Menu

Jetsmark IF hentede fire flotte pokaler med fra Nørhalne Cup

image
03. juni 2019 kl. 18:15

Jetsmark IF hentede fire flotte pokaler med fra Nørhalne Cup

Jetsmark IF er nu på den anden side af et veloverstået Nørhalne Cup, hvor der både på og udenfor banen blev leveret stærke indsatser af både spillere og frivillige.

Indenfor skridtstregerne blev der tilmed spillet hele fire vinder pokaler i hus. Årgang U11 og U14 hos pigerne samt U10 og U16 hos drengene sejrede på sikker vis i deres aldersgrupper.

Hos U11 skete det i overbevisende stil med den ene storsejr efter den anden i de indledende runder. De sidste afgørende kampe blev dog tætte, da respekten for de grønblusede sendte modstanderholdene i defensiven.

- I de fem første kampe var vi rigtig godt spillende og fejede alt modstand til side. De to sidste kampe blev dog tætte, fordi modstanderne stod med alle mand i eget målfelt og dermed havde vi svært ved at få bolden ind i det alt for lille mål, smiler en glad U10 træner, Søren Larsen.

Der var også storsejre hos U14 piger, hvor trænerteamet Morten Welløw og Daniel Fernhein Jakobsen, kunne se sit hold gøre rent bord med fem sejre i de indledende kampe, efterfulgt af yderligere to i finale spillet.

- Vi er to meget stolte trænere. Der blev spillet rigtig flot fodbold i mange af kampene og pigerne havde masser af selvtillid. Det var en fornøjelse sammen med glade piger og glade forældre. Og vigtigst af alt, så leverede alle pigerne en 110 pct. indsats. Alle var med, lød det fra Daniel og Morten, der i det hele taget har gang i en god sæson.

- Ikke nok med at det er gået godt med Nørhalne Cup, så ligger holdet også nr. 1 i deres DBU pulje med maksimum point og en målscorer på 24-0. Vi er derfor allerede nu klar til regionsmesterskaberne.

Samme sejrsvilje var der hos den lidt yngre generation, klubbens U11 piger, der på sikker vis spillede sig til den ene stensikre sejr efter den anden. Her var der virkelig tale om girlpower i ordets reneste forstand. En superflot præstation af de unge Jetsmark piger med træner Trine Thomsen ved roret.

Klubbens U16 drenge, som ellers har måtte acceptere en lidt mager pointhøst i de seneste kampe i den daglige turnering, ramte også fodboldformen under Nørhalne Cup. Her vandt de på meget flot vis elite rækken – en særlig bedrift, der er værd at være ekstra stolte over.

- Vi havde givet håndslag på, at vi ville vise os positivt frem i Nørhalne Cup, og det må vi sige er lykkes til UG. Jeg havde lavet en trup på 16 mand, flest fra 2003, tre fra 2002 og en enkelt fra 2004, og der blev selvfølgelig brug for alle. Vi var kommet i gruppe med gode hold som Vendsyssel, Hobro, Kolding, FC Silkeborg og et godt hold fra Litauen, SM Tauras. At vi går hele vejen er en fantastisk indsats og jeg må bare sige, at det er klasse at arbejde med drengene, lød det fra en glad og stolt U16 træner, Kim Hansen.

U16 drengene spillede flere tætte kampe i den indledede fase og supplerede med et par storsejre, inden et nederlag sneg sig ind lige inden finalen. Finalen blev dog sikkert vundet med hele 4-0 over Kolding.


Et stort tillykke til de fire hold og en stort tak til alle øvrige hold samt frivillige hjælpere også.

 

Sammen er vi stærkere!