 hold, hvore det ene spillede i B-rækken og det andet i A-rækken.

I B-rækken var der 4 kampe i den indledende pulje, hvor holdet vandt 3-1 i de første 3 kampe og spillede 2-2 i den sidste. Det betød således at drengene fra Jetsmark var videre i finalerunden. Her spillede vores drenge 1-1 i den første kamp og vand anden kamp 2-0.  Der var efter finalerundens kampe fuldstændig lighed mellem 2 af holdene og der skulle derfor spilles omkamp på 3 minutter. Desværre var spillere fra modstanderholdet allerede taget hjem og derfor  blev Jetsmark drengene udråbt som vindere af stævnet. Den lidt mærkelige måde at vinde på tog dog ikke glæden fra drengene, der stolte fik medaljer om halsen een for een. Billedet nedenfor viser de stolte drenge: Simon Schjøtt, Peter Sørensen, Kenneth Pedersen, Mads Lie Guldager, Jacob Larsen og Nicolai Sterregaard,


Jetsmark's U12B drenge med medaljer.

U12 A drengene spillede på samme tid. Her var der kun 4 A-hold tilmeldt stævnet, så der var ikke en finale runde. Da drengene vandt alle deres 3 kampe mod hhv Løgstør, Farsø og St. Restrup kunne også A-holdet lade sig hylde med medaljer, så det var stolte U12 spillere der drog fra årets Løgstør Cup 2011. Det vindende A-hold bestod af Simon Sørensen, Rasmus Sørensen, Kasper Vingaa, Stefan Bonde, Kristian Jensen og Mathias Steen Bjerring.

 


 

Stort fremmøde til årets første Standerhejsning i Jetsmark IF

Lørdag formiddag tog drenge U12, U13, U14 og U15 hul på den nye sæson. Godt 70 drenge var mødt op til den nye sæson, der på traditionel vis blev indledt med at hejse flaget samtidig med at ungdomsformand, Pia Steen Bjerring ofifcielt bød velkommen og flaget røg til tops. Efter en kort tage, blev der træner for fuld styrke på kunststofbanen i halvanden time inden Blokhus FC tog imod AaB's reserver. Herefter blev der på traditionel vis serveret suppe i klublokalet til spillerne.

 

Dagens 2. standerhejsning i klubben fandt sted kl. 13.00, hvor knap 100 herresenior, damesenior, OldBoys, U19 og U17 indledte sæsonen med en frisk træning inden der for anden gang blev serveret suppe i klublokalet.

 


 

Sulsted Cup i indefodbold for U12-drenge

Søndag d. 30/1 deltog vores U12-drenge med hele 3 hold i Sulsted Cup. Det ene hold deltog i C-rækken, hvor det blev til 1 sejr og 2 nederlag. Her tabte vi bl.a.  til Nørresundby. C-holdet kunne helt sikkert være deres indsats bekendt, og der blev kæmpet godt i alle kampene. I A-rækken havde vi tilmeldt 2 hold, som heldigvis kom i hver sin pulje. Det ene A-hold vandt alle 4 kampe i puljen over Støvring, KFUM, HI/Lundergård og Brovst, og var dermed klar til finalen. Det andet A-hold vandt over Brønderslev og Vejgård samt spillede uafgjort mod SHI og Tylstrup. Slutstillingen blev dermed en delt førsteplads med SHI, og da indbyrdes opgør var endt uafgjort gik SHI videre med en bedre målscore (2 mål) !! Finalen mod SHI blev en gyser, hvor JIF dog trak det længste strå, da sejrsmålet blev sat ind ca. 1 minut før tid til stillingen 3-2. Det var da også nogle glade drenge, der fik guldmedaljerne om halsen, og kunne hæve pokalen. Status på turneringen var, at begge A-hold spillede 9 kampe tilsammen uden at tabe.

På billedet sesstående fra venstre: Andreas Bøknæs, Simon Sørensen, Kristian Jensen, Rasmus Sørensen. Og siddende fra venstre: Mathias Steen Bjerring og Kasper Vingaa.

