DBU Mikrofodboldsskole på Jetsmark IF's anlæg weekenden d. 13-14-15 maj 2011.

Så blev der afholdt DBU microfodboldsskole årgang 2003-04-05 igen i år på vores dejlige anlæg, som bød på alt fra sol til skybrudslignende vejr, skolen startede fredag kl. 16.30 og sluttede søndag kl. 15.00.
Fredag startede kl. 17.30 med et hurtigt møde i klubhuset, hvor der blev budt velkommen og delt hold, samt udleveret drikkedunke til brug i weekenden, derefter gik turen mod græsset på bane 4, hvor dagens lege var med bold og fokus på at vi alle skulle lære hinanden at kende, inden de næste 2 dages træning.


 
Lørdag startede kl. 10.00 på bane 4, hvor formiddagen gik med træning, tekniske øvelser samt lege så motivationen forblev i top. Frokosten blev indtaget i Håndboldens klublokale da Blokhus FC afholdte VIP arrangement i forbindelse med deres hjemmekamp mod Tjørring. Efter frokosten blev der afholdt Tipi cup imellem børn og voksne, efter vi alle var blevet nr 1, gik turen mod grillen som stod i læ fra med sportslig hilsnede store vandmængder, der væltede ned over Jetsmark. Ca. Kl. 15.00 sluttede skolen for denne dag, men som ekstra til forældrene var deltagende forældre gratis til Blokhus FC hjemmekamp, men flere skulle hjem og skifte tøj og andre blev og så vores drenge vinde 1-0 over Tjørring og fastholde 1 pladsen i 2. division.

Søndag blev indledt med at børnene fik udleveret deres shorts og t-shirt, så vi kunne få taget nogle fine billeder. Derefter blev dagens indianer-tema sat i værk, alle børn, voksne og trænere blev ansigtsmalet i bedste stammestil og dagens træning kunne begynde.Efter Ann havde serveret dagens frokost i klubhuset gik den store skattejagt ind, forældrene var tildelt forskellige poster rundt om på Jetsmark Stadion og var lege/opgaver med og uden bold, som sluttede med snobrød og ildvand. Derefter skulle skatten (fodbolde) findes, det gik hurtigt med de små hurtige hoveder, dagen sluttede i klubhuset med overrækkelse af diplomer, bamse og madkasser, så var det kage tid inden de små trætte fodboldfødder og deres forældre tog trætte hjem.
 
Vi trænere, assistenter og ledere vil sige tak til alle børn og forældre for en hyggelig og lærerig weekend og vi håber på at se de fleste af jer igen i 2012.

Med  sportslig hilsen
Skoleleder Michael Mikkelsen

 


Holdbilleder fra DBU Mikrofodboldskole 2010

Fra DBU fotografen MartinGuldFotografi i Aarhus har vi modtaget følgende holdbilleder fra årets Mikrofodboldskole af spillerne fra de 3 hold.

  

 

Glade spillere fra årets DBU Mikrofodboldskole i Jetsmark IF.


2010 Atter DBU Mikrofodboldskole på Jetsmarks baner

Jetsmark IF har i dagene 7-9. maj været vært for een af DBU's 142 Mikrofodboldskoler, som fandt sted over hele Danmark. Mikrofodboldskolen er for børn i årgang 2002-2004 og for første gang havde JIF hele 3 hold af 12 spillere med. Mikrofodboldskolen blev indledt i klublokalet, hvor skolens trænere og ledere præsenterede weekendens program for forældre og de spændte børn.

Efter en kort præsentation drog trænerne og børnene ned på banerne og startede de første øvelser. Kl. 18.00 om fredagen sluttede den første træningsdag idet den nye mini-multibane skulle indvies og der kunne næppe findes et bedre tidspunkt at indvie den nye bane på end når der var Mikrofodboldskole. Der var trængsel ved snoren til den nye bane og spillerne flokkedes om at få saksen i hånden til det viglige klip. Formand Finn Larsen bød velkommer hvorefter Ungdomsformand, Pia Steen Bjerring kort fortalte om projektets tilblivelse, de mange fondsansøgninger og samarbejder. Der blev givet en speciel tak til banens sponsorer, de mange frivillige, der har bygget banen, men også en speciel tak til både baneleverandør fra Stavanger Sport og Fortuna Hjørring samt Engholt Entreprenør for en fantastisk indsats ugen forinden, da banen blev bygget sammen med de frivillige forældre i klubben. Nedenfor ses det færdige resultat.

