Menu

Tilbageblik 2014

2014 - Et fantastiskfordboldår for Jetsmark IF, der endte med kåring som Årets Fodboldklub i Region 1.


 

U15 Pigerne i fuld fart...

Jetsmark IF's U15 piger deltaget i foråret i DBU turnering som 11-mands hold efter de de tidligere år har spillet 7- og 8-mands fodbold og vundet de fleste kampe. Holdet blev i sommer Nordjyske Mestre for U14 piger i 7-mands rækken - det højeste man kan opnå, som 7-mands spiller. Pigerne elsker at spille fodbold og har trænet ude i hele november måned og træner nu indendørs hver fredag. Så er du født i 2000 eller 2001 og har lyst til at spille fodbold, så kom bare ud i Jetsmark Hallen. Der trænes fra kl 18.00-19.00 i Hal A. 
Holdets to trænere er Niels 'Duddi' Winther, mobil 21215988 og Kent Esbensen, 20202157 står for træningen.


Afslutning i U12 årgangen...

U12 Drenge afholdte onsdag afslutning for hele årgangen, hvor hele 45 spillere, forældre og søskende var samlet. Drengene startede med en times træning om eftermiddagen, hvor der mødte dem noget af en overraskelse, da det i dagens anledning var klubbens divisionstræner, Bo Zinck, som stod i spidsen for det hele. Efter en spændende træning, hvor Bo havde chancen for at se de kommende talenter gik turen indendørs, hvor drengene hoppede en tur i svømmehallen. Her blev der hygget og lavet lavet masser af vovede udspring. Efter svømningen mødtes alle spillerne i klubbens cafeteria, hvor der stod pizza og sodavand klar til alle. Her blev der uddelt flids- og fiduspokal til to spillere fra hver af årgangens tre hold, og trænerteamet holdt tale for forsamlingen. Trænerne takkede for et succesfuldt efterår - socialt såvel som sportsligt!
Følgende spillere fik Fidus og Flids-pokaler:
C - Fidus: Nicklas / Flid: Jens
A2 - Fidus: Tobias HC / Flid: Jesper
A1 - Fidus: Mikkel NJ / Flid: Mikkel H
Stort tillykke til spillerne med pokalerne!

 


Afslutning i Jetsmark IF's Ungdomsudvalg

Traditionen tro hold Ungdomsudvalget første onsdag i december sin årlige juleafslutning, hvor salget af årets julekalender og årets aktiviteter blev fejret. Igen i år kunne vi melde om udsolgt af vores julekalender og det er rigtig dejligt at mange på den måde støtter klubben. Klubben er igen i år her i december blevet tilgodeset af de to lokale El-Fonde Pandrup Fonden og Kaas fonden og vi har 2 flotte FlexTents pavilloner på vej til klubben, til når vi tager til stævner og til vores tombola til Pandrup By Night. Endvidere har vi bestilt fleece-tæpper, som udskiftningsspillerne kan låne her i den kolde tid. De vil alle blive forsynet med flot Jetsmark IF logo. Sidst men ikke mindst kan vi også glæde os over at vores lokale Lions Club har støttet os med penge til to bane-delere til hallen til de yngste boldspillere i U6, U7 og U8 der alle spiller på tværs af banen. Delerne er bestilt med Lions logo påtrykt og forventes i drift her inden jul. Og som prikken over i'et kåret til Årets Fodboldklub i Region 1. 
Efter middagen startede det traditionelle julepakkespil. Billederne her viser indtryk fra spillet, som fik de helt store latterbrøl frem hos alle deltagere og med sådanne billeder må man da erkende at det også er sjovt at være frivillig udvalgsmedlem i Jetsmark IF  Tak til alle i Ungdomsudvalget for en fantastisk indsats i 2014 med et væld af nye aktiviteter og masser af ungdomsfodbold.

 


U8 drenge til Cup i Kongerslev

Weekenden bød på Kongerslev Cup for U8 drengene. Til stævnet deltog mange rigtig gode hold og vores spillere spillede flot og fik een uafgjort 2-2 og 2 sejre på hhv 4-1 og 5-1.
Holdet håbede således, at de ville vinde den store flotte stævnepokal, men til præmie overrækkelsen viste det sig at de fik en 2. plads da det andet hold havde 1 mål bedre i målscore, så drengene var til at begynde med lidt skuffede. Men det blev til en flot 2 plads i en rigtig god pulje. Turen blev afsluttet med et besøg på McDonalds, så en perfekt afslutning på en god fodbold-søndag og humøret var atter højt hos spillerne.

Træner Kristian Madsen var stolte af spillerne, der alle leverede en flot indsats på banen under alle kampene.

Billede: U8 drenge til Cup i KongerslevWeekenden bød på Kongerslev Cup for U8 drengene. Til stævnet deltog mange rigtig gode hold og vores spillere spillede flot og fik een uafgjort 2-2 og 2 sejre på hhv 4-1 og 5-1.Holdet håbede således, at de ville vinde den store flotte stævnepokal, men til præmie overrækkelsen viste det sig at de fik en 2. plads da det andet hold havde 1 mål bedre i målscore, så drengene var til at begynde med lidt skuffede. Men det blev til en flot 2 plads i en rigtig god pulje. Turen blev afsluttet med et besøg på McDonalds, så en perfekt afslutning på en god fodbold-søndag og humøret var atter højt hos spillerne.Træner Kristian Madsen var stolte af spillerne, der alle leverede en flot indsats på banen under alle kampene.


Årets Julekalender melder udsolgt 

Snart starter december måneds mange traditioner og for 31. gang har Jetsmark IF Ungdom solgt vores kalendere til klubbens medlemmer, familer og venner af klubben. Vi vil gerne takke alle der har støttet ved at købe årets julekalender. Samtidig vil vi sige tak til vores mange trofaste kalender-sponsorer: Jysk Partivaresalg ApS, Blokhus Fiskerestaurant, Blokhus Boghandel, Centrum Tøj & Sko, Frisørhuset, Trægården Kås, Fotografen, Hårgalleriet, Dyrlægehuset Engelund, AlSport, Hune Bageren, Butik Honoré, Restaurant Nordstjernen, Pandrup Bageri, Kop&Kande, El-Salg Erik Rye, "Tal Pandrup Radio & TV, Lotte Rank, Den Gamle Brugskunst, Det Gamle Mejeri, OK, Hobbygården, Kaas Slagter og Madbutik, Eurospar - Saltum, SuperBrugsen, Pandrup.
En stor tak skal lyde til alle de mange frivillige sælgere på ruterne og en specielt tak til vores super-sælgere: Esther Steffensen, Rita Nielsen, Janni Vejrgang og René Nielsen, der alle har solgt mellem 100 og 200 kalendere hver.


Jetsmark U16 og U17 holdt hyggelig afslutning

Efter U17 Futsal stævne bød eftermiddagen på afslutning for U16/U17 i klublokalet, hvor Gitte og Steen stod i spidsen for dagens menu: 'Flæskesteg med det hele' til årgangen. En god efterårs-sæson er nu afsluttet med en 2. plads til M2 holdet og en 1.plads til 8. mands holdet i DBU turneringen og ene sejre i den netop afsluttede Vinterturnering. Christian holdt en god tale til drengene og havde fornøjelsen af at uddele flid og fidus til begge hold. Også de to hjælpetrænere i sæsonen, Niels og Frode fik rosende ord og vin-gaver med på vejen af Christian, der gav pokaler til Kristian 'Krølle' og Majd på U17 og Kristian Jensen og Anton på U16 holdet. Herefter var det så spillerne der var i gave-humør og de tre trænere fik overakt gaver fra både drenge og klub. Et samarbejde anføreren Jacob og Pia stod for. Efter spisning og hygge gik drengene i Hal A og spillede Futsal. Eftermiddagen blev rundet af med hjemmebag fra Gitte. Nu skal drengene koncentrere sig om indendørs og futsal inden de atter starter op udendørs i januar 2015. Allerede næste weekend er der Futsal hjemmestævne, så der er det muligt at komme ud og se drengene spille.


U15 spiller, Anders Winde er udtaget til DBU Future Vest!

Anders Bruun Winde (årg. 2000) fra U15 årgangen er udtaget til DBU Vest' Future U/15 Talentsamling tirsdag den 2. december. Hvor der vil være et træningspas og en intern træningkamp.

Udover Anders fra Jetsmark IF, er der spillere fra AC Horsens, AGF, Esbjerg FB, FC Fredericia, Haderslev FK (SønderjyskE), Holstebro B, Næsby B, OB, Randers Freja, Silkeborg IF, Svendborg FB, Vejle B, FK Viborg, AaB & Aalborg Freja.

Samlingen her er for de fysisk mindste spillere i årgangen, som har et kæmpe potentiale. Disse spillere, er dem der vokser lidt senere, end de andre i samme aldersgruppe. Spillerne er samlet fra A-, B- og T-licensklubber.

Anders har altid arbejdet målrettet og selvtræner utrolig meget og er en seriøs spiller, der ved, hvad han vil! Stort tillykke med udtagelsen, flot og meget fortjent!


Jetsmark IF: Årets Fodboldklub i Region 1 2014.

Jetsmark IF blev på DBU Jylland Region 1's årsmøde i Aalborg her til aften hædret med titlen som regionens fodboldklub i 2014. Dermed er klubben også med i kapløbet om at blive Årets Fodboldklub i Danmark.

Formanden for Jetsmark IF, Finn Larsen, modtager på vegne af sin klub prisen som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 1 2014.

Jetsmark IF blev på DBU Jylland Region 1’s årsmøde i Aalborg onsdag aften hædret som titlen som Årets Fodboldklub i Region 1 i 2014.

Dermed er klubben også med i kapløbet til titlen som Årets Fodboldklub i Danmark, som udpeges på Dansk Fodbold Award den 23. marts 2015. Kandidaterne til denne pris er de fire regionale vindere i Jylland samt de fem vindere fra de øvrige lokalunioner i dansk fodbold.

Som motivation for udnævnelsen er der angivet følgende:

I 2014 etablerede vi en klub-FaceBook side. Siden har til formål at fortælle de gode historier der foregår i klubben hver dag. Om sejre og nederlag, jublende børn og unge, neglebidende forældre og bedsteforældre på sidelinjen, om det sociale på en årgang – de flotte fodboldkager, de gode oplevelser i kampe...også selvom man taber, for det er jo en naturlig del af fodboldspillet. Hver årgang har een eller to der er administratorer og det vælter ind med gode positive indslag. Herved har vi fået involveret en god ekstra flok til det frivillige arbejde i klubben og oveni fået en helt ubeskrivelig god klub-profilering. Mange af indslagene kan med lethed klippes direkte med billeder til vores hjemmeside www.jetsmarkif.dk 

Samtidig har vi i 2014 fået etableret en Pannabane i forbindelse med vores stadion og legepladsområde. Den er rigtig flittig benyttet om eftermiddagene og i weekenderne af mange forskellige børn og unge der kommer forbi. Både medlemmer og ikke medlemmer af klubben. 
Vi har endvidere også etableret en InfoMonitor, så vi også her med billeder kan profilere vores klub-aktiviteter både før og efter aktiviterne.

I 2014 fik vi også etableret en række fliseområder, så man kan sidde ved bord-bænke arrangementer rundt på vores anlæg.

Vi har lige nu de næste planer igang om at udbygge området med 2 udendørs bordtennisborde så området omkring vores stadion bliver et godt sted at være for specielt børn og unge i vores lokalområde, som er byerne Pandrup-Kaas.

På den sportslige side lykkedes det os i samarbejde med den lokale skole om at få etableret en idrætslinje med bla fodbold som een af de 4 idrætsgrene her fra sommeren 2014. Der er nu 20 elever, der har 3 ekstra træninger om ugen i skolen 7., 8. og 9. klassetrin på Skolecenter Jetsmark med Claus Gaihede som idrætslærer. Sportsligt en drøm der er gået i opfyldelse og har været talt om de seneste 3-4 år i vores lokale skole-netværk. Vi ved, at der allerede nu er mange, mange flere ansøgere til det kommende år hvilket naturligvis glæder os rigtig meget.

Vi deltager med alle vores ungdomshold i DBUJylland turneringen, både i den almindelige turnering, vinterserien, almindelig indendørs og Futsal. Vi har aktiviteter året rundt for vores børn og unge og vi kan også netop i år mærke en stor tilgang i U6 og U7 hvor der er næsten 20 spillere i begge årgange, hvilket for os er rigtig rigtig mange. Her i denne afdelign har vi fokus på trivsel, højt humør og glæde ved fodbold og samværet i klubben. Vi må sige, at der er lykkes os rigtig godt at få de positive vinde til at blæse nok med stor hjælp fra vores klub FaceBook side.  

Vores trænere tilbydes hvert år DBU-kurser af forskellig art. Vi uddanner både C-licens trænere og B-licenstrænere til vores ungdomsrækker og holder kontinuerlig fokus på trænerefteruddannelser og vil benytte samarbejdet med vores skoler til at få endnu flere C-licens kurser afholdt ifbm den nye skole-reform og de muligheder for samarbejde i den forbindelse.

Ud over nyskabelser og nyerhvervelser til klubben så arrangerer vi året rundt en del små-turneringer, hvor vi inviterer lokale klubber til en ekstra mini-turnering typisk en søndag formiddag med 4 lokale hold. I den sammenhæng er vi heldige at have en kunstgræsbane, som vi kan benytte og forlænge aktiviteterne for de lokale klubber og årgange, der har lyst både tidlig forår og efterår. Endvidere planlægger vi i år også at etablere en Futsal jule-turnering for U10 til U16 i to niveauer.

Desuden er vi arrangør af både DBU Skattejagt og DBU Fodboldskole og agter fortsat at afholde disse for børn og unge i vores lokalområde.

Til nye i klubben har vi lavet en velkomstfolder med mange praktiske informationer, om værdier og om forventninger fra klubben til både spillere og forældre, Vi er FairPlay klub og er stolte af at være det og forsøger med handlinger og kontinuerlig kommunikation at efterleve det altid i vores hverdag, fordi vi mener, at det der bygges på i FairPlay konceptet er små sunde tiltag og værdier, som ved en bevidstgørelse hos os alle vil gavne fodboldspillet generelt.  

DBU’s 10 forældrebud, DBU’s Holdninger og Handlinger har vi gennem flere år integreret i vores hverdag og er naturlige ting i vores klub, som vi også taler om til nye medlemmer og altid ifbm forældre- og spillermøder.  


U15 spiller udtaget til DBU Talentcenter Vest

Simon Lund Dahl (årg. 2000) fra U15 årgangen er udtaget til DBU Vest' U/15 Talentsamling torsdag den 13 november. Hvor der vil være et træningspas og en intern træningkamp. Udover Jetsmark IF, er der spillere fra AC Horsens, BMI/Lyseng, FC Fredericia, Haderslev FK (SønderjyskE), Holstebro B, Kolding B, Næsby BK, Thisted FC og FK Viborg.
DBU har valgt at man i hvert efteråret holder samlinger for spillere i B- og T-licensklubber samt spillere fra klubber/hold der gør en ekstra god indsats. I foråret vil spillerne fra A-licens klubberne (AaB, AGF, FCM, Esbjerg mv.) være med.
Simon har igennem hele året holdt et rigtig højt niveau i turnering og eliteturneringer og har klart fortjent denne udtagelse. Tillykke Simon!
 