Henrik Pedersen og Niels Bøknæs 

 


 

Jetsmark If U/11 piger til Diddel Cup

Søndag den. 8. august var U/11 pigerne , søskende og deres forældre til Dronninglund til Diddel Cup.
Stemmingen var god hos pigerne og deres nye træner Bruno Johansen.
De skulle spille 3 kampe.
Den første  kamp tabte de 5 - 0 til HVH, den næste vandt de 3 - 0 over Dronninglund og den sidste
spillede til uafgjordt 0 - 0 til SSB.
Efter kampene fik pigerne en flot Diddelpose med drikkedunk og penalhus, hele holdet fik også en KÆMPE
Diddel som de kan bruge som deres mascot.
Pigerne havde en dejlig dag og de glæder sig til at komme igang med fodbolden efter ferien.

Hvis der skulle være nogle piger, som godt kunne tænke sig at spille fodbold er de velkommen til at
komme ud at prøve at træne med vi træner Onsdag kl 16.00 til 17.30

På vejene af forældre til U11 piger og Ungdomsudvalget Jetsmark If
Ann Winther  

 


 

Kæmpe succes ved første træning i Beach soccer på stranden i Blokhus

Søndag eftermiddag d. 22. august var der kaldt til træningssamling på Blokhus strand til den allerførste træning i denne nye fodbold diciplin som DBU lancerer i år. Så bland de mange løbere fra Blokhus Løbet befandt sig pludselig 25 friske pige og drenge spillere fra U12 til U18. De deltog sammen med trænere og forældre i debut-træningen i denne nye diciplin. DBU konsulent, Aleksander Carendi havde taget turen fra København til Blokhus strand for at fortælle om spillet og forberede spillere og ledere på den turnering, der finder sted den kommende weekend. Stævnet afvikles af Jetsmark IF og Blokhus FC i samarbejde med DBU. Fra Jetsmark IF er det Ove Klovnhøj og Georg Steen Christensen, der har stået for det det praktiske med indhentning af godkendelser hos de forskellige myndigheder i forbindelse med stævnet. Spillet var så sjovt at flere af deltagerne straks meldte sig til stævnet, der finder sted den kommende weekend...Billederne nedenfor er fra søndagens træning


 

FIFA har i mere end 13 år udbudt Beach Soccer som turneringstilbud. I Danmark er Beach Soccer blevet afprøvet af enkelte lokalunioner, men er endnu ikke i organiseret form i Danmark. FIFA gør i disse år en storstilet indsats for at flere lande i Europa og resten af verden vil starte Beach Soccer op og deltage med landshold til EM og VM. Andre forbund i Danmark (Håndbold og Volleyball) har stor succes med at søge til stranden med deres sportsgrene. Eksempler: Strandhåndbold, Beach volley og nu også atletik.

DBUs gruppe 'Alternative former for fodbold' har fået flere henvendelser omkring Beach Soccer i Danmark. Desuden er det gruppens opfattelse, at andre interessenter vil starte Beach Soccer op uden DBU inden for nærmeste fremtid. Beach Soccer vil få flere til at spille fodbold.

Beach Soccer er et godt supplement til den ordinære fodbold på græs. Den individuelle spiller bliver forbedret fordi Beach Soccer er rigtig godt for koordinationen, øver spillerne i at spille under pres på grund af den 'lille' bane og kræver god første berøring. Det giver desuden en stærk krop og er skadeforebyggende. Beach Soccer et tiltænkt at bidrage til DBUs værdigrundlag: Glæde, samvær, integration og kammeratskab. 

Facts om Beach Soccer:

• FIFA afholdt i 2008 VM med 16 deltagende lande (Over 40 havde været igennem kvalifikation), heraf var fire lande fra Europa, som havde kvalificeret sig ved det europæiske mesterskab.
• På verdensplan er der 50 lande der spiller Beach soccer under FIFA. I Europa er der 24 lande her i blandt både Sverige og Norge. Derudover er der f.eks. landshold i: England, Tyskland, Holland, Litauen, Estland, Litauen, Ukraine og Rusland. Lande der alle har omtrent samme klima som Danmark.
• Belgien og Schweiz har Beach Soccer. To lande med lidt eller ingen strand og med færre solskinstimer om året end Danmark. 
Beach soccer er ikke en konkurrent til den almindelige fodbold, det er en del af fodbold.
• 85 % af spillerne på det brasilianske landshold er startet med at spille på stranden (kilde: FIFA).
• Alt der læres i Beach Soccer kan overføres til 'almindelig' fodbold

