Nørhalne Cup

Jetsmark IF deltager som med-arrangør af Nørhalne Cup, som finder sted hvert år i Kr. Himmelfartsdagene.

Vi dækker overnatning på Pandrup Skole, Central Skolen, kampe på vores baner og bespisning på Pandrup Skole.

Nørhalne Cup Udvalget i Jetsmark IF består af:
Finn Larsen (Formand)
Henrik Steffensen (Ansvarlig for Central Skolen)
Bettina Guldager (Ansvarlig for Cafeteria/Telt)
Pia Steen Bjerring (Ansvarlig for Pandrup Skole og holdtilmeldinger)

Som klub deltager de fleste af vores ungdomsårgange også i selve turneringen, hvilket giver spillerne mulighed for en ekstra forårs turnering. Det er meger vigtigt at der til dette arrangement er stor forældreopbakning til at hjælpe de tre steder, hvor vi har aktiviteter. Man kan til enhver tid melde sig som frivillig hjælper til Nørhalne Cup ved at henvende sig til pia@steenbjerring.dk med ønske om hvor man gerne vil hjælpe - Cafeteria, Telt, Pandrup Skole eller Central Skolen.


 

Nørhalne Cup for fuld udblæsning...!

Torsdag kl 9.30 blev de første indledende kampe fløjtet i gang overalt på spillestederne. På Jtsmarks baner er alle baner undtagen Stadion i brug til årets Nørhalne Cup. Frivillige fra klubben dækker vagter på skolerne i Jetsmark og Pandrup og i telt på vores baner. Gennem hele dagen er der fart på i salgsboderne. Det truende vejr med regn og torden onsdag aften blev her torsdag vendt til dejlig fodboldvejr og man mærker straks det gode humør ved både spillere, lederne og de mange medfølgende forældre.

490 hold deltager i år i Nørhalne Cup, så der er rigtig mange der gæster vores lokalområde. Nørhalne Cup slutter lørdag sidst på eftermiddagen på fodboldbanerne og søndag formiddag er der afrejse fra skolerne.

Stævnehygge på Vadum Stadion med U10 drengene. Billedet nedenfor viser de glade U10 drenge i deres nye klubdragter under årets Nørhalne Cup.

Søndag eftermiddag inviteres der på familieunderholdning på Stadion, hvor Jammerbugt FC spiller topkamp mod Aarhus Fremad kl 15.00. Der vil på dagen være masser af ekstra aktiviteter foruden gratis entre. På stadion kan du få gratis popcorn, slush-ice og pølser og der er aktiviteter for børnene i form af hoppeborg, klatre væg og rodeobold. Jetsmark IF's U12 drenge er de friske bolddrenge til kampen.

Vi glæder os til at tage imod og gøre eftermiddagen til en god oplevelse for alle i familien.

 


Nørhalne Cup 2013 - U13A

U13 2 spillede under dette års Nørhalne Cup i en A-række og kampene blev afviklet i Brovst, hvor hele holdet, træneren og forældrene havde tre hyggelige dage i selskab med hinanden. Sportsligt blev denne omgang en blandet fornøjelse, da vi om torsdagen, hvor vi havde tre af fire gruppekampe, var noget svækkede pga. konfirmationer mm. Om torsdagen var vi således kun 11 mand, hvoraf tre var spillere lånt fra Trekroner og yderligere to var spillere, som egentlig var stoppet henover vinteren. Vi havde derfor meget svært ved at finde frem til vores normalt så gode spil – naturligt, når holdet ikke var sammenspillet.
Vi tabte alle tre kampe om torsdagen, men om fredagen, hvor vi havde fået tre af vores normale stamspillere tilføjet til holdet, begyndte vores spil at ligne det, vi kender fra den daglige A-række. Kun én kamp skulle spilles om fredagen, og dette var mod svenske BK Häcken, hvor vi efter fantastisk spil fik vores første sejr, og dette endda i overbevisende stil med en 4-1 sejr – glæden var til at føle på. Om lørdagen havde vi tre placeringskampe - alle mod nordjyske hold, som kom i form af Hjørring, Skibsby-Højene og Strandby-Elling. Første kamp blev vundet overbevisende med 3-0 og næste kamp endte desværre med et 0-1 nederlag i en kamp, som var plaget af træthed – forståeligt, da denne lå blot 45 minutter efter første kamps afslutning. Sidste kamp under cuppen lignede umiddelbart en svær kamp, da denne var mod Strandby-Ellings M2-hold, men holdet havde heldigvis besluttet sig for at gå ud med et brag og hev, i silende regnvejr, en 4-0 sejr i land!
For at opsummere, så havde holdet en fin cup, med en lidt uheldig førstedag, men heldigvis fik vi vist os frem de sidste to dage. Vi hyggede os alle dage og nød den store forældreopbakning og den opvartning der fulgte med fra selvsamme forældregruppe! Vejret var for det meste godt og det var først under allersidste kamp, at vi for alvor blev våde – her blev vi så også rigtigt våde! Efter sidste kamp var spillet, tog de fleste spillere og forældre sammen med trænere til stor grillfest hos Viktor Svarre, og dette blev derfor den perfekte afslutning på nogle gode dage, hvor vi alle kom hinanden ved og hyggede os.
/Daniel