U15 M1 klar til U15 Elite rækken til foråret!

Fredag aften to U15M1 drengeene mor Randers Freja i en kamp hvor oprykningen stod på spil. Jetsmark kunne nøjes med uafgjort, idet vi gik ud fra at Vorup ville vinde over Hobro. En kamp der blev spillet samme tid. Jetsmarks spillere lagde fra starten et godt pres på Randers holdet og der kom flere gode chancer på den våde og glatte bane. Efter ca 20 minutter kom det forløsende mål til 1-0 og der var stor jubel både på banen men også på lægterne hvor ca 150 tilskuere havde valgt at tilbringe fredag aften i det fine efterårsvejr. I 2. halvleg fortsatte Jetsmarkspillerne med at lægge et højt pres og fik scoret yderligere 2 gange, så kampen endte med en flot 3-0 sejr. Samtidig vandt Hobro 2-1 over Vorup, så drengene endte 6 point foran rækkens nummer 2 og 3. En flot sæson er nu asluttet og årgangen er med to 1. pladser i deres rækker klar til at tage på udlandstur i efterårsferien med deres to trænere. Stort tillykke til alle i årgangen.

Se flere billeder på Jetsmark IF's FaceBook side.


U13M drengene sikrede sig at spille i den øverste M-række til foråret...

U13M sikrede sig i dag en plads i M1 rækken, når DBU-turneringen ruller igen til foråret. Det skete med en 4-2 sejr over BI med god forældreopbakning på sidelinjen. Det flotte resultat blev fejret med champagne og vandkamp! På lørdag spiller U13M efterårssæsonens sidste kamp mod AaB (1) på hjemmebane kl. 12.00!

Glade drenge med deres træner, Casper Pedersen efter aftenens sejr i Brønderslev.


U15A sluttede sæsonen med en 5- 0 sejr og puljevinder

Stort tillykke til U15A drengene og træner Bernard, der med dagens sejr sluttede som puljevinder i A-kredsen og dermed oprykning til M2 til foråret .


Forrygende efterår for U11 drengene...

"U - u - ubesejret" sang U11A tidligere i dag, da de havde spillet efterårssæsonens sidste kamp! Sidst holdet tabte var til Brøndby ved Nørhalne Cup, siden da har de spillet 25 kampe uden nederlag. Inden dagens to kampe var det blevet til 17 sejre i streg. Drengene og Maiken sikrede sig i dagens første kamp den 18. sejr i træk, inden de måtte nøjes med 1-1 i den sidste kamp! Men det tog ikke glæden fra spillere og trænere som fejrede at de i efterårets DBU-turnering har vundet 11 kampe og spillet 1 uafgjort med en samlet målscore på 46-10! Det blev fejret med champagnebørne-modellen!) , sodavand og kage!

 


Legepladsen har taget en forandring...

Så er klubbens legeplads blevet frisket op...Arbejdet med vores lille 3-mands bane foregår stadig, så siderne er afmonteret i disse dage.Helt fantastisk hvad maling kan gøre...!


U16M2 drengene atter klar til kamp...

Lørdag skulle Jetsmarks U16 drenge forsøge at fortsætte de gode takter fra de seneste kampe. Kampen skulle spilles kun 1½ døgn efter den flotte pokalsejr over M1-holdet fra LKB/Gistrup og det var spændende at se om drengene kunne komme op i samme gear. Vi startede rigtig fint, med hårdt presspil og god bredde i spillet. Desværre måtte vi allerede efter få minutter udskifte Mikkel med en skade. Undervejs i halvlegen blev det mere lige og vi kom ind  i for mange dueller, fordi vi ikke fik flyttet bolden hurtigt nok. Det var dog stadigvæk fortjent at vi kom foran midtvejs i halvlegen efter et godt frispark fra Jacob L, som Vingaa fik sidste fod på. Lige efter pausen fik vi dog en kold dukkert med et mål imod os. Heldigvis fik vi hurtigt samlet os, og få minutter senere kom vi atter foran. Vi havde svært ved at lukke kampen, men til sidst scorede Bøknæs et kongemål, lige til en YouTube-video!
Dermed endnu en sejr til drengene og et godt rygstød til de sæsonens sidste kampe.
 


U16 drengene i pokaloverraskelse...

Torsdag aften bød U16 drengene i pokalturneringen velkommen til LKB Gistrup, som til dagligt spiller i M1 rækken. Drengene lagde fra start et højt pres og var indstillet på at vise hurtig pasningsspil og flot fodbold, så det var ikke ufortjent at de på mål af Vingaa og Anton kunne gå til halvleg med en 2 - 0 føring. Kort ind i 2. halvleg øgede Kenneth P til 3 - 0. Efter pausen kom gæsterne mere ind i kampen og fik reduceret til 3 - 1. I målet spillede Vammen en rigtig god og sikker kamp og havde flere gode indgreb og boldstart, som gav hurtig kontraspil. Super fornem indsats af drengene overalt på banen. Foran dem er nu en kamp mod Dronningborg B, der til dagligt spiller i U16 Elite, som er landets højeste række i U16. Efter kampen var der arrangeret spisning i klublokalet, for begge U16 hold. U16 C var samme aften en tur i SHI, hvor de kom hjem fra kamp med en 5-2 sejr, så U16 afdelingen havde een fantastisk torsdag aften.

 


NYT, NYT, NYT - Den perfekte gaveidé!!

Jetsmark IF håndklæder, som enhver Jetsmark spiller - store som små, ikke kan undvære i sportstasken...!
Fås i 3 flotte farver:
     Sort og Grøn kr. 100,-
     Hvid kr. 80,-
Kan bestilles ved at sende en email til Pia Jensen email på pia-jensen@godmail.dk eller ved Gitte Dahl Larsen på jdl3110@gmail.com.
Kontant betaling skal ske ved udlevering.


Lokalopgør i Serie 2 mod Aabybro IF endte med Jetsmark sejr!

Lørdag fik Jetsmark IFs Serie 2 herrer revanche ovenpå det sidste rundes opgør, som Aabybo IF vandt i Aabybro. Jetsmark kom foran 1-0 på et mål af Steffen Rye og den stilling holdt til pausen. Efter pausen, hvor Jetsmark var blevet reduceret til 10 mand fik Aabybro udlignet til 1 - 1. Kampen var meget lige med perioder til begge hold. Ca. 15 minutter før tid blev der begået straffe mod Morten Pedersen, som Victor Rafael sikkert omsatte til en 2 - 1 føring. Samme Victor kunne kort før tid score til 3 -1 direkte på frispark. En god indsats af spillerne der pt er nr 4 i puljen kun 1 point fra 2. pladsen. Kredsen føres sikkert af B52. Jetsmarks S2 har nu 13 point.


Nyindkøbt gasgrill blev officielt indviet ifbm Jammerbugt FC's hjemmekamp mod Kjellerup

Grillen blev købt for nogle af vores gaver, som blev givet ifbm vores 40 års jubilæum. Endvidere er der nu indkøbt og leveret ekstra boldvogne til klubben . Grill-holdet ifbm vores 2. div hjemmekampe nyder ny-erhvervelsen.

Billede: Så blev klubbens nye gasgrill officielt indviet...Grillen blev købt for nogle af vores gaver, som blev givet ifbm vores 40 års jubilæum. Endvidere er der nu indkøbt og leveret ekstra boldvogne til klubben :-). Grill-holdet ifbm vores 2. div hjemmekampe nyder ny-erhvervelsen.

 


Kæmpe succes med kostforedrag for U12, U13, U14 og U15 i klublokalet

Flot opbakning til aftenens kostforedrag i klubhuset for U12+13+14+15. 92 spillere og forældre spiste med inden og endnu flere lyttede med, da Claus Gajhede fortalte om kost, væske, søvn og hvile for fodboldspillere. 

Link til Lone Viggers kogebog 'Opskriften på sejr' får I her: http://www.plusbog.dk/opskriften-paa-sejr-lone-viggers-9788799598717/

'Alle ved, at man skal spise sundt for at kunne få mest mulig ud af sin træning og kunne præstere sit bedste. Men det kan være svært i en travl hverdag med skole og idræt på eliteniveau. Bogen er skrevet til unge der træner meget. Bogen indeholder opskrifter og gode råd, som hjælper den unge eliteudøver med at spise sundere og dermed få mest mulig ud at træningen og præstere bedre til konkurencer/kampe. Opskriften på sejr er skrevet af Lone Viggers i samarbejde med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund.'


U15A drengene kom atter på sejrskurs...

U15A skulle lørdag på udebane møde BIF/ØHK. Vi startede godt ud og lagde os højt oppe på deres banehalvdel med et par forsøg tæt om målet, men trods det lykkedes det BIF/ØHK at score til 1-0. Det resultat holdt halvlegen ud. Drengene fik en lille opsang i pausen og det hjalp for der var kun gået få minutter af anden halvleg inden Mads scorede til 1-1. Det gav en vis ro på spillet og man kunne se drengene troede på det og midt i halvlegen scorede Malte først til 1-2 og derefter til 1-3. I det sidste minut fik Bewar scoret til 1-4. En svær bane at spille på med morgen dug og meget afklippet græs på banen så det var svært at stå fast. Super godt spillet af drengene.


En stor tak skal lyde til alle ifbm vores 40 års Jubilæum

Jetsmark IF vil gerne takke alle fremmødte ifbm vores 40 års jubilæum og JIF dage.
 
Tak for de fine gaver vi modtog ifbm jubilæet. Det var overvældende.
 
Også en stor tak til U10 drengene Saltum IF og Aabybro IF for at spille forkamp til  Jammerbugt FC kampen mod Varde og tak til alle de fremmødte tilskuere.
Det var en stor fornøjelse med de mange på lægterne.

Samtidig vil vi gerne rette en stor tak til alle vores klubsponsorer for jeres støtte til vores forening og til alle i klubben som har hjulpet til med at få arrangeret vores jubilæum.
 


4 på stribe fra U16 drengene... Jetsmark – Hals 6-1

3.runde i M2 var et opgør mod Hals. Hals er oprykker fra A-rækken, og hvis vi skulle bevare kontakten til topholdene var en sejr nødvendig. Vi startede også rigtig godt, da Anton efter få minutter brød igennem og scorede sikkert til 1-0. Føringsmålet kastede flere chancer af sig, men i stedet for at udbygge føringen måtte vi indkassere end dum udligning. Den næste periode var meget lige, men midtvejs i halvlegen tog vi igen teten, og da Andreas Bøknæs på en klasse soloaktion gjorde det til 2-1 var der ingen tvivl om hvilken vej vinden blæste. På endnu 2 scoringer af en stærkt spillende Anton kunne vi gå til pause foran 4-1. I anden halvleg fortsatte de mange gode angreb, især var vi farlige gennem midtzonen. Kampens sidste 2 mål var virkelig flotte gennemspillede angreb, begge gange med Vingaa som målscorer. Kampen vil også blive husket for hele tre straffespark i anden halvleg, som alle blev brændt! Alle 3 med Jacob Larsen i hovedrollen: Først begik han straffe, så brændte han straffe og til sidst blev han så helten, da han reddede et straffe! ! Desvære fik Vammen et hårdt dømt rødt kort i forbindelse med det sidste straffe, og dermed karantæne til kampen mod Støvring.

Støvring – Jetsmark 1-0

4.runde i M2 var et opgør mod rækkens tophold fra Støvring. Støvring er et meget solidt hold, med en meget god defensiv base som det kan være svært at bryde igennem. Det fik Jetsmarks spillere også at mærke i 1.halvleg hvor vi havde det svært i midten af banen. Ingen af holdene fik skabt de store chancer, men midtvejs i halvlegen kom Støvring foran på et godt langskud. I anden halvleg kom Jetsmark ud med en større vilje, og der kom en helt anden bredde i spillet. Desværre fik vi ikke skabt de helt store chancer og vi måtte tage fra Støvring med et knebent nederlag.

Taars – Jetsmark (pokal) 0-5

I første runde af pokalturneringen gik turen til Taars. Taars fører deres A-rækken og havde inden kampen scoret imponerende 26 mål! Men som M2 hold var vi alligevel favoritter. Første halvleg var meget lige, og havde det ikke været for nogle gode redninger af Vammen kunne vi sagtens have været bagud ved pausen. Midt i halvlegen fik vi bragt os foran og det løste lidt op for spillet. Anden halvleg var derimod en magtdemonstration fra drengenes side. Det ene gode angreb efter det andet rullede ned mod modstandernes mål. Det blev til yderligere fire scoringer, de tre af dem assisteret af Kasper Nielsen, der spillede en rigtig flot kamp. Næste modstander bliver Gistrup fra M1.


Aalborg KFUM – Jetsmark 0-4

Lørdagens kamp mod KFUM var imødeset med spænding, da vi tidligere har haft mange spændende opgør mod dem. Dagens kamp var dog en rimelig kontrolleret affære. Vi kom foran efter få minutters spil på et fint gennembrud af Anton. Derefter burde vi have udbygget føringen, men langsomt åd KFUM sig ind i kampen. Midtvejs i halvlegen fik vi 2 gange sendt Bøknæs afsted med en lang stikning og begge gange eksekverede vores angriber sikkert. De to mål fik løsnet op på spillet og med en pauseføring på 3-0 var kampen reelt afgjort. I anden halvleg fik vi hurtigt et straffespark og Jacob Larsen kunne sikkert bringe os på 4-0, hvilket også blev kampens slutresultat.


U16 M2 er startet sæsonen med kneben nederlag og sikker sejr...

Aalborg Chang – Jetsmark 2-1
Lørdag d.16. August skulle den første turneringskamp for u16 M2 spilles. Første kamp er altid spændende, da man ikke er helt sikker på hvordan man står i forhold til de andre hold i rækken, men efter en god Vildbjerg Cup følte vi os alligevel fint rustet. Vi vidste dog også at Aalborg Chang har et fint hold, der vil præge toppen af rækken.
I første halvleg havde Chang mest boldbesiddelse, mens vi var mest farlige på omstillingerne. Vi kom i perioder godt ud over kanterne, men havde til gengæld svært ved at lukke midten. Midt i halvlegen skaber vi en fin kontrachance til Andreas, der desværre brænder på målmanden. To minutter senere tager han dog flot revanche med en kølig afslutning uden chance for målmanden.  Lige før pausen scorer Chang dog på et flot frispark helt uden chance for den vikarierende målmand Jacob. I anden halvleg får vi meget bedre fat, og vi er rigtig fint med i kampen. Derfor var det også ekstra ærgerligt at Chang får et rigtig kludemål til 2-1, hvor der også klart bliver overset et frispark til Jacob. Resten af halvlegen er meget lige og vi får ikke tilspillet os de helt store chancer. Et lidt ærgerligt nederlag, men der var helt sikkert mange fine takter, vi kan tage med os videre.

