Menu

Tilbageblik 2015

Tilbageblik 2015

Afslutning for U17 drengene...

U17 drengene afholdte afslutningsfest fredag aften med god mad og hygge. De har gennem sæsonen givet mange gode oplevelser på fodboldbanen og spænding til det sidste. 
Stor tak til trænerteamet Christian Grubert og Henrik Pedersen for at tage sig godt af drengene. 
Der blev uddelt Flidspokal til Kasper Andersen og Fiduspokal til Kasper Vingaa.


Trænerinspirationsaften i klubben

AaB’s Adam Harell, som er T+ træner besøgte mandag aften Jetsmark IF for at give trænerinspiration til klubberne i vores lokal-område, Jetsmark, Nørhalne, SI´V og Biersted. Der var tilmeldt 29 trænere til aftenens arrangement og Jetsmarks U12 drenge lagde ben til træningen og øvelserne, som Adam viste på kunstgræsbanen. En træning som viste øvelser med flere grader af teknik, speed, presspil og afslutninger – alt sammen på mindre end ¼ bane. Træningen varede 1 time og 15 minutter og efter øvelserne på banen samledes spillere, trænere og instruktør i klublokalet, hvor Rita og Mette stod for maden  - lasagne med salat og flutes. Øvelserne blev kort gennemgået og der var mulighed for at stille spørgsmål. Aftenen blev rundet af med en kop kaffe, og det er helt sikkert, at vi inviterer Adam igen i 2016 til en ny omgang inspirationstræning. Link til øvelserne finder du her: /UserFiles/file/AaB_Inspirationsaften_-_oevelser_2015.docx


Emil From udtaget til DBU Future/U15 samling

For knap tre år siden startede Emil From hos os i Jetsmark IF efter at have spillet i Nørhalne IF/Biersted IF. Han var, som så mange andre også en del af AaB talentskole og den vinter han startede hos os var han lige blevet siet fra til vinterturneringen og selvfølgelig ked af det. Men siden dengang har han arbejdet målrettet, seriøst og med åben sind og nu spillet sig frem til at blive udtaget til DBU U/15 Future samling i Tilst d. 25 november.

Der deltager også spillere fra klubber som: AC Horsens, FC Fredericia, FC Sønderborg, Haderslev FK, Hjørring IF, Holstebro B, Thisted FC og FK Viborg.

Så selvom det ikke altid går, som du gerne selv vil have det - så gælder det bare om at klø på, så skal det nok komme, for det har Emil i hvert fald vist.

Supergodt gået, vi er stolte af dig og dit hårde arbejde!


Donation fra Jens Heide's Fond til de yngste spillere i klubben

En stor tak skal lyde til Jens Heides Fond for donation til 'Starter kit' til de helt små fodboldfødder. Select Talento bolde, overtrækstrøjer til U5, U6, U7, U8 og U8 Piger, træningsstiger udendørs og indendørs samt en ekstra boldpumpe til vores Hal-delere. Perfekt nu hvor indendørs sæsonen lige er startet... :-)


Oprykning for Herre Serie 2

Med en sejr på Serie 2 3-0  i Aalborg KFUM rykkede vores Serie 2 hold op her i sidste spillerunde i Serie 1. Målene blev scoret af Jonas Larsen (2), og Simon Jensen (1). Stort tillykke til spillerne og træner Henrik Steffensen.

Jubel efter kampen i opklædningsrummet og fest i 'gaden' bagefter!


Rejsebrev fra U15 drengenes tur til Holland 2015 ...

