Menu

Stor fodboldweekend for Jetsmark IF

image
04. februar 2019 kl. 09:23

Herre Senior A, U19 A, U17 B, U16 A, U15 drenge deltog med i alt 7 hold i de jyske mesterskaber for indendørs i denne weekend.
Samtidig havde klubben fornøjelsen af at afholde mesterskabsstævnet for U15 drenge og piger i A og B rækkerne.
Sportsligt blev det en successfuld weekend med 1 Jysk Mesterskab i U17B, 2. pladser i Herre Senior A og U19 A og 3. plads til U16A og U15 A. Så 5 placeringer ud af 7 mulige. ...
Vores egen afvikling af stævnet forløb perfekt med stor tilfredshed blandt deltagerne. Tak til alle weekendens hjælpende hænder, tak til skolen for overnatningsmulighederne for spillerne. Uden alt dette kunne det ikke lade sig gøre at afholde et JM. God service og god mad giver perfekt PR for vores klub og idrætscenter til sådanne arrangementer. Maden blev i år leveret af Pandrup Kro - tak for super kvalitet og service.
Og samtidig drog de gamle drenge til lokalt Mesterskabsstævne, som de vandt idet de gik ubesejret genenm turneringen.
Stort tillykke til alle med en sportslig suveræn weekend! Her billedet af de glade U17 drenge med deres træner Niels Bøknæs, der kom hjem med den store JM Pokal. En pokal, der nu fremadrettet skal pryde i vores klublokale...