Jetsmark-Farsø 4-1
Onsdag d.20. August var det tid til anden turneringskamp. Drengene var på forhånd meget opsatte på at revanchere sig for nederlaget til Chang og vi fik hurtigt lagt et stort tryk ned mod gæsternes mål. Angrebene bølgede frem og midt i halvlegen gav det pote, da et fint indlæg gav en god chance til Vingaa, der scorede sikkert. Lidt senere blev føringen fordoblet, da et rigtigt mønsterangreb endte i panden på Bøknæs, der headede den sikkert i mål. I anden halvleg blev vi med at skabe mange chancer over kanterne, og vi kunne flere gange have lukket kampen. Men pludselig skete det, der ofte sker når man ikke udnytter sine chancer: vi blev fanget i en omstilling og Farsø reducerede. Kort efter bliver vi ramt af et ærgerligt gult kort og Farsø øjnede udligningen. Heldigvis holdt vi stand og da Bøknæs med 4 minutter igen scorede efter en klasse solopræstation var kampen lukket. Vi nåede også et sidste mål da en stærkt spillende Kristian Jensen fik gjort det til 4-1. Det var en rigtig flot kamp af drengene og en fuldt fortjent sejr. Efter kampen stod den på spisning og Champions League fodbold i klubhuset for alle u16 spillerne, da 8-mandsholdet kom hjem fra deres første kamp i Løgstør. En super aften!
 


Velkommen til den nye sæson...!

Kære alle,

Nu er træningen startet op igen på vores baner for alle hold og årgange. Alle friske piger og drenge unde og ældre bydes hjertelig velkomemn til den nye sæson. Vi håber, at vi får en række gode timer sammen i vores klub og på vores baner. Alle nye som gamle spillere er hjertelig velkomne.

Information om trænere, træningsdage og tider finder du her på hjemmesiden under Ungdom -> Årgang eller under Senior.

Vel mødt til alle til den nye sæson! Følg os på Facebook og få en masse gode og spændende oplevelser fra klubbens ungdom og information om forskellige aktiviteter i klubben - Like 'Jetsmark IF'

Opfordring til alle friske piger og drenge årgang 2006, 2007, 2008 og 2009...

Kom ud og prøv at spille fodbold på vores baner
Vores glade og dygtige trænere står klar til at tage imod. holdene træner alle tirsdage kl 17.00 på Jetsmarks baner og U7-U9 træner også om torsdagene samme tid. Kom ud og vær med - alle er velkomne!
U6 (årgang 2009 og yngre): Trænere er Jesper, Flemming og Kim
U7 (årgang 2008) Trænere er John og Palle
U8 (årgang 2007) Træner er Kristian
U9 Piger (årgang 2006) Trænere er Daniel og Pernille
U9 Drenge (årgang 2006) Trænere er Martin, Allan og Michael
Du kan læse mere om klubben her på hjemmesiden og se mere om de enkelte hold i årgangene under Ungdom.

Forældre-repræsentanter til U8 piger og drenge til ungdom søges


Indtryk fra Vildbjerg Cup 2014

Jetsmark IF har i år deltaget i Vildbjerg Cup med både pige og drengehold i u12, U13, U14, U15 og U16 drenge samt U15 piger. Ikke færre end 35 campingenheder og forældre indlogeret på diverse moteller, hoteller har deltaget som opbakning til vores hold. I år har der været sat klubtelt og fælles grill op til stor glæde for de mange forældre og søskende der har deltaget. Tak til alle der har stået for arrangementet med telt, grill, madindkøb og administration ifbm dette.

Spillerne i de fleste årgange er igen i år indkvarteret på Ørnhøj Sportscenter, mens forældrene indtager campingplads S. Social samvær, spændende kampe, aftenhygge på campingpladsen ved årets Vildbjerg Cup.

Sportslig kom flere af vores hold til 1/16-finaler og 1/8-finaler A-finaler i deres række og U15 piger kom i semi-finalen i Dominus Cup'en. Men i år var vores U15 drenge helt suveræne og sejrede kamp for kamp uden at lade eet eneste mål gå ind indtil finalen. Således blev de puljevindere med max point og vandt også sikkert semi-finalen. Desværre tabte vores drenge 2-1  til Roskilde som til daglig spiller i Elite på Sjælland og har niveau lige under FCN, FCK og Brøndby. Så når vi tager det i betragtning, så var det en suveræn sportslig præstation gennem hele turneringen af drengene og et stort tillykke med sølv-medaljerne til både spillere og trænere!

Sølvmedaljerne overrækkes til U15 drengene efter en flot spillet finale-kamp..

Vildbjerg Cup i høj sol ...klar til den kommende ryk ind på pladsen og mange dejlige fodboldtimer forude...!

U12 drenge klar til Vildbjerg Cup 2014

U15 pigerne til indmarch ved Vildbjerg Cup 2014.

Forældre og søskende hygger på campingplads S, som vi altid bor på. Forældrenes hjemmebane under Vildbjerg Cup.

 


Holdbilleder fra DBU Fodboldskole 214

Billeder fra en dejlig uge med DBU Fodboldskoe 2014.


Lidt indtryk fra årets DBU Fodboldskole...

Fodboldskole er også for piger - selv om der ikke er mange! Men trænerassistenterne Emma og Amalie er klar sammen med Sara, Anne, Ida og Maiken. Sejt at blive trænet af en landsholdsspiller - Amalie Vangsgaard. Emma og Amalie har genne m flere år været assistenter på vores fodbodskole.

Vi venter spændt på hvad dagen bringer af udfordringer ...

Sjov og show på banerne ... klar til vandkamp senere på dagen....

Se flere billedere fra årets DBU Fodboldskole på klubbens Infoskærm!


Jetsmark IF's U13 M2 drenge blev lørdag Jyske Mestre

Lørdag kl 14.00 blev der i Aarhus fløjtet op til finalen mellem Jetsmark IF's U13 M2 drenge og Vinding SF. Jetsmark spillerne startede morgenen i klubhuset med kaffe og rundstykker, hvor drengene indledte en god fodbold dag med at afprove den nye Pannabane der netop i går blev sat op på vores baner ved legepladsen. Kl 11.00 gik turen sydpå mod Aarhus mod sæsonens store øjeblik. Finale i JM. Ikke noget alle i deres fodboldkarriere får prøvet. Jetsmark-drengene kom hurtigt foran 1 - 0 på mål af Moses. Herefter bølgede spillet frem og tilbage det meste af kampen med store chancer til begge hold. med 8 minutter igen gjorde Victor det til 2 - 0 for Jetsmark og finalesejren synes nu næsten i hus. I kampens overtid var Moses igen på pletten og scorede til 3 - 0. Et stort tillykke til drengene og deres trænere Ole Nielsen og Kresten Nielsen.

Drengene side om side med Vinding SF - Finaledeltagere JM 2014 for U13M2.

De grønne trøjet fra Hans Jørgen Jensen ApS er i hverdagen rigtig, rigtig flotte til vores drenge men i dag må vi nok alle erkende at disse hvide trøjer ikke findes flottere! Tillykke drenge, Ole og Kresten!

U13 M2 drengene - oprykkere til M1 og Jyske Mestre 2014 med pokal, vinder tshirts og medaljer.
Mesterskabet fejres i klublokalet lørdag aften med fællesspisning og hygge.

U13 M2 drengene, Jyske Mester og bare SÅ klar til de nye udfordringer i M1...


Nye flise-områder på banerne og Pannabanen er nu sat op og gjort klar til brug...

Mandag og tirsdag i uge 26 blev græs og jord skrabt af og lagt sand på. Flere steder på vores baner er der nu lagt fliser, så boldbognene let kan transporteres på bane 4 og der er lavet borde-bænkeområder ved bane 8 og ved legepladsen. En stor tak skal  lyde til Flemming fra LM Multiservice ApS for et fantastisk arbejde med jordarbejdet og fliserne. Fredag eftermiddag i regn, lyn og torden blev så vores nye pannabane sat op og er nu klar til masser af boldleg og sjov. Rene N, Mark V, Per W. og Bau trodsede vejrguderne. Klub og spillere bliver helt sikkert glade for resultatet, der nu er klar til Fodboldskolen i uge 28. Stor tak til all, der har hjulpet til med både fliser og Pannabane.

Jetsmark IF's billede.

 

 


Meld dig på DBU Fodboldskole i Jetsmark i uge 28.  For alle piger og drenge fra 2006 til 1999.

Kom og vær med til en god fodbolduge med sund frokost!
Tilmeld dig her ved at vælge Jetsmark og uge 28. Det har aldrig været så let at tilmelde som nu! Tilmeld dig her www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/DBUs%20Fodboldskole/Map


U5-U6 starter første træning efter sommerferien tirsdag 12. august i uge 33 kl. 17.00 - 18.00 - Husk fotografering!!
U7 starter første træning op efter sommerferien tirsdag 12. august i uge 33 kl. 17-18.00 - Husk fotografering!

God Sommer til alle :-)


U14 Pigerne blev Nordjyske Mestre i Pige C for 7 mands hold.

Jetsmark IF's U14 piger blev i dag Nordjyske Mestre. Stort tillykke ...til pigerne og deres trænere Niels Duddi Winther og Kent Esbensen. Mesterskaberne i 7-mands fodblod blev i dag afviklet på Jetsmarks baner for piger og drenge i U13, U14 og U15 rækkerne. 32 hold spillede på 8 baner, så der var rigtig megen ungdomsfodbold på vores baner. At stævnet blev spillet i herlig sommervejr, gjorde bestemt ikke dagen ringere. U14 pigerne har haft en fantastisk sæson, hvor man kun tabte sidste kamp i turneringen.1. kamp til NM vandt pigerne 3-0 over Vraa/Børglum og 2. kamp vandt pigerne 3-1 over Gudumholm. I den 3. kamp mod Skibsby-Højene blev afgørende for medaljefordelingen, fordi de havde vundet en kamp, og spillet en uafgjort - det betød at Jetsmark kunne "nøjes" med uafgjort. Efter en kamp spillet i højt tempo med mange chancer i begge ender, slutter kampen 0-0 og Jetsmark IF U14 Piger er hermed Regionsmestre 2014 :)
God sommer til alle! På billedet ses de glade U14 piger efter dagens mesterskabskampe med deres to trænere!

 


U13 M2 sikrede oprykning inden sidste spillerunde!

"Jeg har aldrig været så glad for at tabe en kamp ... " citat Jacob Johansen. 
Selvom Thisted vandt dagens kamp 2-1, var det alligevel en fantastisk dag, hvor JIF U13 M2 fejrede at de efter sommerferien, rykker op i M1.
Efter en flot sæson, hvor de har vundet 6, tabt 3 og spillet 1 uafgjort, går turen nu videre til Jysk Mesterskab. Her er modstanderen endnu ukendt, men kampen bliver på torsdag d. 26/6.
KÆMPE STORT TILLYKKE med resultatet til drengene. Også Tillykke og stor tak til Ole for dygtigt trænerskab, roligt temperament og evnen til at få det bedste frem i vores drenge. Sidst, men ikke mindst, tak til de støttende, evigt kagebagende, kaffemedbringende og fantastiske forældre
Super godt gået alle sammen!


Starten på en vandkamp med træner Ole som mest yndet skydeskive efter dagens kamp mod Thisted FC :-)

 Stort tillykke til U14M2 med oprykningen til M1!

Med en sikker 4 - 1 sejr i aftenens kamp mod St. Restrup, sikrede vores U14 M2 drenge sig oprykning til M1 og dermed også retten til at spille om det Jyske Mesterskab for M2 hold.

Sejren i dag betød, at U14 M er sikker på at blive nr. 1 og med AaB lige efter. Netop AaB skal drengene møde i sidste turneringskamp onsdag d. 18 juni, hvor der så kan blive gjort 'rent bord' i puljen. Indtil videre er det blevet til 9 sejre ud af 9 mulige med en målscore på 52-5.

Dagens kamp var en af så mange andre i turneringen, hvor St Restrup stod meget lavt og ikke rigtig ville åbne op. U14 drengene sad på bolden og flyttede den fornuftigt rundt og var gode til at finde hinanden via gode dybdeløb. Miclas Larsen scorede hattrick igen mod sin gamle klub og Thor Pauli lukkede kampen med et hovedstødsmål i anden halvleg med et flot hjørnespark af Frederik Thorsen.

Vi glæder os meget til at følge de dygtige spillere i den resterende sæson og i kampene om det Jyske Mesterskab. Og til at følge drengene til næste sæson. Et god fødselsdagsgave til træner Kim Andersen blev leveret af drengene her til aften der gennem hele sæsonen har vist flot fodboldspil.


 

U15 M2 fik uafgjort mod topholdet fra AaB

Fredag aften var der atter tid til kamp for U15 drengene mod topholdet fra AaB. Og det blev præcis den kamp som vi havde forudset. Et AaB hold som ville presse os højt og spille den op på deres hurtigt og tekniske dygtige angriber og håbe at han ville gøre det onde ved os og afgøre kampen til deres fordel. Men den plan havde spillerne i Jetsmark teamet tænkt og satte som modtræk en mand til dække den lille angriber tæt hele kampen igennem. Og man må sige at den del at taktikken lykkes perfekt. Inde i omklædningsrummet fik vi langt en perfekt taktik. Da kampen bliver fløjtet op viser drengene igen en fantastisk side af dem og byder AaB op til dans og udfordrer dem. Det er en meget tæt kamp og vi har bolden ligeså meget som AaB i første halvleg, hvor drengene spiller meget klogt og får for alvor presset AaB holdet. Efter r 24 min kommer vi fortjent foran 1-0 på mål af Anton Langagergaard. AaB havde kun halve chancer i de første 35 min. så vi går til pause med en 1-0 føring og drengene er virkelig opsat på at få sejren i hus. Men i anden halvleg blev vi for alvor presset og AaB flyttede bolden hurtigt omkring os, men dog uden at for at alvor at blive farlige. Efter 55 min med et hårdt AaB pres udligner de til 1-1.  Drengene slår dog fra sig igen og fighter sig tilbage i kampen og det er da også meget tæt på at give pote, da vi bryder gennem deres forsvar og Anton bliver klar skubbet i ryggen i feltet. AaB får mod slutningen af kampe fornuftige chancer, hvor de bryder gennem vores midterforsvar, men Iversen i målet redder på flotteste hvis bolden. Kampen slutter 1-1 et resultat vi godt kan være tilfredse og stolte af for vi vist gode fighter egenskaber. Så stort tillykke med pointet til drengene og tak for støtten fra de mange forældre. Næste opgave er mod Brønderslev fredag d. 20, så kom og støt drengene i sæsonens sidste kamp så vi kan slutte af med en sejr.


Køb Boldtrampoliner gennem klubben og få 20% rabat...!

Personalsportstrainer og Jetsmark IF har indgået et samarbejde hvor klubben har fået boldtrampoliner som vi kan bruge i vores daglige træning.
I som medlemmer kan også få glæde af dette samarbejde.  Hvis i selv ønsker at anskaffe jer en boldtrampolin til at bruge hjemme hos jer selv, så er det sådan at vi har skaffet vores medlemmer 20% rabat på boldtrampoliner fra personalsportstrainer.
Så hvis i ønsker at gøre brug af dette tilbud, så skal i bare bruge denne rabatkode vi har fået.
Gå ind på:  http://personalsportstrainer.dk/boldtrampoliner-1.html  og se om der er noget det frister jer.
Hvis i ønsker er købe er vores rabatkode:  pst-20     som skal bruges når i når til kassen for at få rabat.
( Rabat  gælder på vejl. Udsalgspris og frem til 1/9-2014).