Så kom tiden.....  det blev uge 42, og den længe ventede rejse blev en realitet. Jetsmark IF's 2 u15 drenge hold skulle til fodbold cup i Holland.
Tidlig onsdag morgen mødte 29 friske spillere, trænerne Ole og Mads, samt 21 forældre op. Alle 52 friske og klar til afgang fra Jetsmark mod Holland. Der blev rigtig hygget i bussen med meget snak, film og musik. Ved grænsen blev der en lille pause,  så alle kunne købe lidt forsyninger til turen. Fremme i Holland lige efter aften, hvor alle blev indkvarteret i Summercamp Heino.
Torsdag stod dagen på besøg i Ajax, hvor drengene fik en træningssession af 2 Ajax trænere. Alle spillere, trænere og forældre fik en rundtur i Ajax Akademi, hvor vi hørte lidt om deres måde at træne de unge spillere på, og derefter videre til Ajax Amsterdams fan shop, hvor der blev shoppet lidt. Eftermiddagen blev rundet af med kanal rundfart Amsterdam.
Fredag og lørdag deltog begge hold i Cuppen Tour Holland, hvor 12 u15 drenge hold var tilmeldt, 10 danske og 2 udenlandske.
Begge hold spillede 3 kampe fredag, hvor de 6 bedste rangerede hold kom videre i Champions leage, deriblandt Jetsmarks 1. hold. De 6 nederst rangerede hold kom videre i Europa leage, deriblandt Jetsmarks 2. hold.
Lørdag spillede begge hold igen 3 kampe henholdsvis i Champions- og Europa leage.
1. holdet slutter på er 4. plads i Champions leage, mens 2. holdet vinder Europa leage. Tillykke med det...
Lørdag aften gik turen mod Almelo, hvor vi alle skulle se æresdivisionskampen Heracles Almelo mod Ajax Amsterdam, en mega fed stemning, hvor drengene viste Dannebrog til de 2 danske spillere Victor Fischer og Lasse Schønne fra Ajax Amsterdam.
Søndag gik turen igen hjemover, Der var stille i bussen, vist mange der tog en lille blunder... Vi nåede Jetsmark søndag aften, hvor forældrene modtog en flok trætte spillere med en god oplevelse i bagagen :-)


U7 med nye dragter

Flotte U7 spillere og trænere med nye dragter og tasker.


U15 årgangen på tur til Holland!

U15 årgangen er her i efterårsgferien på tur til Holland hvor de bland andet har deltaget i et træningspas i Ajax og været på rundvisning på Ajax Akademiet. Fredag og lørdag spiller drengene turnering hvorefter turen atter går mod Danmark.

U15 klar til turnering i Holland.


U15 2 vinder euroleague turnering i Zwolle.

Modstander i finalen var Rosenhøj BK fra Hvidovre. Inden finalen havde vi spillet tætte kampe fredag og 2 kampe lørdag. Efter en kort pause og godt fyldt med energi begynder vi lidt usikkert. Første halvleg med overvægt i spil til Jetsmark. Anden halvleg begynder, midt i halvlegen spillers Anton fri for mål og score sikkert kampens eneste mål. En flot kollektiv indsats.

De glade U15 2 vindere efter euroleague turnering i Zwolle på sejrspodiet!


U16 truppen på træningseventyr i Polen!

Fodboldspillere, trænere og forældre fra Jetsmark IFs U-16 årgang benytter efterårsferien til en seks dage lang træningslejr i den polske by Kolobrzeg, der ligger smukt ved Østersøen.
Det var den by, Morten Olsen & Co. havde som base, da Danmark deltog i EM i Polen/Ukraine i 2012 - og spillerne fra Jetsmark IF kommer altså til at træne på samme flotte anlæg, som de danske landsholds stjerner benyttede.
Ud over daglig træning er der planlagt tre træningskampe mod polske hold, og på hjemvejen på lørdag, lægger man turen forbi Volkspark Stadion i Hamburg, hvor HSV tager imod Bayer Leverkusen i den tyske Bundesliga.
Der er hjemkomst til Aalborg omkring midnatstid natten mellem lørdag og søndag.
Med i bussen til Polen er også den tidligere landsholdsspiller, Ole Skouboe, der er sportsambassadør for Kolobrzeg i Polen.
Jetsmark IF er det første danske hold, der er på træningslejr i byen, siden jeg blev udnævnt til sportsambassadør i Kolobrzeg i april måned, så alle sejl er sat til, for at den nordjyske gruppe skal få en fantastisk oplevelse, siger Ole Skouboe.

