Menu

Tre nye ungdomstrænere klar til at tage fat efter sommer...!

image
16. juni 2019 kl. 23:01

Tre nye ungdomstrænere klar til at tage fat efter sommer

Der er fuld gang i ungdomsfodbolden i Jetsmark IF, hvor sæsonen er godt i gang og sommerferien og oprykning til nye rækker nærmer. Vi fangede klubbens U6-U12 koordinator, Brian ”Robs” Nielsen på klubbens træningsanlæg til en status og spændende nyt om træneransættelser til sæsonen efter sommerpausen.

- Der er fuld fart på både træning og kampe i de forskellige årgange for pige og drenge holdene, og der løber mange glade børn rundt på vores træningsanlæg, hvor der er gode og dygtige forældretrænere, der tager sig af børnene, indleder U6-U12 koordinatoren, som glæder sig over den positive udvikling ungdomsafdelingen er inde i.

- Der er fin tilslutning i alle vores årgange, men især vores pigehold har haft rigtig fin tilgang. Men der er altid plads til flere både pige og drenge, der har lyst til at spille fodbold.

I disse årgange er det primært forældre trænere, der tager sig af træningen, men da der på nogle årgange var ønske om tre en pause fra trænergerningen, gik vi i gang med at finde nye trænere, og vi er ikke i tvivl om, at der er fundet gode løsninger, til at lukke hullet efter de trænere, som har lavet en fantastisk stykke arbejde gennem flere sæsoner. De skal alle have en stor tak, understreger Brian ”Robs” Nielsen, inden han afslører de nye træneransættelser.

Benjamin Gravgaard Hansen ny træner for U11 drenge

- Benjamin kommer fra et trænerjob i Aabybro IF, hvor han har været U14 træner. Benjamin er også tilknyttet som træner for AaB-træninger og kommende Topcenter træner. Benjamin får ansvar for at lave træningsplaner for U10-U12 piger og drenge, som bliver en stor hjælp til de trænere, der løber i de årgange. Han er et stort trænertalent, som bliver spændende at følge, fortæller Brian ”Robs” Nielsen, men mens Benjamin supplerer:

- Jeg ser først og fremmest frem til en masse fodboldglade børn, som er klar til at udvikle sig som fodboldspiller. Derudover forventer jeg, at kunne bidrage til børne- og ungdomsudviklingen og afdelingen i klubben, og skabe endnu flere kommende seniorspillere, som kan bidrage til Jammerbugt FC’s 2. division eller sågar kommende Superligaspillere. Jeg har store ambitioner om, at forbedre og udvikle mig selv både personligt og som fodboldtræner, og det tror jeg denne opgave kan tilføre mig.   

Den 21-årige træner fra Tyslstrup med bopæl i Aalborg måtte indstille fodbolboldkarrieren tidligt grundet en knæskade som 15-årig på AaB’s elite ungdomshold. Siden har Benjamin været træner i både Jetsmark og Aabybro IF, ligesom han har både B1 og B2 trænerkursus, og starter til august på B3 træneruddannelsen, som giver UEFA B trænerlicens. Dertil er Benjamin cheftræner på FNF talent- og teknikskole Vest, og efter sommerferien ændres det til cheftræner for U10 årgangen på Topcentret i Hjørring.  

Thomas Nielsen ny træner for U12 drenge

- Thomas kommer fra vores 2 divisionshold, hvor han har været målmand, men en skade har desværre sat en stopper for at han kan spille mere. Thomas er skolelære på Skolecenter Jetsmark, hvor han også står for fodboldlinjen. Daniel Vincent forsætter som makker med Thomas efter sommerferien, så det bliver et stærkt team. Fælles for U11-U12 drengene er at de kommer til at træne sammen efter sommerferien, siger Brian ”Robs” Nielsen om sin anden nye træner, der har masser at bidrage med i sin nye fodboldtilværelse.

- Jeg har en del erfaring fra mange forskellige klubber og trænere, som har inspireret mig gennem min fodboldkarriere. Jeg håber, at jeg kan bruge nogle af disse erfaringer i min trænergerning samtidig med, at jeg kan sætte mit eget personlige aftryk. Derudover har jeg via mit arbejde som skolelærer en del erfaring med at arbejde med unge mennesker, som jeg tænker vil komme mig til gode ude på træningsbanen med drengene. Jeg glæder mig sindssygt meget til, at jeg kan få lov at præge nogle unge håbefulde fodboldspillere og måske hjælpe nogle af dem på vej til at nå et højt niveau i dansk fodbold, lyder det fra den kommende ungdomstræner, Thomas Nielsen.

 

Andreas Bøknæs ny træner for U11 piger


- Andreas er en ung mand, der har fået sin fodbold opdragelse i Jetsmark og som i det daglige spiller på vores serie 4 hold. Vi er rigtige glade for at Andreas har lyst til at prøve kræfter med trænergerningen for vores u11 piger sammen med Jakob Juul, fremhæver Brian ”Robs” Nielsen om sin tredje trænertilføjelse.

Den unge Andreas Bøknæs er klar til sin nye udfordring og lader til at komme med masser af nyt gåpåmod og en god indstilling til opgaven.

- Jeg er ny i trænergerningen, men har som aktiv spiller i klubben gennem alle ungdomsår selvfølgelig tilegnet mig noget erfaring og fodboldviden. Jeg ønsker og håber, at være med til at skabe et godt miljø på holdet og for holdets piger, hvor de trives og glæder sig til træning og kamp, og samtidig udvikler sig som fodboldspillere, på samme måde som jeg selv var glad for at spille i klubben og fortsat er, siger Andreas Bøknæs.

Sportslig og social stærk ungdomsafdeling

Det er dermed nogle stærke tilføjelser til ungdomsrækkernes trænerteams og forventningerne til det nye set up er da også positive hos talentkoordinatoren.

- Vi forventer, at kunne løfte den fodboldmæssige kunnen ved alle i årgangene, og ligeså vigtigt at få det sociale med i højsædet. Her bliver det også forældregruppen, der må give en hånd med at skabe sidstnævnte. Vi ser frem til at få de nye træner i gang sammen med resten af trænerstaben, med mange gode timer sammen fodboldmæssigt og socialt, lyder det fra Brian ”Robs” Nielsen, inden han runder af.

- Jeg vil gerne sige en stor tak til alle jer trænere, der yder en stor indsats for vores børn i klubben.

Skulle du have lyst til at være med i et godt træningsmiljø både som spiller eller træner, kan du ringe til Brian ”Robs” Nielsen på 42361155 og høre om de muligheder, der er i Jetsmark IF

Luk