Menu

Medlemsskab

Velkommen til Jetsmark IF - Fodbold for alle!

I Jetsmark IF vil vi meget gerne tage godt imod alle. Det gælder både spillere, forældre og nye trænere.

Erfaringsmæssigt ved vi, at det kan være lidt svært at starte som ny i en klub. Derfor håber vi, at dette indlæg kan være en hjælp på vejen. Under Ungdom findes desuden et afsnit om mange af de praktiske ting ifbm hverdagen i klubben.

 

Det kan være en god idé, at kontakte den træner eller de trænere, der er tilknyttet den enkelte årgang eller ringe på forhånd og få en aftale om træningstider og yderligere informationer om klubben. Man kan også kontakte klubbens ungdomsformand Pia Steen Bjerring, 3065 4646 eller søge yderligere oplysninger her på hjemmesiden.

Når du møder første gang
Første gang du møder, vil du som spiller blive budt velkommen og træne sammen med dine nye kammerater. Når du har spillet et par gang, skal vi have en indmeldelse i klubben, og du er klar til at gå i kamp i Jetsmark IF.

Spiilercertifikat
Har du spillet i en anden klub, skal vi anmode elektronisk om dit certifikat. Dertil skal vi bruge dit fulde navn, din fødselsdag og år samt navnet på den tidligere klub, som du har spillet i. Du må ikke skylde kontingent i din gamle klub. Når de har sendt certifikatet kan du spille DBUJylland turneringskampe.

Forældresamarbejde
Jetsmark IF ønsker en positiv opbakning og et godt samarbejde med forældrene. Jetsmark IF er, som så mange andre sportsklubber i Danmark, i vid udstrækning en klub, som bygger på frivillige trænere og hjælpere, der hver eneste dag skal sørge for, at vores børn og unge kan nyde de mange glæder, der følger med at deltage i idrættens fælleskab.

Det er i høj grad de frivillige, der på den måde skaber mange værdier for vores fælles samfund. Derfor har vi også brug for din hjælp som forælder til arbejdet omkring holdet og arrangementer i vores klub.
Det er vores håb, at frivilligheden i klubben støt og rolig vil vokse, således at vi alle giver en hjælpende hånd i forbindelse med klubbens mange aktiviteter.

Trænere
Går du og har lyst til at afprøve dine evner som træner? Brænder du for at arbejde med børn og unge? Det er ikke et krav, at du har trænererfaring. Mange af de yngste hold kræver blot, at du har lysten til at komme i gang. For ældre hold, vil det kræve at du har indsigt i fodbold og lysten til at arbejde med børn. Klubben ser gerne, at vores trænere har lyst til at uddanne sig. Der findes et væld af attraktive uddannelsestilbud i DBUJylland regi, som klubben tilbyder vores trænere.

Jetsmark IF har ca. 450 aktive spillere hvoraf de 370 er ungdomsspillere.

 

 

 

 

 

Luk