Træner-setup for efteråret i ungdom er godt på vej

Flere aftaler er nu på plads og flere er på vej i de kommende uger.

U15 pigerne trænes i efteråret fortsat af Niels Duddi Winther og Kent Esbensen
U13 Piger trænes i efteråret fortsat af Per H. Nielsen og Peter Varberg Madsen
U9 Piger trænes af Daniel F. Jakobsen med Pernille Schou som hjælpetræner
U16 cheftræner i efteråret bliver Christian Grubert, der de to tidligere år har været U19M assistent træner
U15 cheftræner i efteråret er Kim Andersen. Træner søges til U15A drengene
U14 cheftræner bliver Ole Nielsen og 2. holdet trænes af Kresten Nielsen
U13 cheftræner er Casper Pedersen, og der fortsætter Kasper Rothmann og Nicolai Oester som træner til 2. holdet
U12 cheftræner er Daniel Hansen, der i foråret trænede U14A
U11 cheftræner er Anders E. Jensen, der får Jens H. Jørgensen og Frank Vangsgaard som assistent trænere
U10 trænere er Henrik Steffensen og Peter Frandsen 
U9 drenge trænes fortsat af af Allan Norre Møller, Michael Mikkelsen og Martin Hvilshøj.
U8 drenge og piger vil fortsat blive trænet af Kristian Madsen
U7 drenge og piger trænes i efteråret af John Kjærgaard og Palle Holmbech
 

Løbende vil dette afsnit bllive opdateret som aftalerne kommer helt på plads.

Der søges desuden forældre som trænere og holdledere til årgangene til hjælp med de mange praktiske ting i hverdagen. Henvend dig til kontaktpersonerne i ungdomsudvalget hvis du vil hjælpe til i dine børns årgange.

Med Sportslig hilsen
Ungdomsudvalget


U15M fik  en sejr med hjem fra Skagen

Så blev der igen tid til at U15 skulle i kamp, efter en Nørhalne Cup.  I denne cup spillede vi lige op med flere M1 hold og endda slået Nordfyn som ligger i toppen af M rækken på Fyn og spillede 3-3 mod Gugs M1 som også ligger i toppen af M1. Og præcis den succes var det drengene trængte til efter vores uheldige nederlag til Skibsby-Højne inden Nørhalne Cup. Vi gik ind til Skagen med tiltro på drengenes evner og drengene fik at vide, at det var en 6 points kamp, da vi med en sejr næsten er sikker på anden pladsen. Det hæmmede måske drengene en smule, men alligevel var vi et bedre hold end Skagen, som fortrinsvist spillede med lange bolde op til deres hurtige angriber. Skagen var gennem kampen ikke målfarlig og truede stortset ikke vores mål. Vi stod rigtig godt på banen, men vores egen omgang med bolden var til tider meget langsom og derfor formåede vi ikke helt at fordele bolden, som det på ganske fint niveau lykkes os til Nørhalne Cup. Desværre tillod dommeren meget hårdt spil, som evter vores vurdering til tider ødelage kampen. Og det hele spidsede for alvor til da vi mente at der blev overset et straffespark til os ved sillingeen 0 - 0 i anden halvleg. Men vi bevarede heldigvis roen, efter 64 minutter kom forløsningen endelig, da det lykkes Vingaa at få bolden i nettet til 1-0. Et mål der gav højlydt jubel fra både trænerne og de mange forældre. Et mål der var så utroligt vigtigt, for med sejren i Skagen kan drengene stadig selv afgøre om det skal blive en første eller anden plads i puljen.
En rigtig stort tak til alle de forældre, som var mødt op og bakkede drengene op og tog en velfortjent tur efter kampen i det gode vejr på skageen Havn. Næste opgave er tirsdag d.10 Juni, hvor vi skal møde Brønderslev på udebane.

Billede: U15M fik  en sejr med hjem fra SkagenSå blev der igen tid til at U15 skulle i kamp, efter en Nørhalne Cup.  I denne cup spillede vi lige op med flere M1 hold og endda slået Nordfyn som ligger i toppen af M rækken på Fyn og spillede 3-3 mod Gugs M1 som også ligger i toppen af M1. Og præcis den succes var det drengene trængte til efter vores uheldige nederlag til Skibsby-Højne inden Nørhalne Cup. Vi gik ind til Skagen med tiltro på drengenes evner og drengene fik at vide, at det var en 6 points kamp, da vi med en sejr næsten er sikker på anden pladsen. Det hæmmede måske drengene en smule, men alligevel var vi et bedre hold end Skagen, som fortrinsvist spillede med lange bolde op til deres hurtige angriber. Skagen var gennem kampen ikke målfarlig og truede stortset ikke vores mål. Vi stod rigtig godt på banen, men vores egen omgang med bolden var til tider meget langsom og derfor formåede vi ikke helt at fordele bolden, som det på ganske fint niveau lykkes os til Nørhalne Cup. Desværre tillod dommeren meget hårdt spil, som evter vores vurdering til tider ødelage kampen. Og det hele spidsede for alvor til da vi mente at der blev overset et straffespark til os ved sillingeen 0 - 0 i anden halvleg. Men vi bevarede heldigvis roen, efter 64 minutter kom forløsningen endelig, da det lykkes Vingaa at få bolden i nettet til 1-0. Et mål der gav højlydt jubel fra både trænerne og de mange forældre. Et mål der var så utroligt vigtigt, for med sejren i Skagen kan drengene stadig selv afgøre om det skal blive en første eller anden plads i puljen.En rigtig stort tak til alle de forældre, som var mødt op og bakkede drengene op og tog en velfortjent tur efter kampen i det gode vejr på skageen Havn. Næste opgave er tirsdag d.10 Juni, hvor vi skal møde Brønderslev på udebane.Følg også klubben på www.jetsmarkif.dk
 


DBU Skattejagt på Jetsmarks baner

Kl. 09.30 lørdag d. 24/5 startede DBU Skattejagt. Der mødte 16 super friske og spændte drenge op, til en spændende weekend sammen med 8 Jammerbugt Young Stars.
Til start fik alle udleveret deres bolde og trøjer og lidt andet godt fra DBU Skattekisten.
Spillerne og forældre blev delt i hold og spillerne brugte lidt til på lære hinanden lidt at kende ved at lave en masse sjove lege.
Imens drengede legede var de voksne til møde, hvor de fik tildelt lidt praktiske opgaver, hvilket i løbet af weekenden var til stor hjælp for trænerne. Opgaverne bestod bla. i af sørge for frugt, mad og masser af saftevand :-)

På banerne blev der lavet en masse træningsøvelser og det var fantastisk at opleve det danske vejr viste sig fra den bedste side. Så da der var frokost kl. 12, blev der spist kylling, frikadeller, pasta, salat og ikke mindst drukket en masse væske i det fri.
Efter frokosten blev der knoklet videre, men denne gang, skulle der spilles kampe, hvor både børn og forældre spillede sammen...
Efter alle kampene og et par øvelser, begyndte trætheden og mede sig, så der blev afrundet med frugt, kage og saftevand :-)

Søndag formiddag mødtes vi igen kl 09.30 og alle var atter friske til en ny dag med DBU Skattejagt. Spillerne startede med lidt opvarmning, som bla. bestod af at "flyve verden rundt" og så skulle børnene lavet et dyr eller ting fra det land de kom til. Og fantasien manglede bestem ikke hos spillerne.

Efter søndagens frokost og kamp mellem voksne og børn, var det nu blevet tid til det det hele drejede sig om, nemlig og finde landsholdets bold, som nogen havde stjålet.

De unge spillere skulle igennem nogle poster/opgaver og når disse var løst blev de sendt vidre til næste. Til sidst blev bolden så ENDELIG fundet efter 2 dage med hygge, lidt små-skader og en masse nye venner.
Så det hele blev fejret med en stor landsholdsfest, hvor der var kage, frugt snobrød, og vil må ikke glemme diplomet til alle deltagerne, som blev overrakt til alle spillerne med store klapsalver fra børnene og deres forældre.
Indtryk fra weekenden med Skattejagt...


Skolecenter Jetsmark afholdte informationsmøde for kommende idrætsklasse elever

Lørdag d 24. maj blev der afholdt informationsmøde for de 26 optagne elever på Skolecenter Jetsmark. Afdelingsleder for overbygningen, Jakob Voldby indledte mødet med velkomst til all og præsentation af den kommende ansvarlige for fodboldlinjen, Claus Gaihede. Claus er 51 år og har mange års erfaring fra fodboldverdenen med sig og han brænder for at skabe noget nyt og spændende for fodboldmiljøet i Jammerbugt Kommune. Claus har en DBU P-licens, hvilket gør, at han har uddannelsen så han kan træne i vores liga-klubber i Danmark. Han har gennem hele sit liv arbejdet med børn og unge og kun i kortere perioder været senior-træner. Jakob Voldby havde også inviteret Claus Jensen, der vil bllive tilknyttet som fysioterapeut til skolen. Claus fortalte lidt om sin baggrund og virke og om hvordan sundhedssektor-rollen forventes at skulle være i det nye skoletilbud. Desuden kunne Jakob Voldby fortælle at der var fuld gang i skoletilbud omkring mad til begge skoler i Pandrup og Kaas, hvilket bragte stor glæde hos både kommende lever og forældrene på mødet. Det bliver et helt fantastisk skoletilbud og der er mange på både skole og idrætsside der vil gøre alt for at det bliver godt at være elever på Skolecenter Jetsmark for vores børn og unge og lærer.

Derr vil blive set frem med spænding og længsel efter første skoledag efter sommerferien og alt det nye spændende, som vi forventer, at vi i fællesskab får bygget op.


DBU og Jetsmark IF holder Skattejagt i Jetsmark i denne weekend

Program lørdag (vejledende):
09.30 - 09.45   Velkommen
09.45 - 10.45   Børnene på banen med trænerne - mens forældre til intro
10.45 - 12.00   Post 1 - Landsholdslejren
12.00 - 12.30   Frokost
12.30 - 13.45   Post 2 - Optakt til kampen
13.45 - 15.00   Post 3 - Landskampen
15.00 - 15.05   Vi ses
 
Program søndag (vejledende):
09.30 - 09.45   Godmorgen
09.45 - 10.45   Post 4 - Tak for landskampen
10.45 - 12.00   Post 5 - Efter landskampen
12.00 - 12.30   Frokost
12.30 - 14.00   Skattejagt Finale
14.00 - 15.00   Landsholdsfesten - herunder afslutning :-)
 
Der er mulighed for at købe frokost á kr. 30 pr. person til begge dage - frokosten vil forventeligt være noget pastasalat med kylling og frikadeller, da det er noget børnene plejer at kunne lide... Det er muligt at købe til både mor, far, bedstemor og storesøster - hvis det ønskes :-)
Der er selvfølgelig frugt og kage, vand/saftevand og kaffe/the - så ikke spillere og forældre går helt sukkerkolde ... og måske lidt ekstra hygge under Landsholdsfesten, hvor resten af familien gerne må komme på besøg for at overvære diplomoverrækkelsen m.m. :-) Det kunne være rart med en briefing om lørdagen, om hvor mange I forventes at deltage i Landsholdsfesten (af hensyn til 'den ekstra hygge') :-) Tak !!!
 
Vi ses til et par forhåbentligt gode dage på Jetsmark Stadion ... Og husk jeres gode humør er medvirkende til et fantastisk arrangement for os alle :-)
 
Med sportslig hilsen - og på vegne af
DBU's Skattejagt  /  Jetsmark IF  /  Jammerbugt Young Stars
Bøje H. Lundtoft
Landsholdshjælper (Skoleleder)
 


U15M2 drengene atter på sejrskurs

Lørdag var U15 drengene atter klar til klar til kamp denne gang mod FFI og det var også en flok koncentreret spillere. Drengene spillede en god kamp, hvor der var lagt vægt på at vi skulle løfte vores spil efter vores 5-2 nederlag til AaB. Man må sige at drengene i denne kamp viste at de kunne løfte deres spil og spillede på et fint niveau. Jetsmark var gennem alle kampens faset i total kontrol, og vi kom til rigtig mange chancer. Der skulle dog gå 20 min før Kasper Vingaa fik sparket bolden i nettet med god hjælp med FFI's keeper. Drengene forsatte det flotte spil på banen og skabte gode chancer for at lukke kampen allerede i første halvleg dog uden held. Så alle forældre på sidelinjen begynde at blive en smule nervøse. Men efter ca 25 minutter kom det forløsende mål til 2-0, som blev sparket ind af Mathias Bjerring. Kun et lille minut efter dette mål laver FFI's centrale midtbane spiller en grov takling og fik tildelt et gult kort. Det fik Jetsmark-drengene udnyttet idet kun 1 min efter udvisningen bryder Kasper Vingaa igennem og sparker bolden ind til 3-0 og kampen var nu lukket og drengene fik meget fortjent 3 vigtige point.
Hele kampen igennem var der god lyd på banen, alle var tændte og klar til at levere en god indsats. 
Næste opgave er for U15M2 er fredag d.23 Maj kl.18.45 mod Skibsby-Højene. En kamp der er flyttet pga arrangement ifbm Eliteidrætskasse arrangement på Skolecenter Jetsmark, lørdag d 24. maj.


Jetsmark IFs U14 drenge fortsætter sejrsstimen! I dag var det AaB der mødte op til fodboldlektion på Jetsmark stadion. 

Drengene startede godt ud og spillede bolden hurtigt rundt i fine kombinationer og kom til halve chancer. Både Max, Mar...cus, Thorsen havde et par gode afslutningsmuligheder, som ikke blev helt færdiggjort. Midt i første halvleg fangede Marcus bolden højt og smuttede mellem to forsvarspillere og scorede til 1-0, som også var stillingen ved pause.
Anden halvleg blev bedre, vi fik skabt lidt flere chancer og sad på bolden hele anden halvleg, hvor de heller ikke kom til en afslutning på Nikolaj i målet. Marcus scorede til 2-0 i anden halvleg også, ved et rigtigt godt energisk presspil som resulterede i et mål.
Kampens spiller blev Frederik Thorsen, som var her og der og alle vejene og var en god spilfordeler i det offensive spil.

Følg holdet og klubben her på hjemmesiden og på FaceBook siden 'Jetsmark IF'. 


Seje U6 drenge til UldCup i Saltum

Humøret er højt og der hygges i flokken af U6 drenge. Så er det da ligemeget om man taber kampe. 3 nederlag og een vundet og så en sjov og hyggelig dag med fodbold.


U8 drenge vandt deres kampe i DBUJylland turneringen i denne runde

Lørdag spillede JIF's U8 drenge to overlegne sejre i hus på banerne i Biersted. Første kamp var mod Brovst, som var en god jævnbyrdig kamp i første halvleg. I 2. halvleg dominerede vore drenge, og kampen endte med resultatet 4-2 i vores favør. Anden kamp var mod Biersted: en Jetsmark-dominerende kamp, som havde indebar en sikker sejr på 1-4 til vores dygtige drenge. Tak til trænere, spillere og forældre for en hyggelig formiddag.

