Menu

Jammerbugt FC videre i Pokalen...

image
29. august 2017 kl. 20:47

Med en sejr på 3-1 gik Jammerbugt FC videre i Pokal-turneringen her til aften. Jammerbugt FC var klart farligst og stik imod spil og chancer kom Vejle B foran 1-0. Men i anden halvleg nærmede Jammerbugt FC sig udligning efter flere store chancer. På hovedstød efter hjørne fra Mads Larsen fik Lasse Steffensen endelig udligner og kort tid efter scorede Viktor Ahlman. Med ca 15 minutter igen fik Christian Rye sat kampens sidste mål ind direkte på frispark. Jammerbugt FC er klar til næste runde af Pokalturneringen. Små 400 tilskuere fik en god fodboldoplevelse på Jetsmark Stadion.

Til at følge spillerne på banen deltog Jetsmark U6 og U7 drenge og kampens boldpiger var U10 Pigerne. En god oplevelse for både store og små fodboldfødder!