Herlig weekend med Jyske Mesterskab i indendørs for U13 Piger og Drenge!

image
06. marts 2017 kl. 11:12

I alt 124 fodboldkampe blev afviklet inden de fire rækkers mestre kunne kåres. En herlig weekend med masser af sprudlende ungdomsfodbold blev afviklet i Jetsmark Idrætscenter med Jetsmark IF som arrangør.

Stævnet bar præg af spændte deltagere i deres første Jyske Mesterskabsstævne mødte op med højt humør og god forældresupport. Der bliv vist masser af god ungdomsfodbold og stævnet blev afviklet uden de store problemer eller spillerskader.

Også de gode dommere mødte frem med godt humør og satte et positivt og konstruktivt aftryk på hele stævneafviklingen.

Godt 250 spillere og trænere blev bespist under stævnet, så der var travlhed i cafeteriet i Jetsmark IF, der også lørdag formiddag havde ca 100 spillere og forældre til spisning ifbm årets sidste Standerhejsning for U5 til U9 piger og drenge.

Lørdag aften blev der svømmet i Jetsmark Idrætscenter. En del havde også valgt at slappe af med børnenes Melodi Grand Prix, så der mødte lidt ekstra gæster op i Pandrup Bio, der viste grand prix på lærred.

I U13 Drenge B vandt Team Midtjylland over Lemvig GF i finalen, mens bronze pladserne gik til hhv Løgstør IF og Kolt/Hasselager.

Og i U13 Drenge A vandt Kvaglund IF over Aabyhøj IF i finalen og delt bronze til Ringkøbing IF og IF Lyseng.

Hos Pigerne var Mejrup GU med hold i både A og B række stærkt spillende og de vandt med hele 9-1 i finalen over Lemvig GF i Pige B rækken. Her blev det til en bronze plads for Støvring IF og Give Fremad.

Også i A-rækken var det de stærke spillere fra Mejrup, der vandt med 5-2 over Dybbøl IU. Bronze-pladsen gik til AaB’s piger og Kolind/Midtdjurs.