JIF Dagen 20. august blev vellykket!

Dagen startede med det traditionelle cykellponsorløb efterfulgt af et mini-cykelløb for de yngste årgange. Det samlede indsamlede beløb blev i år 72.250,- hvilket er meget tilfredsstillende for klubben. Alle ryttere fik serveret en banan og vand umiddelbart efter løbene, hvorefter der blev serveret en velfortjent grillmedister til de voksne og pommes frites, pølser og slush-ice til børnene ovenpå dagens strabasser.
 
Jens Boelskifte for at køre flest penge ind efterfulgt af Jacob Boelskifte på en 2. plads og med Jannick Rokkedal Christensen og Nikolai Winther på hhv 3. og 4 pladsen. Desuden blev Martin Pedersen præmieret for feltets ældste rytter.
I mini-cykelløbet blev Tobias Mikkelsen den rytter, der cyklede længst og Johannes Steffensen den rytter der kørte flest penge hjem skarpt efterfulgt af brødrene Alfred og Victor Dahl Larsen.
En stor tak til alle ryttere, sponsorer for deltagelse i det årlige cykelsponsorløb.
 
Efter de to cykelløb blev gadeturneringen skudt i gang på Jetsmark Stadion, hvor der i dagens anledning blev lavet to 7-mandsbaner. Der var mange festlige oplevelser og alternative markeringer af specielt de unge spillere, når de afdriblede de voksne under kampene. Således viste Ib Sivesgaard at han har et stort arm-fang både som målmand og markeringsspiller til stor morskab for tilskuerne. Der blev uddelt et hav af spurt-præmier for mål og andre detaljer af både sjove indslag og tekniske detaljer. Vinder af gade-turneringen blev Team U17 med Team U15 som nummer 2. 3. pladsen blev vundet af Brorsonsvej, mens turneringens 4. plads gik til Lucernemarken.  Eftermiddagen blev rigtig hyggelig og kampene blev fulgt af familie og venner fra sidelinierne. Klubbens hoppepude var stillet og en udlånt oppustelig fodboldbane fra HoppyJump v. Anders B. Jeppesen vakte stor begejstring for børnene i alle aldre til sent ud på aftenen.
 
Aftenens fest blev afholdt i klublokalerne og der var ca. 100 børn og voksne til familiehygge i klubben med velfortjent god mad og drikke. JIF-dagen blev igen i år en god og hyggelig dag på klubbens anlæg og nu ser alle i klubben frem til næste store arrangement, der er torsdag d. 1. september kl 17.00, hvor Blokhus FC tager mod Superligaholdet fra AGF i pokaltuneringen. Vi håber, at rigtig mange vil bakke op om vores lokale hold og møde op og give deres støtte til Blokhus FC.     


Ultimate Web