Der er helt specielle regler indenfor denne diciplin. Holdene skal bestå af minimum 7 spillere og maximum 10 spillere og der skal være 5 spillere på banen af gangen (1 målmand og 4 markspillere). Kampene bliver afviklet på baner af FIFA-banestørrelse, der er 36,5 m lange og 27,5 m brede. Der vil blive spillet på standard 7-mandsmål eller Beachsoccermål 5,5 m lange og 2,2 m høje.

Kampene er på perioder af tre x 5 minutter, med 2 minutters pause mellem perioderne og hvert hold kommer til at spille minimum 3 kampe og 2 kampe mere som placeringskampe.

Holdene skal have eget spilletøj med. Ved ens spilledragter anvendes overtrækstrøjer til det ene hold. Ingen sko, støvler eller benskinner af nogen art er tilladt at blive brugt i løbet af kampene. Spillere kan spille med bare fødder eller med sokker.

Den kommende weekend går det så for alvor løs når der lørdag og søndag afvikles stævne

Lørdag spilles 10.00 til ca 16.30 for U17 drenge og U18 piger
Søndag spilles 10.00 til ca 16.30 for U15 piger og U15 drenge

Stævnet finder sted på Blokhus strand lidt til højre for nedkørslen i Blokhus by.

Vi håber at mange vil tage turen forbi stranden og heppe på spillerne der modigt stiller op til slaget om nordjylland.

/DBU, Blokhus FC og Jetsmark IF

 

 


 

Jetsmark IF’s U15 piger deltog i Ikast Cup 2010.

