Menu

Erhvervsmessen

Erhvervsmessen er en aktivitet, der finder sted hvert 2. år senest i 2015. Erhvervsmessen er en fælles aktivitet mellem Jetsmark IF og Jetsmark HK og vi synes selv at det er en vigtig og samlende aktivitet for vores lokalområde.

Overordnet ansvarlig for Erhvervsmessen fra Jetsmark IF er:
Finn Larsen
Bettina Guldager
Pia Steen Bjerring

Opstilling og nedtagning af af Stande:
John Christensen
Jan Baw Jensen

Ungdom stod i 2011 for første gang for Tombolaen sammen med Jetsmark HK repræsentanter. Denne aktivitet var tidligeredrevet af Forældreforeningen. Der blev skaffet 900 gevinster til årets tombola og 30 minutter før lukketid kunne tombolaen melde om udsolgt!

Tombola-ansvarlige i JIF var:
Mette S. Jensin
Dorte Mylting
Pia Steen Bjerring

forældre eller andre, der gerne vil hjælpe med denne aktivitet, der næste gang vil finde sted i efteråret 2013 kan henvende sig til nogle af de ovenstående. Der er altid plads til ekstra hjælpende hænder.


Fra 2015 Erhvervsmessen blev der skrevet følgende:

Erhvervsmessen - vel overstået for denne gang

Året Erhvervsmesse, som finder sted hvert 2. år i Jetsmark Hallerne er nu vel overstået. De to klubber Jetsmark HK og Jetsmark IF har været på overarbejde med hensyn til at arrangere, stille op og tage ned, så hallerne mandag morgen atter er brugbare for skoler og klubber i vores lokal-område. Årets Erhvervsmesse havde udsolgt på standene og var specielt søndag godt besøgt. De to foreningers fælles tombola, til fordel for ungdomsarbejde kunne melde om udsolgt, hvilket er særdeles dejligt.

Fra de to klubber skal lyde en STOR TAK for alle de fornemme gevinster, som forretninger og medlemmer har fremskaffet. Det har været en rigtig god oplevelse at være med til at arrangere og de to klubber har haft stor fornøjelse af det fællesskab arrangementer har bragt. Også en STOR TAK til alle de mange frivillige, der har hjulpet med at opstille og nedtage standene, stå i entre, i tombola eller i vores bod med OK.

Og til sidst men ikke mindst skal Messeudvalget naturligvis også have en STOR TAK, for foruden dem var vores lokale Erhvervsmesse aldrig blevet en realitet. Fra fodbold er det: Finn Larsen, Pia Steen Bjerring og Bettina Guldager, der har deltaget i det store arbejde.

Finn Larsen
E-mail: finnjets@gmail.com
Mobil: 40185712

Bettina Guldager
E-mail: bettina.guldager@stofanet.dk
Mobil: 24866264

Pia Steen Bjerring
E-mail: pia@steenbjerring.dk
Mobil: 30654646