Menu

Tilbageblik 2009

Et tilbageblik på sæsonen 2009

Jetsmark's U13 drenge modtog Jammerbugt Kommunes idrætspris 2009

For deres Jyske Mesterskab titel i indendørs fodbold fra februar måned.

Ialt godt 60 idrætsudøvere i Jammerbugt Kommune blev torsdag d. 10 december hædret på Bratskov i Brovst. Kommunen var vært ved denne prisoverrækkelse, som bød på underholdning fra Jammerbugt Musikskole, tale fra borgmester Mogens Gade til alle idrætsudøverne, overrækkelse af Årets Lederpris og en til sidst en forfriskning til de fremmødte idrætsfolk og deres forældre.

Mange idrætsudøvere blev hædret - lige fra de helt små speedway kører i Brovst til et Grand OldBoys hold. Og blandt de indstillede var så Jetsmark IF's drenge og Blokhus FC's U17 drenge, der begge fik priser af kommunen for årets resultater og indsats. Et stort tillykke til begge hold.

De der modtog prisen fra Jetsmark IF for JM i indendørs 2009 var: Daniel Kloster, Nikolaj Winther, Benjamin Hansen, Kristian Knudsen, Christian Jørgensen, Jonas Bjørn Mortensen og Nicolai Steen Bjerring.

 

 U17 drengene fra Blokhus FC modtog også deres diplom og medalje fra kommunen ovenpå en fantastisk sæson med gode resultater i både JBU turneringen og Pokal-turneringen.

 

Ny DBU - B2 træner i Jetsmark IF Ungdom

Kim Andersen U13 drenge træner har gennem sæsonen 2009 deltaget i DBU's B2 trænerkursus og lørdag d. 28 november bestod eksamen, som foregik i Vejle på Vejle Idrætshøjskole. B2 kurset består i sammenlagt 80 timers undervisning og det har været fordelt i 3 træningsuddannelsespas og een eksamen. Den første og 3. samling foregik i weekender, mens anden samling strakte sig over een hel uge i starten af august. De første 3 samlinger foregik lokalt på AaB College og Vejgaard Boldklub.

Kurset havde deltagelse af en række kendte personligheder, så som Mogens Krogh, Brøndby og Ralf Pedersen, Viborg FF.

Til undervisningen havde de Viborg FF's U14 Mester og undervisningen bød på emner som taktisk træning, teknisk træning og fysisk træning med fokus på trænernes evne til at coache spillerne under træningen.

Eksamenen bestod i en kamp-analyse mellem Vejle B og FCK U19-Liga med fokus på spillestil, teknisk og fysisk elementer, samt forbedringsforslag. Desuden skulle Kim analysere Vejle's træners person-profil. En spændende opgave. Een uge efter eksamen kom beskeden fra DBU - Jetsmark IF har fået deres første B2 træner i Ungdom. Vi ønsker Kim et STORT tillykke med det flotte resultat og håber på fortsat virke i Jetsmark IF i mange år endnu!

Med Sportslig hilsen
Jetsmark IF 

Jetsmark IF kåret af JBU Region 1 - Årets Børneklub 2009

Jetsmark IF blev i lørdags kåret til Årets Børneklub 2009 af JBU's Region 1. Overrækkelsen af diplom og gave fra JBU fand sted lørdag d. 24.10.2009 i klublokalet, hvor de yngste fodboldspillere i alderen 4 til 8 år var mødt op for at overvære hædringen og holde sæson-afslutning. I alt 175 personer var mødt op til dette arrangement, hvilket i sig selv er helt fantastisk og et godt bevis på den enorme støtte, der er til klubbens arrangementer. Der var dækket op til kaffe og rundstykker i klublokaler og Anders Boysen Jepsen fra HoppyJump havde forvandlet Hal A til et stort hoppeland med hoppepuder og oppustelig fodboldbane for de mange glade og energiske børn, der var mødt op til arrangementet.