af Lene Larsen, træner
Fredag d. 25. juni 2010 kl. 16.30 havde 11 U15 fodboldpiger + 1 leder pakket bussen med tasker, luftmadrasser og dyner – klar til en weekend med fodboldstævne i Ikast. Godt 2 timer senere ankom Tylstrup bussen til Hyldgårdsskolen – vores base de kommende dage. Her blev vi indkvarteret i én af skolens 2 haller sammen med 6 andre hold. Efter modtagelse af stævne t-shirts, svedbånd og stævne armbånd til alle blev der pumpet luftmadrasser og redt op, inden den medbragte aftensmad blev indtaget på plænen foran skolen. Herefter var det tid til at inspicere området – og spillet lidt bold mod/med nogle drenge, som også var indkvarteret på skolen – inden der kaldt til samling ved vores base kl. 23.00. Der var dog først endelig ro i hallen omkring kl. 01.00!
Lørdag morgen TIDLIG (mellem 05.15 og 05.30) var der liv i hallen igen. Jetsmark pigerne ”sov” dog lidt længere, men kl. 07.20 var alle klar til afgang med stævnebussen mod stævneområdet ved Sportscenter Ikast. Her skulle alle stævnets kampe afvikles, og her blev alle måltider også serveret. Efter indtagelse af morgenmad var det tid til at finde info-teltet, så vi kunne aflevere holdkort. Her fik vi så udleveret ½ l. vand til alle og 2 stk. isposer – fornemt! Og endelig var det tid til opvarmning til 1. kamp – og opvarmning var nødvendig, for mens vi havde fået meldinger om solskin mod nord var der ”kulde” i Ikast. Måske var det den manglende sommervarme, eller det tidlige kamptidspunkt (kl.09.10) kombineret med lidt for lidt nattesøvn der gjorde, at pigerne spillede en lidt sløv 1. halvleg. Heldigvis var det dog ikke være end at en god indsats i 2. halvleg sikrede resultatet 1-1 mod Sabro IF 2. Under kampen havde pigerne ”fået besøg hjemmefra” af 2 hold forældre og en storebror til at heppe – dejligt. Efter kampen var der tid til hygge (heldigt at der var varme tæpper med fra gæsterne), handle i boder, frokost og holdbillede. Heldigvis var temperaturen steget en smule og solen kunne anes mellem skydækket, da vi gjorde klar til eftermiddagens kamp. Pigerne spillede en flot kamp, og selv om modstanderne fra BMK 90 imponerede med et flot mål direkte på frispark sat ind i det ene hjørne kort før slutfløjt, kunne der ikke siges noget til sejren på 3-2! Resten af dagen var afsat til tur i svømmehal og hygge.
Søndag morgen (en time senere en lørdag – måske var alle lidt trætte efter lørdagens program) skulle der pakkes sammen igen. Heldigvis ville vi i løbet af formiddagen igen ”få besøg” af 1 hold forældre, søster og bedsteforældre, som kunne være behjælpelig med transport af bagagen fra skolen til stævneområdet – endnu engang tak for hjælpen til Jer! Vi havde god til morgenmaden og afslapning (dagens første - og måske vores sidste kamp ved stævnet – skulle spilles kl. 11.55) – tiden brugte pigerne på lidt mere handel og sangskrivning ? Sidste kamp mod Grunfør UI var meget jævnbyrdig og spændende: 0-0 var stillingen ved sidste dommerfløjt! Nu fulgte nogle MEGET SPÆNDENDE minutter, da 3 hold i puljen havde 5 point efter de 3 indledende kampe. Alle 3 hold havde +1 i målforskel, men Jetsmark pigerne havde scoret 1 mål mere end Sabro IF 2! STOR JUBEL – vi var videre til semifinale mod Horsens Freja. Vores modstandere var gået ubesejret igennem deres indledende pulje – ja faktisk med en imponerende målscore på 8-0! Men pigerne gik uimponerede til opgaven og kom da også foran 1-0 i 1. halvleg. Desværre lykkedes det Horsens at få udlignet, så kampen skulle afgøres på straffespark! Uf – det blev nervepirrende og desværre også tårevædet, da Horsens efter de første 3 straffespark pr. hold kunne erklæres vindere med resultatet 3-2. Men der var lige endnu en kamp tilbage: Kampen om 3./4. pladsen – og med kun en halv time til kampstart, var der nu brug for mange trøstende og opmuntrende ord. For pigerne havde ydet en rigtig imponerende indsats i semifinalen! I bronzekampen ventede Sabro IF 1 – vinder af pulje B med max point og målscore på 6-0. De havde dog tabt deres semifinale 3-1 til Nordvestmors BK (stævnets vinderhold). Det var en lidt nervøs træner, som sendte pigerne på banen til denne kamp: var de kommet sig over nederlaget i semifinalen kort for inden? JA, DET VAR DE HELT SIKKERT ? Der var ikke spillet mange minutter, inden der var scoret til 1-0 til Jetsmark – og pigerne leverede endnu en flot kamp og fik sat på plads, hvor bronzemedaljerne skulle hen: 4-0 – SUPER FLOT! Så blev der sunget og jublet, inden der var tid til medaljeoverrækkelse – og en hurtig tur i bad (imponerende klaret på 10 minutter!). Bussen fra Tylstrup var klar til afgang igen og kl. 18.30 søndag aften ”landede” en flok glade og trætte piger (og træner) i Jetsmark efter en – både socialt og resultatmæssig – DEJLIG weekend i Ikast.

Jetsmark U 15 piger efter 4-0 sejr over Sabro IF 1 :-)

 

 

 


 

Standerhejsninger 2010

Forårets tredje og sidste standerhejsninger i ungdom blev afholdt lørdag d 20 marts kl 9.30. Rigtig mange piger og drenge var mødt frem til årets første udendørs træning. Det var dejligt at se at der var mødt mange nye pigespillere op.

Ungdomsformanden, Pia Steen Bjerring bød de mange børn og deres forældre velkomne til den nye sæson, der vil byde på færdiggørelse af den nye mini-multibane og et hav af initiativer til at fremme glæden ved fodboldspillet og den generelle trivsel i klubben. Vi glæder os over det store fremmøde og ser frem til rigtig mange gode, sjove og spændende timer her på vores dejlige anlæg, sagde Pia Steen Bjerring, der afslørede initiativer om en minibandebane som ny ting til legepladsen.

