Menu

Nyt på vej til klubbens legeområde!

image Trampolin
06. december 2021 kl. 11:26

Årets sponsorcykelløb samlede blandt andet ind til en trampolin til vores legeområde. Denne er nu købt og vi afventer bedre vejr, så den kan blive sat op til gavn for alle klubbens medlemmer og besøgende. 

Trampolinen er af typen BERG Outdoor Elite og godkendt til offeentlige legepladser. Samme trampolin-type vil at Jetsmark Lokalråd blive sat op på de to legepladser i hhv Pandrup Anlætg og Kaas Lystanlæg. Ærgerligt at vi kom for sent ud ifht frost og sne, men alle tre trampoliner i lokal-området vil helt sikkert blive klar til brug til foråret.

Beskrivelsen følger nedenfor: 

Her får du det bedste af det bedste. Masser af plads til forskellige tricks, Airflow hoppedug der giver mindre modstand, Twinspring fjedre samt den kraftigste og mest holdbare kantpolstring fra BERG.

BERG Grand Elite er den største trampolin i Elite serien. Her har du helt sikkert nok plads til at lave tricks og akrobatiske øvelser. Den ovale form og en størrelse på 520 x 345 cm, giver dig god plads til udfoldelse.

Du bliver garanteret sikkerhed og sjov i rigtig mange år.

Du får her fordelene ved en aflang trampolin, som giver flere muligheder for spring og samtidig styrken ved en kurvet ramme.

På Grand Elite får du den kraftigste kantpolstring fra BERG, hvilket giver max sikkerhed. Den er 3 cm tyk og 40 cm bred, så du er sikret at kant og fjedre er godt dækket. Skummet er dækket med PVC i højeste kvalitet og et UV resistent lag, som sikrer lang levetid. Kantpolstringen til BERG Elite er lavet på en måde så den rynker mindst muligt, ved at fylde ekstra skum i, og dermed altid er strammet ud og ser flot ud. Elite kantpolstringen har en ekstra lang levetid, hvilket holder den pæn 2-3 gange længere end en Champion kantpolstring.

Denne trampolin har det nyeste design inden for hoppeduge fra BERG. AirFlow hoppedugen lader 50% mere luft komme igennem hoppedugen når der hoppes, hvilket sikrer meget mindre modstand samt bedre og højere hop. Dette, samt de gode Twinspring Gold fjedrer, sikrer dig en kraftig hoppeeffekt, som giver mulighed for de bedste og højeste hop

Luk