 

 

Ungdomsformand, Pia Steen Bjerring indledte med at byde velkommen og takkede de mange for det fantastiske fremmøde. Der blev kort forklaret om vores kåring og hertil pointeret at klubben sætter stor pris på de mange frivillige trænere og alle de forældre, der i dagligdagen følger deres børn på vores baner. For uden forældrene og de mange dygtige trænere var det ikke muligt at skabe det miljø, der i dag er omkring vores børn og unge i klubben. Herefter blev ordet givet videre til den repræsentant fra JBU's Børneudvalg, der var mødt op til dagens arrangement. Han gav som begrundelse fra JBU for kåringen følgende ord med på vejen til os:

 

  • Jetsmark IF har i mange år været aktiv i afholdelse af fodboldskoler, både mikrofodboldskole og fodboldskolen for de større børn
  • Jetsmark IF er aktiv i de årlige sommer-cups, som tilbydes børn og unge (Faarup Cup)
  • Jetsmark IF er altid villig til at arrangere JBU inde-stævner og mesterskaber
  • Jetsmark IF arbejder i hverdagen med DBU's holdninger til børnefodbold
  • Jetsmark IF afholder kurser for trænerne på alle niveauer
  • Jetsmark IF igangsætter initiativer som f.eks opbygning af legeplads og snart også en mini-multibane
  • Jetsmark IF sikrer gode materialer
  • Jetsmark IF sikrer en bred vifte af trænere til børne-årgangene
  • Jetsmark IF har tilgang af spillere i alle årgange

og ikke mindst

  • Jetsmark IF involverer forældrene i klubben

 

Alt sammen begrundelser som vi er meget glade og stolte over og som vidner til at det arbejde, der til dagligt udføres af klubbens mange frivillige trænere og hjælpere bærer frugt i form af glæde og trivsel i klubben.

 

Det var en stolt formand, Finn Larsen og ungdomsformand, Pia Steen Bjerring, der tog imod diplom fra JBU, som bevis for kåringen samt et net med bolde, som jo altid er en velkommen gave til en fodboldklub. Knapt var boldene overrakt til Finn Larsen før en flok af glade fodboldspillende børn fik lokket dem ud af formandens hånd og fodboldspillet blev sat i gang i hallen.

 

 

Efter kaffe og rundstykker blev børnene kaldt sammen for hver årgang og spillerne fik overrakt velfortjente årsmedaljer og trænerne fik overrakt 2 fl vin, som tak for den forgangne sæson.

 

Nu starter indendørs-træningen op for alvor fredag/lørdag i begge haller. Men inden gør vi klar til årets Erhvervsmesse i Jetsmark Hallerne, der finder sted den kommende weekend lørdag d. 31.10.2009 fra 12.00 til 18.00 og søndag d. 1.11.2009 fra 10.00 til 18.00. Jetsmark IF og Jetsmark HK byder alle velkommen til nogle spændende dage i hallerne.

 

 

Jetsmark IF’s nye klubdragt

Du kan købe den nye klubdragt, Hummel – StillAuthentic Micro Suit med JIF logo i AlSport, Pandrup. Farven er blå/sort.
Bestil den allerede i AlSport eller på tlf. 98246111.

Pris for børnestørrelse: 350,-
Pris for voksenstørrelse: 400,-

 

Hummel StillAutentic Micro Suit.
Lækker dragt i microfiber materiale.
Dejlig blød og let kvalitet.
Designet med de klassiske hummelvimpler på både buks og jakke.

 

Se opslagene i klublokalet. Spillerne får en infoseddel med hjem om JIF klubdragt 2009.

Vi ses i AlSport, Pandrup!

Vendsyssel Cup 2009

I weekenden afholdtes Vendsyssel Cup i Hjørring med over 150 deltagende ungdomshold - heriblandt Jetsmark IFs U5 hold (årgang 2004). Det var første gang de små poder var afsted til stævne, så efter 5 kampe i træk var det nogle trætte - men stolte spillere, som kunne lade sig hylde af de medrejsende familiemedlemmer.

 

På billedet ses fra venstre; Nicolai S. E. Jensen, Nicklas S. Lundtoft, Maiken Vejrgang Sørensen og Marcus Bjerg.

JIF Ungdomsafdeling - en afdeling i vækst!

