Menu

Ny træner for JS Herrer ansat

image Allan Freiheit tager over efter Mark Larsen, som JS træner
04. november 2020 kl. 12:49
Trænerskifte hos Jetsmark IF’s Jyllandsserie mandskab...
 
Allan Freiheit, fra klubbens egne rækker, tager over som ny træner hos Jetsmark IF’s Jyllandsserie hold. Det sker efter Mark Larsen har været nødsaget til at stoppe sit virke som træner et år før tid.
 
- Mark har desværre måtte prioritere anderledes, hvilket vi er ærgerlige over, men også har fuld forståelse for. Mark har gjort det godt og har bl.a. bidraget til at vi fortsat har et Jyllandsserie hold i klubben. Det skal han have stor tak for, fortæller Bo Zinck, cheftræner for divisionsholdet og medansvarlig for klubbens sportslige set up.
 
Han og klubben glæder sig samtidig over at have fundet den rigtige afløser i klubbens egne række, i form af Allan Freiheit, som med sin trænererfaring, klubkendskab og engagement har både de rette sportslige og menneskelige kompetencer til at føre det gode arbejde videre.
 
- Vi er glade for Allan har taget udfordringen op. Allan har været i klubben i mange år og kender fra sit virke som træner i vores ungdomsafdeling klubben indefra. Samtidig har Allan et stort kendskab til kommunen i sin helhed og kommer i det hele taget med de rette værktøjer til denne trænerpost. Allan er dygtig, driftig og meget engageret. En god person, der vil noget med det, han kaster sig ind i. Så vi glæder os meget til det nye samarbejde, forklarer Bo Zinck.
Det samme gør Allan Freiheit, og han slipper da også for at vente længe på sin første træning, idet han starter i sin nye trænergerning med det samme.
 
- For en fodboldtræner er det altid en interessant udfordring at træne gode fodboldspillere, og det må vi sige det er, på dette niveau. Så jeg glæder mig meget til at komme i gang ude træningsbanerne, siger Allan Freiheit, der kender klubbens anlæg mere end godt.
Den nye Jyllandsserie træner har gennem årene nemlig trænet flere af klubbens ungdomshold. De senere år primært de ældre årgange, herunder U19, hvor Allan senest har assisteret U19 træner Tommy Pedersen.
 
- Jeg kender rigtig mange af klubbens unge spillere. Både dem, der snart bliver senior, og dem, der er blevet det for nyligt. Jeg har fulgt mange af dem og ved, at der både er gode spillere og gode mennesker med masser af engagement. Der er et stort potentiale blandt spillerne og opgaven bliver blandt andet at skabe gode rammer for dem som seniorer i et attraktivt klubliv, der favner både talent, lyst, elite og brede, lyder det fra den nyslåede Jyllandsserie træner, som i første omgang har givet håndslag på at stå i spidsen for de grønblusede de kommende to år.
En stort tak skal lyde til Mark Larsen for en stor indsats og samtidig skal lyde et varmt velkommen til Allan Freiheit.