Jetsmark IF  Sponsorer Årets Børnefoldboldklub 2009

Det sker...i Jetsmark IF 

Læs mere om hvordan du bliver medlem her: http://www.jetsmarkif.dk/jetsmark-if-motionscenter-(1).aspx

.

 


KOMMENDE KAMPE:

Dag Dato Kl. Række Udehold
Lør 14-03-2015 11:00 U15 Piger B - Træningskampe St. Restrup IF
Lør 14-03-2015 12:30 U15 Drenge Elite (2000) 11M Silkeborg IF
Ons 18-03-2015 17:30 U14 Drenge Vest 2/A - Træningskampe Dronninglund IF
Ons 18-03-2015 19:00 Herre Serie 4 - Træningskampe Biersted IF
Søn 22-03-2015 10:00 U12 Drenge B (03) 8M TT Brønderslev IF
Søn 22-03-2015 12:00 U15 Drenge Elite (2000) 11M AaB
Søn 22-03-2015 15:30 U15 Piger B - Træningskampe Aalborg Freja
Tor 26-03-2015 18:00 U16 Drenge C (99) 8M TT GVL Løkken

U15 Elite drengene i forårets første turneringshold for Jetsmark IF

Så startede U15 Liga (årg. 2000) endelig sæsonen og det var ikke med den start, som håbet og forventet. Holdet led et nederlag på 4-1 til Silkeborg IF, og det var ikke fordi Silkeborg var et bedre hold og kunne mange andre finurlige fine ting, men på dagen var de mere motiveret og effektive Derudover mødte drengene et hold, som spillede utrolig meget i dybderetning med lange bolde bag forsvaret.

Der stod 1-0 ved halvleg, hvor vi lavede et meget dumt og klodsede straffespark. Ellers stod vi utrolig godt på banen rent defensivt og var svære at spille fordi (grunden til de begyndte at sparke lidt længere). Anden halvleg kom vi meget hurtigt bagud 2-0 og lidt senere fik vi reduceret på en scoring af Benjamin Agassi til 2-1 efter hjørnespark. Silkeborg IF afsluttede dog scoringsrækken med mål til både 3-1 og 4-1. Vi led et nederlag, fordi vi selv ikke var klar til at arbejde hårdt nok plus afslutningsspillet ikke var helt på toppen.


Største Standerhejsning i Jetsmark IF i foråret!

Sådan må weekendens standerhejsning for U6, U7 U8 og U9 piger og drenge betegnes. 
Masser af friske drenge og piger var mødt op - både dem der har spillet før og en del helt nye spillere i de foskellige årgange. Først blev flaget hejst og der blev budt velkommen til den nye sæson hvorefter spillerne gik med deres trænere på banerne.  Der blev gået til den på træningsbanerne i ca en time inden cafeteriet blev godt fyldt af sultne børn og forældre.
Med over 120 spisende børn og forældre i klublokalet med højt humør og dejlige smil på læberne hos de mange fodboldspillere blev forårssæsonen skudt i gang for alle hold i klubben. Nu ser specielt forældrene frem til en lidt lunere tid, så der er mindre koldt at være på sidelinjen :-).


Jetsmark IF U14 årgang har fået støtte fra DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964

Jetsmark IF sætter fokus på sundheden blandt de lokale unge og ønsker at fastholde dem i fodbold. Det skal årgangsturen til Holland i efteråret 2015 med støtte fra DBU’s Ungdomsfond hjælpe med. Hvert efterår arrangeres der en udlandstur for U15 piger og drenge. Drengene skaldeltage i turneringen i Holland med to hols og de spiller til dagligt i M og B. Drengene trænes af Ole Nielsen og Kresten Mathiasen Nielsen. En forældregruppe i årgangen, arrangerer turen, og der tjenes penge ved en række andre aktivteter, således spillernes egenbetaling kan holdes lav og alle drengene kan komme med.

50 klubber fra hele landet modtager hver 10.000 kroner fra DBU’s Ungdomsfond til en aktivitet, som skal fastholde ungdomsspillere. Vores klub er udvalgt ud af et skarpt ansøgerfelt på 164 klubber, hvor specielt én tendens gør sig gældende i årets ansøgere.
”Årets ansøgere har som vanligt været meget fokuserede omkring udlandsture og stævner, hvor klubbens unge bliver rystet rigtig godt sammen og på den måde får et fællesskab, som er svært at forlade. Som noget nyt ser vi dog flere klubber end tidligere, som har fokus på aktiviteter på tværs af alder og køn,” fortæller Christian Bordinggaard, administrator for DBU’s Ungdomsfond.

Om DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964:
• Siden 1988 har DBU’s Ungdomsfond uddelt 8.066.000 kr. til mere end 700 forskellige klubber.
• I den nuværende tildeling har 24 klubber ikke tidligere modtaget støtte.
• Der skal gå minimum fem år fra en støttetildeling, til klubben igen kan modtage støtte.

