Jetsmark IF - Ung & Talent

I Jetsmark IF og Jammerbugt FC ønsker vi at skabe et udviklende sportslige miljø for ungdomsspillere med ungdomsfodbold på højt niveau for på den måde at udvikle kommende spillere til Jammerbugt FC's 2. divisionshold.

Jetsmark IF - Ung & Talent bygger på et koncept med to grene. Den ene gren U10-U13 er samarbejde med AaB omkring talentudvikling og den anden gren bygger på et koncept med alle klubber i Jammerbugt Kommunefor U14 - U16 årgangene. Her er klubsamarbejde på tværs af klubber, ledere, spillere, trænere og forældre er essentielt, men det er Jammerbugt FC der driver samarbejdet. Dette vurderer vi samlet er et godt udviklingsmiljø for børn og unge i Jammerbugt området. I samarbejde med klubberne omkring os ønsker vi at udvikle de dygtigste talenter og igennem Jammerbugt FC til at styrke samarbejdet klubberne imellem til glæde for alle parter.

Vi har i Jetsmark IF - Ung & Talent og Jammerbugt FC et fælles værdisæt, som vi arbejder ud fra i daglig praksis. Det er værdier, som har stor betydning i vores talentudviklingsprogram, hvor de i forskellige sammenhænge ofte italesættes. Værdierne er gældende på både leder-, træner- og spillerniveau.

For os er værdierne ...

  • Respekt - vi viser respekt for hinanden, for modstanderne og for dommeren
  • Glæde - vi udståler humør og glæde ved fodbold, glæde smitter på den gode måde ...
  • Passion - vi brænder for fodbold og tør vise det, vi prioriterer det i vores hverdag
  • Fællesskab - sammen er vi stærkere, vi løfter i flok, vi er et team der står sammen i med og modvind!

Talentkoordinator: 
Martin Pedersen
Mo
bil: 2222 4343
E-mail: roede15@hotmail.com

Ungdomsfomand i Jetsmark IF 
Pia Steen Bjerring
Mobil: 3065 4646
E-mail: pia@steenbjerring.dk


Talent U14 - U16 spillerudvikling mod målet - Jammerbugt FC

DBU T-LICENS - et mål for ungdomsarbejdet...

Vi tilbyder både bredde og elitefodbold i disse årgange i Jetsmark IF. I U14-U16 årgangene arbejder vi i Jetsmark IF i Jammerbugt samarbejdet, som er drevet af Jammerbugt FC og dækker alle klubber i Jammerbugt Kommune. Vi tilstræber at opnå et fodboldmiljø, der muliggør en DBU T-Licens i Jammerbugt Kommune. Denne licens vil betyde, at vi som fodboldklub skal fokusere og arbejde endnu mere målrettet på udvikling af ungdomsspillere. Samtidig vil en DBU-licens være en blåstempling af vores måde at arbejde med vores spillere på. Gennem vores talentarbejde ønsker vi, at udvikle spillere til alle niveauer i fodbold-Danmark.

Læs mere omkring det nye spændende Jammerbugs-samarbejdet med Claus Gaihede som træner på: 

http://www.jammerbugtfc.dk/talentprojekt.aspx  


2014 - Et udviklingsfyldt år på alle parametre i Jetsmark IF

I sommeren 2014 fik vi den nye trænerkabale på plads for vores ungdomshold. Det har ført til et rigtig godt samarbejde på tværs af årgangene, som har gjort, at vi har fået ført vores blågrønne tråd mere igennem og forstærket både vores træningsmiljø og -kultur i klubbens ungdomsafdelign. Vi har forbedret muligheden for den enkelte spiller ved individuel- (specifiktræning) samt træning med andre aldersgrupper. Vi forsøger hele tiden at styrke alle vores miljøer og setup’s i klubben så vi på sigt kan erhverve os DBU’s T-licens, som vi håber at vi nærmer os muligheder for gennem vores sportslige resultater og klubbens organisation.

Resultaterne i efteråret 2014 har også været tilfredsstillende (1. holdene i 11-mandsrækkerne):

U/13 M: 2. plads (Højeste niveau for U13 hold)
U/14 Vest 1: 7. Plads (Næsthøjeste niveau for U14 hold)
U/15 M1: 1. plads (Oprykning til højeste niveau U/15 Elite)
U/16 M2: 2. plads (Forbliver i tredjehøjeste række på dette niveau)

Vi glæder os til at følge holdene og dere i foråret 2015

U15 holdet, der i foråret 2015 skal spille U15 Elite.

Ultimate Web