 


Nordea-fonden uddeler stor check til Jetsmark IF…

Til weekendens hjemmekamp mellem Jammerbugt FC og Kolding IF fik Ungdomsformand Pia Steen Bjerring overrakt en sponsorcheck af Filialdirektør for Nordea i Aabybro, Pernille Andreasen og Filialdirektør Dorthe Gamst Boelskifte. Pengene er søgt hjem til et projekt som har været ønsket gennem flere år om at etablere nye spillerbokse i klubben på kampbanerne nr 2 og 3 samt til den fælles kunstgræsbane. Den store sponsorcheck sammen med donationer fra Spar Hvetbo Fonden og Spar Nord Fonden gør at projektet allerede nu er i fuld gang med at blive realiseret. Vi håber, at være klar med installerede bokse her i efteråret, siger ungdomsformand Pia Steen Bjerring, der retter en stor tak til de tre fonde for den økonomiske hjælp, der netop gør at vores baner kan få et tiltrængt løft i et og samme projekt. 


Pernille Andreasen og Dorthe Gamst Boelskifte overrækker Nordea Fondens check til nye spillerbokse til ungdomsformand Pia Steen Bjerring. 


DBU - Priser og hæder...

Gør en Forskel-prisen

Kender du en fodboldpersonlighed, der er et forbillede i klubben? Eller som arbejder i baggrunden for at skabe de bedste rammer for fodboldlivet? Kort sagt: én, der gør en forskel? Så vis din påskønnelse! Jyske Bank sætter et diplom og 2.000 kroner på højkant.
Læs mere om kriterierne og ansøg online her senest 1. november (bemærk, fristen er udvidet).


Faxe Kondi-prisen
Gør I en god indsats for ungdomsarbejdet i din klub? Så kan det være, at det er jer, som skal modtage FAXE KONDI-prisen på DBU Jyllands delegeretmøde lørdag den 9. januar 2016.

FAXE KONDI-prisen går til Årets Ungdomsklub, og udover et diplom modtager den udvalgte klub et kontant beløb fra FAXE KONDI på 10.000 kroner. Se mere her og ansøg pr. mail til faxekondiprisen@dbujylland.dk senest 1. november.


DBU Skattejagt i Jetsmark IF

De yngste fodbold-piger og - drenge er i denne weekend på skattejagt efter bolden til landsholdet. I det flotte efterårsvejr er 25 små fodboldspillere fra 5-7 år draget på DBU's Skattejagt på Jetsmarks baner denne weekend. Landsholdets fodbold er forsvundet og spillerne risikerer at skulle spille med grapefrugter. Jagten er sat ind.... og fortsætter igen imorgen! 

DBU fodboldskole styres i år af Søren Larsen, der med sig har trænerne Palle Holmbech og John Kjærgaard. Til at hjælpe de to trænere har de Alex Bersang Larsen fra U13 og Jacob E. Jensen fra U14. Tak til alle for at stå for afviklingen, der i år blev særdeles begunstiget af pragtfuld efterårsvejr!

 


Årets OK-sponsorcheck den største i flere år…

Til weekendens hjemmekamp mellem Jammerbugt FC og Brabrand fik Ungdomsformand Pia Steen Bjerring overrakt årets sponsor-check fra SuperBrugsen Pandrup og OK af uddeler Anders Sølvkær. Det blev i sæsonen til ikke mindre end 27.747,26 kr, hvilket er det største beløb i flere år. I Jetsmark IF har vi året rundt masser af aktiviteter, så denne dejlige sponsorcheck er vi rigtig glade for siger Pia Steen Bjerring, der samtidig takker både SuperBrugsen, Pandrup og OK for er godt samarbejde gennem flere år. Vi glæder os over at der summer af aktiviteter for børn og unge i alle aldre og de sponsorerede penge vil gå til både flere bolde og materialer samt deltagelse i ekstra stævner for spillerne både udendørs og indendørs.


En storsmilende Ung

Et OK benzin kort kan man få lavet ved at gå på hjemmesiden www.OK.dk under Støt Sporten. Man kan også tegne OK benzin-kort til den lokale Erhvervsmesse i Jetsmark Hallerne d 31. oktober og 1. november 2015, hvor både OK og SuperBrugsen, Pandrup har en stand. 