Læs mere på www.dbu.dk/ungdomsfond
DBU: Fundraiser, Christian Bordinggaard, 4326 5432 -  DBUUngdomsfond@dbu.dk


3 U15 spillere til DBU Talent samling i årgang 2000

Nikolaj Iversen, Anders Winde og Johan Lohmann har d 26. februar deltaget i DBU's U15 futuresamling for spillere i vest i Telst ved Aarhus. Alle drengene leverede en rigtig fin indsats både til træning og den interne kamp om eftermiddagen.
DBU spillerne var:  Johan Lohmann og Nikolaj Iversen kommer oprindeligt fra Aabybro IF og Anders Winde fra Gjøl B.

Stort tillykke til drengene og trræner Kim Andersen med udtagelsen.


U8 drengene til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015 i Brovst

Søndag deltog U8 drengene i stævnet i Brovst. Drengene vandt alle kampene i puljen og skulle så møde Thisted FC i et brag af en finale. Her måtte de dog se sig slået af et bedre hold. Men endnu engang meget god fodbold af drengene. Rigtig flot spillet fodbold er vigtigt og det fik drengene vist. 
De nyder det gode kammeratskab og det er tydeligt at de har det sjovt og nyder at spille fodbold sammen, siger en stolt træner Kristian Madsen, som til stævnet fik overrakt fine gaver af spillerne og deres forældre.
Vi sluttede i dag af med rigtigt flot spil. Og dermed satte U8 Jetsmark IF på listen over gode holdspillere!

Nu ser drengene frem til Standerhejsningen for U5, U6, U7, U8 og U9 Piger og Drenge, der er lørdag d. 7. marts kl 11.00.


Deltag i dette spørgeskema omkring vores nye kommende Idrætscenter...

Udfyld dette spørgeskema, som er udsendt af Jammerbugt Kommune og Jetsmark Idrætscenter i fællesskab. 

Kære lokalforeninger

Nu er det tiden for brugerundersøgelsen vedr. Jetsmark Idrætscenter. Det er målet at undersøgelsen når ud til så bred en målgruppe som muligt, jo flere der udfylder, jo bedre kan vi imødekomme specifikke ønsker og behov i forbindelse med moderniseringen.

For at spørgeskemaet skal nå vidt omkring, vil jeg bede jer om at smide følgende link på jeres hjemmeside, så jeres medlemmer og brugerne af hjemmesiden, kan få mulighed for at svare:

https://survey.enalyzer.com/?pid=gutimam3

 


Social samvær og hyggebold hos seniorerne...

Fredag d. 13-2 havde det nye seniorudvalg indkaldt til socialt arrangement i klubben. Aftenen startede med spisning i klubhuset. Der efter var der indendørsturnering i hal A. Der blev spillet dobbelt turnering, hvor 4 hold spillede alle mod alle.

Ovenfor ses det vindende hold som bestod af Kasper Madsen, Christian Poulsen, Andreas Vandborg og Jonas Fristrup. Aftenen sluttede med rafling og kortspil i klubhuset...næsten som i gamle dage i Bent's bodega Humørikonet smile. Tak for en meget hyggelig aften. /Seniorudvalget.


U15 drengene kvalificerede sig for 3. år i træk af 3 mulige til JM i indendørs

Til Nordjyske Mesterskaber var U15 årgangen repræsenteret med to hold i indefodbold. Der var seks hold med, hvoraf nr. 1 og 2 går videre til Jydsk Mesterskab - som afvikles i Jetsmark Idrætscenter d. 28 februar/1. marts. (hjemmebane).
Følgende spillere var på Jetsmark IF (2): Thor Pauli, Tobias Nørbæk Pedersen, Miclas Larsen, Emil From, Rasmus Herman & Nikolaj Iversen.
På Jetsmark IF (1) var det: Mads Andersen, Benjamin Agassi, Nichlas Søe, Johan Lohmann, Max Møller & Anders Winde.
Alle drengene gjorde en god figur til stævnet i og med de ikke har trænet indendørs i en månedstid. Jetsmark IF fik et hold videre, som var Jetsmark IF (2) på en 2. plads. Men da der efterfølgende vblev trukket et hold, så kom Jetsmark IF (1) også med til JM som bedste 3'er. Så for tredje år i træk har vi årgang 2000 med til JM og altid også med Aalborg Freja.

De 2 U15 hold, der nu skal repræsentere Jetsmark IF på hjemmebane til de Jyske Mesterskaber.


Fantastisk U6, U7, U8 og U9 Stævne i Jetsmark Hallen

Der blev spillet fodbold til den store guldmedalje i Jetsmarkhallen her i søndags. Dagens program var fra tidlig morgen til sen eftermiddag, men der blev spillet og de nye haldelere sponsoreret af Lions Club Hvetbo kom i brug for første gang til et stævne. Det var rigtig dejligt, at kunne anvende disse. Her er lidt indtryk fra dagen.