Billede: I dag spillede JIF's U8 drenge to overlegne sejre i hus på banerne i Biersted. Første kamp var mod Brovst, som var en god jævnbyrdig kamp i første halvleg. I 2. halvleg dominerede vore drenge, og kampen endte med resultatet 4-2 i vores favør. Anden kamp var mod Biersted: en Jetsmark-dominerende kamp, som havde indebar en sikker sejr på 1-4 til vores dygtige drenge. Tak til trænere, spillere og forældre for en hyggelig formiddag.

 


U13 M2 har nu spillet 3. turneringskamp og snuppede endnu en sejr!

I det fantastiske forårsvejr blev det på Jetsmark Stadion til en sejr mod gæsterne fra Farsø/Ullits. Kampen endte 5-3 til JIFs fordel.
Første halvleg sluttede på 1-1 i en tæt og jævnbyrdig halvle. 2. halvleg bød på endnu mere spænding, idet de 2 sidste JIF mål blev scoret inden for de sidste 5-7 minutter af kampen.


Nyt fra U10 afdelingen

U10 er kommet godt fra start i forårsturneringen! Holdet er efter vinterpausen rykket op i A-rækken, men har spillet flot. I sidste weekend blev det til 2-2 mod HI og et nederlag på 4-1 til Aabybro (rækkens formentlig stærkeste hold). I dag blev det til to flotte sejre på 2-1 over VHG og 3-2 og Sæby:-)


U15M2 fik sin 3. sejr i træk mod Skagen SK, som drengene vandt med 5 - 1 mod.

Kampen blev fløjtet 15 minutter senere i gang ifht planlagt kampstart pga Skagen ikke kunne være rettidig til kampstart. Kl 12.45 blev der fløjtet til kampstart og Jetsmark fik lagt et godt pres på Skagen. Første halvleg bød på pænt spil og højt pres. Vi vidste at Skagen var et godt fysisk hold og at de ville spille meget direkte og meget offensivt og drengene var indstillet på det fra start og igen syntes vi drengene viser en god gejst og en rigtig vilje til at støtte og bakke op omkring hinanden. Kort inde i kampen fik vi scoret til 1-0 på mål af Anton Langagergaard. Kort tid efter scorede Andreas Bøknæs efter en fornem dribletur med Skagen-forsvaret. Vi holder faktisk Skagen fra chancer i hele første halvleg og drengene spillede alle på rigtig fint niveau og går fortjent til pause med en 2-0 føring. I anden halvleg var kampen mere lige. Vi laver 2 udskiftninger i pausen og den tredje udskiftning ganske kort inde i 2 halvleg. Taktikken blev lavet lidt og kampen blev lidt mere lige end i første halvleg. Skagen har måske bolden en smule mere end os i perioder, men dog uden rigtigt at komme til chancer. Jetsmark kom dog først med mål i 2.halvleg med scoring til 3-0 på mål af Andreas, hvorefter Skagen kort tid efter fik reduceret. Skagen blev ramt af en 10 minutters udvisning efter en hård tackling på Simon Schjøtt, der desværre måtte udgå af kampen. I udvisningsminutterne fik Jetsmark drengene øget til 4 - 1 på et flot mål af Kristian Jensen og mod kampens afslutning gjorde Mathias Steen Bjerring det til 5 - 1. En sikker sejr på en dejlig fodboldlørdag, der var præget af det gode forårsvejr, masser af gode mål og gode momenter i kampen. Til kampen var der rigtig god opbakning på sidelinjen til drengene. Næste opgave bliver et sandt topbrag mod AaB på AaB's baner. Kampen spilles søndag d.4 Maj, så håber vi, at ligeså mange vil komme og støtte drengene der.


U15M2 sejrede atter i turneringens anden runde

Efter en godt start mod FFI i sidste weekend, hvor holdet vinder 5-0 lød næste opgave på SHI. Holdet var indstillet på, at denne kamp ville byde på et større pres end mod FFI. Den taktiske del blev givet til drengene i omklædningsrummet. Så drengene er fuld koncerteret når kampen bliver fløjtet i gang. Det viser sig hurtigt, at vi får lagt et højt pres på SHI og kommer til at dominere kampen. Midt i 1. halvleg kommer vi også meget fortjent foran 1-0, som Andreas Bøknæs scorer efter en fin frispilning af Kasper Vingaa.  Vi kunne og burde måske allerede havde lukket kampen i første haleveg, men vi formår desværre ikke og score 2-0 inden pausen. I anden halvleg formår vi desværre ikke at ramme det pæne niveau, som vi havde i første halvleg og vi smider alt for mange bolde væk og sætter os selv under et unødvendigt pres. Der blev ikke spillet med den ro, som vi gerne ville. Men alligevel har vi pænt styr på kampen og SHI har reelt kun et meget farlig chance,  som Rasmus Vammen i målet dygtigt formår at redde. I 2. halvleg fik specielt Mads  Larsen på venstre kant godt med og fik kontinuerligt udfordret SHI back'en og skulle da også en ass. da han afdriber hans direkte modstander og lægger pænt bolden ind til Anton Langagergaard som stille og roligt kan sparke bolden i mål til 2-0. På det tidspunkt var kampen faktisk afgjort. Vi formår at tilspille os flere store chancer. Især Anton Langagergaard have en pænt chance hvor han kommer 1 sekund forsent til at kunne prikke bolden ind til 3-0 på et indlæg fra Mathias Steen Bjerring. Vi har endog bolden i nettet til 3-0, men bliver desværre dømt offside på Mathias Steen Bjerring.
Så på en dag hvor vi ikke helt rammer vores niveau er det godt, at vi kan få 3 point. 
Trænerne vil sige tak til alle de fremmødte. Det er en dejlig støtte til drengene i jagten på de 3 point. Vi håber, at I alle vil støtte holdet igen til næste kamp, som er på lørdag d.26 kl.12.30 hvor der fløjtes til kampstart. Her er det Skagen IK, der kommer på besøg
 


U15 M2 tog en sikker sejr hjem mod FFI i forårets første kamp

Lørdag kl 13.00 fløjtede dommeren op til sæsonens første kamp i U15M2, som drengene spillede ude mod Frederikshavn. Efter en lang opstartsfase med træningskampe var der fra både spillere og de medfølgende forældre set frem til denne dag med stor glæde og længsel. Jetsmark-drengene lage fra start et højt pres på modstanderne og der var spillet knap 10 minutter da Kasper Vingaa kom fri på fløjen og scorede til 1 - 0. Kort tid efter rykkede Mathias Bjerring sig fri og scorede sikkert til 2 - 0. Inden pausen kunne Andreas Bøknæs øge til 3 - 0 og kampen var i realiteterne afgjort. Drengene spillede godt sammen og haved gode kombinationer og var gode til at bakke op omkring hinanden så de erobrede boldene overalt på banen. I anden halvleg fik drengene et lidt heldigt mål til 4 - 0 hvor Jacob Larsen fik skygget godt for et spark fra Mathias Bjerring, som FFI's målmand slet ikke fik set før bolden var i nettet. 5. og sidste scoring blev tilskrevet Anton Langagergaard, der fik presset FFI forsvaret så meget at en tilbage aflevering endte i eget net.

Kampens resultat blev velfortjent fejret med kampråb på banen efter dommeren sidste fløjt.


U13 M2 indledte en god Jetsmark-dag i Frederikshavn...

I dag har U13 M2 spillet første kamp i forårets turnering, hvor de mødte Frederikshavn på udebane. 
Drengene spillede en god kamp, hvor vi havde bolden mest og gik til pause med en velfortjent førring på 2-1. 
Anden halvleg scorede Frederikshavn på straffe, men Jetsmarks drenge gav igen og vandt kampen med 4-2 
Stort tillykke med den flotte start på sæsonen  
Vi ser frem til flere gode kampe.  God påske til alle !!!

Glade U13-drenge efter dages kamp i Frederikshavn.


Elektronisk holdkort - Info fra DBUJylland

Der skal fra foråret 2014 udfyldes holdkort elektronisk i DBU Jylland Region 1's 11:11 og 7:7 rækker, som er følgende:

Old Boys A, B, C
Herrer C
Kvinder C1, C2, C3

U19 Drenge C
U17 Drenge C
U15 Drenge C
U14 Drenge C
U13 Drenge C1, C2
U12 Drenge A, B, C

U18 Piger C
U15 Piger C
U14 Piger C
U13 Piger C1, C2
U12 Piger A, B, C

Der skal også udfyldes elektronisk holdkort til kampe i DBU Jyllands Pokalturnering og i DBU Pokalen.
Det betyder at alle spillere skal være registreret i KlubOffice for at kunne spille kampe.

Læs mere om de elektroniske kampkort her:
http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultater/dbu_jylland_turneringer/11-mands_turnering/Elektronisk%20holdkort.aspx


Sæsonstart for U17M2 mod AaB

Premier kampen mod AaB 1&2 hold blev en lige kamp, trods det at AaB havde 6 liga spillere og 2 U-16 landsholdsspillere på holdkortet. Vi kommer foran med 0-1 i første halvleg, på et mål af Jonas Bjørn, og AaB formåede dog først at scorer mod os i det 61 minut. AaB var helt klart det bedste hold vi til dato har mødt med mig som træner for holdet, men trods det, var vi dygtige når vi fik muligheden for omstillingerne. Vi pressede på alle bolde og var agresive i vores presspil, vi kom hurtigt frem til afslutninger, vi spillede bolden hurtigt rundt, og stod godt på banen, og i de små rum, vores pasningsspil var igen fremragende, vi var rigtig gode når vi kom op på AaB's halvdel, men deres målmand må og skal have kredit i denne kamp, da han nappede stort set alt det vi kom med. Vi fungere rigtig godt som et hold, og har mange dygtige spillere, der bare bliver bedre og bedre, kamp for kamp. Vi tror på os selv, plus der er en god selvtillid på holdet, vi fungere godt sammen allesammen og det påvirker også resultaterne i vores kampe.

At AaB så scorer sejrsmålet mod os med blot 10 sekunder tilbage af kampen er ufatteligt svær at sluge for os alle. Målet til 2-1 vurderer vi ovenikøbet som et klart offside-mål. Netop det, gør det bare extra ærgerligt. Som kampen skred frem var 1-1 et mere retfærdigt resultat. At vi kan levere en sådan præstation mod et så godt og velfungerende  AaB hold det beviser bare at vi har et godt fodboldhold i Jammerbugt FC med masser af potientale fremadrettet, der vil helt sikkert være 3-4 s pillere at dette kuld, der på sigt der vil komme i betragtning til klubbens 2 div hold.

Som træner er jeg stolt over den fremgang vi har med vores spillere på holdet, det kan kun ende godt, og jeg er sikker på at vi slutter i top 3 i denne sæson.

Tak for opbakningen til alle de fremmødte forældre og tilskuere, ser frem til næste kamp som er 21 April ude mod Frederikshavn U17-M

Martin Jensen Tæner u-17-MesterU14A drengene kom godt fra start

U14 drengenee indledte sæsonen med eet vaskeægte lokalbrag og det var en kamp der var set til med spænding. Det er altid svært i sæsonens første kamp. Drengene mødte Aabybro IF i en kamp hvor drengene fra start til slut leverede flot pres-spil. Et spil som blev belønnet og idet holdet vandt sikkert kampen med 4-0. Sæsonen er nu slået i gang på bedste vis og de mange træningstimer på banerne i forårets sure måneder viste sin værdi.  Tillykke til drengene og trænere!


U5 og U6 er kommet godt i gang med træningen...

Når træning bliver til leg .  ...stemningsbillede fra eftermiddagens træning i U5 & U6 . Fantastisk vejr og selv forældrene blev pludselig involveret ...Og sikke mange spillere ...Joh ... sæsonen er skudt godt igang .. :-)

 


DBU Skattejagt i Jetsmark IF 24+25 maj 2014

Masser af sjov og leg på banerne. DBU’s Skattejagt inviterer alle piger og drenge på fem, seks og syv år (børn født i årgang 2007-2009) til at hjælpe landsholdet med at finde den forsvundne bold. Læs mere om DBY Skattejagt for de yngste spillere og forældre her: http://www.dbujylland.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/Skattejagt/Praktiske_oplysninger

Tilmeld dig her:  http://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/Skattejagt/Map.aspx

Vælge 'Jetsmark IF' og uge 21 på kortet og klik på fodbolden der kommer frem.


DBU Fodboldskole i Jetsmark er uge 28, 2014

Billetter sælges via DBU’s billetsystem på dbu.dk/fodboldskolebillet døgnet rundt eller på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9.00 til 16.00.

Vælge 'Jetsmark IF' og uge 28 på kortet og klik på fodbolden der kommer frem.


Klubaften 2014

Kom og prøv det nye klubtøj. Du kan få en folder i cafeteriet eller hos din træner :-)

AlSport afholder klubaften d. 25 og 27 marts fra 18-20.00. De to aftener gives der 20% på alle ikke nedsatte varer i butikken. Så mød op og gør en god handel!

Med Sportslig hilsen
Jetsmark IF/Jammerbugt FC og AlSport


Standerhejsning for de yngste i Jetsmark IF

Lørdag d. 15-3-2014 kl. 11.00 var der indbudt til den tredje og sidste Standerhejsning i Jetsmark IF's ungdomsafdeling. Standerhejsningen var denne gang for U/5/6/7/8, og der var mødt ikke færre end 40 forventningsfulde piger og drenge op med nok lige så spændte forældre.

Det var rigtig dejligt at se, at der var mødt både mange nye spillere op med deres forældre, men også der var så mange af de "gamle" spillere. Et stort og varmt velkommen til alle.

Bøje Holmsgaard Lundtoft bød velkommen til Standerhejsningen i børneafdelingen. Derefter skulle børnene til det alle gik og ventede på, nemlig fodboldspillet.

Efter en lille præsentation af trænere og spillere på banen, blev der varmet lidt op og lavet drible øvelser. Dette var lige hvad spillerne havde ventet på så der var en masse smil på læberne.

Så kom det de nok alle havde set mest frem til, nemlig "fodboldkampen", hvor der blev gået til den, med "blod, sved og enkelte tårer".

Både de nye og de "gamle" spillere havde en hyggelig time time på træningsbanerne lørdag formiddag, og trænere og forældre havde det bestemt også en dejlig time med børnene og fodbolden.

Efter træning, gik turen til håndboldklubbens lokaler, hvor Jetsmark IF var vært ved et dejligt tag selvbord med kylling, frikadeller, salat og pastasalat i lange baner, og ikke mindst saftevand....!

Der blev snakket og hygget på tværs af holdene, og forældre og trænere fik talt om den kommende sæson.
Alle ser frem til rigtig mange hyggelige timer på banerne og i klubben med fodbold, hyggge og social samværd i fokus.

Skulle der være flere børn, der gerne vil starte med fodbold, så se på www.jetsmarkif.dk under Ungdom og den enkelte årgang.

Spillerne og forældre klar til sæsonens tredje og sidste Standerhejsning i Ungdom.

 

Klar og godt igang med træningen på banen i noget af den første forårssol i 2014.


U15 spiller videre i DBU landsholdssamling

Mathias Steen Bjerring, 1999 - er udtaget til DBU U/15 Future-Vest samling tirsdag d. 18 marts i Tilst!