Herefter blev der trænet en god time, hvorefter der blev hygget i klublokalet med lidt at spise og drikke.

Vi vil gerne opfordre alle børn og unge, der har lyst til at prøve at spille fodbold, til at møde op til træning. Det er aldrig for sent at starte og det er både sjovt og sundt at spille fodbold. Både børn og forældre har mulighed for at styrke sit sociale netværk, når man dyrker en holdsport.  Se her på hjemmesiden under Ungdom - Træningstider, hvornår de enkelte årgange træner.
 
Med Sportslig hilsen
Jetsmark IF

 


 

Jyske Mesterskaber i indendørs blev afviklet med stor tilfredshed

Weekendens Jyske Mesterskaber for U14 B drenge, U15 B drenge og U15 B piger blev afviklet med stor tilfredshed fra både JBU repræsentanterne og de deltagene klubber. Stævnet startede lørdag formiddag med indkvartering af de 21 overhattende hold på Pandrup Skole. På trods af sne-storm i den sydlige del af Danmark fredag og fredag aften/nat modtog vi blot eet enkelt afbud i U15 B pige rækken. I de to haller i Jetsmark Idrætscenter havde U11 drengen sat banerne op fredag eftermiddag og lørdag middag blev stævnet fløjtet i gang i de to haller. Der blev spillet til kl. 18.00 hvorefter der blev serveret aftensmad i Jetsmark IF's klublokale for de knap 200 deltagende spillere og ledere.

Gennem hele stævnet var der godt humør blandt spillerne og fair spillede kampe, så der var udpræget tilfredshed blandt både JBU dommerne og de to repræsentanter fra JBU, Terkel Jensen og Gerner Jensen.

Mesterskaberne blev vundet af:
U15 B Piger : Vejle Boldklub
U14 B Drenge: Fredericia KFUM
U15 B Drenge: Fredericia KFUM

Så der var lagt op til højt humør og fest på hjemturen for de to hold fra Fredericia KFUM med hele 2 mesterskaber! Jetsmark vil gerne takke alle, der hjalp med afviklingen af stævnet her i weekenden.

 


 

Søndag kl 14.00 blev sæsonens 2. Standerhejsning i Ungdom afviklet

 Umiddelbart efter det Jyske Mesterskab startede 80 friske drenge og piger deres 2010 sæson op på Jetsmarks baner. Ungdomsformand Pia Steen Bjerring bød velkommen til den nye sæson og fortalte kort om de kommende aktiviteter i klubben.  Kunststofbanen var desværre lejet ud til andre klubber, så holdene måtte en tur på bane 4 og 5 i det høje sne. Det er ikke fodbold der kan spilles på disse baner for tiden, men det er muligt både at løbe og spille fodbold-rundbold og rugby på banerne. Så det var alligvel en flok trætte og glade drenge og piger, der efter en times træning mødtes i klubbens cafeteria, hvor der blev serveret lidt mad og drikke til spillerne og deres trænere.

Næste store opgave er nu at få koordineret alle kampene til de kommende træningsturneringer på plads på kunststofbanen. Men da der er mangel på kunststofbaner så må vi forvente en del aflysninger af kampe den kommende tid. Vi håber dog på at kunne afvikle alle kampe, der er programsat til Jetsmark IF.

Og så håber vi alle på at solen kan komme til at skinne rigtig meget de kommende dage, så vi alle hurtigt kan få græsset at se på banerne!

 


 

Ungdomsudvalget hold sæsonopstartsmøde for trænerne og lederne

Onsdag d. 3. marts blev der afholdt sæsonen opstartsmøde i ungdom for trænerne og lederne i klubben. 28 trænere og ledere mødte op til årets første informationsmøde, hvor også de praktiske ting som tøj og tasker blev gennemgået. 