Jetsmarks U9 drenge spillede sig til 3 ud af 3 sejre på hjemmebane. Flot spillet af drengene og de ses tydeligt på både spillere og træner at det var et godt stævne.

U9 pigerne fik hul på mål-bylden idag 
Pigerne spillede 3-3 mod Fortunas ene hold og tabte til deres andet. Til sidst blev det til et knebent nederlag til Skovsgaard 1-2 inden medaljerne kunne overrækkes som afslutning på inde-turneringen.Vi sender en stor tak til Kristians U8 drenge, som fik deres debut på hel bane som stand-in for et hold, der meldte afbud. Det var til stor glæde for både piger og drenge 

En helt fantastisk fodboldsøndag i Jetsmark Idrætscenter!


Jetsmark IF nomineret blandt 4 klubber i Danmark til at blive årets fodboldklub 2014

Fra DBU har vi onsdag d. 4. februar modtaget nedenstående invitation til kåring af årets fodboldklub 2014. Det er vi bestemt både glade og stolte over og glæder os naturligvis til at drage med Odense sidst på måneden.

Kære fodboldklub
Tillykke med nomineringen til Årets Fodboldklub 2014 i DBU, hvor du er én blandt fire kvalificerede kandidater.
Kåringen af Årets Fodboldklub 2014 finder sted fredag den 27. februar 2015 på H. C. Andersens Hotel, Claus Bergs Gade 7, 5000 Odense C.
Du inviteres hermed til at overvære Dansk Fodbold Award, hvor kåringen af Årets Fodboldklub 2014 vil finde sted. Efterfølgende serveres der middag.  Vi ser frem til at kåre Årets Fodboldklub 2014 og glæder os til at se dig i Odense. 

Der er 7 kategorier, der skal kåres i Odense, der desværre ikke i år transmiteres på TV som tidligere år.

Årets Talent, mænd
Årets Talent, kvinder
Årets Superliga-spiller
Årets Træner
Årets Dommer
Årets Fodboldspiller, kvinder
Årets Fodboldklub

Se alle nominerede navne i de første syv kategorier ved at klikke på kategorierne nedenfor

Du kan læse meget mere om de nominerede her

Direkte link til Årest Fodboldklub: http://www.dbu.dk/Temaer/DFA_2014/aarets_fodboldklub.aspx  


U19 Drengene indtog KFUM Hallerne i Kolding til de Jyske Mesterskaber i indefodbold

Begge hold U19A og U19 B havde kvalificeret sig til de Jyske Mesterskaber og spillerne viste sig flot frem i både A og B rækken. I B gik U19 hele vejen og blev Jyske Mestre, mens det i A rækken blev til en flot 2. plads.

På vejen mod finalen blev det i A rækken til sejre over Skibsby-Højene, Brabrand IF, Vinderup IK, Darum IF og Kolind/Midtdjurs, mens det blev til et par nederlag til HTS og Ringkøbing IF. Efter de indledende runder sejrede U19 A sikkert 5-1 i semifinalen, men måtte i finalen se sig slået 2-3. Dermed blev det en flot andenplads. A-holdet spillere er: Lasse Steffensen, Mads Larsen, Simon, Jensen, Søren Astrup og Anders Jensen. 

I B rækkens indledende runder blev Løjt IF, Kolind/Midtdjurs, Lem B, Vinderup IK og Dybbøl IU sendt til tælling, mens det blev til uafgjort mod Lystrup IF og bare et enkelt nederlag til Aars IK. U19 B spillede sig videre fra semifinalen med en 4-3 sejr og satte i finalen kronen på værket med en 5-3 sejr, og dermed var titlen som Jyske Mestre i hus. U19 B spillerne er: Christian Jørgensen, Jonas Bjørn Mortensen, Simon Knudsen, Nicolai Steen Bjerring, Kristian Knudsen, Ehab El-sayed og Thomas Gasberg.

Stort tillykke til alle i U19 årgangen med weekendens flotte resultater.

