Talent – Jammerbugt FC

Foråret 2014 starter vi specifiktræning for talenterne i drenge U13-U15.

Datoplan for foråret: 
14.2 - 28.2 - 14.3 - 18.4 - 9.5 - 13.6 - 20.6 

I specifiktræningen tager vi udgang i spillernes individuelle udvikling på deres respektive positioner. Så vi sørger for at kanterne/backs træner mange indlæg og løbemønstre. Angribernes placering ved indlæg samt deres timing af løb i feltet mv. Vi tager udgangspunkt i de centrale midtbanespillere og centrale midtstoppernes afleveringeringsfærdigheder.

Andre fokuspunkter vil være:

  • Heade
  • Luftteknik (bevægelse) medtagning, nedtagning mv.
  • 1 mod 1 offensivt/defensivt

Til træningen bliver det delt op med afslutnings-, angrebs-, forsvarstræning, hvor vi går ind og går i detaljen med diverse løb i feltet, timing og præcision.

Trænerne for de respektive årgang vil sammen med talentkoordinator, Kim Andersen give information til de spillere som skal deltage i specifiktræningen og hvornår.


Program for forårstræningen 2014 forventes i februar 2014

Ansvarlig kontaktperson til AaB er:

Pia Steen Bjerring
Ungdomsformand, Medlem af JBU Region 1 Børneudvalg
Engesgaardsvej 63, 9490 Pandrup tlf. 98204076/30654646
Email: pia@steenbjerring.dk


AaB talenttræning afvikles fortsat i 2014 i Aabybro:

Se nærmere under AaB Talent træning.

Historik er gengivet nedenfor.


 

 

Læs mere om AaB Talentskolen og se alle træningsøvelserne her: http://talent.aabsport.dk/


AaB talent program for efteråret 2011

Lars Madsen fortsætter som cheftræner på talentskolen og Malte Lebahn er skolens assistenttræner.

Træningsdagene i efteråret 2011 er fredag den 19/8 - 26/8 - 2/9 - 9/9 - 16/9 - 23/9 - 30/9 - 7/10 - 14/10

Talentskoleweekend den 29/10 og den 30/10 (uge 43).

U10 og U11 træner fra kl. 16.30 - 17.45.
U12 og U13 træner kl. 17.45 - 19.00.


DBU Talentsamling - 5 spillere blev til 6

Jetsmark IF's U15 drenge har haft spillere til deltagelse i DBU's talentsamling i Vildbjerg for U15 årgangen.

Sidst drengene var af sted til DBU talentsamling var de 5, men efter deres kamp i SVIF blev Nikolai Winther også udtaget til DBU samlingen for klubber uden DBU licenser. Så torsdag d 13. oktober drog således 6 spiller af sted fra Pandrup tidligt om morgenen for at være klar i Vildbjerg til kl 10.00. Drengene, som foruden Nikolai Winther er Christian Jørgensen, Magnus Dissing, Kristian Knudsen, Nicolai Steen Bjerring og Simon Knudsen kørte i samlet flok mod Vidbjergs flotte Idrætsanlæg og efter en kort velkomst og introduktion til dagen startede deres første træning på deres ene kunstgræsbane. Den tekniske træningen gik rigtig godt for spillerne og til sidst blev de delt op i 2 hold for at spille kamp, hvis Simon Knudsen scorede to gange på indlæg fra Nikolai Winther. Herefter var der spisning og hvilepause inden drengene atter skulle på banerne for at spille kamp. Alle spillere leverede generelt en rigtig god indsats på dagen, som blev afsluttet med fælles spillermøde med sandwich inden turen atter gik nord på. Så ved ca. 22-tiden vendte en flok trætte men glade spillere retur med endnu en god fodbold-oplevelse i bagagen. Med drengene på turen var foruden de to trænere Michael Jørgensen og Kim Andersen også Niels Winther, der spændt og stolt fulgte spillerne gennem dagen. I november får drengene besked om de skal med i det videre forløb, men under alle omstændigheder, så har det været oplevelsesrigt for dem at iklæde de rød-hvide landsholdstrrøjer. En god fonemmelse for alle piger og drenge, der elsker at spille fodbold!

 På billedet ses de 6 stolte drenge fra U15 årgangen, Magnus Dissing, Nikolai Winther, Nicolai Steen Bjerring, Christian Jørgensen, Simon Knudsen og Kristian Knudsen.

