DBU Fodboldskole i Jetsmark, Uge 28 2014

Kære alle,

Spillerudviklingen starter på DBU’s Fodboldskole. For mange starter drømmen om landsholdet i en ung alder, og rent faktisk har størstedelen af spillerne på det danske landshold alle været på fodboldskole, da de endnu ikke vidste, hvilken fodboldfremtid der ventede dem.
Derfor glæder det os at informere dig om, at DBU’s Fodboldskole kommer her til klubben i sommerferien, hvor drenge- og pigespillere født i årgang 1999-2006 kan få en uges træning med fokus på spillerudvikling.

Nyt koncept på DBU’s Fodboldskole
DBU’s Fodboldskoler har altid haft stor fokus på kvalitet, og i år har DBU videreudviklet fodboldskolerne med det nye koncept ’DBU Fodboldskole Skills’. Alle kan deltage på DBU’s Fodboldskoler uanset niveau, men med DBU Fodboldskole Skills er der nu fokus på udviklingen af den enkelte deltager, som skal have opnået følelsen af at være blevet bedre til én eller flere givne fodboldrelevante færdigheder og som fodboldspiller generelt. Derfor vil der være mulighed for at prøve sig af i forskellige sværhedsgrader og niveauer for dig og dine kammerater.

Skal du med?
Er du en af de kommende landsholdsstjerner, eller vil du bare gerne forbedre dig rent fodboldmæssigt gennem en uges udviklende træning af højeste kvalitet? Så tilmeld dig DBU’s Fodboldskole her i klubben. DBU’s Fodboldskole er for drenge og piger født i årgang 1999-2006, og prisen er 800 kroner. Du får fem dages udviklende træning inklusiv et Adidas fodboldskolesæt, drikkedunk, diplom, en SELECT fodbold og en gratis børnebillet til landskampen Danmark-Sverige i Parken den 28. maj ved samtidigt køb af en voksenbillet. 

Billetter sælges via DBU’s billetsystem på dbu.dk/fodboldskolebillet døgnet rundt eller på telefon 43 26 54 00 mandag til fredag klokken 9.00 til 16.00.

Se her, hvordan du deltager i lodtrækningen om en træning i landsholdslejren, når du køber billet til DBU’s Fodboldskole.
 


DBU Fodboldskole 2013 ...dejlige oplevelser i fantastisk sommervejr!

Hvem har ikke higet efter det gode danske sommervejr her i foråret? Det kom i uge 28, hvor Jetsmark IF traditionen tro lagder rammerne til DBU’s Fodboldskole for lokalområdets børn og unge. I forhold til tidligere år er der ikke udsolgt på fodboldskolen, men det betyder ikke, at det ikke er ligeså sjovt at være med, tværtimod. Vejrguderne har nemlig i uge 28 valgt at belønne Nordjylland med sol, sol og atter sol til stor tilfredsstillelse for både spillere, trænere og ledere. Det gode vejr har resulteret i, at ingen grupper i år har været nødsaget til at holde ufrivillige pauser pga. nedbør. Til gengæld sørger trænerne for at give spillerne mange, korte pauser, så væskedepoterne kan fyldes op og sveden tørres af.
Går man en tur rundt på anlægget, bliver man mødt at den vanlige latter, jubelscener og (som fodbold nu engang også indeholder) små udbrud, når spillerne lige en sjælden gang ikke lykkes på banen – her er trænerne igen i år hurtigt gode til at hjælpe børnene videre igen. Et af temaerne for Fodboldskolen er, at børnene skal røre bolden så meget som muligt, så trænerne har været kreative og lavet sjove lege med bold, driblinger/finter, afslutninger osv. til stor glæde for børnene. Selvom førsteprioriteten er, at børnene har det sjovt (og det er vi overbeviste om, at de har!!!), så er det helt sikkert også en lærerrig uge for dem.
Med de ord kan vi indtil videre godt tillade os at kalde fodboldskolen i Jetsmark 2013 for en succes, og selvom der i forhold til sidste år ikke er ligeså mange tilmeldte, synes børnene stadig, at det er ligeså sjovt.
En stor tak til trænere, assistenter, cafeteria-mdhjælpere og ikke mindst til de fantastiske søde børn som er med til at gøre det muligt at afholde fodboldskole i Jetsmark. Vi håber at se jer igen i 2014.
- Mathias Højer, skoleleder og Thomas Nielsen, trænerleder.