Billede: U19 Drengene indtog KFUM Hallerne i Kolding til de Jyske Mesterskaber i indefodboldBegge hold U19A og U19 B havde kvalificeret sig til de Jyske Mesterskaber og spillerne viste sig flot frem i både A og B rækken. I B gik U19 hele vejen og blev Jyske Mestre, mens det i A rækken blev til en flot 2. plads.På vejen mod finalen blev det i A rækken til sejre over Skibsby-Højene, Brabrand IF, Vinderup IK, Darum IF og Kolind/Midtdjurs, mens det blev til et par nederlag til HTS og Ringkøbing IF. Efter de indledende runder sejrede U19 A sikkert 5-1 i semifinalen, men måtte i finalen se sig slået 2-3. Dermed blev det en flot andenplads. A-holdet spillere er: Lasse Steffensen, Mads Larsen, Simon, Jensen, Søren Astrup og Anders Jensen. I B rækkens indledende runder blev Løjt IF, Kolind/Midtdjurs, Lem B, Vinderup IK og Dybbøl IU sendt til tælling, mens det blev til uafgjort  mod Lystrup IF og bare et enkelt nederlag til Aars IK. U19 B spillede sig videre fra semifinalen med en 4-3 sejr og satte i finalen kronen på værket med en 5-3 sejr, og dermed var titlen som Jyske Mestre i hus. U19 B spillerne er: Christian Jørgensen, Jonas Bjørn Mortensen, Simon Knudsen, Nicolai Steen Bjerring, Kristian Knudsen, Ehab El-sayed og Thomas Gasberg.Stort tillykke til alle i U19 årgangen med weekendens flotte resultater.


U16A drengene fik sølvmedaljer til JM i Hadsund

U16-drengene havde som nordjyske mestre kvalificeret sig til de jyske mesterskaber, der blev afholdt i Hadsund hallerne lørdag d. 31/1 og søndag d. 1/2. Der blev dystet mod 7 andre hold fra henholdsvis Storvorde, Tarm, SUB88, Fuglebakken KFUM, Gram, Egtved og Vorbasse. Efter de indledende 7 kampe fik Jetsmark-holdet en flot 4. plads, og dermed kvalifikation til semifinalerne. I semifinalen mod Tarm ydede holdet en formidabel indsats efter hurtigt at være kommet bagud med 0-2 mod et stærkt indendørs fodboldhold fra Tarm. Jetsmark scorede dog efterfølgende 3 mål på stribe, og holdt stand til sidst, og kunne trække sig fra kampen med en flot sejr på 3-2, og var dermed klar til finalen. Finalen blev dog tabt med 6-2 til et velspillende hold fra SUB88. Det var også nogle trætte spillere og træner, der havde havde kæmpet sig til nogle flotte JM sølvmedaljer, som faktisk er bedste bedrift for årgang 1999 fra Jetsmark IF efter to tidligere stævner med JM bronzemedaljer.

Billede: Jetsmark IF atter helt fremme ved de Jyske Mesterskaber i indefodbold - U16A drengene hjemtog sølvmedaljer i denne weekend! U16-drengene havde som nordjyske mestre kvalificeret sig til de jyske mesterskaber, der blev afholdt i Hadsund hallerne lørdag d. 31/1 og søndag d. 1/2. Der blev dystet mod 7 andre hold fra henholdsvis Storvorde, Tarm, SUB88, Fuglebakken KFUM, Gram, Egtved og Vorbasse. Efter de indledende 7 kampe fik Jetsmark-holdet en flot 4. plads, og dermed kvalifikation til semifinalerne. I semifinalen mod Tarm ydede holdet en formidabel indsats efter hurtigt at være kommet bagud med 0-2 mod et stærkt indendørs fodboldhold fra Tarm. Jetsmark scorede dog efterfølgende 3 mål på stribe, og holdt stand til sidst, og kunne trække sig fra kampen med en flot sejr på 3-2, og var dermed klar til finalen. Finalen blev dog tabt med 6-2 til et velspillende hold fra SUB88. Det var også nogle trætte spillere og træner, der havde havde kæmpet sig til nogle flotte JM sølvmedaljer, som faktisk er bedste bedrift for årgang 1999 fra Jetsmark IF efter to tidligere stævner med JM bronzemedaljer.På foto taget af Lasse Bo Schjøtt er fra venstre modhøjre: Kristian Jensen, Simon Schjøtt, Kasper Vingaa, Anton Langagergaard, træner Christian Grubert,Kenneth Pedersen, Sebastian Christensen og Andreas Bøknæs. En weekend med 3 deltagende hold til Jyske Mesterskaber, 2 x U19 og U16 og med 2 sølvmedaljer og et sæt i guld, så kan weekenden næppe være sportslig meget flottere. Stort tillykke til alle drengene og deres trænere!

På foto taget af Lasse Bo Schjøtt er fra venstre modhøjre: Kristian Jensen, Simon Schjøtt, Kasper Vingaa, Anton Langagergaard, træner Christian Grubert,
Kenneth Pedersen, Sebastian Christensen og Andreas Bøknæs.    

 


Nye og positive tiltag i Jetsmark IF´s herreseniorafdeling

Jetsmark Idrætsforening vil gerne gøre det bedre på herreseniorsiden. Der er ikke så mange aktive seniorer i dag som tidligere år, og det vil vi have gjort noget ved. 
Derfor er der fra årsskiftet 2014/2015 samlet et nyt seniorudvalg, som skal arbejde med nye tiltag – både af social og sportslig karakter. Udvalget består pt. af 9 personer og har haft de første 2 indledende møder. Der arbejdes bl.a. på at lave en træningslejr for seniorspillerne i starten af 2015. 
Vi håber, at nye positive signaler kan gøre, at nogle af vores ”gamle” spillere vender tilbage til Jetsmark IF's seniorafdeling, og at flere andre kunne få lyst til at se hvad klubben har at byde på. De fysiske rammer i klubben er perfekte - nu skal de bare fyldes ud med tilfredse og positive spillere. 

