Menu

Sponsorcykelløb og bold - Stor fælles klubafslutning på foråret...

image
22. maj 2019 kl. 11:45
lørdag d 15, juni 2019

Som noget nyt arrangeres vores årlige cykelsponsorløb på en måde så alle årgange kan være med uden at alle cykler. Saml ind og vind!

Hver årgang finder 1-3 ryttere, der repræsenterer årgangen og alle spillere og famileier hjælper så med at samle ind til årgangens ryttere. Som noget nyt i år er der masser af lodtrækningsgevinster til fælles oplevelser for årgangen som der trækkes lod om i pausen i 2. div kampen mellem Jammerbugt FC og Kolding IF. Der cykles mellem kl 10.30 og 11.30. Indskrivning til cykelløb er 9.30-10.30. Næsten alle af klubbens hold spiller kamp lørdag, men alle vil kunne komme retur til Jetsmark Stadion til 2. div kampen og være fælles om at se denne kamp og deltage i lodtrækningen om de mange gevinster. Forestil jer alle klubbens medlemmer med familier på Jetsmark Stadion… .-)

Så det er nu at I alle skal samle lidt ind hver i sær til det store løb, hvor overskuddet går til vores mange kommende anlægsprojekter, der bliver til gavn og glæde for os alle i klubben!

Støt op om arrangementet d 15. juni 2019 og brug dagen på fodbold i årgangen, på klubben og vores fællesskab på Jetsmark Stadion!