Menu

Ny træner for kommende U15 drenge

image
25. juni 2019 kl. 22:25
Der oprustes i Jetsmark IF’s talentafdeling frem mod den kommende sæson

Ny træner for kommende U15 drenge

Der oprustes i Jetsmark IF’s talentafdeling frem mod den kommende sæson. Senest er det U15 drenge, som har tilknyttet ny træner.

Og det er, i form af Kasper Bundgaard-Nielsen, en både erfaren og kompetent mand, som nu får ansvaret for den videre udvikling af de unge talentfulde fodboldspillere.

- Vi er glade for at kunne præsentere Kasper som ny træner for klubbens kommende U15 drenge. Kasper har flere års erfaring som træner og har ligeledes DBU B-licens, fortæller Jetsmark IF’s Talentkoordinator, Anders Esholm Jensen, og fortsætter;

- De seneste to år har Kasper stået i spidsen for Thisted FC’s talentfulde årgang 2004, og er en træner med ambitioner for både holdet, klubben og sig selv. Dertil er det positivt, at vi igen styrker vores klub med en lokal mand bosat i Jammerbugt Kommune.

Kasper, der forventer at starte på DBU A-licens i 2020/2021, er 32 år og bor i Fjerritslev, og så er han mere end klar til sin nye udfordring.

- Jeg har glædet mig til at møde spillerne omkring den kommende U15 årgang. At få dem til at udvikle sig og gøre dem klar til deres kommende fodbold-år, sætter jeg en stor ære i. Der skal med tiden gerne komme minimum en til to 2. divisionsspillere ud af årgangen, lyder det ambitiøst fra den nye talenttræner, der har et godt kendskab til klubben.

- Jeg har selv spillet i Jetsmark IF som ungdomsspiller tilbage i midt nullerne og ser nu frem til at være en del af en lokal klub i en rivende udvikling, slutter U15 træneren, der netop har haft sin første dag i klubben og nu ser frem til at tage sit nye hold med til det forestående Vildbjerg Cup.

Velkommen til Kasper Bundgaard-Nielsen.