Fodbold i Jetsmark IF ungdom henvender sig til alle og både til piger og drenge! Ungdomsafdelingen i Jetsmark har de seneste år været præget af vækst blandt ungdomsmedlemmerne. En tendens som vi i JIF er meget glade for. I Ungdom satses på både bredde og elite og vi har efter vores egen opfattelse en rimelig velfungerende afdeling. Ungdomsafdelingen tæller i dag ca. 230 medlemmer fordelt på godt 20 hold i alderen fra 4 år og opefter. Vi har den holdning at vi sportsligt vil spille på et så højt niveau som muligt, dog ikke på bekostning af det sociale samvær spillerne og forældrene imellem.
Der skal være plads til alle uanset sportsligt niveau og personlige ambitioner. Vi har således hold i mange forskellige niveauer på de enkelte årgange. Vi ses vores aktiviteter som en del af de sociale aktiviteter i lokal-området, der styrker samarbejdet mellem vores børn og unge på tværs af bygrænser og skoler. Vi har dog et sportsligt mål for alle uanset niveau: At styrke den enkelte i niveau og udvikle spillerne både sportsligt og socialt så vi derved fremmer den personlige udvikling for den enkelte spiller.

For de mindste årgange skabes rammer med alsidighed, boldlege og vi sætter det sociale aspekt med forældrene højt. Således arrangeres DBU Mikrofodboldskole for alle piger og drenge i dagene 16-18 maj på Jetsmark Stadion. En helt enestående chance for at udvikle spillerne teknisk, men også socialt sammen med forældrene. Senere på året i uge 28 arrangeres igen den traditionsrige DBU fodboldskole, som henvender sig til de lidt ældre børn.

Ud over den almindelige træning på holdene har vi i Ungdomsafdelingen igen i år et samarbejde med AaB om talent træning. En træningssamling for alle talenter i lokalområdet på Jetsmarks anlæg. De ældste årgange i ungdomsrækkerne tilbydes velkvalificerede og engagerede trænere, der med en udpræget sportslig faglighed kan udvikle holdene under JBU's rammer omkring Fair-Play. Ud over de sportslige aktiviteter, ønsker vi i Ungdomsafdelingen at deltage i mange arrangementer omkring klublivet. Det skaber højt aktivitetsniveau og klubliv og vi satster således på aktiviteter, som deltagelse i Nr.Halne Cup. Her er klubben deltagene i alle årgange med både pige og drengehold og desuden som med-arrangør som sikrer at det summer af liv på banerne i denne periode.
Afvikling af afsluttende JBU stævner er endnu et eksempel på tiltag, der er med til at fremme aktiviteterne på Jetsmark's baneanlæg og vi kan med stolthed invitere klubberne til vores anlæg, der er flot og velfungerende i alle henseender.
Jetsmark IF Ungdom og JBU sætter fokus på børne- og ungdomsfodbolden.
Fysiske aktiviteter er sunde og vi er overbeviste om at fodbold gør en forskel. Kom og vær med! Mød op og prøv...det er faktisk sjovt! 

 

Sæsonstart mikrofodbold Jetsmark IF

Efter afslutningen d. 24/6-09 for U4-U7,  hvor vi var ca. 120 personer til gril, hoppepude og ikke mindst kamp mod forældrene, vil vi sige tak til forældre og børn for en hyggelig afslutning. Samtidig vil vi sige tak for den store støtte vores forældre yder til træning, kampe og andre tiltag, som vi finder på der udvikler vores børn. Der er nu tid til at trække i fodboldstøvlerne igen, vi starter onsdag 5/8-09 kl. 17.30 på den første bane, hvor vi plejer at være.
Der har igennem de sidste år været en stor tilgang i de små årgange, som vi jo er glade for, i denne tid hvor pc, ps3,nintendo og mange andre stillesiddende aktiviteter fylder mere og mere i hverdagen,  så er deres barn 3-4 år, så er der fokus på leg med bold, ikke kampe og intensiv træning, som vi ser de 5-6-7 årige vil have, da feks. Barcelona og AaB er iblandt idolerne, for som vi siger i Jetsmark IF : DET GÆLDER OM AT HAVE DET SJOVT.