Indholdet af aftenens møde:

1. Oplæg og information fra Fysioterapeuterne Cannerslundvej ved Claus Jensen
2. Trænerliste 2010 - info
3. Ungdomsudvalg 2010 – status på holdkontakter for årgangene
4. Gennemgang af Træner guide 2010
5. Praktisk håndtering af tilmeldinger ifbm stævner i Jetsmark IF
6. Papirer til politiet vedr. pædofili-check udfyldes
7. Omkostningsgodtgørelsesskema 2010
8. Nyt tiltag 2010:

 • Samarbejde med JBU region 1 og klubber i Jammerbugt Kommune vedr. JBU kurser
 • Mini-multibanen
 • Boldvogne til indendørsbolde
 • Flere bolde til klubben
 • Info om OK aktiviteter
 • DBU’s Pige-raket kommer til byen
 • Tilskud til rejser i 2010
 • Forslag til nye sponsorer til klubben
 • Puljevindere - erindringsgave
 • Adfærdsproblemer blandt spillerne - hvilke muligheder har I som træner?

9. Kort info omkring DBU’s fodboldskoler 2010
10. Spillerlister 2010, holdfoto 2010
11. Tilmelding af hold til turnering 11,7, 5 og 3 mands
12. Tilmelding til Nørhalne Cup 2010
13. Fordeling af træningstider 2010 - alle
14. Ønsker fra trænere/ledere til ungdomsudvalg 2010?

 • Trænings-materialer
 • Spillertøj
 • Andet

15. Eventuelt
16. Gennemgang af tøj for hver enkelt årgang, udlevering af materialer til falck-kasser i taskerne

Alt i alt blev der givet mange informationer på mødet og mange praktiske ting faldt på plads (nøgler, pædofili-papirer mv), så vi mangler nu blot at få sneen væk fra banerne for at være 100% klar til den nye sæson!


Med sportslig hilsen
Ungdomsudvalget


Nørhalne Cup 2010

I Kristihimmelfartsdagene var der atter Nørhalne Cup på Jetsmarks baner. Der blev afviklet godt 210 kampe på vores baner. Jetsmark deltog med ialt 12 ungdomshold i år, hvoraf de 3 var pigehold. Sportsligt klarede vores hold sig fornemt med en 2. plads i U14 B drenge som det bedste stillings resultat og med deltagelse i Elite-rækken for U11 drengene som der nok højeste niveau relativt til alder. Trods den kølige torsdag og den regnfulde lørdag ftermiddag har der været stor tilfredshed blandt trænere og deltagere i turneringen.

Der har været godt 200 hjælpere i gang på skolen i Pandrup, Central Skolen og i telt & cafeteria på Stadion, så alt i alt en travl uge for mange medlemmer i Jetsmark IF og deres forældre. Klubben vil gerne takke de mange hjælpere og vi håber, at alle er klar til næste sæsson til at give en hjælpende hånd med til gavn og glæde for alle årgange i klubben.

Vores U11 trænere har skrevet nedenstående om deltagensen i 2010 turneringen:

U11-drengene fra Jetsmark IF til Nr. Halne Cup 2010

I Kr. Himmelfartsferien deltog Jetsmark IF med to stk. U11-hold i Nr. Halne Cup. Pga. turneringsomlægning fra Nørhalne’s turneringsledelse grundet afbud i U11 B rækkerne kort før turneringsstart, valgte vi at stille op i Elite-rækken samt i A-rækken med vores to hold. De to hold var oprindeligt tilmeldt i B og A rækken. Elite-rækken blev spillet i Nr. Halne, hvor vi bla. var kommet i indledende pulje med Brøndbyernes IF bedste hold i årgangen. I Elite-rækken startede vi med at tabe 3-1 til et godt spillende dansk hold fra Viborg-kanten, BT/SVIF samt vinde 3-2 over Rannaberg IF 2 fra Gøteborg. På andendagen af turneringen skulle vi så møde Brøndby IF om at komme i A-finalen, hvor vi efter en meget flot indsats af vores drenge tabte med 6-2. Dette resulatet betød, at vi skulle spille B-finale (om placeringerne nr. 5-8). I B-finalen gjorde vi helt fantastisk rent bord, og startede med slå vores lokalrivaler fra AaB med 4-3 efter en kamp, hvor vi klart havde overtaget fra start til slut. På den sidste dag i stævnet, vandt vi de to sidste kampe med 6-2 og 9-0, og sluttede dermed på en flot 5. plads i Eliterækken efter at have vundet 4 ud af 6 kampe. Det var første gang at holdet deltog i en Elite-række. Vores A-hold gjorde også en fin figur under meget vanskelige forhold. Det var som sagt meningen, at holdet skulle have deltaget i B-rækken, men da det ikke kunne lade sig gøre stillede holdet op i A-rækken fremfor ikke at få spilletid. Det blev til en sejr og en uafgjort og 5 nederlag til hold fra Holland, Tyskland, Norge og Finland, og dette rakte til en flot 7. plads for holdet i A-rækken (hvor vi som bekendt opnåede en andenplads sidste år med det bedste hold !). Deltagelsen i Nr. Halne Cup modner klart vores drenge, da vi møder fodboldhold fra andre lande med syn på, hvordan fodbold skal spilles. Nr. Halne Cup er da også et klart højdepunkt for vores drenge i forårsæsonen, og et meget vigtigt element også på det sociale plan i bestræbelserne på, at begge vores hold fungerer optimalt.Der blev spillet koncentreret i kampen mod AaB. Jetsmark vandt kampen 4-3 efter at have været foran med hele 4 -1 midt i 2. halvleg.

