Fodboldskolen 2011

Årets DBU Fodboldskole er netop afsluttet!

Afslutningen på en ellers dejlig fodboldskole rent vejrmæssigt blev fredag en meget våd oplevelse, idet regnen meldte sin ankomst, så den store planlagte vandkrig blev lidt en fuser. Men skolen har generelt været sportsligt og socialt god for deltagerne, hvilket er det primære for alle idrætssommerskoler. Desværre har vi i år haft een gruppe mindre iget vi normalt plejer at være 112, så har vi i år været på 96 deltagere. Vi håber, at vi igen i 2012 vil kunne få flere deltagere til fodboldskolen, der er på alle måder en en god måde at sætte punktum på en forårssæson.

Årets nye tiltag med sund mad har været en kæmpe succes med næsten 100% frivillig deltagelse. Det kan vi som klub kun være tilfredse med og det er helt sikkert, at den sunde mad også vil blive tilbudt til spillerne igen til næste år. Dagligt blev der leveret mælk til spillerne fra Arla og så blev der naturligvis serveret vand til maden. Ud over den sunde mad fik børnene serveret blandet frisk skåret frugt hver dag, hvilket bestemt også har været en kæmpe succes. En stor tak skal der lyde til Ellen og Kaj Larsen som frivilligt hjalp hele ugen i cafeteriet med at skære frugt, stille mad frem og servere for spillerne.

Fra Jetsmark IF vil vi gerne takke alle deltagerne for indsatsen på fodboldskolen, tak til de lokale assistrenter og de DBU påsatte trænere. Endelig vil vi sige tak til Christian Grubert  og Henrik Lundtoft Johnsen for indsatsen som skoleledere

Med Sportslig hilsen
Jetsmark IF


TV indslag fra TV-Nord

http://www.tv2nord.dk/arkiv/2011/07/04/28160?autoplay=1


Fra NORDJYSKE.DK

96 piger og drenge på fodboldskole i Jetsmark IF

For langt de fleste er skoleferien ensbetydende med at sove længe, tage på ferie og i det hele taget at slappe af. Men for 96 nordjyske børn har uge 27 stået i fodboldens tegn på Dansk Boldspil Unions fodboldskole i Jetsmark IF.

De er mødt hver dag klokken 9 og har spillet fodbold i seks timer kun afbrudt af en times spisepause.

- Det kan godt være træls at skulle tidligt op, men det er fedt nok, når vi så kommer herud og kommer i gang. Her er man sammen med vennerne og hygger sig, siger 12-årige Victor Bo Sørensen, der er med på skolen for 4. gang,

Heller ikke 13-årige Nicolai Bjerring, der er med for 6. år, har det fjerneste imod at svede på grønsværen i stedet for at dase i en solseng på stranden.

- Det er fint, for alle ens venner er her jo også, siger han og glæder sig over, at han får lært en del fodboldteknik på skolen.

Traditionen tro har skolen hvert år et særligt fokus. I år er det "Morgendagens Stjerner".

- Vi forsøger at give spillerne et indblik i hvordan profiler, som eksempelvis Christian Eriksen træner, forklarer Christian Grubert, der, sammen med Henrik Johnsen er leder af skolen

Til at hjælpe har de seks trænere og syv assistenttrænere.

Christan Grubert deltager for 6. år i træk og har ikke det mindste imod at bruge en uges frihed på fodbold.

Social gevinst

- Det er fedt at tage del i. Det giver børnene rigtig meget socialt, fordi der kommer deltagere fra forskellige klubber og fra forskellige skoler, og der opstår venskaber kryds og tværs. Og ofte kommer mange af dem til at gå i skole sammen efterfølgende, fordi de samles på de store skoler, når de kommer i de store årgange, siger Christian Grubert, der kan se tilbage på en veloverstået uge, hvor ikke mindst vejret har været en god medspiller.

- Det har været helt perfekt. Ikke for varmt og ikke for koldt. Vi har prøvet at holde skole, hvor det regnede fire ud af fem dage, det er hårdt, især for de mindste, siger han. 


Forboldskolebilleder 2010

 

 


Fodboldskoler 2009

Holdbilleder fra årets DBU fodboldskole på Jetsmarks baner

Igen i år var der i uge 28 DBU Fodboldskole på vores baner 112 piger og drenge i alderen 8-15 år var mødt op til en uge med sjov, spænding, læring og leg på banerne. Der var i år fuld tegnet på vores fodboldskole. Vejret var for det meste dejlig fodboldvejr - afvekslende med sol og let skyet. En enkelt byge blev det til en gang imellem, men det var ikke noget der generede. Fredag morgen bød dog på regn fra starten af og det meste af formiddagen, men sådan er det jo når man spiller fodbold. Så alle var ude at træne i det våde vejr. Heldigvis brød solen frem over middag og spillerne og deres trænere blev atter tørre. Da den sidste øvelse var afsluttet takkede Christian Grubert for samarbejdet i år og den obligatoriske vandkrig brød løs foran og i klubhuset.  Vi håber, at alle både spillere, trænere og assistenter har haft en god og fornøjelig uge med DBU fodboldskole og vi håber naturligvis på at vi ses igen til næste år.


Spillerne fik i år både bold, drikkedunk og et helt sæt DBU landsholdsdragt til stor glæde og tilfredshed hos både børn og forældre. Alle holdene kan ses nedenfor i deres nye flotte dragter!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimate Web