 


 

5 spillere fra U15 har været udtaget til DBU's Talent trup

Fredag d 26. august drog 5 spillere fra Jetsmark's U15 drenge, der til dagligt spiller i Mesterrække2, til Vildbjerg idrætscenter, hvor DBU dannede rammerne for U15 Talenttræning for herre-ungdom. Denne træning var for ikke licens-klubber og havde deltagere fra både M1 og M2 rækkerne. Oprindelig var det Christian Jørgensen, der var eneste Jetsmark repræsentant, men da der var DBU scout til kampen mellem U15 drengene og Sæby tidligere på sæsonen, så blev der udtaget endnu 4 spillere til talent-træningen. Går drengene videre skal de på endnu et 2 dages træningsophold i Vildbjerg i uge 41 inden DBU får fundet de ca 120 U15 drenge fra hele Danmark, som de gennem 2011 og 2012 vil arbejde videre med for i sidste ende at kunne udtage U16 landsholdet i 2012.

Dagen bød på velkomst kl. 10.00 og kort præsentation af dagens program, hvorefter drengene med en vis stolthed kunne klæde om i DBU landsholdstøjet. Formiddagen bød på teknisk træning, vendinger og pasninger samt spil-pres. Noget Jetsmark drengene har trænet målrettet og derfor fik de alle fine kommentarer med på vejen fra DBU trænerne.

Herefter var der frokost og hvile inden drengene kl godt 16 skulle spille kamp. Der blev lavet 2 hold og vores spillere klarede sig markant godt. Således stod Simon Knudsen for 2 mål, mens Christian Jørgensen fik scoret 'dagens mål' på Vildbjerg Stadion. Fornemme pasninger overblik, sikre indgreb, vending af spil og hurtige kombinationer op ad banen og chance-givende afleveringer sikrede, at alle vores spillere viste en god profil gennem hele dagen. Kl 18.30 gik turen atter hjemad i bilerne og efter en lang og spændende dag med gode sportslige oplevelser i de fantastiske rammer, der er i Vildbjerg.

De 5 dygtige spillere, som blot er et udvalg af en generel dygtig trup i klubben, trænes til dagligt af Kim Andersen og Michael Jørgensen. Begge har således haft stor ære i udviklingen af alle årgangens spillere, og det var da også to stolte og tilfredse trænere, der på dagen fulgte drengenes spil.

De 5 drenge, der deltog i DBU træningen, var fra venstre: Magnus Dissing, Nicolai Steen Bjerring, Simon Knudsen, Kristian Knudsen og Christian Jørgensen.

I starten af oktober får drengene besked om DBU vil se dem til næste træningspas, så indtil da må de vente spændt på om de for mulighed får endnu en oplevelse i DBU talent-regi.

 /Ungdom


Christian Jørgensen fra U15 i truppen til DBUs U15-talencentre - årgang 1997.

På DBU's hjemmeside kan man se samtlige navne på de spillere, der her i sommeren er udtaget til første DBU samling i årgang 1997.

'Spillerne til efterårets opstart på DBUs U/15 talentcentre er nu fundet.
Sommerens A-licens kurser er nu overstået og der er udvalgt spillere til efteråret U/15 centre.
Disse centre er delt i nogle for licensklubspillre og nogle for ikke licens klub spillere.

Senere vil disse centre blive slået sammen til 4 centre på landsplan.'

Fra Jetsmark deltog Christian Jørgensen, der udnyttede chancen og spillede sig videre til den første runde i samlingen i DBU regi. Der skal lyde et stort tillykke fra klubben til Christian med den flotte udtagelse. På landsplan deltog i alt 240 spillere i den første samling ifbm A-licens uddannelserne.

 


 

Målmandstalent på træningsophold/oplevelsestur i Liverpool

U 14 drengenes målmand Kasper Holm har været med EB målmandsskole på en 4 dages målmandscamp i Liverpool sammen med 10 andre målmænd fra Danmark.


Den første dag i Liverpool gik med indlogering på et 5 stjernet hotel lige midt i centrum, hvorefter var der tid til en shoppetur inden turen gik til Anfield, hvor de skulle se kampen Liverpool - Braga. En kæmpe oplevelse, men helt speciel blev oplevelsen da spillerne fik lov at komme ned i Players lounge og hilse på Liverpools spillere efter kampen. B.la danske Christian Poulsen
De efterfølgende 3 dage stod den på intensiv målmandstræning med målmandstræneren Billy Steward, som er målmandstræner for England og Irlands U 21 landshold. Liverpools 3 målmand Danske Martin Hansen holdt et foredrag for drengene hvor han fortalte om livet på godt og ondt som målmand i en storklub, med kamp om pladsen i målet. Den sidste dag Kom Marin Hansen og lavede et par timers træning med drengene inden turen atter gik hjem til Danmark.
En fodboldtur som Kasper aldrig vil glemme , som var en kæmpe succes både træningsmæssigt og oplevelsesmæssigt. Og en masse nye kammerater rigere.

 


 

Ultimate Web