Menu

Ny U6-U12 koordinator i Jetsmark IF

image
08. november 2018 kl. 09:15

Ny U6-U12 koordinator i Jetsmark IF

Det er et velkendt ansigt, der fra det nye år skal være U6-U12 koordinator i Jetsmark IF. Brian ”Robs” Nielsen har således sagt ja til at være ansvarlig for talentkoordineringen hos klubbens unge spillere i disse aldersgrupper.

Det er mere eller mindre et perfekt match, i det Brian tiltræder stillingen med en stort kendskab og nært forhold til klubben, ligesom Brian har masser af erfaring med træningen af de unge mennesker. Derfor bringer nyheden også glæde hos klubbens sportslige ansvarlige, Bo Zinck. - Jeg er meget glad for, at Brian har sagt ja til denne opgave. Brian er både et godt menneske og en dygtig træner, og han passer ekstremt godt ind i denne stilling. Brian kender klubber virkelig godt og har en stor indsigt i ungdomstræning fra mange års erfaring, fortæller Bo Zinck og fortsætter; - Vi har i klubben en høj prioritet i forhold til at sætte større fokus på de helt unge spillere, og med ansættelsen af Brian har vi taget et vigtigt skridt, hvad det angår. Så jeg er virkelig glad for dette er lykkedes. At vi nu principielt er tre talentkoordinatorer i klubben, synes jeg også vidner om et stærkt set up, der kun bliver bedre og bedre. Jeg ser meget frem til samarbejdet.

Det samme gør Brian, der ikke skulle bruge lang tid på beslutningen om at tage opgaven som U6-U12 koordinator. - Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at påtage mig denne opgave, var jeg ikke det mindste i tvivl om, at det havde jeg. Jeg ser frem til at komme ud og hjælpe vores ungdomstrænere med de ting, som de går og tumler med i dagligdagen, både på og uden for banen, samt at være talerør op til Bo Zinck, Anders Jensen og bestyrelsen, lyder det fra Brian Nielsen.

Som U6-U12 koordinator træder Brian ind i et efterhånden velsmurt maskineri af talentudvikling, fodboldfornøjelser og godt sammenhold. - Der er allerede gjort et kæmpe stykke arbejde i vores ungdomsfodbold, også omkring U6-U12 piger og drenge, hvor der er udarbejdet et godt stykke værktøj i form af vores arbejdsmappe ”Fodbold  For Livet”. Ligeledes har vi gode trænere i vores årgange, som gør det godt med spillerne på alle områder, fremhæver den nye talentkoordinator for U6-U12.

I sin nye funktion får Brian lov at bruge sin store erfaring fra mange år som ungdomstræner og ser nu frem til et stærkt samarbejde med de mange ungdomstrænere i klubben. - Jeg har været ungdomstræner i Jetsmark IF over flere gange. Min trænergerning startede som 14-årig i klubben og jeg har efterfølgende haft en del år som seniortræner i nogle af de omliggende klubber, fortæller Brian og sætter et par ord på fodboldfremtiden for de unge årgange. - Målsætningen er at få støttet vores trænere med træningen i det daglige, og at vi får lavet en god, spændende og sjov træning, uanset hvilket niveau, man nu besidder. Derudover skal vi sikre, at vi får arbejdet ud fra vores ”Fodbold For Livet” koncept og deraf forsætte det positive klubliv i og omkring klubben, for både piger og drenge, slutter Brian, som vil bruge de kommende vintermåneder til at komme godt ind i sin nye rolle.