.Trængsel ved snoren, da banen skulle indvies. Efter Indvielsen blev der naturligvis spillet fodbold på banen igen inden klubben var vært for lidt at spise og drikke til både børn og voksne.

Lørdag morgne kl 10.00 mødte spillerne med forældre så atter ind på Mikrofodboldskolen. Dagens program blev  vekslet mellem tekniske øvelser, lege og fodboldkampe. Alle spillere var begejstrede for den nyindviede multibane som også blev benyttet i weekenden. Gejsten var trods skyer, blæst og kulde høj om lørdagen, og der blev sluttet af med stadionplatte og 2. divisionsfodbold. Alle børnene og deres hjælpere kunne nemlig overvære Blokhus FC mod OB.

Søndag fandt solen så atter frem til Jetsmarks baner og endnu en dag med fodbold og leg kunne begynde. Årets tema var "Pirater" og efter frokosten gik alle piraterne på jagt efter Kaptajn Klo's skat. Der blev gået til den med kanonkugler, bomber, rom og kreative kampråb - inden det blev til en velfortjent pause ved bålet, hvor man kunne bage lækre "landgangssnobrød". Efter uddeling af diplomer og gaver fra DBU blev der ledt efter skatten og selv om der var blevet spillet fodbold i 12 timer i løbet af weekenden, ja så foregik jagten i løb! Men det var nu alligevel en flok trætte børn (og voksne) der drog hjem med gaver, skat og fælles oplevelser.

Alle 36 har spillet med stor glæde sammen med mor, far, bror, fætter eller bedstefar - som også var aktive deltagere. Det har givet sved på panden og ømme ben, dog mest til den voksne generation! Børnene benyttede også pauserne til at spille fodbold!!!!

Glade Pirater med deres trænere, ledere og assistenter på årets Mikrofodboldskole i Jetsmark IF.Jetsmark IF Ungdom vil her gerne benytte lejligheden til at takke mikrofodboldskolens ledere,  trænerne, og assistenterne på for et fantastisk arrangement og en super sjov weekend for vores yngste børn og deres forældre. En weekend med boldleg, hygge og social samværd og mange ømme ben hos de voksne!

De der stod bag årets Mikrofodboldskole har været:


Nikolaj Winther, U13 Assistent
Simon Knudsen, U13 Assistent
Nicolai Steen Bjerring, U13 Assistent
Jens D. Larsen, Træner
Anders E. Jensen, Træner
René Nielsen, Træner
Niels Bøknæs, Trænerleder
og sidst men ikke mindst...
Michael Mikkelsen, Skoleleder med top humør og sjov alle dagene!

Med Sportslig hilsen og på gensyn i 2011
Jetsmark IF Ungdom


Indtryk fra Mikrofodboldskolen 2009

Hvem siger, at det ikke er SJOVT  og udfordrende at gå på fodboldskole???? 

Fredag d.15 maj til søndag d.17 maj var der atter tid for afholdelse af DBU's Mikrofodboldskole på banerne i Jetsmark. Ialt 24 forventningsfulde børn med forældre var klar til fodbold i en hel weekend. Efter en kort fredag med diverse instrukser og udleveringer af materialer, var alle klar til dagens strabadser både lørdag og søndag. Lørdag bød på en masse leg, fodbold og ikke mindst hygge. Der var forældre, der havde bagt kager og kaffe var der også nok af. Søndag var lidt anderledes. Der var nemlig lagt op til skattejagt, som i år havde temaet 'indianere' . Vores høvding fik sat alle igang med at dyste på diverse poster inden skatten skulle findes.Efter en vel overstået weekend var der kun tilbage at sige tak for nogle rigtig hyggelige dage og på gensyn til næste år.  

Der skal til slut lyde en stor tak til de fremmødte forældre og deres børn for et fantastisk humør og engagement  under vores Mikrofodboldskole. Nedenfor ses billeder af deltagerne med deres trænere.

  

 

Med Sportslig hilsen og på gensyn
Rasmus Rasmussen, Mikrofodboldskoleleder  

Ultimate Web