 

DBUaktiviteter i 2013

DBU Mikrofodboldskole afholdes - dagene 24-26 maj 2013 (fredag til søndag)

DBU Fodboldskole afholdes i 2013 i uge 28 (mandag - fredag).

Tilmeldinger til begge fodboldskoler kan ske via www.Billetnet.dk eller på telefon til BILLETnet 7015 6565.

 

DBU's fodboldskoler 2013

Sommer med fodbold på skemaet!

DBU tilbyder sommeraktiviteter for alle fodboldglade drenge og piger, børn som unge.  Sådan køber du billet:

 

Om aktiviteterne

DBU's Mikrofodboldskole

DBU’s Mikrofodboldskoler
Legeoplevelse for de yngste

Tag din far, mor eller en anden voksen med til en sjov fodboldweekend! I 2013 er der Mikrofodboldskoler i 176 klubber rundt omkring i hele landet. Mikrofodboldskolerne er de yngste drenge og pigers svar på den 'rigtige' Fodboldskole og er således for drenge og piger født i 2005-2007. Du kan komme på Mikrofodboldskole den 3.-5. maj eller den 24.-26. maj. Som deltager får du et flot Adidas træningssæt, en drikkedunk, diplom, frugt og en SELECT fodbold.

Billetsalget starter via BILLETnet tirsdag den 26. februar klokken 10.00. Pris: 480 kroner inkl. BILLETnet gebyr.

Læs mere og se hvor du kan komme på Mikrofodboldskole.


DBU's Fodboldskole

DBU’s Fodboldskoler
Vind en træning med landsholdet!

DBU’s Fodboldskoler havde sidste år 31.167 deltagere og sætter år efter år rekord. I 2013 afvikler 274 klubber Fodboldskoler for drenge og piger født i 1998-2005. Hver dag møder du ind i fodboldklubben til masser af sjove fodboldoplevelser med dine venner. Du kan komme på Fodboldskole i uge 27-32.

Som deltager får du et originalt DBU Fodboldskolesæt, en drikkedunk, diplom og en SELECT fodbold.

Billetsalget starter via BILLETnet henholdsvis den 5., 6. og 7. marts klokken 10.00 afhængig af, hvilken uge du skal på fodboldskole i. Pris: 780 kroner inkl. BILLETnet gebyr.

BONUSINFO: Vind en træning med landsholdet! Køb billet til DBU’s Fodboldskoler i god tid - så er du automatisk med i lodtrækningen om en træningsoplevelse med landsholdet i landsholdslejren. Hver uge fra uge 11-18 trækker vi to vindere. Jo før, du køber billet, jo flere gange er du med i lodtrækningen.

Læs mere og se hvor du kan komme på Fodboldskole.


DBU's Fodboldcamps

DBU’s Fodboldcamps
Fire fede fodbolddage

Er du født i 1997-2000, så kan du deltage på DBU’s Fodboldcamps, hvor du træner, lever og bor i en træningslejr sammen med de andre deltagere. Der er dermed lagt op til masser af socialt samvær og god træning på fodboldbanen. I 2013 tilbyder 34 klubber DBU’s Fodboldcamps i uge 27-32. Som deltager får du kost og logi, et originalt DBU Fodboldcamp træningssæt, en drikkedunk, en SELECT fodbold og et diplom.

Billetsalget starter via BILLETnet tirsdag den 12. marts klokken 10.00. Pris: 1.130 kroner inkl. BILLETnet gebyr.

Læs mere og se hvor du kan komme på Fodboldcamp.