U14 drengene vindere af Nørhalne Cup 2013

Med max point i den indledende runde, hvor drengene spillede 3 kampe torsdag, 1 fredag og 2 lørdag, kunne U14 drengene gå i finalen ubesejret med max point. I filanen skulle drengene møde Aalborg Chang, som de havde tabt til i turneringen, så der var lagt op til en spændende og jævnbyrdig kamp. Jetsmark sad dog på det meste af spillet og havde en del store chancer i første halvleg, men kom alligevel bagud 0 - 1 først i anden halvleg da Changs driblestærke angriber løb fri af vores ellers tætte forsvar. Gennem hele turneringen blev der kun scoret 1 mål mod Jetsmark-drengene. 10 minutter inde i 2. halvleg kom udligningen endelig. Mathias Bjerring stod for scoringen efter at have afdriblet Chang-forsvaret. Stillingen 1-1 holdt til sidste fløjt, hvorefter der blev indledt en nervepirrende straffesparksrunde. Første straffe blev scoret af Mathias Bjerring, hvorefter Christoffer Max fulgte efter med endnu en sikker scoring. Stillingen var nu 2-2 i straffe og Changs farlige angriber skulle til bolden. Dette spark læste Simon Sørensen i målet og reddede til stor jubel blandt spillerne og forældrene ikke mindst. Næste skytte var Mathias Høyner, som scorede sikkert for Jetsmark. Der var nu maksimal spænding og nerver på banen. Chang løb til bolden til deres 4. straffe og igen reagerede Simon Sørensen hurtigt i målet og reddede. Således kunne næste skytte for Jetsmark afgøre kampen. Rasmus Sørensen gik til 11m pletten og afsluttede igen sikkert for Jetsmark, hvorefter den vilde jubel brød ud på Halvrimmen Stadion. Finalen var afgjort med sejr til Jetsmark's drenge, som to gange tidligere har stået i en finale, hvor det bette gange er endt med en 2. plads.

Efter kampen blev den sidste energi brugt på at jage Thomas med vandflaskerne inden drengene velfortjent kunne lade sig hylde med pokal og medaljer om halsen.

Jetsmark U-14 vinder GULD i A-rækken ved Nørhalne Cup 2013.... FANTASTISK DRENGE fortjent efter en spændende finale som vindes i straffespark...

De glade men trætte U14 drenge efter sejren i årets Nørhalne Cup på Halvrimmen Stadion.


U13 Pigerne gik hele vejen frem til finalen i årets Nørhalne Cup.

Jetsmarks U13 piger klarede sig flot til årets Nørhalne Cup. Der blev spillet flot fodbold og pigerne kæmpede bravt og gik med 5 sejre og kun 1 nederlag i den indledende runde gik pigerne fortjent i finalen pga. vi var bedre indbyrdes med Ringkøbing (vandt 1-0 i sidste puljekamp)

I finalen spillede vi mod HA85 fra Silkeborg, og det var en utrolig tæt kamp, som vi desværre tabte 2-1, så de måtte nøjes med sølvet. Efter finalekampen blev turneringen fejret med pige-aften med råhygge, pizza og chips og social samværd.

Tusind tak til de forældre, som bakkede pigerne op under Nørhalne Cup med tilråb, kage og pølsehorn. Et stort tillykke til pigerne med årets resultat.

Der var god stemning hos Jetsmark IF's U13 piger til Nørhalne Cup..

 

 


Nørhalne Cup 2011 blev en kæmpe succes

Kr. Himmelfarts dagene dannede rammerne for årets Nørhalne Cup på vores baner og på skolerne i Kaas og Pandrup. Godt 500 fodboldspillere og deres trænere og ledere besøgte vores to skoler, hvor der var indkvartering i klasselokalerne.  På Jetsmark Stadion blev første spilledag den helt store dag, der set med lokale øjne havde det helt store øjeblik, da Blokhus FC nærmest med sædvane tog en hjemmesejr hjem. Kampene fortsatte alle tre dage fra tidlig morgen til sen aften. Jetsmark havde 8 deltagende hold i år i alderen U9 til U15, hvilket også er langt mindre end tidligere år, hvor vi har været repræsenteret med 12 til 14 hold. Stævnet er som altid en stor oplevelse for spillerne, men tidskrævende for forældrene, der skal stå for al transport til og fra spillestederne foruden vagterne.. Det er sjovt at møde de mange forskellige danske og udenlandske hold, som vi aldrig møder i den hjemlige turnering. Sportsligt gik det rigtig godt for de fleste hold, der fik placeringer fra nr. 2 i toppen til nr. 3 fra bunden.

At solen valgte at skinne fra en skyfri himmel gjorde bestemt ikke stævnet ringere - specielt ikke for forældrene og de mange søskende der fulgte spillerne på spillestederne.

Stævnet har allerede nu fået mange positive tilbagemeldinger på både baner, skoler og turnering.

Der skal lyde en stor tak til de mange frivillige, der hjalp med at få afviklet stævnet og holde vagt på vores skoler. Alle inviteres til fest i forbindelse med klubbens JIF-dag, der afholdes 20 august 2011.

Med Sportslig hilsen
Jetsmark IF

Ultimate Web