DBU FairPlay: Der hilses på hinanden før kampen og efter kampen mødes spillerne atter i 2 rækker og siger tak for kampen.

På trods af en meget kold torsdag og en meget regnfuld lørdag eftermiddag blev årets Nørhalne Cup en god oplevelse, hvor det nok mest var de mange medfølgende forældre, der drømte om et vejr ’som sidste år’, et år hvor forårs- solen fik sendt et rødligt skær på mange næser hos de medfølgende forældre. Vi glæder os allerede nu til Nørhalne Cup 2011.

Mvh.

Jens D. Larsen, Henrik Pedersen og Niels Bøknæs
Jetsmark IF, U11-drenge


Jetsmark´s U-14 A drenge har vundet deres række !
Jetsmark IF har en flok rigtigt dygtige U-14 drenge. I forrige weekend vandt de over Støvring med 4-2 og sluttede dermed en sæson med 9 sejre og kun ét enkelt nederlag.
De vandt således suverænt deres A-række og endda med en målscore på 37-8 !

Der har i sæsonen været ydet en målrettet og stor træningsindsats, under cheftræner Jørgen Brogaard og assistenttræner Ove Klovnhøj. Så hold øje med de her drenge – hvis de fortsætter denne udvikling, så har vi noget at glæde os til ! Fra Jetsmark's IF skal der lyde et stort tillykke til drengene og deres trænere for det flotte resultat.

Holdet består af følgende spillere: Thomas Nielsen, Emil Raahauge, Simon Jensen, Søren Astrup, Mikkel Christiansen, Frederik Brander, Anders Konggaard, Mads Østergaard, Anders Rosengren, Mads Larsen, Anders Borup, Frederik Holmberg, Jonas Bjørn, Jannick Christensen og Augustine Abonga.
/Lars S. Larsen 

 

 


 

 

U11 drengene deltog i årgangsstævne i Kolding
For at prøve kræfter med A-hold fra andre landsdele havde vi tilmeldt et samlet A-hold fra Jetsmark IF U-11-drenge til årgangstævnet, der blev afholdt af Kolding IF. 36 A-hold havde sat hinanden stævne søndag d. 27/9 i Kolding, og der deltog hold fra hele Danmark bl.a. Vejle B., Brøndby, Køge, OB, Esbjerg, Randers Freja og AB. Lørdag eftermiddag kørte 11 spændte spillere + ledere + forældre til Kolding for at overnatte på First Hotel i Kolding før søndagens kampe for at være friske og veludhvilede til søndagens kampe. Stævnet blev afviklet som 7-mandskampe med 2*10 minutters varighed.
 
I en meget tæt indledende pulje med 4 hold spillede vi 3 uafgjorte kampe, og mod FC Horsens som gik videre til A-finalen førte vi med 2-0, men stillingen var 2-2 ved slutfløjtet. Den sidste puljekamp mod Marienlyst skulle vindes for, at Jetsmark IF kunne gå videre, men ved sidste slutfløjt stod der ikke ufortjent 1-1. De tre uafgjorte og meget tætte kampe betød, at vi skulle spille C-finalerunde om eftermiddagen, hvor 1 mål mere mod Marienlyst havde sendt os i A-finalerunden !
 
