Menu

Ny træner til S1 holdet er klar til at overtage roret...

image
10. oktober 2019 kl. 10:18

Jetsmark IF Serie 1 får ny træner til den nye sæson
Når bolden ruller ud til en nye sæson i 2020, bliver det med en ny mand ved roret hos Jetsmark IF’s Serie 1 mandskab. Her skal Mark Larsen overtage efter nuværende træner Kasper Madsen, der fortsætter i trænersædet sæsonen ud.
Jetsmark IF’s Serie 1 hold står, fire runder før sæsonafslutningen, allerede med mere end det ene ben i Jyllandsserien. En flot sæson med foreløbig ni sejre og kun en enkelt uafgjort efter ti kamp, har sendt de grønblusede i retningen af en sikker oprykning.
Den mission vil nuværende Serie 1 træner, Kasper Madsen, gøre sit til at fuldføre i sæsonens resterende fire runder. Herefter overlader han, af jobrelaterede årsager, ansvaret til Mark Larsen.

- Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve, at vi har haft et rigtig godt samarbejde med Kasper, som har gjort et godt stykke arbejde, men som desværre ikke længere har den fornødne tid til at fortsætte i trænerjobbet. Kasper skal have en stor tak for indsatsen, indleder klubbens sportslige ansvarlige, Bo Zinck, inden han byder velkommen til, hvad han anser som et ungt trænertalent med stort potentiale og masser at byde ind med.

- Det er et samarbejde, jeg glæder mig meget til. Mark er en lokal dreng, som kender klubben, og som har været med til at bygge fodboldprojekter op andre steder. Mark ved, hvad det kræver at være træner og kommer med ungdommens pondus. Han er i mine øjne et stort trænertalent, fastslår Bo Zinck, som har videreudviklet på rollen, som Mark Larsen overtager fra den nye sæsons start.

- Det er en spændende og vigtig rolle. Mark skal bidrage til bindeleddet mellem ungdom og senior, og vil komme til at have opgaver hos både divisionstruppen og U19 holdet også. Det forventer jeg mig meget af, og jeg tror på, at det kan skubbe yderlige på den positive udvikling, vi som klub gennemgår i både ungdoms og seniorregi. Mark får derfor en central rolle både på og udenfor banen, og derfor er det også en fordel, at Mark har været i klubben før, men også har været ude og få erfaringer andre steder. Han forstår klubbens dna og kan gå til opgaven fra dag et. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Bo Zinck.
28-årige Mark Larsen, der netop er vendt hjem efter et længere ophold på Grønland, arbejder i sit civile job som gymnasielære og er bosat i Tylstrup. Han har tidligere spillet i klubben, både på U19 og divisionsniveau, ligesom fodboldkarrieren bl.a. også har budt på ungdomsår i AaB. Trænergerningen har tidligere sendt Mark til Vendsyssel FF, hvor han havde rollen som assistenttræner på U19 holdet. Derudover har Mark også været en del af genopbygningen af seniorfodbolden i SIV.

- Det er en spændende udfordring, som jeg glæder mig meget til. Jeg kender Bo fra da jeg spillede under ham på klubbens U19 hold. Jeg glæder mig til at vende tilbage, siger Mark Larsen.
Det er 10 år siden Mark og Bo sidst arbejdede sammen. Denne gang er rollerne anderledes, og dem ser den kommende Jetsmark IF træner frem til at træde ind i.

- Det er nogle dygtige unge spillere. Unge mennesker med energi og lyst til at lære. Det er en aldersgruppe, som jeg kender fra mit job som gymnasielære og som jeg nyder at arbejde med. Dette samarbejde med spillerne og den udfordring, der ligger i sammenspillet mellem ungdoms- og seniorregi tiltaler mig meget, forklarer Mark og fortsætter.

- Det samme gør muligheden for at udvikle mig på et højere niveau. Det er super spændende at skulle arbejde sammen med Bo, Tommy, Jan og det øvrige trænerteam. Det vil jeg helt sikkert lære meget af og hele kombinationen af at skulle bidrage til træningen hos divisionshold og U19 hold også, er spændende og kommer til at give et vigtigt kendskab til hinanden, spillere og trænere imellem.
Jetsmark IF og Mark Larsen har i første omgang givet hånd på et 2-årigt samarbejde med start d. 1. januar 2020.