Det nye Seniorudvalg har følgende medlemmer: 
•  Jan Jensen, lojajensen@gmail.com - 30 27 69 74
•  Morten Christiansen, mortenchristiansen82@hotmail.com - 41 61 56 98
•  Mads Bjerg, bjerg9@icloud.com - 22 16 05 80
•  Jannick Rokkedal, jannick.rokkedahl@live.dk - 24 89 29 12
•  Steffen Rye, duun_rye@hotmail.com - 51 31 16 16
•  Martin Wildenhoft, martinharpoeth2@gmail.com - 27 12 87 47
•  Lars Larsen, lsl@sparv.dk - 60 11 97 67
•  Henrik Steffensen, rugmarken29@gmail.com - 29 68 83 76


NYT, NYT, NYT : Nye tiltag og nye dejlige varme tæpper til udskiftningsspillerne!

Så har René og Muddi lavet en fin og meget let anvendelig reol til vores koordinationsstiger. Så nu bør vi kunne holde lidt orden i reolen i materialerummet. Flot arbejde! 

Her i den kolde tid har vi indkøbe 30 stk sorte fleece-tæpper og fået broderet Jetsmark IF-logo og nummer på. Tæpperne er til vores udskiftningsspillere og der skal max udleveres 5 til kamp. Tæpperne udleveres af Ingolf. Pas godt på dem og aflever dem tilbage sammenrullet, som når I låner dem.


Ny Serie 4 træner i Jetsmark IF

Jetsmark IF har fornøjelsen af at byde velkommen til vores nye Serie 4 træner, Michael Kristensen, der tidligere har spillet i klubben. Michael har DBU B1 træneruddannelse og har trænet seniorhold siden 2004 bla S5 i SIV, S4 i Ingstrup og S3 i Tornby og Brovst.

Seniorerne har Standerhejsning 31. januar kl 13.00 og vi glæder os til at byde vores nye træner velkommen tilbage i klubben i en ny spændende sæson.


STØT Jetsmark IF, når du spiller...Bet25.dk

Vidste I at, hvert kvartal giver bookmakeren, Bet25.dk, 25% af deres overskud tilbage til deres kunders klubber over hele landet. Hver gang en kunde taber penge hos bookmakeren, så sender Bet25 25% af det tabte beløb tilbage til den klub som den pågældende kunde har valgt - og med mere end 9000 forskellige klubber og foreninger, så er stort set alle repræsenteret.

At rigtigt mange klubber har fået en positiv overraskelse i den uventede støtte er naturligvis glædeligt, men flere klubber har taget fidusen til sig og med få tiltag så har beløbet ændret sig markant til at gå fra 2-3000 kroner pr. kvartal til det dobbelte - altså mere end 20.000 kroner lige ned i klubkassen hvert eneste år.

145 klubber modtog i sidste kvartal penge fra 1000 kr. og op til langt over 100.000 kr. og uanset om I er en lille eller stor klub, så kan vi uden problemer tjene gode penge til Jetsmark IF uden at I behøver gøre andet end at spille hos Bet25.dk - skulle I tabe, når I spiller, så får klubben 25% tilbage. Hos andre bookmakere er pengene tabt.

Det er med andre ord: Vind eller vind - enten vinder du som spiller eller også vinder Jetsmark IF. Så enkelt er det. 

Støt Jetsmark IF, når du spiller på Bet25.dk!


Jysk Fodbold bladet - nu til alle og ganske gratis!

Ved du at du nu kan du få Jysk Fodbold som E-magasin til din tablet og din smartphone - helt gratis! 
Følg med i fodboldverdenen og se bladet når du vil ganske gratis!
Du kan downloade Jysk Fodbold i App Store eller Google Play.


Flere Jetsmark hold klar til Nordjyske Mesterskaber og Jyske Mesterskaber i indefodbold...!

Efter sidste weekends spillerunde står det nu klar at U19A drengene nu er klar til at følge U16A drengene trop og deltage i de Jyske Mesterskaber for Region 1 som suveræne puljevindere og Nordjyske Mestre.

Også U19B er videre i kampen om det Nordjyske Mesterskab, hvor 2 hold går videre til JM stævnet som repræsentanter for Region 1.

I U17 rækken skal vores drenge også ud at spille om det Nordjyske Mesterskab. 

U15 og U14 rækkerne er ikke færdigspillet, men det bliver spændende at følge dem i det videre forløb om NM og JM. Skulle vores drenge i U14A og U15A spille sig til JM, så bliver det på hjemmebane i Jetsmark Idrætscenter i dagene 28. februar og 1. marts 2015!