Jetsmark Serie 2 Herrer topper rækken...

Efter weekendens sejr på 5-0 over Gug er Jetsmark IF S2 Herrer på førstepladsen, 3 point foran Storvorde/Sejlflod og Vodskov IF der deler 2. og 3. pladsen i puljen. Serie 2 holdet spiller forrygende fodbold med gode pasninger og hurtigt spil på banen og tillige med flotte afslutninger. Og afslutninger har der været mange af de sidste 2 kampe hvor holdet har haft en målscore på ikke mindre end 12-0. 
Jetsmark IF Serie 2 spiller hjemme lørdsg d. 19. september kl 13.00 hvor de tager mod Vodskov IF.

Serie 2 holdet til kampen mod Gug.


Fuld gang i banerne til dagens træning blandt de yngste...

Tirsdag og torsdag er der fuldstændig proppet med spillere, søskende og forældre på banerne i Jetsmark IF. Masser af fodbold og leg for de yngste boldspillere. Efter træningerne er der fællesspisning i cafeteriet, hvor der tirsdag aften efter JIF-dagen mødte 72 op til spisning. Sikken en flot tilslutning til arrangementerne!

Al talentarbejde starter i det små... :-)


Jetsmark IF siger tak til Sponsorerne til årets cykelsponsorløb...

Tak til alle der deltog i vores sponsorløb i 2015 - både private og firmaer: Vi siger tak til firmasponsoerne: Etly Klarborg Design, Kaas Slagter & Madbutik, Klinik for Fysioterapi, Tømre Kristian Madsen, Vognmand Morten Christensen, One Revision, Havnen's Fisk, Frederikhavn, Lantmannen Schulstad, Revhede Auto, KN Rengøring, Nordjysk Tømre & Snedker, Golding Byg, Anders Børgesen A/S, Peugeut Bejstrup, CofeeShop Mosebryg, Tandlæge John Holm Jensen, Møllers Maler, Begravelsesfirmaet Morten Block, Krummehuset, Kaas Stålbyg, MEB Smede, ESS Technology, Nordic Trolleys, Martin's Biler, 2Tal Radio & TV, Pandrup, HS Revision, Centrum Tøj&Sko, Pandrup Kro, Revi Nord, Carsøe, Aalborg Kaffe, OK Benzin, Trægaarden Kås, Jonstrup Maskinfabrik, Frk. Flid, Elgaarden, Saltum, Meny - Saltum, Fotografen Pandrup, Nybolig, Pandrup, Kirkensgaard, Hune, TraffiLog Nordic, Dyrlæge Engelund, Verner Bach Pedersen og Per Pedersen,  


U16 spiller udtaget til DBU samling 

Viktor Svarre (2001), fra klubbens U16 Vest 1 hold er udtaget til U15 DBU Vest samling i Tilst (Aarhus), hvor der i dette efterår deltager spillere fra T- og B-licensklubberne. Viktor var i foråret gennem en længere skadesperiode, men er atter i gang på U16 holdet med fuld styrke. og med skoletræningen. Til daglig går Viktor på fodboldlinjen i på Skolecenter Jetsmark.
Derudover der også udtaget spillere fra: AC Horsens, BMI, FC Skanderborg, Haderslev FK, Hjørring IF, Holstebro B, Kolding IF, Thisted FC, FK Viborg. 
- Stort tillykke til Viktor med udtagelsen samt held og lykke! 


U17 pigerne i topkamp

Torsdag aften tog U17 pigerne mod Nørresundby FB på hjemmebane. Kampen var topopgør i U17 Pige 1 rækken. Jetsmark pigerne mødte et stærkt og godt sammenspillet hold, men Jetsmark's U17 piger var stærkest og kom hurtig til at dominere kampen, der endte med en 3-1 sejr til de grønne piger! Pigerne har efter 4 kampe 12 point med ene sejre.