Indenfor DBU er der lavet lidt ændringer. Før, hvor der var fire centre med to i vest og to i øst. Har de nu kun to centre; et i vest o...g et i øst. Men samtidig lavet to future-trupper for unge spillere, som fysisk ikke er så godt med som andre. Det er et af dem Mathias stadig er med på.

Mathias har været i DBU-regi siden årgang 1999 sidste sommer startede med årgangen!

Billede: Mathias Steen Bjerring, 1999 - er udtaget til DBU U/15 Future-Vest samling tirsdag d. 18 marts i Tilst!

Indenfor DBU er der lavet lidt ændringer. Før, hvor der var fire centre med to i vest og to i øst. Har de nu kun to centre; et i vest og et i øst. Men samtidig lavet to future-trupper for unge spillere, som fysisk ikke er så godt med som andre. Det er et af dem Mathias stadig er med på.

Mathias har været i DBU-regi siden årgang 1999 sidste sommer startede med årgangen!

De andre future-spillere som er med i Vest-samlingen denne gang er:

AC Horsens - Mathias Bøje
AC Horsens - Egzon Kolici
AGF - Christian Bech
Esbjerg FB - Simon Bækgård
Esbjerg FB - Viktor Christensen
Esbjerg FB - Jeppe Henriksen
Esbjerg FB - Mads Kikkenborg
FC Midtjylland - Thor Kristiansen
FC Midtjylland - Victor Mikkelsen
FC Midtjylland - Jonathan Plagborg
FC Sønderborg - Mads Olesen
Haderslev FK - Niklas Bachmann
Holstebro B - Anders Iversen
Jetsmark IF - Mathias Steen Bjerring
Næsby BK - Christoffer Hansen
Odense BK - Mathias Eriksen (Christian Eriksens fætter)
Odense BK - Emil Mikkelsen
Randers Freja - Asker Ayhan
Randers Freja - Marco Vesterholm
Silkeborg IF - Magnus Mattsson
Silkeborg IF - Asger Sarto
Thisted FC - Thomas Berthelsen
Vejle Boldklub - Arbnor Mucolli
Viborg FF - Lasse Kjeldgaard
VIborg FF - Rasmus Schøler Agger
AaB - Mathias Johannesen
AaB - Nicklas Aagaard
Aalborg Chang - Esben Larsen

Stort tillykke, Mathias. - Fortsæt det gode arbejde!

 


Fantastisk stor interesse for de kommende elitesportsklasser på Skolecenter Jetsmark

Mandag aften i uge 6 var der kaldt til møde på Skolecenter Jetsmark og her blev der med stor begejstring fortalt om de kommende elitesportsklasser. Dette er vores lokale skoles nye tilbud til elever, der ønsker at kombinere sport på højt plan stadig med fuld fokus på den almindelige skolegang. Et projekt vi gennem flere år i Jetsmark IF har støttet op omkring. Så det er fantastisk at det nu er godt på vej.

Elitesportsklasser er for 7.-9. klassetrin og giver den enkelte elev ekstra idrætstimer.

Mandag aften var der mødt omkring 80 forældre og børn op for at høre om Jakob Voldby og Lars H. Pilgaard fortælle engageret om de kommende elitesportsklasserne.

Og rigtig mange af de fremmødte var fodboldspillere.

Det kommende skoletilbud gælder for fodbold, håndbold, boksning, gymnastik og golf samt andre sportsgrene, hvis der viser sig behov for det.

Skolen er pt I gang med at arbejde på at få transportlogistikken på plads til skolen i samarbejde med NT, men det kan jo lade sig gøre når vores unge skal fragtes til skoler i Aalborg, så mon ikke vi kan få det til at hænge sammen indenfor egen kommune.

Der vi for disse elever blive taget hensyn til lektierne så det passer med passe med træning og diverse sportsarrangementer.

Fristen for ansøgning er 1. marts 2014 hvor man skal have udtalelse med fra egen træner.

Læs mere om ansøgningsprocedure og skemaer på Skolecenter Jetsmark's hjemmeside under Idræts Eliteklassen til venstre på forsiden.
https://www.skolecenterjetsmark.dk/Infoweb/Designskab

 


NYT, NYT, NYT: Jetsmark IF har nu tilmeldt et Herre Serie 6 hold i foråret. Har  du lyst til fodbold for sjov, så skriv en sms til Henrik Steffensen, 29688376.


NYT, NYT, NYT:  Refleksveste til løbeturen... Janni fra ungdomsudvalget har fået sponsoreret 35 refleksveste i forskellige størrelser til os fra TrygFonden, så vi ikke er mørke når vi løber på vejene her til sæsonstarten. Vestene er pt på vej til at få JIF-logo på i AlSport, så er de i hvert tilfælde klar til efteråret og næste sæsonstart. Indtil da… - husk at medbringe flest mulige refleksveste, så vi bliver set på løbeturen.


SKOLE-INFO

Tilmelding til de nye Elite-idrætsklasser i Skolecenter Jetsmark er senest 1/3 2014. Husk udtalelse fra din træner. 

Spørgsmål om optagelse og de nye klasser kan stiles til Jakob Voldby Afdelingsleder ældste trin 7-9 årgang Skolecenter Jetsmark Skolegade 4, Kaas, 9490 Pandrup, Mobil 4191 3094.


U10 drengene har afsluttet indendørs sæsonen 2013/2014

Jetsmark IF's U10 drenge har afsluttet JBU’s indendørsturnering på fornemste vis. Holdet har spillet i en meget tæt pulje, hvor alle har slået hinanden. Men i dag vandt holdet 6-2 over SVIF og 3-0 over Vadum. Til slut skulle holdet møde Skovsgård. Efter en fantastisk flot spillet kamp med flotte scoringer måtte Jetsmark dog se sig slået 3-2 på et mål af Skovsgård i de allersidste sekunder. Billedet viser de stolte U10 drenge med DBU medaljer.


U12 drengene på træningsweekend

U12 har været på træningsweekend i Jetsmark Idrætscenter denne weekend.  I alt deltog 19 drenge i arrangementet og de har trænet flittigt både ude og inde. Drengene og deres trænere har desuden fået snakket en del taktik m.m., og samtidig har der været god tid til social hygge, en tur i svømmehallen og bowling i Nørresundby lørdag aften. Maden i weekenden stod forældrene for, så drengene har kunnet koncentrere sig om fodbolden. Alt i ale en fantastisk vellykket weekend med fantastisk forældersupport og højt humør. Det var dog nogle trætte drenge der drog hjem i dag søndag efter weekendens oplevelser. Tak til forældre og trænere for et dejligt arrangement.

Sjov på kunstgræsbanen medU12 drengene


U10 tog sølvet til Frønse Cup

Jetsmark U10C vandt 3 overbevisende sejre i puljespillet over Lundergaard, Gærum og Klokkerholm. I slutspillet skulle de møde de to andre puljevindere; Nørhalne og Vrå. Vi startede godt ud mod Vrå og kom foran 2-0, men vi fik desværre ikke lukket kampen, selv om vi havde chancerne, og istedet scorede Vrå 2 gange til sidst i kampen. I den efterfølgende kamp vandt Nørhalne 3-1 over Vrå. Dermed kunne vi med en sejr over Nørhalne i den sidste kamp vinde stævnet, men allerede efter 20 sek lavede vi en fejl som kostede et mål. Vi kom også bagud 2-0 men fik så reduceret til 2-1 men det var ikke vores dag og Nørhalne var i teten hele kampen igennem og først 15 sek før tid fik vi ulignet til 4-4 og dermed var der ikke tid til at få scoret det afgørende mål. Spillerne kæmpede flot og sølvmedaljerne var fuldt fortjent på en dag hvor vi ikke havde heldet på vores side.


 


U15 drengene vindere af Løgstør Cup 2015

Med 3 sejre i pulje kampene og 2 sejre af to mulige i finale-runden blev Jetsmark IF'sU15 drenge vindere af årets Løgstør Cup 2014. En cup drengene i flere år har deltaget i som afslutning på indendørs sæsonen. Så en fin afslutning og nu tages der for alvor fat i udendørs sæsonen. Dog skal årgangeens U15 B hold næste weekend til de Nordjyske Mesterskaber i indendørs. Her håber vi naturligvis på et rigtig godt resultat af.

Vindere af Sulsted Cup 2014 -U15: Kasper A., Kenneth, Mathias, Kristian, Kastper V og Stefan.


U10 drengene fik guld i Sulsted

Jetsmark U10 deltog lørdag i U10C-rækken ved Sulsted Cup med stor succes, selv om et par af spillerne spillede deres første indestævne. U10-drengene vandt deres pulje med 4 sikre sejre af 4 mulige over SVIF 1, IK Vest O/R, DHF og Vodskov med en samlet målscore på 20-7. I en velspillet og tæt finale vandt drengene 1-0 over Nørhalne. Drengene modtog med stolthed guldmedaljer og pokal.

De glade og stolte U10 drenge.


U15 drengene tog både guld og sølv i Sulsted

2 U15 hold deltog i weekenden i stævne i Sussted Cup. Med Amir og Henrik somm trænere tog drengene hjem med henholdsvis guld og sølv, så det var tilfredse drenge der brugte lørdag aften og eftermiddag efter Standerhejsningen på indendørs stævne.

 


U12 drengene vandt sølv ved Frønse Cup

Jetsmark U12 deltog med 2 hold i A-rækken ved Frønse Cup i Østervrå. Holdene kom I hver deres pulje og Jetsmark 1 vandt pulje 1, efter uafgjort med Vrå og sejre over Hirtshals og Østervrå. I den anden pulje sluttede Jetsmark 2 som nr 3 og missede dermed lige nøjagtig semifinalen pga en dårligere målscore end Sæby. Holdet spillede uafgjort med Sæby, vandt over Hirtshals og tabte til BIF/ØHIK. I semifinalen vandt Jetsmark 1 over Sæby og var dermed klar til finalen mod BIF/ØHIK. I finalen forstod drengene dog ikke udnytte deres chancer og BIF/ØHIK vandt derfor en fortjent sejr på 3-0.

Glade U12 drenge med deres madaljer fra indendørsstævnet.


U14 drengene skal til JM i indendørs

U14 drengene kvalificerede sig til kampen om de Jyske Mesterskaber i A-rækken i indendørs fodbold i Flauenskjold Hallen. Drengen vandt med forrygende spil deres kampe og spillede noget af det bedste indendørs de har præsteret, så det var en stolt træner, Kim Andersen, der med drengene fortjent kunne lade sig hylde som Nordjyske Mestre i U14A 2014.


U13 drengene har kvaalificeret sig til Norjyske Mesterskaber

U13 drengene er nu videre i kampen om det Nordjyske mesterskab, hvor også de kan spille sig til de Jyske Mesterskaber. U13 drengen har med 28 point sikret sig deltagelse med en flot førstelads i puljen. 5 point foran Hjørring på 2. pladsen. Stort tillykke til drengene og trænerne.


 


DBU Nyt  - udtagelse til Ungdomslandshold

Stort tillykke til Mathias Steen Bjerring, som er udtaget til DBU U/15 Talenttræning i Tilst. Der er nu kun 28 spillere tilbage i truppen, som er indkaldt til træning den 22. januar.

 

 


Støt Jetsmark IF's målflytter-projekt når du handler i SuperBrugsen i Pandrup

Lige nu kan du støtte Jetsmark IF med at indsamle til hjul til udvalgte 11- og 7-mandsmål når du handler i SuperBrugsen i Pandrup. Uanset om du handler for 5 kr eller 500,- så kan du tage en mønt hver gang du går gennem kassen og støtte netop vores projekt!
Støt Jetsmark IF's sponsorer sponsorer - de støtter os!

 

 


 

U12 drengene til julestævne i AaB

U12 Drengene har deltaget i AaB julecup. De vandt deres pulje og derefter skulle de i semifinalen møde nr 2 fra puljen. Her vandt drengene over KB 81. I finalen skulle drengene så møde AaB. Efter en meget tæt og spændende finale tabte drengene 2-1 efter et mål blot 5 sekunder før tid. Indefodbold er et spændende og intens spil, men super godt spillet af vores drenge.


Julestævne i Støvring

U11 drengene og U14 drengene har deltaget i Støøvring IF's julestævne og klaret sig rigtig godt. U11 drengene vandt i flot fight med det ene hold den stærke A-række og blev nr 4 med det andet hold.Flot spillet af drengene!!

Fra U14 er der kommet følgende stævnebeskrivelse. Vores U14 drenge har i dag spillet julestævne i Støvring. Der blev spillet på 7 mands mål, og med målmand. De vandt alle 4 pulje kampe og mødte i semifinalen et til dagen sammensat hold fra AaB. Det blev til en meget tæt semifinale, som vores drenge vandt 5-3. I finalen skulle vi op mod sidst års jyske mestre, Aalborg Freja. Det blev aldrig rigtig spændende i finalen, som Freja vandt 6-2. Stort tillykke med 2. pladsen.


Jetsmark IF er tilgodeset af de to El-Fonde i Pandrup og Kaas i 2013

Jetsmark IF er igen i 2013 blevet tilgodeset af vores 2 lokale El-fonde. Både U14 piger og U4 drenge har fået tilskud til deres kommende ture til henholdsvis Vildbjerg Cup og turnering i Holland. Jetsmark IF ungdom er også blevet tilgodeset med penge til materialer. Ungdom vil gerne sige de to fonde en stor tak for deres beløb, som altis uanset størrelse varmer i driften af vores klub.


Nyt i Jetsmark IF - Motionscenter

Jetsmark IF har etableret motionscenter til brug for klubbens medlemmer.
Brug af motionscenteret forudsætter medlemskab af Jetsmark IF.

Medlemmer køber adgang til motionscenteret som en tillægsydelse til deres eksisterende kontingent i Jetsmark IF, og oprettes derefter som aktivt Fitness medlem i KlubOffice.

Medlemskab kan købes ved henvendelse til tilsynsførende:

Finn Larsen
Tlf:  40 18 57 12:
Email:  finnjets@gmail.com

Læs mere om hvordan du bliver en del af det nye tiltag i klubben på : http://www.jetsmarkif.dk/jetsmark-if-motionscenter-(1).aspx


Årets Julskalender 2013 er nu udsolgt!

På 31. år er der solgt julekalendere i klubben og de 2000 kalendere er nu solgt til glæde og gavn for ungdommen i 2014. Vi vil sige en stor tak til de mange frivillige, der har hjulpet med salget af kalenderne. Det er en rigtig dejlig hjælp og vi håber at alle vil være med igen til næste år.

Med Sportslig hilsen
Ungdomsudvalget
 


Trænere søges - U12 til U15

Jetsmark IF Ungdom søger trænere og holdledere til flere årgange fra U12 til U15, således vi kan stå stærkt og godt rustet i vores trænerteams til forårsturneringen.

Vi har hold i rækkerne M2, A og B i rækkerne.

Er du interesseret i at høre yderligere, kan du rette henvendelse til undertegnede.

