Jetsmark IF's Serie 1 vandt forårets første kamp...

image
01. april 2017 kl. 17:41

Lokalopgør i første runde i Herre Serie1...

Jetsmark IF's Serie 1 hold startede forårsturneringen med et vaskeægte lokalbrag ved lørdag kl 12.00 at spille mod Aabybro IF. Gennem det meste af 1. halvleg sad Jetsmark spillerne på spillet og havde mest bolden, men det var gæsterne fra Aabybro, der først havde bolden i netmaskerne.
Heldigvis for Jetsmark stod Aabybrospilleren i offside og målet blev derfor annulleret. Jetsmark pressede på, men halvlegen endte målløs.
Efter ca 1 times spil blev Ehab spillet fri og scorede sikkert til 1-0.
Denne stilling holdt længe. Sidst i 2.halvleg fik Aabybro overtaget på midtbanen og var tæt på udligning, men igen blev målet annulleret til stor frustration for Aabybro-spillerne og de mange tilskuere, der havde valgt at køre til Pandrup for at se lokal-fodbold.
I stedet blev der spillet kontra af Jetsmark IF og i kampens sidste minutter spillede de to U19 spillere Kenneth Bjørn Pedersen og Rocky Wissam sig igennem Aabybro forsvaret og Rocky kunne øge til 2-0, der også blev kampens endelige resultat.
Næste lørdag drager Serie 1 herrerne til Hirtshals B, hvor der spilles kl 15.30.