Lokal pigetalent prøver kræfterne af i AaB

Årgang 2004 måtte efter sommerferien sige farvel til Maiken Vejrgang Sørensen som er skiftet til AaB. Maiken har i flere år været en del af "drengene" i årgang 2004 og været fast spiller på førsteholdet. Maiken har de sidste par sæsoner været tilknyttet AaBs talentcenter for piger - og deltaget for AaB i diverse stævner bl.a. Nørhalne Cup. Maiken skifter til U13 årgangen selvom hun kun er U12. Vi ønsker Maiken held og lykke i AaB - og glæder os til at følge hende og hendes nye holdkammerater i årene fremover.


Ny målmandstræner er ansat til de yngste...

Det er med stor glæde at vi nu har ansat David Fuglsang som ugentlig målmandstræner for U10 og U11 årgangene. David træner også vores U12 drenge sammen med AndersE. Jensen.

Kontakt info:
Træner David Fuglsang 
Ejstrupvej 20, Tranum
9460 Brovst
Mobil: 42265701
E-mail: da.fuglsang@gmail.com

 


Jetsmark IF - Vildbjerg Cup 2015!

Jetsmark IF har i uge 31 deltaget med ikke færre end 7 hold til Vildbjerg Cup 2015, hvor fodboldglade drenge og piger og forældre fra danske og udenlandske klubber deltog for 37. gang i Europas fjerdestørste ungdomsturnering i fodbold. De deltagende hold fra Jetsmark IF var i år vores U17 Piger, 2 U16 drenge hold, 2 U15 drenge hold, U13 drenge og U12 Drenge. Onsdag drog de fleste syd på til Vildbjerg for at indlogere sig på campingpladsen og sætte vores klub banner, fælles telt og klubflag op. I alt havde vi 32 medfølgende campingenheder til Vildbjerg Cup. Torsdag over middag var der indmarch og taler på Vildbjerg Stadion og derefter blev de første kampe fløjtet igang. Alle hold spillede mindst 4 kampe og sportsligt endte vores U12 drenge i finalen i Domino turneringen og U16-1 fik en bronzeplads i A-rækken. Alle hold fik en række gode kampe som opvarmning og opstart til DBU turneringen der for de første starter allerede den kommende weekend. I Ørnhøj Hallen, hvor spillerne var indlogeret var der social hygge mellem kampene og masser af sjov og hygge spillerne imellem og på campingpladsen blev fælles teltet flittigt brugt af forældrene, der hyggede ud på de sene aftentimer med grillmad og et enkelt glas rødvin eller 2 til maden, fødselsdagssange, kaffe og kage. Tak til alle – trænere, medfølgende forældre, spillere for en fantastisk Vildbjerg Cup 2015 med dejlig fodbold og social samvær.


Indtryk fra Dana Cup 2015...

Jetsmark IF har deltaget med hold fra årgang 2000 og årgang 2002 i Dana Cup 2015 samt en del spillere fra øvrige årgange, der blot har deltaget på et udenlandsk hold, der har manglet spillere. Det giver mange nye venskaber at hjælpe som spiller og en masse gode oplevelser med de udenlandske spillere og trænere. Her bringes lidt billeder fra de forskellige hold.


Jetsmark-drenge i NSA-spillertøj. NSA er fra USA.


Nicolai og Mike fra de kommende U12 spillede for Kuala Lumpur Youth Soccer.


Anton og Kasper fra kommende U17 drenge stillede op One World FC, Ghana.


Kommende U13 drenge var brasilianere i en lille uge...Jetsmark's brasilianske Vila Olimpia drenge i U12 til Dana Cup. Tobias, Alexander, Rasmus, Anders og Frederik, der spillede sig til en flot bronze-medalje.


Årgang 2000 - drengene, der tabte i 1/16-dels finalen til Lizzy FC fra Ghana..
Tak til Merete og Henrik for at holde åbent hus og have under Dana Cup. 


De kommende U14 drrenge ifbm Dana Cup 2015

Næste uge er ungdom klar til Vildbjerg Cup, hvor der er deltagelse i U12, U13, U15, U16 drenge og U17 Piger. U15 og U16 deltager med 2 hold hver til Vildbjerg Cup 2015.

Luk