Med sportslig hilsen
Pia Steen Bjerring
pia@steenbjerring.dk
30654646
Ungdomsformand


Forrygende tur for Jetsmark IF U15-drenge til Costa Brava Cup i efterårsferien
 
Jetsmark IF U15-drenge (årgang 1999) deltog i efterårsferien med stor succes med 2 stk. 11-mandshold i Costa Brava Cup, der blev afviklet i Tordera nord for Barcelona. Der deltog ialt 66 personer på turen med spillere, trænere og forældre, der efter ca. 30 timers buskørsel med Hjørring Turistfart var fremme på hotellet i Malgret de Mar. Vi havde allesammen indlogeret os på et super hotel beliggende tæt på Middelhavet, og vi havde temperaturer op til 28°C under opholdet. Selve fodboldturneringen gik fint for begge hold med en masse gode og jævnbyrdige kampe. A- og B-holdet blev henholdsvis nr. 4 og 12 i turneringen, samt med fairplay pokal til A-holdet. Den første aften var vi 2000 deltagere til velkomstceremoni og efterfølgende show i en stor hal med nationalmelodier for alle 9 deltagende lande. Ved siden af fodboldturneringen var der også plads til hygge, badning i solen samt en masse godt socialt samvær for drengene. Det blev også til en bustur til Barcelona, og efterfølgende rundtur på Camp Nou. Det var dog en flok trætte spillere, trænere og forældre, der kom hjem til det nordjyske efter turen på 8 dage til Spanien.

Begge hold på podiet

Udsigt fra hotellet

/U15 drengene, trænerne og rejseudvalget


U17 afholdt vellykket afslutningsweekend

Fredag kl 17 mødte U17 drengene ind til afslutningsweekend. Fredag aften bød på flæskesteg, som Gitte D. Larsen sammen med U13 årgangen stod for. Ca. kl 18.00 var der omkring 100 til spisning i cafeteriet. Høj stemning og hygge i cafeteriet - en dejlig start på weekenden. Kl 20.00 startede indendørs i hal A og drengene hyggede sig herefter. Enkelte til langt ud på natten-

Lørdag formiddag drog spillerne til Frederikshavn for at sille en træningskamp mod FFI's M1 hold. Specielt 1. halvleg var god og drengene kom faktisk foran på et fantastisk frisparksmål af Skov. Men som kampen skred frem blev FFI mere og mere dominerende. Kampen endte 4-1 til FFI, men vi kunne sagtens have fået uafgjort for vi havdde desværre en række store chancer, der burde have været scoret på. Men overordnet set en ok kamp, hvor vi måtte undvære både KK og Bjerring pga skader.

Turen gik herefter til Susset hvor drengene, de medfølgende forældre og Martin indtog vores frokost, hvrefter vi hastede mod Jetsmark for at se Jammerbugt FC vinde fortjent med 4 -0 i 2. division.

Lørdag aften blev den ofifcielle del af afslutningen afholdt. Faarup Skovhus leverede en dejlig buffet til spillerne, som nød maden og samværet over en spændende fodboldkamp. Der blev uddelt klub-medaljer til spillerne for at blive kredsvinder i begge rækker og rykke op. Desuden blev fidus og flid uddelt og årets spiller og årets kammerat på de to hold blev kåret.

Trænerne Ove og Martin blev begavet med gaver fra kub og spillere med gavekort og t-shirts.

Følgende spillere blev kåret: Året kammerater: Casper Perdersen og Kristian 'Krølle' Bøknæs, Fidus pokaler gik til Kristian Knudsen og Mumen, mens Flid gik til Thomas Larsen og Ehab El-Sayed. Årets spiller blev Jannick Christensen og Nicolai Steen Bjerring.

 

Herefter var der indendørs igen i hal A, hvor drengene spillede indtil meget sent på natten, så det var trætte spillere der blev trukket ud af sengen søndag kl 8.00 for at rydde lokalet da håndbold havde hjemmestævne. En stor tak til Håndbold for lån af lokale til overnatning. Efter morgenmaden gik drengene i svømmehal og sluttede weekendens arrangement med frokost i klublokalet. Det var meg garanti en flok meget trætte drenge, der vendte hjem søndag eftermiddag efter en dejlig fodboldweekend.

Tak for sæsonen 2013! Nu starter så indendørs sæson og vinterturnering.

/Martin og Ove

 


Jyllandsserieholdet smed det hele væk i de sidste 10 minutter

Af Steen B. Andersen

Surt - surt show, ja skæbnen kan være grum ved et fodboldhold en gang imellem, og det var den virkelig søndag eftermiddag for Jetsmark IF's jyllandsseriehold da de krydsede klinger mod Thisted FC.
Resultaterne af lørdagens kampe i de øvrige jyllandsseriekredse havde artet sig således at vinderen af dagens kamp ville overleve en sæson mere i Jyllandsserien, hvorimod taberen ville rykke ned i serie 1.
Første halvleg blev en jævnbyrdig affære, hvor spillet vekslede mellem de to straffesparksfelter, uden at der blev produceret de helt åbne målchancer, derfor var 0 - 0 et passende resultat efter de første 45 minutter.
Fra 2. halvlegs start var det Jetsmark IF der svingede taktstokken godt hjulpet af den kraftige medvind. Thisted FC blev presset langt tilbage på banen og efter 51 minutter kom det første mål. Et godt gennemspillet angreb i venstre side endte med at Kasper Knudsen med hælen spillede Kristian Glyø fri på baglinjen, og på hans perfekte aflevering kunne Patrick Ehlers ved bagerste stolpe sparke bolden i nettet til en fortjent 1 - 0 føring. 5 minuter senere var der mål igen til Jetsmark IF, Mikkel Holm Jensen fandt Steven Miller på kanten af feltet, og med et godt venstrebens spark sendt han bolden i nettet til en 2 - 0 føring.
Som en gammel landsholdstræner en gang sagde, "2-0 er den værste føring der findes", det måtte Jetsmark IF til sidst sande. For trods 5 stk. 100% chancer alene med målmanden til at lukke kampen fra henholdsvis Daniel Ø. Nielsen, Kasper Knudsen, Nicklas Sørensen, Steven Miller og Christian Guldager, så fik Thisted FC ud af ingenting, og i en periode hvor de satsede hele butikken med 4 - 5 spillere i front, scoret to mål i det 80 og 90 minut til 1 - 2 og 2 - 2 på to indlæg fra højre forsvarside, hvor der ikke blev dækket ordentlig af i feltet.
Tillægstiden endte med at blive en gang indianerbold, hvor der blev satset i begge ender af banen. Ingen af holdene kunne bruge uafgjort til noget, og da dommeren efter de 4 tillægs minutter fløjtede kampen af, så kunne de to hold tage hinanden pænt i hånden og følges ad ned i serie 1 til foråret.
 
Set over hele sæsonen, så er der nok mange der vil sige, at der ikke kan indvendes så meget imod denne nedrykning. Når man lukker 2,5 mål ind i snit pr. kamp, så er det svært at vinde nok kampe på den lange bane. Vi har i denne halvsæson slået de "forkerte" hold som Aalborg Freja, Lindholm og Skjold Sæby der alle rykker op i Jyllandsserien 1, hvorimod vi kun har fået 3 ud af 18 point mod Birkelse IF, Skive IK og Thisted FC, hold vi kæmpede med, om at undgå nedrykningen, og det har ikke været godt nok, og vel den direkte årsag til, at det hedder serie 1 fra foråret.
 
Vi har også været det næstmindst scorende hold, skader til Kasper Knudsen og Emil Hansen efter den første og anden kamp viste sig at være mere mærkbart end forventet. At  Steven Miller i kun 4 kampe, hvor han var med i endte med at blive vores topscorer med 4 mål, fortæller vel lidt om vores problemer på den front.
 
Når jeg så ærger mig, så er det fordi jeg syntes vi i 2. halvdel af dette efterår har spillet rigtig mange gode kampe med point i 5 af de 7 kampe og især i de to sidste kampe mod Skive IK og Thisted FC, vores direkte modsstandere i nedrykningsspillet, har været det bedste hold, og ingen kunne have indvendt noget imod, hvis vi havde fået 6 point i de to kampe, og så havde nedrykningsspøgelset været på lang afstand, det blev desværre stolpe ud.
 
Vi må op på hesten igen, om vi spiller i Jyllandsserie 2 eller serie 1, så spiller vi til foråret om det samme, nemlig om oprykning til Jyllandsserien efter sommerferien. Den store forskel er, at der kun er et hold fra serie 1 kredsen der rykker op, hvorimod det er de 5 øverste i Jyllandsserien 2.

Kampens spiller: Steven Miller

Kampfakta:
Jetsmark IF - Thisted FC  2 - 2  (0 - 0)


Nyt fra U11- drengene

Livet som fodboldspiller. Hvem drømmer ikke om det, når man er 10-11 år og gerne vil spille fodbold hver dag i ugen året rundt? Martin Pedersen fra Jammerbugt FC havde taget sig tid til at komme og fortælle om sin professionelle karriere  i AaB, Vejle og hans tid som professionel iudlandet. Vi hørte bl.a om hans møde med Manchester United og Ronaldo i Champions League fra hans tid i AaB. Meget spændende for både drengene og deres trænere at høre om. Tak til Martin.

 

U11 drengene holder nu en velfortjent pause. Vi har haft et spændende halvår. Nye dygtige spillere er kommet til udefra og det kombineret med de dygtige drenge vi i  forvejen havde er blevet til et rigtig godt match. Vigtigs af alt er det, at de "nye" drenge er faldet rigtig godt til på holdet og har det godt med at komme i klubben. Vi kan bl.a se tilbage på Sulsted Cup hvor vi havde 2 hold tilmeldt, 1 i A-rækken og 1 i B-rækken. Det blev en stor succes, da begge vores hold vandt deres rækker.

 


Festlig afslutning i hos U12 drengene

Onsdag aften var U12 drenge, søskende og forældre med stor tilslutning samlet til afslutning på efterårssæsonen . Aftenen blev indledt med årets kamp på bane 6, hvor drengene spillede med et særligt udvalgt hold, som blev andet bestod af  Peter Cole, Anders Augostinussen, Jeppe Bendtner, Lis Robben og Karina Elkjær...... Der blev kæmpet bravt, men U12 drengene vandt til slut en smal sejr på 3-2!
Så var der samlet appetit til lækker mad, som blev serveret i klubhuset. Herefter blev der plads til hygge og taler. Der blev sagt pænt farvel til Rasmus Vangsted, som stopper som træner. Desuden blev der uddelt Flid- og Fiduspokaler.
For U12B modtog Daniel A. Larsen flidspokalen, mens Fiduspokalen blev overrakt Mohamad Sleiman. For U12A fik Simon Bols flidspokalen og Jacob S.E. Jensen Fiduspokalen.
 

De stolte drenge med flid og fidus sammen med deres trænere.


Stor talent-masse i U11 årgangen

Der arbejdes målrettet og seriøst i vores U11 årgang og det daglige arbejde på træningsbanerne giver en rivende udvikling. Således har årgangen ikke færre end 6 ud af de ialt 12 udvalgte spillere med på AaB's talenthold fra vores region. Drengene skal deltage i kampe på AaB's anlæg den 9/11 mod de andre AaB talentskoler i nordjylland. De udvalgte spillere til AaB Talent er: Alexander Bersang Larsen, Rasmus Vingaa, Frederik Møller Jensen, Alexsander Nørgaard Sobczak Dahl, Mikkel Neirup Jensen, Tobias Østergaard Mikkelsen.

Et stort tillykke til drengene og deres trænere og vi håber de alle får et godt stævne i AaB den 9. november!


Kære alle,

En stor tak for hjælpen til alle frivilligehjælpere der har deltaget i planlægningen af messen, opsætning og nedtagning af stande, entre- og parkeringsvagter, tombolasalg, issalg , messespeaker mm under vores netop afsluttede messe. Også en stor tak til de mange der har skaffet de 1000 tombolagevinster. Det har været dejligt med den store opbakning der har været blandt klubbernes medlemmer. Uden denne opbakning kan vores tombola ikke afvikles.

Det har været en rigtig god messe og vi håber at det også økonomisk bliver tilfredsstillende for vores to klubber. Tak til alle!

Med Sportslig hilsen

Jetsmark HK og Jetsmark IF


U15 spiller videre i DBU landholdssamling

I uge 27 blev i alt 192 drenge i årgang 1999 samlet 3 steder i landet til de første landsholdssamlinger til det kommende U16 landshold. Fra Jetsmark IF deltog målmand Simon Sørensen og midtbane/kantspiller Mathias Steen Bjerring i samlingen i Vildbjerg Idrætscenter. Et center, der huser ikke færre end 22  dejlige 11 mands græsbaner, et flot stadion og 2 kunstgræsbaner. Det er også her man traditionen tro byder velkommen til Vildbjerg Cup i uge 31 og som Jetsmark ungdom også besøgte i år. Spillerne blev brugt som medier til for de kommende A-licens trænere i Danmark. Spillerne mødte ind onsdag og havde 2 kampe og 6 træningspas inden de lørdag eftermiddag kunne sige tak for denne gang og i spænding vente på besked senest 2. august. Beskeden kom i uge 31, hvor Mathias Steen Bjerring fik at vide, at han var gået videre til 2. træningssamling i DBU regi. Træningen finder sted 22+23. august i Tilst i Aarhus, hvor der er 26 spillere indkaldt til samling. I alt er der ca 90 spillere tilbage i årgangen hen mod det kommende U16 ungdomslandshold.

 

Mathias Steen Bjerring fra U15M1 holdet, videre til 2. runde i årgang 1999 til DBU landsholdssamling.

 


U11 drengene blev vindere i både A og B-rækken til Sulsted Cup 2013

Søndag eftermiddag blev der spillet Sulsted Cup i U11 rækkerne og Jetsmarks drenge klarede sig rigtig flot med finalesejre i både A- og B-rækken. Billedet nedenfor viser de to hold efter deres sejre og præmie-overækkelser. Tilltkke drenge!

U11-drengene med de to trænere, Søren Larsen og Niels Bøknæs.

 


Vildbjerg Cup 2013 - en kæmpe succes med gode oplevelser

Jetsmark ungdom deltog i år med U12, U13, U14 og U15 rækkerne. Sportsligt gik det rigtig godt. U12 nåede semifinalerne i Dominus slutspillet og U13, 14 og 15 gik hele vejen og vandt deres finaler med hhv 5 - 0, 2-1 og 1-1 (med flest antal hjørne i kampen).

Socialt har stævnet budt på mange gode oplevelser og det dejlige vejr var med til at højne glæden og trivslen på campingpladser for de mange medfølgende forældre og søskende. U12 spillerne boede på canpingpladsen sammen med en del af U13 spillerne mens U14 og U15 alle boede på Anhøj sportscenter, hvor de dagligt tog bussen ind til de 22 kampbaner i Vildbjerg.

Selvom man siger at Dominus er tabernes finale-runde, føler ingen af årgangene ikke det er. U14 har benyttet stævnet til at inarbejde deres  spil og nye system, som er ved at blive implementeret!  Holdet har leveret varen fra første fløjt i hver kamp og har absolut været det bedste hold i alle seks kampe, der blev har spillet. Desværre straffet hårdt i indledende puljekampe på få fejl, men sådan er fodbold. Derimod har holdet produceret et hav af chancer og havde de bare scoret på 25% mere af dem havde, havde det måske set anderledes ud i tabellen for puljen.

