Menu

Børneudviklingstræner samt Serie 4 træner ansat til Jetsmark IF

image
27. juli 2023 kl. 12:12
Kenneth Kjærsgaard tiltræder som børneudviklingstræner for Jetsmark IFs U6-U12 piger/drenge samt som andetholdstræner for herresenior.

Fra 1. juli 2023 har Jetsmark IF ansat en børneudviklingstræner, der skal have fokus på udviklingen af U6-U12 piger og drenge.
Det drejer sig om Kenneth Kjærsgaard (KK), der senest har været cheftræner for de bronzevindende U16 DM-piger hos Fortuna Hjørring. Før det har han arbejdet med piger på eliteniveau og seniorherrer på Jyllandsserie-niveau igennem mange år.
KK er uddannet UEFA A-træner og UEFA C-træner og har stor erfaring med træning af børn og har en god pædagogisk ballast med sig, da han er uddannet skolelærer og dagligt arbejder som afdelingsleder på Muldbjergskolen i Hjørring.
KK har siden 2010 været med omkring DBU på børnesiden som både DBU B&U-konsulent og Trænerrådgiver. Han har sideløbende med dette været DBU C-instruktør/trænerudvikler og vil fortsætte i denne rolle.

Børneudviklingstræneren er en ny rolle i klubbens organisation. Rollen har fokus på at være børne- og ungdomstrænernes træner og støtter med at udvikle vores dygtige børn i Jetsmark IF i børneafdelingen. KK vil være hjælper og sparringspartner for klubbens dygtige og vigtige forældretrænere, der hver dag gør en kæmpe indsats for Jetsmark IF.
Jetsmark IF ønsker at udvikle sig meget på børnefodbolden og med placeringen af Skolecenter Jetsmark lige ved siden af klubben, håber vi, at endnu flere børn vil få en god oplevelse med fodbolden på banerne.

På sigt har Jetsmark IF et stort ønske om at blive DBU Børneklub. Det store arbejde skal KK hjælpe klubben med at opfylde.
KK skal hjælpe afdelingens engagerede forældretrænere og ung-trænere med at udvikle til dem til næste trin. Han vil være til stede på træningsbanerne sammen med trænere og spillerne og støtte omkring rammerne, så alle bliver dygtigere til at eksekvere træningspas med fokus på teknisk træning af den individuelle spiller og forståelsen af børnenes aldersmæssige udvikling.
Når spillerne starter op efter sommerferien, vil KK være på banen til 2 træningspas om ugen (tirsdag og torsdag). Målet er at komme forbi alle hold fra U6 til U12 i en aftalt frekvens.

Det vil være med til udvikle klubbens trænere, spillere og ensartetheden i træningsmiljøet, hvilket kommer alle til gode.
KK glæder sig meget til at komme i gang. Et godt børneudviklingsmiljø er fundamentet for en god ungdomsafdeling fra U13 og opefter. Jeg glæder mig over, at Jetsmark IF vælger at prioritere store kræfter på deres børn – og ser frem til samarbejdet med trænerne, spillerne, forældrene og klubben.

Ved siden af arbejdet som Børneudviklingstræner (BUT), skal KK træne klubbens andethold – for nuværende i Serie 4. KK skal samarbejde med Allan, Simon, Sead og Per med udviklingen af de unge spillere på Jyllandsserien, Serie 4 og U19, hvor vi med garanti vil lave et af de mest spændende og udviklingsorienterede senior-setups i Nordjylland.
KK kommer til med stor erfaring på højt niveau, hvor det sportslige på banerne er vigtigt med en god træning, men også det sociale i omklædningsrummet efter træninger og kampe. De unge spillere på disse 3 hold kan se frem til et meget kompetent trænerteam, som klubben er meget stolte af at kunne præsentere.

Skulle du gå med overvejelser om at ville prøve dit talent af i et super godt træningsmiljø, er du velkommen til at kontakte Allan Kjeldsen på 2373 1987 eller Kenneth Kjærsgaard på 4122 3911.

På bestyrelsens vegne
Anders Esholm Jensen, bestyrelsesmedlem
Luk