I C-finale-runden om eftermiddagen besejrede vi Brønderslev IF, Dybbøl og spillede uafgjort med Esbjerg FB. Disse resulater betød, at vi vandt vores pulje, og stadig var ubesejrede og skulle spille C-seminale mod Haderslev FK. Denne tætte kamp endte dog med et nederlag på 0-2 også i en meget tæt kamp. I bronze-kampen i C-finalerunden besejrede vi Åbyhøj, og fik dermed en ærefuld 3. plads i C-finalerunden efter kun at have tabt 1 kamp i løbet af hele dagen ved årgangsstævnet i Kolding.
 
Det var derfor en flok meget trætte spillere, der fik overrakt en flot fodboldstatue som en minde om en flot 3. plads i dette årgangsstævne i C-finalerunden. Der var 4 sjællandske hold i toppen af A-finalerunden med Roskilde KFUM som samlet vinder, og Brøndby IF fik en andenplads i B-finalerunden.
 
Samlet set var det en fornøjelse at se, hvor godt vores U11-spillere klarede skærene også under vanskelige forhold med mange kampe på kort tid og nogle meget dygtige modstandere. Deltagelsen og resultaterne i dette stævne viste os, at Jetsmark IF har nogle meget dygtige U-11 drenge, som det også bliver spændende at følge i det kommende år.
 
 
Øverst (venstre mod højre); Trænerne: Niels Bøknæs, Jens D. Larsen og Henrik Pedersen.
Midterst (venstre mod højre); Rasmus Sørensen, Mads Guldager; Jacob Larsen, Kristian Jensen, Andreas Bøknæs og Stefan Bonde
Nederst (venstre mod højre); Kasper Vingå, Kenneth Pedersen, Mathias Bjerring, Peter Sørensen og Simon Sørensen
 

 

 


 

 

U10 Pigerne spillede forkamp på Energi Nord Arena
Jetsmark IF's U10 piger spiller i JBU B rækken, hvor de er kommet rigtig flot fra start med kun een tabt kamp. I årgangen er der i alt 9 friske piger og vi ser da gerne at der kunne starte en håndfuld piger mere i denne alder. De træner een gang om ugen i 11/2 time. Holdet har et rigtig godt kammeratskab og stor spilleglæde til både træning og kamp.
Lørdag den 19.09.09 drog vores U10 piger med forældre ud til SmallStars kamp på Aalborg stadion. Pigerne skulle spille mod Svenstrup/Godthåb, der til dagligt spiller i række A i JBU turneringen. Stemningen blandt pigerne var rigtig god og de glædede sig rigtig meget til at skulle spille på Energi Nord Arena.
Spillerne ankom til stadion kl. 14.30 og kl. 15.00 blev kampen fløjtet i  gang . Pigerne kæmpede det bedste de havde lært, men Svenstrup/Godthåb kom foran med 3 - 0  i første halvleg.
Pigerne havde dog ikke tabt modet og var mere klar til anden halvleg . De havde rigtig mange chancer, men det lykkes ikke for de grønne Jetsmark spillere at få scoret, så kampen endte med et nederlag med 3-0. Bagefter kampen skulle de løbe en æresrunde på stadion, hvor tilskuere klappede af de to pigehold.
Efter kampen overværede pigerne med deres forældre og de øvrige tilmeldte SmallStar hold fra Jetsmark, kampen mellem AaB og Silkeborg, som AaB desværre tabte med 0 -1.
Pigerne havde en rigtig god oplevelse og forældrene fulgte opvisningskampen med god og positiv opbakning.
Fodboldpigerne på vores U10 hold er : 
 
Til dagens kamp i AaB spillede: Betina Jensen, Anna  B. Mortensen, Johanne Jensen, Sarah Vestergaard, Sissel Rasmussen, Frederikke H. Nielsen, Caroline Winther, Katrine Kronstrand, Stine Esbensen, Louise Kloster.
Luk