U16A drengene Nordjyske Mestre i indendørs 2014/2015 og klar til deltagelse i JM

Med 3 sejre i det afsluttende stævne fik Jetsmark IF's U 16A drenge en god start på fodboldåret 2015, idet de erobrede det Nordjyske Mesterskab og dermed også billet til kampen om det Jyske Mesterskab i indefodbold, der finder sted i weekenden 31 januar-1 februar i Hadsund. Med til JM fra Region kommer Storvorde/Sejlflod der fik en 2. plads i rækken. Stort tillykke til drengene og deres træner, Christian Grubert.

 


Billede: Jetsmark IF ønsker alle en rigtig glædelig Jul samt et godt og lykkebríngende Nytår.

En sportslig travl weekend her op til jul er netop overstået med 74 deltagende hold i vores første arrangerede indendørsstævne- Futsal for U10 til U16 drenge. En god weekend hvor også 14 Jetsmark IF hold kom i kampe med både nederlag og sejre som resultat.  

Et tilbageblik på året, ja så må vi igen i år sige at der sker en masse i vores klub, både på den sportslige side og alt det andet udenom. Sportsligt har vi deltaget i DBU turneringer, Vinterturneringer, Indendørs- og Futsal turneringer. Vi har deltaget i Vildbjerg Cup, Dana Cup, Nørhalne Cup, Sulsted Cup, Uld Cup, Sparekassen Vendsyssel Cup og et væld af andre mindre sommerturneringer og indendørs stævner. Vi har i årets løb arrangeret både DBU Fodboldskole og DBU Skattejagt for de yngste fodboldfødder. Så der summer af aktiviteter på banerne og i hallerne året rundt. De yngste årgange boltrer sig både inde og ude og der er uí U6 og U7 dejligt mange børs som ikke set tidligere.

Året blev indledt med at vi fik fondsmidler til en Info-monitor, som er installeret i klublokalet. Vi indkøbte overtræksveste med årgangstryk på fra U10 og til Senior inklusiv OldBoys og Damerne. Desuden fik vi  sidst på foråret efter Nørhalne Cup sat vores Pannabane op, som vi fik vil de kommunale landdistriktsmidler i 2013. Derefter gik vores flise-projekts første fase i gang og i fik lagt fliser til bord/bænkområder ved bane 4, bane 9 (ved liden af kunststofbanen) og ved legepladsen. Allerbedst i dette projekt var nok de to rækker fliser op til bane 4. Vi fik installeret 2 soccer waves og 3 mindre rebounders med net på træningsbanerne,  Lidt flere boldvogne er det også blevet til i år efter klubben fik holdt vores 40 års jubilæum. Sidst på sommeren er vores udendørs træ-ting blevet malet og shinet op så det er en fryd for øjet. Vi fik i år arrangeret for første gang et U13 stævne med overnatning på skolen. Mod jul har vi for 31. år i træk solgt vores julekalendere og fået totalt udsolgt og vi er blevet tilgodeset af vores to lokale El-fonde med dels penge til piger og drenge til ture, men også i klub-regi, hvor vi fik penge til 2 nye robuste FleXtents pavilloner. Vi har nu her i december indkøbt 30 fleece-tæpper, så spillerne på bænken kan holde sig varme i den kolde tid og til de første løbeture i den mørke tid har vi fået sponsoreret løbeveste i flere størrelser. Men det stopper ikke her. I de sidste 14 dage er vores gangarealer og klubhus blevet flot malet og vi har fra Lions Club Hvetbo fået tildelt midler til 2 luft-pølser, der fungerer som hal-delere til vores yngste spillere (U6, U7 og U8) til indendørs fodbold. Desuden har vi netop modtaget besked fra Nodea Fonden om at vi har fået penge til to udendørs bordtennisborde til vores legepladsområde - et område, hvor der skal være dejligt at være for små som store! Ifbm Jammerbugt Kommunes idrætspriser blev både vores U14 drenge (årgang 2001) og U15 piger og drenge hædret for årets indsatser. Fantastisk! 

Endelig så blev 2014 året hvor vi fik godt gang i denne klub FaceBook side med rigtig god hjælp fra forældre i alle årgange. 

Første officielle Standerhejsning i klubben i 2015 er fastsat til lørdag d 31.01.2015, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for de ældste ungdomsårgange…!

Weekenden d 31.02.2015 og 01.03.2015 er vi vært for de Jyske Mesterskaber i U14A og U15A rækkerne for piger og drenge, så her er chancen for at komme ud og se en masse god indendørs fodbold i  vores haller og nyde ungdomsfodbold på højt niveau.

Vi glæder os allerede nu til den kommende sæson, hvor det bliver spændende at følge vores hold fra store til små på alle niveauer. 

