Menu

LL Small Star Mikrofodboldskole 2019 - 2 dejlige dage på banerne!

image
20. maj 2019 kl. 14:04

Selvom der ikke blev mulighed for indløb på banerne for de yngste fodboldspillere, blev årets mikrofodboldskole LL Small Stars 2019 en stor succes. Med 50 deltagende børn og deres forældre var klublokalet bog bane 4 og 5 fyldt godt op.

Begge dage blev indledt med fælles opvarmning med musik i højttalerne på Stadion. Fredag kom maskotten Ingolf forbi og der blev taget holdbilleder og fællesbillede, så alle spillere og assistenter kunne få et minde med hjem om dagene. Ud over billeder fik hver spiller også en Hummelbold, the flot T-shirt og drikkedunk med hjem.Børnene blev inddelt i grupper efter alder og der blev lavet teknisk træning begge dage.  

Hver dag blev der trænet fra 10-15.00 og der blev også mulighed for at afprøve klubbens nye boldkanon. Og Målmandstræner Nicolai Esholm brugte hver af de to dage tid med årgangenes målmænd til at introducere målmandstræning, så nu er de yngste klar til at modtage målmandstræning tirsdage fra 16.30-17.30.

Nyt bålfad blev leveret til klubben og testet til stor glæde for de mange der afsluttede lørdagen med snobrød og saftevand.
Desuden havde forældre bagt kage både til fredag og lørdag, så der blev også tid til saft, skåret frisk frugt og kage begge dage

Begge dage blev der taget billeder af aktiviteterne og du kan se de mange fantastisk billeder på facebook siden Jetsmark IF : https://www.facebook.com/Jetsmark-IF-164862707019077/

Stor tak til alle trænere og assistenter samt forældrerepræsentanter for en dejlig mikrofodboldskole og tak til de mange forældre, der hjalp med de forskellige praktiske gøremål i løbet af de to dage. Og tak til LL Transport for arrangement-sponsoratet.

Vi glæder os allerede nu til at arrangere Mikrofodboldskole igen i 2020.

 

Luk