DBU Fodboldskole i Jetsmark, Uge 28 2014

Kære alle,

Spillerudviklingen starter på DBU’s Fodboldskole. For mange starter drømmen om landsholdet i en ung alder, og rent faktisk har størstedelen af spillerne på det danske landshold alle været på fodboldskole, da de endnu ikke vidste, hvilken fodboldfremtid der ventede dem.
Derfor glæder det os at informere dig om, at DBU’s Fodboldskole kommer her til klubben i sommerferien, hvor drenge- og pigespillere født i årgang 1999-2006 kan få en uges træning med fokus på spillerudvikling.

Nyt koncept på DBU’s Fodboldskole
DBU’s Fodboldskoler har altid haft stor fokus på kvalitet, og i år har DBU videreudviklet fodboldskolerne med det nye koncept ’DBU Fodboldskole Skills’. Alle kan deltage på DBU’s Fodboldskoler uanset niveau, men med DBU Fodboldskole Skills er der nu fokus på udviklingen af den enkelte deltager, som skal have opnået følelsen af at være blevet bedre til én eller flere givne fodboldrelevante færdigheder og som fodboldspiller generelt. Derfor vil der være mulighed for at prøve sig af i forskellige sværhedsgrader og niveauer for dig og dine kammerater.

Skal du med?
Er du en af de kommende landsholdsstjerner, eller vil du bare gerne forbedre dig rent fodboldmæssigt gennem en uges udviklende træning af højeste kvalitet? Så tilmeld dig DBU’s Fodboldskole her i klubben. DBU’s Fodboldskole er for drenge og piger født i årgang 1999-2006, og prisen er 800 kroner. Du får fem dages udviklende træning inklusiv et Adidas fodboldskolesæt, drikkedunk, diplom, en SELECT fodbold og en gratis børnebillet til landskampen Danmark-Sverige i Parken den 28. maj ved samtidigt køb af en voksenbillet. 

Billetter sælges via DBU’s billetsystem på dbu.dk/fodboldskolebillet døgnet rundt eller på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9.00 til 16.00.

Se her, hvordan du deltager i lodtrækningen om en træning i landsholdslejren, når du køber billet til DBU’s Fodboldskole.
 

 

Ultimate Web