AaB Talent for Drenge U10-U13 - Ung og Talent i Jammerbugten!

Program for efterårstræningen 2014 er nu klar...se nedenfor

Ansvarlig kontaktperson til AaB er:

Pia Steen Bjerring
Ungdomsformand, Medlem af DBU Region 1 Børneudvalg
Engesgaardsvej 63, 9490 Pandrup tlf. 98204076/30654646
pia@steenbjerring.dk


 

Læs mere om AaB Talentskolen og se alle træningsøvelserne her: http://talent.aabsport.dk/


Spillested er: Aabybro IF, Viaduktvej 28B, 9440 Aabybro.

Træningsdagene i næste halvår er fredag den: 22/8, 29/8, 5/9, 12/9, 26/9, 3/10, 24/10, 31/10

U10 (2005) og U11 (2004) træner fra kl. 16.30-17.45
U12 (2003) og U13 (2002 + 4. kvartalsspillere årgang 2001) træner kl. 17.45-19.00.

Alle spillere som ikke har hørt andet fortsætter naturligvis på talentskolen. Jeg har vedhæftet et skema, som I evt. kan benytte jer af til indstilling af nye spillere. I er som altid velkomne til at maile mig, hvis I har nogle spørgsmål.

Årgang 2005 bliver den nye årgang på AaB’s Talentskole. Husk at I løbende kan indstille nye spillere i årgang 2005 samt spillere fra nogle af de andre årgange igennem hele sæsonen. Jeg har vedhæftet et skema, som I evt. kan benytte jer af.
AaB’s  årlige talentskoleturnering finder sted lørdag den 15/11 for U10 og U11 samt søndag den 16/11 for U12 og U13. Se evt. mere på talentskolens hjemmeside.

Cheftræneren på AaB’s Talentskole i Aabybro er fortsat Lars Madsen cheftræner på AaB’s U15 elitehold. Den ene assistenttræner bliver Mick Andersen, som træner U14 i St. Restrup, og den anden bliver Niclas Hansen tidligere Aabybrotræner, som nu er assistenttræner på AaB’s U14 elitehold.


Information til forældre

Kære forældre.
På denne side kan I finde diverse praktiske oplysninger vedrørende AaB's Talentskole, I som forældre har brug for at få at vide. Ude til højre under login-boksen kan I klikke jer ind på den af AaB's seks talentskoler, som jeres drengs klub hører ind under. Hvis en træning eks. bliver flyttet kan I løbende følge med i det her. Dermed kommer vi forhåbentlig til at spare vores samarbejdsklubber for en del administrativt arbejde. Hvis I er i tvivl om, hvilken skole jeres søn skal træne på, kan I spørge en træner eller leder i jeres klub. Under "Idéen bag" kan I finde flere relevante informationer om AaB's Talentskole.

Husk, at det stadig er den klub, som jeres dreng spiller i, som indstiller til AaB, hvilke spillere som skal deltage.

De spillere fra årgangene, som ikke er sorteret fra, er automatisk indstillet igen til nye talentskoletræninger efter sommerferien. AaB har som hensigt, at sikre et længerevarende forløb for alle deltagende spillere især i de mindste årgange. Dog er det vigtigt for os, at have muligheden for at sortere spillere fra i alle årgange, da vi løbende tager nye spillere ind i de respektive årgange. Vi tilstræber dog, at alle nye spillere som minimum er sikret tre træninger. Den nye årgang her til sommer er årgang 2004.

Hvis AaB på et tidspunkt mener, at jeres søn har niveauet til at kunne begå sig på et af AaB's elitehold, kontakter vi først kontaktpersonen i den klub, hvor jeres søn spiller. Herefter ringer en af vores elitetrænere til jer som forældre, og hører om det kunne have interesse. Vi vil for det meste foreslå nogle prøvetræninger, hvor begge parter kan se hinanden an, inden et permanent skifte kommer på tale. AaB's rekruttererer først når spilleren skal til at spille U13 eller U14. Vælger en spiller fra en samarbejdsklub at skifte på eget initiativ, til en af AaB's 1.holdstrupper fra U13 til U19, skal AaB underrette den klub, hvorfra spilleren er skiftet.

Venlig hilsen
Jacob Larsen
Talentkoordinator AaB Fodbold
jal@aab-as.dk


AaB's Talentskole afløser fra starten af 2010 AaB's Fodboldskoler.

Der er placeret seks Talentskoler rundt omkring i Nordjylland. De er placeret i Frederikshavn - Hjørring - Jetsmark - Aalborg - Himmerland - Mariager Fjord. Træningen er for lokale U10 - U13 talenter og finder sted de fleste fredag eftermiddage og følger nogenlunde JBU-sæsonen.

En nordjysk klub der indgår i dette Talentskole-samarbejde, bliver også automatisk samarbejdsklub med AaB.

 

Idéen bag AaB's Talentskole

En af idéerne med AaB's seks Talentskoler er en gang om ugen at sikre en høj kvalitet i talenttræningen af de bedste U10 til U13 spillere i hele Nordjylland. U10 og U11 træner sammen, og U12 og U13 træner sammen. Vi oplever, at spillerne i disse aldersgrupper, er meget modtagelige for læring, og de er meget ivrige efter den ekstra gang træning om ugen. For mange af dem er det desuden positivt, at komme i et miljø, hvor der til tider er flere spillere, der er lige så dygtige som dem selv eller endda dygtigere. For at sikre en ensartet kvalitet i træningen, er det AaB's egne elitetrænere, som står for den ugentlige træning. Dog er der på nogle af skolerne en lokal assistenttræner tilknyttet.

Foruden den ugentlige træning på en af AaB's Talentskoler træner spillerne stadig hjemme i deres egne klubber, hvor de også spiller deres kampe. Talentskoletræningen skal derfor ses som et ekstra supplement til de spillere, som har brug for at blive udfordret lidt mere, og som har lysten til den ekstra ugentlige træning.

AaB bruger også Talentskole-træningerne til at finde ud af, hvilke spillere der som U13 - eller U14 spillere, har et passende niveau til at kunne begå sig i AaB. Dette er meget vigtigt, da hverken spilleren selv, spillerens klub, eller AaB har fordel af et skifte til AaB, hvis ikke spillerens niveau er tilstrækkelig højt. Derfor er det en fordel for alle parter, at AaB's trænere har en lang periode til at vurdere, om et skifte vil være hensigtsmæssigt for den enkelte. Kommer et skifte på tale, kontakter AaB først spillerens klub og derefter spillerens forældre. Vælger en spiller fra en samarbejdsklub at skifte på eget initiativ, til en af AaB's 1.holdstrupper fra U10 til U19, skal AaB underrette den klub, hvorfra spilleren er skiftet.

AaB's Talentskole skal desuden hjælpe til, at U10 - til U13 spillere i højere grad får lyst til at spille fodbold i deres fritid uden for klubtræningerne (selvtræning). Hvis spillerne skal blive rigtig dygtige og få stor fornøjelse af deres fodbold, er selvtræning ekstremt vigtigt. I løbet af 2010 vil der komme nogle initiativer, som forhåbentlig fremmer spillernes motivation til at spille fodbold ved siden af de ugentlige holdtræninger.

Hvis din klub endnu ikke er samarbejdsklub, kan du klikke dig ind på "Ny klub" og se hvad I skal gøre for at blive samarbejdsklub med AaB Fodbold.

Ultimate Web