Sidst men ikke mindst: Jetsmark IF - Årets fodboldklub 2014 i Region 1. Det kan vi alle godt være rigtig stolte af og det er udelukkende pga vores fælles indsatser i klubben - både på og udenfor banen! 

Vi håber, at vi i 2015 kan styrke klubben organisatorisk på flere områder mht frivillighed og involvering af flere af vores forældre. 

I 2015 vil vi arbejde på at søge midler til nye spillerbokse til både kunstgræsbanen og kampbanerne på bane 2 og 3. 

Et godt sportsligt 214 er nu vel overstået og vi glæder os til de mange aktiviteter i 2015 der er foran os! Tak til vores sponsorer for støtten i 2014. Vi håber alle vil være med til at støtte op om klubben igen i 2015 Glædelig Jul til alle!

Jetsmark IF ønsker alle en rigtig glædelig Jul samt et godt og lykkebríngende Nytår.

En sportslig travl weekend her op til jul er netop overstået med 74 deltagende hold i vores første arrangerede indendørsstævne- Futsal for U10 til U16 drenge. En god weekend hvor også 14 Jetsmark IF hold kom i kampe med både nederlag og sejre som resultat. 

Et tilbageblik på året, ja så må vi igen i år sige at der sker en masse i vores klub, både på den sportslige side og alt det andet udenom. Sportsligt har vi deltaget i DBU turneringer, Vinterturneringer, Indendørs- og Futsal turneringer. Vi har deltaget i Vildbjerg Cup, Dana Cup, Nørhalne Cup, Sulsted Cup, Uld Cup, Sparekassen Vendsyssel Cup og et væld af andre mindre sommerturneringer og indendørs stævner. Vi har i årets løb arrangeret både DBU Fodboldskole og DBU Skattejagt for de yngste fodboldfødder. Så der summer af aktiviteter på banerne og i hallerne året rundt. De yngste årgange boltrer sig både inde og ude og der er uí U6 og U7 dejligt mange børs som ikke set tidligere.

Året blev indledt med at vi fik fondsmidler til en Info-monitor, som er installeret i klublokalet. Vi indkøbte overtræksveste med årgangstryk på fra U10 og til Senior inklusiv OldBoys og Damerne. Desuden fik vi sidst på foråret efter Nørhalne Cup sat vores Pannabane op, som vi fik vil de kommunale landdistriktsmidler i 2013. Derefter gik vores flise-projekts første fase i gang og i fik lagt fliser til bord/bænkområder ved bane 4, bane 9 (ved liden af kunststofbanen) og ved legepladsen. Allerbedst i dette projekt var nok de to rækker fliser op til bane 4. Vi fik installeret 2 soccer waves og 3 mindre rebounders med net på træningsbanerne, Lidt flere boldvogne er det også blevet til i år efter klubben fik holdt vores 40 års jubilæum. Sidst på sommeren er vores udendørs træ-ting blevet malet og shinet op så det er en fryd for øjet. Vi fik i år arrangeret for første gang et U13 stævne med overnatning på skolen. Mod jul har vi for 31. år i træk solgt vores julekalendere og fået totalt udsolgt og vi er blevet tilgodeset af vores to lokale El-fonde med dels penge til piger og drenge til ture, men også i klub-regi, hvor vi fik penge til 2 nye robuste FleXtents pavilloner. Vi har nu her i december indkøbt 30 fleece-tæpper, så spillerne på bænken kan holde sig varme i den kolde tid og til de første løbeture i den mørke tid har vi fået sponsoreret løbeveste i flere størrelser. Men det stopper ikke her. I de sidste 14 dage er vores gangarealer og klubhus blevet flot malet og vi har fra Lions Club Hvetbo fået tildelt midler til 2 luft-pølser, der fungerer som hal-delere til vores yngste spillere (U6, U7 og U8) til indendørs fodbold. Desuden har vi netop modtaget besked fra Nodea Fonden om at vi har fået penge til to udendørs bordtennisborde til vores legepladsområde - et område, hvor der skal være dejligt at være for små som store! Ifbm Jammerbugt Kommunes idrætspriser blev både vores U14 drenge (årgang 2001) og U15 piger og drenge hædret for årets indsatser. Fantastisk! 

Endelig så blev 2014 året hvor vi fik godt gang i denne klub FaceBook side med rigtig god hjælp fra forældre i alle årgange. 

Første officielle Standerhejsning i klubben i 2015 er fastsat til lørdag d 31.01.2015, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for de ældste ungdomsårgange…!

Weekenden d 31.02.2015 og 01.03.2015 er vi vært for de Jyske Mesterskaber i U14A og U15A rækkerne for piger og drenge, så her er chancen for at komme ud og se en masse god indendørs fodbold i vores haller og nyde ungdomsfodbold på højt niveau.

Vi glæder os allerede nu til den kommende sæson, hvor det bliver spændende at følge vores hold fra store til små på alle niveauer. 

