Menu

Glædelig Jul samt et Godt og lykkebringende Nytår ønskes I alle...

image
20. december 2020 kl. 14:02

Kære alle,

I ønskes en rigtig glædelig Jul samt et godt og lykkebríngende Nytår.

Jetsmark IF vil gerne takke jer for året der er gået og for det formidable arbejde der er ydet i klubben. Tak for jeres indsats og de mange timer i klubben i 2020 både på og udenfor banen. Vi håber, at I fortsat i mange år vil bidrage til at gøre vores klub til en god forening, hvor vi alle hjælper med til at få klubben til at fungere og trives med de mange aktiviteter året byder på for alle.

2020 vil blive husket som året med Corona, hvor meget blev aflyst, men også for året hvor vi stod sammen og alligevel fik gennemført mange, mange træninger og alle de kampe der var mulige. 

Men 2020 vil også blive husket for året, hvor vi fik søsat de mange udendørs byggeprojekter, vi som klub har arbejdet for i mange år. Faciliteter som er fantastiske for os og som vi er meget stolte af at have. Midler til de mange projekter er skaffet dels som kommunale tilskud og dels som fondsansøgninger gennem flere år. Historisk var det at spille den første aftenkamp på Jetsmark Stadion med funklende lys på grønsværen. Det blev også et historisk cykelløb med mange hold på cyklerne, der cyklede mange penge ind til vores forening. Det håber vi at kunne gentage i 2021 og oveni byde på en hjemmekamp og endnu mere socialt på stadion under og efter løbet. 

De mange byggeprojekter bestod af nedenstående...

 1. Ny græsoverflade på vores gamle kunstgræsbane 
 2. Tilskuerhegn på kunstgræsbanen 
 3. Elektronisk måltavle og videotårn på kunstgræsbanen
 4. Etablering af lys på Stadion og kampbane 2 
 5. Etablering af nyt tilskuerhegn på Stadion og kampbane 2 
 6. Etablering af overdække til forældre på børnetræningsbanen
 7. Etablering af overdække mellem de 2 kampbaner 
 8. Etablering af overdække på Stadion i nordendel 
 9. Etablering af ny tribune på Stadion med siddepladser
 10. Etablering af nyt vandingsanlæg på Jetsmark IF’s baner 
 11. Etablering af ny måltavle på Stadion efter et lyn ødelagde det gamle anlæg

Vi glæder os til 2021, som forhåbentlig vil være mindre generet af Corona, så vi alle igen kan komme i en normal hverdag ude på banerne og nyde de mange gode stunder man har med fodbold, venner og familie på det nu opgraderede anlæg.

Men vi er ikke færdige endnu. Corrona-tiden har øget et behov for faste siddepladser på stadion vi vil i takt med Jetsmark Idrætscenter renoveres udbygge både terrasse samt 1. sal af klublokalet. Så de kommende år vil også byde på byggerod og tilpasninger. Men det skal være skidt før det bliver godt som man jo siger. Vi har meget at glæde os til. 

Sportsligt går vi forhåbentlig et forrygende forår i møde og chancen og muligheden for at rykke direkte op er der og den vil vi helt sikkert gå efter. Senior, ungdom og børnefodbolden skal have de bedste rammer i vores klub og vi håber at 2021 vil bringe os endnu tættere på de forhold både ude og inde vi drømmer om at kunne tilbyde vores medlemmer.

Glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår ønskes I alle i og omkring Jetsmark IF og Jammerbugt FC.