/U7 Trænerne
Søren Larsen og Michael Mikkelsen

U12 drengene sluttede forårssæsonen af med en herlig tur til Ikast Cup

 

Fredag d 26 juni drog U12 drenene på tur til Ikast Cup. En tur som de havde bestem sig til allerede sidste efterår. Turen var arrangeret af to hold forældre i samarbejde med trænerne. I ugerne op til turneringen havde faktisk alle forældre travlt med at arbejde for at alle drengene i årgangen drengen kunne få en flot ens trøje, som ses på billedet ovenfor, der er taget på Ikast Stadion.

Stævnet blev spillet udelukkende på Ikast's baner, der er flot som vores baner, så rammerne var lagt for et godt stævne. Forældrene havde campingpladser på banerne, mens drengene var indkvarteret på skoler. Vi havde fornøjelsen at dele en hal med hele 6 andre hold i U15 alderen, hvilket ikke er optimalt for 12 årige drenge. Men de havde det sjovt!

Sportsligt fik holdet/spillerne rigtigt meget ud af Ikast Cup. Den første kamp mod Gug tabte vi 3-1, i første halvleg kommer vi bagud 2-0 (det ene mål på et indlæg det andet på et hjørnespark, hvor den bliver headet i mål inden halvleg), 2. halvleg klarer vi 1-1. Det var en rigtig god kamp, efter at have brugt 20 min på at 'vænne' sig til den større bane spillede vi godt i 2. halvleg, og fik 1-1.
Anden kamp var så mod Ikast FS (også deres årg. 1997, som skal spille U13 M efter sommer ligesom os). Det var en rigtig spændende kamp, med mange chancer i begge ender, vi følger dem helt op til 3-3, hvor der bliver kæmpet om hver meter på banen, de sidste 10 minutter får vi dog lukket 3 mål ind og selv scoret til resultatet 6-4. Den tredje kamp er også mod et kommende U13 M hold efter sommer (også årg. 1997), Nr. Bjært/Strandhuse IF, hvor vi efter at have været bagud 1-0 i første halvleg, selvom vi godt kunne have scoret et par mål, så kommer vi tilbage i kampen og vinder 2-1, ved at kæmpe 'røven ud af bukserne' - som trænerne siger det. Her var spillet IKKE prangende!! Den sidste dag (sønsdag), skulle vi spille mod Årslev fra Fyn, vi fik os lidt af et chok ved at møde de 1996ere, teknisk var de intet i forhold til os, men de havde spillere på størrelse med Kim (træneren), hvor de sparkede mange bolde i dybden på os, hvor de så kunne løbe fra vores forsvarer, da de havde de længste ben! :-), Kampen tabte vi 4-1. Lasse fik sig bl.a en flyvetur på 2 m i et skulderskub med een af deres forsvarsspillere. Men trods den store fysiske forskel, så kæmpede drengene bravt gennem hele kampen

Der var spillere fra både 1,2 & 3 holdet med. Alle gjorde en god figur, og kæmpede alt det de havde lært. Og der mange var gode momenter i vores spil, som lover godt for fremtiden på holdet! :-)

Spillere og de medrejsende forældre vil gerne takke trænerne, Ann & Duddi og Helle & Søren for et godt arrangement af turen.

Rigtig god sommer til alle!

 JIFs U7 deltog i Vodskov Cup

Stævnet i Vodskov satte ny rekord med 117 tilmeldte ungdomshold – heriblandt to U7 hold fra Jetsmark. U7 holdene var delt i to puljer med henholdsvis 4 og 5 hold. Det var nogle motiverede spillere som var mødt frem, hvilket resulterede i at der blev spillet nogle rigtige gode kampe. Kampene blev spillet på de små Jyske3bold baner med net hele vejen rundt, hvilket gør at bolden sjældent ryger ud af spil og dermed får man nogle intensive kampe næsten uden spilstop. Imellem kampene blev der hygget sammen med de medrejsende forældre, bedsteforældre og søskende – som alle nød det gode vejr. 

Intryk fra stævnet ...

Indtryk fra kampene...

 

 

Stævnets mascot udleverede medaljer til de stolte U7 drenge.

 

Glade og stolte U7 spillere efter et godt og vellykket stævne.

Luk