Talent U14 - U16 spillerudvikling mod målet - Jammerbugt FC

DBU T-LICENS - et mål for ungdomsarbejdet...

Vi tilbyder både bredde og elitefodbold i disse årgange i Jetsmark IF. I U14-U16 årgangene arbejder vi i Jetsmark IF i Jammerbugt samarbejdet, som er drevet af Jammerbugt FC og dækker alle klubber i Jammerbugt Kommune. Vi tilstræber at opnå et fodboldmiljø, der muliggør en DBU T-Licens i Jammerbugt Kommune. Denne licens vil betyde, at vi som fodboldklub skal fokusere og arbejde endnu mere målrettet på udvikling af ungdomsspillere. Samtidig vil en DBU-licens være en blåstempling af vores måde at arbejde med vores spillere på. Gennem vores talentarbejde ønsker vi, at udvikle spillere til alle niveauer i fodbold-Danmark.

Læs mere omkring det nye spændende Jammerbugs-samarbejdet med Claus Gaihede som træner på: 

http://www.jammerbugtfc.dk/talentprojekt.aspx

Til de første samlinger har der deltaget mellem 35 og 45 spillere hver gang! 


Spillestil - Talent U10-U16

/UserFiles/file/Spillestil_U10-U12.pdf

/UserFiles/file/Spillestil_U13-U16.pdf


Den Grønne Tråd - uddybning af spillestil og spillerudvikling ifbm talentholdene

I Jetsmark IF/Jammerbugt FC er der blevet udarbejdet DEN GRØNNE TRÅD (DGT), med målet om at opkvalificere organisationen, samarbejdet, trænerne, træningen og udviklingen af klubbens spillere for at skabe et bedre og mere målrettet ungdomsarbejde, så vi fremadrette kan uddanne spillere til at gøre sig gældende på Jammerbugt FC’s førstehold samt Jetsmark IF’s førstehold (andetholdet).

Klubben Jetsmark IF arbejder meget målrettet på at udvikle sig som klub (elite og bredde), at vi på sigt kan tilkomme os en DBU T-licens. Hvor vi med samarbejdsklubber i nærmiljøet kan forbedre talentarbejdet og dermed uddanne spillere der på sigt kan indgå i DBU’s systemer.

Den grønne tråd skal være med til at vi hele tiden udvikler os på at blive bedre på alle punkter samt vores ungdomsspillere som er basen for vi får en god afdeling både på ungdom- og seniorniveau. DGT er en manual til hjælp for ledere/trænere for, hvordan vi vil arbejde i klubben og hvordan vi vil opfattes af andre.

/UserFiles/file/Den_Groenne_Traad_i_Jetsmark_IF_2015.pdf

 


2014 - Et udviklingsfyldt år på alle parametre i Jetsmark IF

I sommeren 2014 fik vi den nye trænerkabale på plads for vores ungdomshold. Det har ført til et rigtig godt samarbejde på tværs af årgangene, som har gjort, at vi har fået ført vores blågrønne tråd mere igennem og forstærket både vores træningsmiljø og -kultur i klubbens ungdomsafdelign. Vi har forbedret muligheden for den enkelte spiller ved individuel- (specifiktræning) samt træning med andre aldersgrupper. Vi forsøger hele tiden at styrke alle vores miljøer og setup’s i klubben så vi på sigt kan erhverve os DBU’s T-licens, som vi håber at vi nærmer os muligheder for gennem vores sportslige resultater og klubbens organisation.

Resultaterne i efteråret 2014 har også været tilfredsstillende (1. holdene i 11-mandsrækkerne):

U/13 M: 2. plads (Højeste niveau for U13 hold)
U/14 Vest 1: 7. Plads (Næsthøjeste niveau for U14 hold)
U/15 M1: 1. plads (Oprykning til højeste niveau U/15 Elite)
U/16 M2: 2. plads (Forbliver i tredjehøjeste række på dette niveau)

Vi glæder os til at følge holdene og dere i foråret 2015

U15 holdet, der i foråret 2015 skal spille U15 Elite.

Ultimate Web