Menu

Engelske Bayan Fenwick indtræder i U13 trænerteam

image
04. juli 2019 kl. 19:16

Engelske Bayan Fenwick indtræder i U13 trænerteam

Jammerbugt FC’s divisionsspiller, Bayan Fenwick, der bl.a. har en fodbold fortid i engelske Crystal Palace skal fra den kommende sæson bidrage til at udvikle klubbens talentfulde U13 spillere.

Her indtræder Bayan som assistenttræner efter sommerferien, og skal således indgå i et tæt samarbejde med det øvrige team omkring U13 holdet. Bayan Fenwick bringer en interessant personlig og faglig profil til talentarbejdet og har sin unge alder til trods flere erfaringer at trække med ind i træner arbejdet. Udover at have haft lignende rolle i Crystal Palace er Bayan således også tilknyttet Aabybro Efterskoles fodboldlinje.

I Jetsmark IF’s ungdomsafdeling glæder man sig derfor også over endnu en forstærkning af talentarbejdet, hvor flere stærke trænerkapaciteter er blevet føjet til et allerede stærkt set up her i sommerpausen.

- Vi er utrolig glade for, at det er lykkes at få endnu en stærkt trænerprofil tilknyttet ungdomsafdelingen. Bayan er træner på fodboldlinjen på Aabybro Efterskole og indeholder uden tvivl masser af gode kompetencer, vi kan få gavn af i klubben. Bayan er ikke ukendt for klubben, da han spiller på Jammerbugt FC’s 2. divisionshold, og allerede i foråret har været tilknyttet som teknisk træner i børneafdelingen, udtaler talentkoordinator Anders Esholm Jensen.

Den nye U13 assistenttræner, som altid møder sine omgivelser med et både åbent og positivt sind, glæder sig også til at tage hul på sin nye udfordring.

- Jeg begyndte at træne unge spillere, da jeg spillede som professionel i Crystal Palace, og har i den forbindelse også taget en af mine engelske trænerkurser der. Det var min første erfaring som træner og jeg kan stadig huske træningssessionerne og de øvelser, vi lavede. Faktisk har jeg benyttet flere af dem, mens jeg har været tilknyttet Aabybro Efterskole, hvor jeg har stået for træning i et halvt år, hvilket jeg også fortsætter med det næste år, fortæller Bayan Fenwick og fortsætter;

- Jeg ser virkelig frem til min nye rolle hos klubbens U13 hold og til at arbejde med alle de talentfulde spillere, der kommer op igennem klubbens ungdomsafdeling. Det er spændende, at få muligheden for at hjælpe dem i en så ung alder og måske lære dem et mere internationalt perspektiv på fodbold fra mine erfaringer. Personligt, for mig som træner, handler det hele om at udvikle spillerne individuel. Du arbejder med den enkelte spiller, finder deres styrker og gør dem endnu bedre. Derudover vil jeg gøre mit til, at de elsker fodbolden og har lysten til at dygtiggøre sig.

Bayan Fenwick, som også skal spille på Jammerbugt FC’s divisionshold det kommende år, indtræder i U13 trænerteamet, når sæsonen skydes i gang eftersommerferien.