Menu

U14 drenge fra Jetsmark IF vandt JM i Indendørs

image
06. marts 2017 kl. 11:20

U14 fodbolddrengene fra Jetsmark IF, som vandt det nordjyske mesterskab i sidste måned og sikrede sig dermed kvalifikation til det jyske mesterskab (JM) deltog i weekenden i Fredericia til de Jyske Mesterskaber. JM spilles mellem 8 hold og alle mod alle, hvorefter der spilles semifinaler for de fire bedste placeringer. Lørdagens 4 kampe blev alle vundet og efterfulgt af to sejre og et nederlag søndag. Dette betød, at holdet fik en meget flot  1. plads i den indledende runde med nogle meget stærke hold. En meget spændende semifinale søndag blev spillet mod RK03 fra Romalt/Kristrup og endte 2-2. Da Jetsmark havde 1. pladsen i de indledende kampe, var vi dog klar til finalen om JM, der blev et nordjysk lokalopgør mod Frøstrup/Hannæs. Efter en tæt og nervepirrende finale vandt Jetsmark kampen med 2-1 og dermed JM. Det var da også nogle trætte spillere og stolte trænere, der modtog guldmedalje, vindertrøje og pokal efter en utrolig flot indsats foran glade forældre, der fulgte holdet hele weekenden.