Sidst men ikke mindst: Jetsmark IF - Årets fodboldklub 2014 i Region 1. Det kan vi alle godt være rigtig stolte af og det er udelukkende pga vores fælles indsatser i klubben - både på og udenfor banen! 

Vi håber, at vi i 2015 kan styrke klubben organisatorisk på flere områder mht frivillighed og involvering af flere af vores forældre. 

I 2015 vil vi arbejde på at søge midler til nye spillerbokse til både kunstgræsbanen og kampbanerne på bane 2 og 3. 

Et godt sportsligt 2014 er nu vel overstået og vi glæder os til de mange aktiviteter i 2015 der er foran os! Tak til vores sponsorer for støtten i 2014. Vi håber alle vil være med til at støtte op om klubben igen i 2015 Glædelig Jul til alle!


Sparekassen Vendsyssel Futsal Cup 2014.

2 fantastiske dage er nu overstået med ungdomsfutsal i begge Jetsmark Haller både lørdag og søndag fra kl 9.00 til 18.30 i U10-U16 årgangene. Jetsmark IF deltog selv med 14 hold i stævnet. Jetsmark IF's U14 drenge og forældre skabte dejlig julestemning med deres bod med julegløgg, æbleskiver og vafler under stævnet. Penge som går til deres kommende udlandstur i 2015. Tak til Morten Christoffersen og Kim Andersen for initiativet og tilrettelæggelsen af stævnet og til alle de mange frivillige forældre, dommere, trænere og deltagere for hjælp et godt stævne med flot fodbold i alle årgange. Også tak til Bo Zinck og Amalie Vangsgaard for hjælp til overrækkelse af deltagermedaljer til de yngste årgange U10 og U11. Vi håber, at alle er med igen i 2015! 

Billede fra præmieoverrækkelse blandt stævnets yngste deltagere - god stemning i hallen!

Billede: Medaljer til alle hold i U10 rækken. Vodskov vinder finalen efter straffespark.

Info /futsalcup.aspx

Billede: Sparekassen Vendsyssel Futsal Cup 2014 Lørdag og Søndag d. 20.-21. december 2014

Sparekassen Vendsyssel Futsal Cup er et Jule Futsalstævne for U10 til U16 drenge. Stævnet afvikles af Jetsmark IF og spilles i Jetsmark Idrætscenter den 20. og 21. december 2014.

Der spilles begge dage fra kl 9.00 til ca 18.30 i begge haller.
U14, U15 og U16 spiller lørdag d 20. december.
U10, U11, U12 og U13 spiller søndag d. 21. december.

Kom ud og se en masse spændende ungdomsfodbold!

Læs mere om stævnet, se puljer og det komplette turneringsprogram på http://www.jetsmarkif.dk/futsalcup.aspx

Jetsmark IF deltog selv med ialt 14 hold i stævnet og blev også flot repræsenteret blandt vinderne. Nedenfor ses de vindende Jetsmark hold. 

U11 - spillerne:

Billede: Jetsmark IF vinder Sparekassen Vendsyssel Futsal Cup 2014 U11 ⚽

U12A spillerne:

Billede: Jetsmark IF vinder Sparekassen Vendsyssel Futsal cup i U12 A

U15B spillerne:

Billede: Jetsmark IF vinder Sparekassen Vendsyssel Futsal cup i U15 B.

U15A spillerne:

Billede: Jetsmark IF vinder Sparekassen Vendsyssel Futsal cup i U15 A.

Sidst men ikke mindst U16A spillerne, hvor en glad anfører, Rasmus Vammen tog mod pokalen efter omkamp og straffe blev Rasmus 'dagens mand på stregen':

Billede: Jetsmark IF vinder Sparekassen Vendsyssel Futsal cup i U16 A.

 


Nyt udstyr til de yngste fodboldfødder... 

U7 Piger og Drenge indviede her til aften de nye flotte hal-delere, som er doneret af Lions Club Hvetbo. Med disse hal-delere, kan børnefodbolden i U6, U7 og U8 nu opdele banen til både træning og stævner. Jetsmark IF, Ungdom vil gerne sige Lions Club Hvetbo en stor tak for donationen, som blev leveret her i ugen og nu taget i brug her til aften. Til den afsluttende U7-træning inden jul blev der efter træningen hygget i klublokalet med en julegave til alle spillerne fra trænerne samt kaffe, saftevand og kage...


Øvrige Nyheder fra 2014 ses på denne link: /tilbabeblik-2014.aspx


Bestil OK Benzinkort - og støt Jetsmark IF

Gå på www.ok.dk/sport

Indtast klubnavn 'Jetsmark' og udfyld formularen.

8 dage efter modtager du et OK-kort, der støtter Jetsmark IF, hver gang du tanker og bruger dit OK-kort uanset hvor du er i landet.


 

Ultimate Web