Følg fodboldskolerne på Facebook

Følg os på Facebook

Følg DBU’s Mikrofodboldskoler og Fodboldskoler på facebook.com/DBUFodboldskole. Gå ind på siden og deltag i konkurrencen 'Træn med Landsholdet' og giv dit barn en oplevelse for livet. På siden finder du også nyttig information til dig som forælder.

Vind priser og få gode tilbud m.m. – før alle andre

Gå ikke glip af nyt om DBU's aktiviteter. Klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev om landsholdet, fanaktiviteter, konkurrencer og gode tilbud m.m. – før alle andre.

DBU – fra leg til landshold

Copyright © 2013 Dansk Boldspil-Union, All rights reserved.
Ved køb af billet til en af DBU's Fodboldskoler har du sagt ja tak til at DBU, DBU's sponsorer og værtsklub må sende dig e-mail med tilbud og relevant Fodboldskole information.

 

 afmeld e-mail service | opdater din tilmelding 

 

 


DBUaktiviteter i 2012

DBU Mikrofodboldskole afholdes i uge 19 - dagene 11-13 maj 2012 (fredag til søndag)

DBU Fodboldskole afholdes i 2012 i uge 28 (mandag - fredag).

Tilmeldinger til begge fodboldskoler kan ske via www.Billetnet.dk eller på posthuset.


DBU Mikrofodboldsskole på Jetsmark IF's anlæg weekenden d. 13-14-15 maj 2011.

Så blev der afholdt DBU microfodboldsskole årgang 2003-04-05 igen i år på vores dejlige anlæg, som bød på alt fra sol til skybrudslignende vejr, skolen startede fredag kl. 16.30 og sluttede søndag kl. 15.00.
Fredag startede kl. 17.30 med et hurtigt møde i klubhuset, hvor der blev budt velkommen og delt hold, samt udleveret drikkedunke til brug i weekenden, derefter gik turen mod græsset på bane 4, hvor dagens lege var med bold og fokus på at vi alle skulle lære hinanden at kende, inden de næste 2 dages træning.


 
Lørdag startede kl. 10.00 på bane 4, hvor formiddagen gik med træning, tekniske øvelser samt lege så motivationen forblev i top. Frokosten blev indtaget i Håndboldens klublokale da Blokhus FC afholdte VIP arrangement i forbindelse med deres hjemmekamp mod Tjørring. Efter frokosten blev der afholdt Tipi cup imellem børn og voksne, efter vi alle var blevet nr 1, gik turen mod grillen som stod i læ fra med sportslig hilsnede store vandmængder, der væltede ned over Jetsmark. Ca. Kl. 15.00 sluttede skolen for denne dag, men som ekstra til forældrene var deltagende forældre gratis til Blokhus FC hjemmekamp, men flere skulle hjem og skifte tøj og andre blev og så vores drenge vinde 1-0 over Tjørring og fastholde 1 pladsen i 2. division.

Søndag blev indledt med at børnene fik udleveret deres shorts og t-shirt, så vi kunne få taget nogle fine billeder. Derefter blev dagens indianer-tema sat i værk, alle børn, voksne og trænere blev ansigtsmalet i bedste stammestil og dagens træning kunne begynde.Efter Ann havde serveret dagens frokost i klubhuset gik den store skattejagt ind, forældrene var tildelt forskellige poster rundt om på Jetsmark Stadion og var lege/opgaver med og uden bold, som sluttede med snobrød og ildvand. Derefter skulle skatten (fodbolde) findes, det gik hurtigt med de små hurtige hoveder, dagen sluttede i klubhuset med overrækkelse af diplomer, bamse og madkasser, så var det kage tid inden de små trætte fodboldfødder og deres forældre tog trætte hjem.
 
Vi trænere, assistenter og ledere vil sige tak til alle børn og forældre for en hyggelig og lærerig weekend og vi håber på at se de fleste af jer igen i 2012.

Med  sportslig hilsen
Skoleleder Michael Mikkelsen


 

Fodboldskolen 2011

Årets DBU Fodboldskole er netop afsluttet!