Generelt skal alle vores drenge roses drengene for deres præstationer på banen i alle årgange, viljen til samarbejde og lære og ikke mindst det fede sociale samvær under hele cuppen!

Så tak fra trænerne for nogen utrolig fede dage til drengene og forældrene i Jetsmark IFs U12, U13, U14M og U15M afdelinger.

Nedenfor ses billeder af de deltagende hold:

U12 drengene efter første sejr i turneringen - og ja der var meget varmt!

 

U13 drengene med trænere, René Nielsen og Ole Nielsen:

U14 drengene med træner, Kim Andersen:

U15 drengene med trænere, Thomas Jensen, Amir Reza og Henrik Pedersen:

 


3 Jetsmark spillere udlånt til Gentofte i Vildbjerg

Er man lillesøster eller lillebror til de spillere der er tilmeldt Vildbjerg Cup er det muligt at komme til at spiller på et hold som gæstespiller. Såleder har Majken, Nicolai og Jesper været friske og tilmeldt sig 'spillere søger hold' og herved fået nye venner i Gentofte på U10.

På billedet ses de stolte 'Gentofte-spillere', der der som tak for hjælpen hver fik en Gentofte klub-vimpel og det sæt tøj, som de har spillet i.

 


U12, U13, U14 og U15 drengene deltager i år i Vildbjerg Cup

Så er årets Vildbjerg Cup skudt i gang og ikke mindre end 35 camping-enheder er booket til forældre og søskende i Jetsmark IF. Der er lavet stort fælles-telt og medbragt en giga Weber-grill, så der er lagt op til stor social samvær og hygge på campingpladsen. Spillerne er indkvarteret i hallen i Ørnhøj, samme sted som sidste år og tager hver dag busserne ind til spillestederne i Vildbjerg. Traditionen tro har førstedagen i Vildbjerg Cup budt på regnvejr, men efterhånden er alle klæd på til Vildbjerg vejr. Åbningsdagen bød på 2 kampe i hhv U13 og U14, som gav 2 sejre på hhv 6-2 og 1-0. På 2. dagen skal alle vores årgange i kamp og vi håber på rigtig gode sportslige kampe og lidt mere sol end på førstedagen.

 

Billedet er fra indmarchen ifbm åbningen af Vildbjerg Cup 2013, hvor de nye Jetsmark IF beach flag og det nye læsejl er taget i brug, så vi præsenterer klubben farver på fornemste vis.

 


Nyt i klubben...

Sammen med DigiGraf har vi fået lavet et flot læsejl til at tage med ud til stævner ...

Læsejlet bliver indviet til årets Vildbjerg Cup og vil kunne findes hvo vi opbevarer vores to Beach flag.

/Ungdomsudvalget

 


DBU Fodboldskole ...dejlige oplevelser i fantastisk sommervejr!

Hvem har ikke higet efter det gode danske sommervejr her i foråret? Det kom i uge 28, hvor Jetsmark IF traditionen tro lagder rammerne til DBU’s Fodboldskole for lokalområdets børn og unge. I forhold til tidligere år er der ikke udsolgt på fodboldskolen, men det betyder ikke, at det ikke er ligeså sjovt at være med, tværtimod. Vejrguderne har nemlig i uge 28 valgt at belønne Nordjylland med sol, sol og atter sol til stor tilfredsstillelse for både spillere, trænere og ledere. Det gode vejr har resulteret i, at ingen grupper i år har været nødsaget til at holde ufrivillige pauser pga. nedbør. Til gengæld sørger trænerne for at give spillerne mange, korte pauser, så væskedepoterne kan fyldes op og sveden tørres af.
Går man en tur rundt på anlægget, bliver man mødt at den vanlige latter, jubelscener og (som fodbold nu engang også indeholder) små udbrud, når spillerne lige en sjælden gang ikke lykkes på banen – her er trænerne igen i år hurtigt gode til at hjælpe børnene videre igen. Et af temaerne for Fodboldskolen er, at børnene skal røre bolden så meget som muligt, så trænerne har været kreative og lavet sjove lege med bold, driblinger/finter, afslutninger osv. til stor glæde for børnene. Selvom førsteprioriteten er, at børnene har det sjovt (og det er vi overbeviste om, at de har!!!), så er det helt sikkert også en lærerrig uge for dem.
Med de ord kan vi indtil videre godt tillade os at kalde fodboldskolen i Jetsmark 2013 for en succes, og selvom der i forhold til sidste år ikke er ligeså mange tilmeldte, synes børnene stadig, at det er ligeså sjovt.
En stor tak til trænere, assistenter, cafeteria-mdhjælpere og ikke mindst til de fantastiske søde børn som er med til at gøre det muligt at afholde fodboldskole i Jetsmark. Vi håber at se jer igen i 2014.
- Mathias Højer, skoleleder og Thomas Nielsen, trænerleder.


Ungdomstrænere søges...

Jetsmark IF søger trænere til vores hold i ungdomsafdelingen. Vi er en klub med en sportslig god og bred ungdomsafdeling. Jetsmark er en klub som konstant er i udvikling. Vi er en forening, som vægter den menneskelige udvikling højt både sportsligt, socialt og mentalt.

Hvad forventer vi af dig som træner?
- Du er engageret og har ambitioner
- Du kan lide at være sammen med børn og unge mennesker
- Du har fodboldkendskab og interesseret i at udvikle din fodboldkompetencer
- Du kan træne 2 og gerne 3 gange i ugen samt være med til kamp.

Vi tilbyder:
- Dejlige forhold med engageret spillere, forældre og trænerkollegaer
- Godt læringsmiljø med gode muligheder for at udvikle sig
- Der ydes omkostningsgodtgørelse
- Mulighed for udvikle dig som træner ved hjælp fra DBU trænerkurser

Har du lyst til at træne børn og unge og lyder ovenstående interessant så send en mail til pia@steenbjerring.dk
/Ungdomsudvalget


U9 drengene til Vodskov Cup

Lørdag d. 29.6.13 afsluttede U9 sæsonen med deltagelse i Vodskov Cup. Holdet spillede i alt 4 kampe og lagde ud i regnvejr og sluttede i sol og kraftig blæst! Men hele dagen igennem var humøret højt og ventetiden mellem kampene blev brugt på fodbold og leg. Holdet sluttede som nr. 3 i deres pulje efter to flotte sejre og to spinkle nederlag. Holdet ser nu frem til sommerferien og glæder sig til at blive U10-spillere og spille 7-mands.

De glade U9 drenge til Vodskov Cup 2013.


Ingolf blev fejret på behørig vis...

70 års fødselsdag blev fejret med reception i klublokalet søndag d. 30, juni 2013.

Gavebordet var overvældende, da Ingolf blev fejret i klubben i anledningen af sin 70 års fødselsdag. Familie, klubmedlemmer og venner af klubben var mødt op for at fejre Ingolf. Dagen startede kl 9.00 med en lille kreds der bød på morgenbrød i klubhuset. Kl 10.30 startede receptionen. Finn Larsen bød velkommen og fortalte alle stolt om Ingolfs daglige virke i klubben. Flere tidligere trænere og spillere var mødt op for at fejre Ingolf og det vakte en speciel glæde at Henning P. mødte op og holdt en flot og personlig tale for Ingolf. Jammerbugt FCs Erik Just var også til receptionen og han havde medbragt en helt speciel gave. En ny Jammerbugt FC trøje med hilssen og underskrifter på med spiller nummer 70!. Det var en stolt fødselar, der modtog gaven som han vil tage på fremadrettet, når han tager med spillerbussen på tur. Alt i alt mødte der godt 200 op til receptionen, som alle var med til at gøre dagen god og festlig for både Ingolf, familien og alle os i Jetsmark IF. En helt speciel person fik en dejlig og velfortjent hyldest af klubben og dens medlemmer.


Det hedder også Jyllandsserien i Jetsmark IF efter sommerferien

Af Steen B. Andersen

JS holdet spillede søndag eftermiddag sin sidste kamp her i forårssæsonen mod Aars FC om forblivelse i Jyllandsserien.
Selv om der i ugens løb var mange kampe, der allerede inden kampen kunne have sikret Jetsmark IF endnu en sæson i Jyllandsserien, så var der ikke nogen af de resultater der artede sig, derfor endte det til sidst med en altafgørende kamp hvor taberen mellem Jetsmark IF og Aars FC ville rykke ned i serie 1 efter sommerferien.
Jetsmark IF trak det længste strå og vandt 3 - 0 i en kamp der var meget lige, med Aars FC som det bedste hold i første halvleg og 2 - 3 store chancer, som dels blev reddet af Jetsmark IF målmanden Thomas Nielsen, og i et enkelt tilfælde var det stolpen der stod i vejen.
2. halvleg stod til gengæld i Jetsmark IF's tegn, men vi skulle dog helt hen til 73 minut før der kom hul på bylden.
Et hjørnespark fra Nicklas Sørensen havnede efter et par kontraer ved Jacob Vestergaard Nielsen, der i fri position havde let ved at score.
Det mål tvang Aars FC længere frem på banen, og de havde også et par nærgående forsøg, bl.a. et hovedstød fra tæt hold der blev headet over i helt fri position.
Jetsmark IF afgjorde i stedet kampen med 2 mål af Sergen Inekci i de sidste 5 minutter, til slutresultatet 3 - 0 til Jetsmark IF, dermed forblev Jetsmark IF i Jyllandsserien.
Set i bagspejlet så kan vi se tilbage på en godkendt sæson som oprykker, 14 kampe 23 point og en fjerdeplads i form af 7 sejre, 2 uafgjorte og 5 nederlag. Topscorer blev Sergen Inekci der i kun 7 kampe formåde at lave 10 mål.
Havde vi vundet en af de to kampe mod Vorup FB, hvor vi var klart bedst, så havde vi vundet rækken. Havde vi tabt den sidste kamp, var vi rykket i serie 1, det fortæller hvis lidt om hvor tæt denne række udviklede sig.
Vi har i gennem sæsonen trukket store veksler på divisionsholdstruppen og U-19 truppen for at kunne stille et hold, der kunne klare sig, og der skal herfra lyde en stor tak.
Efter sommerferien rykker der 9 U-19 mesterrække spillere op som seniorer, så det giver et helt andet materiale at arbejde med i dagligdagen.
God sommer.
 
Kampens spiller: Sergen Inekci

Kampfakta:
Jetsmark IF - Aars FC 3 - 0 (0 - 0)


U14 M2 holdet i fornem slutspurt - nu klar til U15M1 til efteråret

U14 drengene fik afsluttet forårets turnering på fornemste vis. Med en afsluttende sejr i Skagen i sidste runde blev 3. pladsen i puljen sikret og dermed spiller drengene U15M1 efter sommerferien. M1 rækken er den næstbedste række i DBUJylland. Det blev til en smal sejr på 1 - 0, et resultat der på ingen måder dog var et retvisende billede af kampen. U14 drengene havde et hav af chancer og kunne allerede inden første halvleg været foran med både 3 og 4 mål. Også i anden halvleg bød drengene på fornem spil og mange brændte chancer foran målet. Det blev en nervepirrende kamp for alle de medfølgende forældre, der gerne havde set en del flere scoringer.

Foråret har bud på mange marginalkampe og tætte kampe, hvor drengene ikke altid har haft heldet med sig i afslutningerne. Men med sejren i går fik årgangen opfyldt deres samlede mål for foråret, nemlig en oprykning for B holdet til A og M2 holdet til M1. Nu venter der drengene en afsluttende træningsuge med sommerafslutning for spillere og forældre torsdag aften, fodboldskole i uge 28 og så en velfortjent sommerferie.

Drengene starter træning igen mandag i uge 31 kl. 17.00.

 


U14B drengene fejrede oprykning til A-rækken!

Med en sejr på hele 10 - 1 afsluttede U14B drengene forårets turnering lørdag middag med oprykning til A. Gennem hele turneringen har der været spænding om oprykningen idet holdet havde skarp konkurrence i Aalborg Chang. I første runde vandt vi over Chang, men i anden runde, hvor holdet kunne tage stor aftand til Chang-drengene tabte vi. Således havde Chang inden sidste runde sat yderligere 3 point til, så kravet til vores U14B drenge var enten uafgjort eller en sejr i kampen mod Fjerritslev. Træner, Amir havde lagt en klar taktik mod Fjerritslev. Og man må sige at presspillet lykkedes for inden der var spillet mange minutter førte Jetsmark med 2 - 0 på mål af Simon Schytt og herefter var der reelt set ikke nervøsitet at spore på sidelinjen fra hverken forældre eller træner. Holdet har siden januar løftet sig markant i denne sæson i takt med interessen for træning er vokset og derved medført stor udviklingspotentiale, siger en særdeles stolt træner Amir Reza.  
 

Efter kampen blev sejren og oprykningen markeret med stor jubel blandt både spillere og forældre. En flot og stabil sæson for drengene, der nu kan se frem til kampene om det Jyske Mesterskab og derefter velfortjent sommerferie med bla DBU fodboldskole i uge 28.DBU's fodboldskoler 2013

DBU Mikrofodboldskole: 24-26. maj 2013

DBU’s Mikrofodboldskoler
Legeoplevelse for de yngste

Tag din far, mor eller en anden voksen med til en sjov fodboldweekend! I 2013 er der Mikrofodboldskoler i 176 klubber rundt omkring i hele landet. Mikrofodboldskolerne er de yngste drenge og pigers svar på den 'rigtige' Fodboldskole og er således for drenge og piger født i 2005-2007. Du kan komme på Mikrofodboldskole den 3.-5. maj eller den 24.-26. maj. Som deltager får du et flot Adidas træningssæt, en drikkedunk, diplom, frugt og en SELECT fodbold.
Billetsalget starter via BILLETnet tirsdag den 26. februar klokken 10.00. Pris: 480 kroner inkl. BILLETnet gebyr.


DBU Fodboldskole: Uge 28
DBU’s Fodboldskoler
Vind en træning med landsholdet!

DBU’s Fodboldskoler havde sidste år 31.167 deltagere og sætter år efter år rekord. I 2013 afvikler 274 klubber Fodboldskoler for drenge og piger født i 1998-2005. Hver dag møder du ind i fodboldklubben til masser af sjove fodboldoplevelser med dine venner. Du kan komme på Fodboldskole i uge 27-32.
Som deltager får du et originalt DBU Fodboldskolesæt, en drikkedunk, diplom og en SELECT fodbold.
Billetsalget starter via BILLETnet henholdsvis den 5., 6. og 7. marts klokken 10.00 afhængig af, hvilken uge du skal på fodboldskole i. Pris: 780 kroner inkl. BILLETnet gebyr.
BONUSINFO:
 Vind en træning med landsholdet! Køb billet til DBU’s Fodboldskoler i god tid - så er du automatisk med i lodtrækningen om en træningsoplevelse med landsholdet i landsholdslejren. Hver uge fra uge 11-18 trækker vi to vindere. Jo før, du køber billet, jo flere gange er du med i lodtrækningen.


Tilmeld via www.BILLETnet.dk eller ring til BILLETnet på 7015 6565 og bestil dit fodboldskoleophold.

 

Luk