Afslutningen på en ellers dejlig fodboldskole rent vejrmæssigt blev fredag en meget våd oplevelse, idet regnen meldte sin ankomst, så den store planlagte vandkrig blev lidt en fuser. Men skolen har generelt været sportsligt og socialt god for deltagerne, hvilket er det primære for alle idrætssommerskoler. Desværre har vi i år haft een gruppe mindre iget vi normalt plejer at være 112, så har vi i år været på 96 deltagere. Vi håber, at vi igen i 2012 vil kunne få flere deltagere til fodboldskolen, der er på alle måder en en god måde at sætte punktum på en forårssæson.

Årets nye tiltag med sund mad har været en kæmpe succes med næsten 100% frivillig deltagelse. Det kan vi som klub kun være tilfredse med og det er helt sikkert, at den sunde mad også vil blive tilbudt til spillerne igen til næste år. Dagligt blev der leveret mælk til spillerne fra Arla og så blev der naturligvis serveret vand til maden. Ud over den sunde mad fik børnene serveret blandet frisk skåret frugt hver dag, hvilket bestemt også har været en kæmpe succes. En stor tak skal der lyde til Ellen og Kaj Larsen som frivilligt hjalp hele ugen i cafeteriet med at skære frugt, stille mad frem og servere for spillerne.

Fra Jetsmark IF vil vi gerne takke alle deltagerne for indsatsen på fodboldskolen, tak til de lokale assistrenter og de DBU påsatte trænere. Endelig vil vi sige tak til Christian Grubert  og Henrik Lundtoft Johnsen for indsatsen som skoleledere

Med Sportslig hilsen
Jetsmark IF


TV indslag fra TV-Nord

http://www.tv2nord.dk/arkiv/2011/07/04/28160?autoplay=1

 


 

Fra NORDJYSKE.DK

96 piger og drenge på fodboldskole i Jetsmark IF

For langt de fleste er skoleferien ensbetydende med at sove længe, tage på ferie og i det hele taget at slappe af. Men for 96 nordjyske børn har uge 27 stået i fodboldens tegn på Dansk Boldspil Unions fodboldskole i Jetsmark IF.

De er mødt hver dag klokken 9 og har spillet fodbold i seks timer kun afbrudt af en times spisepause.

- Det kan godt være træls at skulle tidligt op, men det er fedt nok, når vi så kommer herud og kommer i gang. Her er man sammen med vennerne og hygger sig, siger 12-årige Victor Bo Sørensen, der er med på skolen for 4. gang,

Heller ikke 13-årige Nicolai Bjerring, der er med for 6. år, har det fjerneste imod at svede på grønsværen i stedet for at dase i en solseng på stranden.

- Det er fint, for alle ens venner er her jo også, siger han og glæder sig over, at han får lært en del fodboldteknik på skolen.

Traditionen tro har skolen hvert år et særligt fokus. I år er det "Morgendagens Stjerner".

- Vi forsøger at give spillerne et indblik i hvordan profiler, som eksempelvis Christian Eriksen træner, forklarer Christian Grubert, der, sammen med Henrik Johnsen er leder af skolen

Til at hjælpe har de seks trænere og syv assistenttrænere.

Christan Grubert deltager for 6. år i træk og har ikke det mindste imod at bruge en uges frihed på fodbold.

Social gevinst

- Det er fedt at tage del i. Det giver børnene rigtig meget socialt, fordi der kommer deltagere fra forskellige klubber og fra forskellige skoler, og der opstår venskaber kryds og tværs. Og ofte kommer mange af dem til at gå i skole sammen efterfølgende, fordi de samles på de store skoler, når de kommer i de store årgange, siger Christian Grubert, der kan se tilbage på en veloverstået uge, hvor ikke mindst vejret har været en god medspiller.

- Det har været helt perfekt. Ikke for varmt og ikke for koldt. Vi har prøvet at holde skole, hvor det regnede fire ud af fem dage, det er hårdt, især for de mindste, siger han.


 

Billeder fra 2011 fodboldskolen

 

 

Ultimate Web